1034
Aliens vs. Predator film!
  • Pontius #593
    "Ügyes fiú vagy, de nem kérek több mondatelemzést, köszi :)"
    Kérsz, nem kész, KAPSZ! :)

"De had ne kelljen már leírnom, h mért írtam oda azt a smile jelet, a "lehet"-es mondatomba...."
    Most minek terelsz? Nem kéne hülyeségeket írni és akkor nem kötnék bele a baromságokba... :)
  • CoolStuff
    Ne vitatkozzatok már bazz!
  • HoTDoG
    Ügyes fiú vagy, de nem kérek több mondatelemzést, köszi :).
    Mostmár a helyesírási hibák jönnek?
    De had ne kelljen már leírnom, h mért írtam oda azt a smile jelet, a "lehet"-es mondatomba....
  • Pontius #590
    Jah az uccsóra azt akartam kommentnek írni, hogy:
    Ezek szerint unalmasak a saját válaszaid? Saját magadat szólod le :)
  • Pontius #589
    "h elkezd forrni a feje, és utána annyit mutatnak, h rámegy a sav a vas-ra"
    Nemegésszen...
    A kettő között van még 1 jelenet :)

"Persze sokminden lehet, de nemhiszem h mindig van az űrhajójukon 1 tartalék királynő..."
    Miértne? A vadász gondoskodik a prédáról addig amig el nem jön a vadászat...
    Most ugye a film végén megölték a királynőt, akkor nem is lessz több vadászat? (nem logikus...)

"Már kicsit unom az ilyen "lehet" -es válaszokat. Inkább kérdezzetek meg egy "alien szakértőt"
    Ezt is te irtad:
    "Az viszont tényleg hülyeség volt, h több ezer éven át nem tudták kiszabadítani a királynőt, csak most. De LEHET, h csak most jöttek rá :)"
    ...
  • HoTDoG
    Láttam a filmet, de összvissz annyi látszik, h elkezd forrni a feje, és utána annyit mutatnak, h rámegy a sav a vas-ra. De biztos neked van igazad.

Persze sokminden lehet, de nemhiszem h mindig van az űrhajójukon 1 tartalék királynő...
    Már kicsit unom az ilyen "lehet" -es válaszokat. Inkább kérdezzetek meg egy "alien szakértőt"
  • Pontius #587
    szvsz a királynőt sebesítik meg...
  • Pontius #586
    segesítik=sebesítik
  • Pontius #585
    Én amikor elösször láttam azthittem a királynőt segesítik meg, hogy kiszabadiítsák, most visszanéztem a jelenetet és nem egyértelmű a dolog...
    Szerintem nem a dronet ölik le... Szerintem a drone öli le valameik társát azért mutatják a fejét...
  • Pontius #584
    "Szerintem nem a társai szedték szét, hanem ő ment oda, és ráköpte a savat a "bilincs"-re."

Láttad te a filmet?

"Az viszont tényleg hülyeség volt, h több ezer éven át nem tudták kiszabadítani a királynőt, csak most. De lehet, h csak most jöttek rá :)"

Lehet, hogy minden egyes vadászatnál kiszabadítják a királynőt és a predatorok a halott helyet egy újat raknak oda a következő vadászat miat...
  • HoTDoG
    Szerintem nem a társai szedték szét, hanem ő ment oda, és ráköpte a savat a "bilincs"-re.
    Az viszont tényleg hülyeség volt, h több ezer éven át nem tudták kiszabadítani a királynőt, csak most. De lehet, h csak most jöttek rá :).

Csocso: Még nem megy, csak az előzetesek.
  • CoolStuff
    Persze, hogy nem olyan a plazma fegyver hangja, hiszen ez 2004-ben jáccódik, és a többi részben már jócskán fejlődhettek!:P
  • CoolStuff
    Bazz, ez télleg nem nagyszám!:((
  • CSOCSO
    bizti a drone-t olik meg? erdekes lenne hogy egy dront gyilkolnak le egy sima preatorien helyett
  • CSOCSO
    moziba lattam mikor kijott:) az elso napon...
    HotDog... mar megy a magyar mozikban?
  • RelakSfromhome
    Namost visszanéztem, és a királynőn kívül én csak Drone-t láttam... Azt viszont elcseszték, hogy ugye az egyik alien-nek kockamintás lesz a hálótól a feje. Namost ezt az alient felszeletelik, hogy a királynő kiszabadulhasson, viszont mielőtt a lifttel elindulnak fölfelé, akkor a feje ott van a "csoportképben"
  • HoTDoG
    Jujj a moziban hallottam Weyland úr szinkronját...
    Borzalmas!!! Mint egy 20 éves. Ugyanolyan a hangja mint a fiatal régésznek. Pedig az alap hangja sztem nagyon jó, de a magyar messze el fog maradni. Ha mentek moziba, majd a bemutatóknál hallani fogjátok.
  • CoolStuff
    Ne már!:(((((
    Te is a Screener xar minőségűt láttad?
    Van már itthon szinkronosan?
  • CSOCSO
    :(
    nem lesz!
    ne varj huuudesokat a filmtol!!
  • CoolStuff
    Hú, én ma szedtem le a filmet, de majd csak hajnalban akarom egy jó nagy adag popkorn mellett megnézni...:)))
    Remélem para lesz!:D
  • CSOCSO
    szerintem tudja o is csak ugy ismeri oket hogy drone es preatorien.. amugy tokmindegy... van combos es vegetarianus alkatu alien:) ennyi...
  • RelakSfromhome
    AVP
    9/10
    A történet háááát... mit lehet egy ilyen témából kihozni?

Ami nagyon tetszett: a kis dögök végre nagyon gyönyörűen mozogtak, mint valami nagyra nőtt gyíkok. A nagy dög meg ... hát nem is tudom, gyönyörű volt.

Ami nem tetszett benne, az az, hogy a plazmafegyvernek más a hangja (nem a megszokott fittyenés), meg hogy a csaj a végén egy szál hosszúujjúban ottmarad. Simán szarráfagyna.

A véleményem a Mit néztél meg most topikból. Ja, meg rövid :(
  • Pontius #571
    ha játszottál volna a Aliens Vs Predatorral akkor tudnad, hogy "van" Warrior Alien...
    Nemmintha kötözködni akarnék de ha jólemléxem a játékban 2 fajta alien volt
  • Pontius #570
    én most néztem meg
    vegyes érzelmek kavarognak bennem de összeségében teccet
  • R9
    kemény
  • sigmavirus1
    Neeeeeem???:OOO
  • m4n0
    Superman & Batman - World's Finest Előzetes!
  • Waterhorse
    nem
  • sigmavirus1
    Gondolom itt már mindenki látta az AvsP filmet!:)
  • Punker
    már mondani akartam.....
  • Cvd
    Féligmeddig készül Sandy Corollától egy film Batmannel és Supermannel, de Alienek és Predatorok nélkül. A színészek is megegyeznek nagyrészt a Batman Dead End-ben játszókkal. A címe World's Finest lesz, és azért "félegmeddig" készül mert egy trailerre való anyagot forgattak eddig, és ennek a sikerétől várja hogy egy studió ráharap. Node elég az offtopicból.
  • Waterhorse
    Értem:)
  • m4n0
    nem mondtam hogy itt szó esik a folytatáról.

belinkeltem, hol van infó a BDE-ről, utána dobtam két sort, és elmondtam hogy lesz folytatása. ennyi! :D
  • Waterhorse
    Itt nem esik szó a folytatásról. Ez egy régi cikk már, csak arról beszél a rendező, hogy szivesen behozta volna a dead end végén Superman-t, aki felajánlja a segítségét Baman-nek. Vagy talán vmi elkerülte a figyelmemet, de én nem olvastam folytatásról.
  • m4n0
    Batman - Dead End infók magyarul!

lesz neki folytatása. azaz lesz egy újabb hasonló alacsony költségvetésű kisfilm, Batman & Superman címmel, nem valószínű hogy a mi kedvenceink szerepeljenek benne.

csocso, te meg ott van az Aliens Online-on is, ott van egy pontos számítás, hogy melyik részben hányan és hogyan haltak meg!
  • Pogi
    Köszi
  • Cvd
    Szerintem kamu. Még mindig hónapokra van a magyar bemutató, szerintem hozzá se fogtak még szinkronizálni. Ráadásul nem is lehetett még felvenni a hangot moziban, valami bennfentesnek kellett volna kicsempészni. Másrészt ha tényleg igaz lenne akkor már fent lenne a többi oldalon is.
  • Pontius #556
    #544-ről tud valaki valamit?
  • CSOCSO
    jaaa ertelek.. csak ugy ertettem hogy a 169 nyirta ki a 160 lakost.. ami nem igaz. mert./. x nyirta ki a 160 at es lett belole 160 alien
  • Waterhorse
    Na hát a Batman Dead End mintájára csinálhatna egy egész estés filmet is, Úgy hogy Batmen is benne van, az nagyon állat lenne.

A ki a jobb vitában pedig ajánlok egy tökéletes kompromisszumot: Az EMBEREK a legjobbak. Személy szerint én a Prediket szeretem, de ebben a vidába szerintem semmi értelme belefojni, mert vége úgysincs.