1034
Aliens vs. Predator film!
-
Pontius #593 "Ügyes fiú vagy, de nem kérek több mondatelemzést, köszi :)"
Kérsz, nem kész, KAPSZ! :)
"De had ne kelljen már leírnom, h mért írtam oda azt a smile jelet, a "lehet"-es mondatomba...."
Most minek terelsz? Nem kéne hülyeségeket írni és akkor nem kötnék bele a baromságokba... :) -
#592 Ne vitatkozzatok már bazz! -
HoTDoG #591 Ügyes fiú vagy, de nem kérek több mondatelemzést, köszi :).
Mostmár a helyesírási hibák jönnek?
De had ne kelljen már leírnom, h mért írtam oda azt a smile jelet, a "lehet"-es mondatomba.... -
Pontius #590 Jah az uccsóra azt akartam kommentnek írni, hogy:
Ezek szerint unalmasak a saját válaszaid? Saját magadat szólod le :) -
Pontius #589 "h elkezd forrni a feje, és utána annyit mutatnak, h rámegy a sav a vas-ra"
Nemegésszen...
A kettő között van még 1 jelenet :)
"Persze sokminden lehet, de nemhiszem h mindig van az űrhajójukon 1 tartalék királynő..."
Miértne? A vadász gondoskodik a prédáról addig amig el nem jön a vadászat...
Most ugye a film végén megölték a királynőt, akkor nem is lessz több vadászat? (nem logikus...)
"Már kicsit unom az ilyen "lehet" -es válaszokat. Inkább kérdezzetek meg egy "alien szakértőt"
Ezt is te irtad:
"Az viszont tényleg hülyeség volt, h több ezer éven át nem tudták kiszabadítani a királynőt, csak most. De LEHET, h csak most jöttek rá :)"
...
-
HoTDoG #588 Láttam a filmet, de összvissz annyi látszik, h elkezd forrni a feje, és utána annyit mutatnak, h rámegy a sav a vas-ra. De biztos neked van igazad.
Persze sokminden lehet, de nemhiszem h mindig van az űrhajójukon 1 tartalék királynő...
Már kicsit unom az ilyen "lehet" -es válaszokat. Inkább kérdezzetek meg egy "alien szakértőt" -
Pontius #587 szvsz a királynőt sebesítik meg... -
Pontius #586 segesítik=sebesítik -
Pontius #585 Én amikor elösször láttam azthittem a királynőt segesítik meg, hogy kiszabadiítsák, most visszanéztem a jelenetet és nem egyértelmű a dolog...
Szerintem nem a dronet ölik le... Szerintem a drone öli le valameik társát azért mutatják a fejét... -
Pontius #584 "Szerintem nem a társai szedték szét, hanem ő ment oda, és ráköpte a savat a "bilincs"-re."
Láttad te a filmet?
"Az viszont tényleg hülyeség volt, h több ezer éven át nem tudták kiszabadítani a királynőt, csak most. De lehet, h csak most jöttek rá :)"
Lehet, hogy minden egyes vadászatnál kiszabadítják a királynőt és a predatorok a halott helyet egy újat raknak oda a következő vadászat miat... -
HoTDoG #583 Szerintem nem a társai szedték szét, hanem ő ment oda, és ráköpte a savat a "bilincs"-re.
Az viszont tényleg hülyeség volt, h több ezer éven át nem tudták kiszabadítani a királynőt, csak most. De lehet, h csak most jöttek rá :).
Csocso: Még nem megy, csak az előzetesek. -
#582 Persze, hogy nem olyan a plazma fegyver hangja, hiszen ez 2004-ben jáccódik, és a többi részben már jócskán fejlődhettek!:P -
#581 Bazz, ez télleg nem nagyszám!:(( -
#580 bizti a drone-t olik meg? erdekes lenne hogy egy dront gyilkolnak le egy sima preatorien helyett -
#579 moziba lattam mikor kijott:) az elso napon...
HotDog... mar megy a magyar mozikban? -
#578 Namost visszanéztem, és a királynőn kívül én csak Drone-t láttam... Azt viszont elcseszték, hogy ugye az egyik alien-nek kockamintás lesz a hálótól a feje. Namost ezt az alient felszeletelik, hogy a királynő kiszabadulhasson, viszont mielőtt a lifttel elindulnak fölfelé, akkor a feje ott van a "csoportképben" -
HoTDoG #577 Jujj a moziban hallottam Weyland úr szinkronját...
Borzalmas!!! Mint egy 20 éves. Ugyanolyan a hangja mint a fiatal régésznek. Pedig az alap hangja sztem nagyon jó, de a magyar messze el fog maradni. Ha mentek moziba, majd a bemutatóknál hallani fogjátok. -
#576 Ne már!:(((((
Te is a Screener xar minőségűt láttad?
Van már itthon szinkronosan? -
#575 :(
nem lesz!
ne varj huuudesokat a filmtol!! -
#574 Hú, én ma szedtem le a filmet, de majd csak hajnalban akarom egy jó nagy adag popkorn mellett megnézni...:)))
Remélem para lesz!:D -
#573 szerintem tudja o is csak ugy ismeri oket hogy drone es preatorien.. amugy tokmindegy... van combos es vegetarianus alkatu alien:) ennyi... -
#572 AVP
9/10
A történet háááát... mit lehet egy ilyen témából kihozni?
Ami nagyon tetszett: a kis dögök végre nagyon gyönyörűen mozogtak, mint valami nagyra nőtt gyíkok. A nagy dög meg ... hát nem is tudom, gyönyörű volt.
Ami nem tetszett benne, az az, hogy a plazmafegyvernek más a hangja (nem a megszokott fittyenés), meg hogy a csaj a végén egy szál hosszúujjúban ottmarad. Simán szarráfagyna.
A véleményem a Mit néztél meg most topikból. Ja, meg rövid :( -
Pontius #571 ha játszottál volna a Aliens Vs Predatorral akkor tudnad, hogy "van" Warrior Alien...
Nemmintha kötözködni akarnék de ha jólemléxem a játékban 2 fajta alien volt -
Pontius #570 én most néztem meg
vegyes érzelmek kavarognak bennem de összeségében teccet -
R9 #569 kemény -
#568 Neeeeeem???:OOO -
m4n0 #567 Superman & Batman - World's Finest Előzetes! -
#566 nem -
#565 Gondolom itt már mindenki látta az AvsP filmet!:) -
#564 már mondani akartam..... -
Cvd #563 Féligmeddig készül Sandy Corollától egy film Batmannel és Supermannel, de Alienek és Predatorok nélkül. A színészek is megegyeznek nagyrészt a Batman Dead End-ben játszókkal. A címe World's Finest lesz, és azért "félegmeddig" készül mert egy trailerre való anyagot forgattak eddig, és ennek a sikerétől várja hogy egy studió ráharap. Node elég az offtopicból. -
#562 Értem:) -
m4n0 #561 nem mondtam hogy itt szó esik a folytatáról.
belinkeltem, hol van infó a BDE-ről, utána dobtam két sort, és elmondtam hogy lesz folytatása. ennyi! :D -
#560 Itt nem esik szó a folytatásról. Ez egy régi cikk már, csak arról beszél a rendező, hogy szivesen behozta volna a dead end végén Superman-t, aki felajánlja a segítségét Baman-nek. Vagy talán vmi elkerülte a figyelmemet, de én nem olvastam folytatásról. -
m4n0 #559 Batman - Dead End infók magyarul!
lesz neki folytatása. azaz lesz egy újabb hasonló alacsony költségvetésű kisfilm, Batman & Superman címmel, nem valószínű hogy a mi kedvenceink szerepeljenek benne.
csocso, te meg ott van az Aliens Online-on is, ott van egy pontos számítás, hogy melyik részben hányan és hogyan haltak meg! -
Pogi #558 Köszi
-
Cvd #557 Szerintem kamu. Még mindig hónapokra van a magyar bemutató, szerintem hozzá se fogtak még szinkronizálni. Ráadásul nem is lehetett még felvenni a hangot moziban, valami bennfentesnek kellett volna kicsempészni. Másrészt ha tényleg igaz lenne akkor már fent lenne a többi oldalon is. -
Pontius #556 #544-ről tud valaki valamit? -
#555 jaaa ertelek.. csak ugy ertettem hogy a 169 nyirta ki a 160 lakost.. ami nem igaz. mert./. x nyirta ki a 160 at es lett belole 160 alien -
#554 Na hát a Batman Dead End mintájára csinálhatna egy egész estés filmet is, Úgy hogy Batmen is benne van, az nagyon állat lenne.
A ki a jobb vitában pedig ajánlok egy tökéletes kompromisszumot: Az EMBEREK a legjobbak. Személy szerint én a Prediket szeretem, de ebben a vidába szerintem semmi értelme belefojni, mert vége úgysincs.