1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
#1110 Király ! Hááát...az orosz nem egy sláger a nyelvek között, de hátha találsz segítséget.
-------------------------------------------------------------------
Lőfegyverek sebességénél melyik érték a jobb ? Az kisebb vagy a nagyobb ? Pl. sebesség : 180.0 vagy sebesség : 1200.0
Van egy olyan küldetés, ahol 4 db. bombát kell hatástalanítani (a helyszínt nem írom, hátha van aki még nem tart ott). Na most ha egyik karakterünknek sincs ehhez képessége akkor bomba robban és vége a játéknak, vagy nem olyan vészes ? -
Noarpe #1109 A modok alapkódja lefordítva, alfateszt alatt. Zónák kiegészítései folyamatban, ehhez viszont egy kérdésem lenne: nem tud valaki oroszol, aki hajlandó lenne fordítani pár párbeszédet. Én most fordító weboldalakkal fordítok oroszról angolra, s onnan már megy. De ez így elég lassú, s pontatlan... -
#1108 Kezd újra,...egy másik csapattal...kevesebb emberrel...stb. Ezt a játékot érdemes többször is végigjátszani. -
#1107 na, nagyjából körbenéztem majndem az összes településen de semmilyen új küldetésbe vagy akármilyen történésbe nem botlottam.
Kár mert nagyon tetszett a játk és kicsit rövidnek érzem.... -
#1106 Nézz körül Itt
Sok mindenre választ kapsz.
De egyébként szerintem :
1- Nincs jelentősége, csak pár, később elérhető helyszínt látsz rajta.
2- Az inventorynál van a csavarkulcs ikon. Arra klikkelve megnyílik egy ablak, abba pakold bele. Ugyanitt szét is lehet szedni a kombinált tárgyakat. A fenti linken, a baloldali menünél, van egy lista az összeszerelhető tárgyakról.
3- Lásd a fenti linken a (nem teljes) végigjátszást.
4- Szerintem nem ad. Az aranyat nem is kerestem... -
sg wizard #1105 Üdv srácok! Lenne pár kérdése, ha már az emlitet kérdések elhangoztak már bocs figyelmetlen voltam!
Szóval a kérdések.
1: A sivatagi szerzeteseknél lévö térképet sikerült valakinek megfejteni hogy mit takar! Én mindenhol probálkoztam hátha valaki megfejti nekem de semmi!
2: Hogy a ...be lehet össze hozni a hangtompitot a fegyverrel ? (tech. 100)
3: Az ÚER táborban a tudosokkal hogy lehet beszélni? mert én minden küldetés után oda mentem de az örök elhajtotak!
4: a Keselyü szurdoknál lévö csajszi a későbbiekben ad még küldetést? Ill. ugyanit az öreg aranyásó aranyát megtalálta valaki?
Hát hirtelen ennyi lenne!
Kösz elöre is! -
#1104 nem bug, folyamatosan romlik használatkor kivéve ha ha megszerzed az "óvatos vezetés" tehetséget a vezetésen belül.
-
DeDy #1103 Üdv.
Találtam egy Humvee-t na már most ahogy területet váltok sérül (zöld csík). Ez miért van? Nem mentem semminek neki, nem is löttek rám de területváltáskor sérül folyamatosan a kocsi:( Ez bug vagy ez normális dolog a gamben? Thx.
Egyébként van 1 kis utalás a vissza a jövőbe cimű filmre (szerintem)
pont a jövőbe utazós küldinél amikor flix kondenzátort kell elvinni, Martytól:) aki ugyanolyan ruhába van mint a filmbe volt:) -
#1102 hehe, nemtom hoyg ez miért nem jutott eszembe, köszi
1.10-es -
SaGa Jr #1101 Milyen/hányas verzió?
Mert ha nagyon nem találod az infót, akkor csak Google és rákeresel az aadott veziójú német patch leírására és máris meglesz milyen újdonságok vannak. -
#1100 átböngésztem mind a cd-t, mind az angol mod mappáit de sajna nem találtam semmi leírást...
passz... majd nézelődök hátha szembejön valmi -
SaGa Jr #1099 Akkor csak nézd meg mit ír a patch leírása ami a német változatodon van. Hacsak nem alapváltozattal (1.0) játszol, akkor lesz egy külön file amiben le vannak írva az újdonságok (az más kérdés hogy angolul ezek nincsenek meg, így kissé necces lehet hogy angolról visszaválthat németre az új helyszínek, eszközök és NPC-k esetében a program). -
#1098 Nekem német verzió van, angol moddal...
tehát? -
#1097 Nem. A Magyar verzióban nincs tovább. -
#1096 közben már megoldottam kösz.
miután befejeztem a főszálat, a játék azt mondja hogy vannak újabb megoldatlan problémák a pusztaságban..... valaki már kérdezte ugyanezt de választ nem láttam rá: tényleg van a főszál után mit csinálni?, érdemes újra végigjárni a településeket? -
#1095 tobben panaszkodtatok es kh is irta a leirasban, hogy p90hez ritka a loszer. az arenaban nekem majdnem minden korben dobta a hv tipusut, igy hosszu idore be lehet ott spajzolni. ugyanugy hozza lehet jutni "ritka" komponensekhez. en eluntam a minden tarolot vegigturok dolgot egy ido utan, itt viszont mindent megtalaltam, ami hianyzott. -
#1094 Nézd meg a végigjátszást Itt, van róla kép is. -
#1093 a napelem amít említettél gondolom az ami a srác magnójához kell, hol találom ezt pontosan?
köszi -
#1092 Oda mész, egész közel a farkashoz, és rá húzod a húst. Video... utána már követni fog. -
DeDy #1091 Szerinted honnan vettem hogy a húsdarabbal kell elcsalni?
Ha nem tűnt fel nincs konkrétan leírva hogyan kell ha tudnám nem kérdezném. Valaki pls adjon teljes választ, thx! -
KH #1090 mind a bobbys küldi, mind a tárgyak kinn vannak az oldalkezdeményen -
KH #1089 nem tudom, a fórumot nem mindig olvastam még az elején, de kiírlak :) -
DeDy #1088 Üdv!
Új Seffordban a kissrác (Bobby) farkasát hogy lehet visszacsalni?
Annyit tudok hogy valami húsdarabbal de pontosan hogyan?
Thx. -
#1087 Miket lehet összebarkácsolni? Eddig csak arra jöttem rá, hogy le lehet fűrészelni a remington csövét, meg ragasztószalaggal feltenni a lézert, de van egy csomó minden nálam, fogó, drót, meg ilyenek. -
#1086 Vizet is lehet ásni az ásóval. Mondjuk azzal az ásóval nem próbáltam, amelyik a cséplő mellett volt, csak a törött lapáttal! -
SaGa Jr #1085 Vasrudak közül csak az volt jó, amit a karós kerítés mellett lehetett találni. Minden más vasrúd alkalmatlan volt a feladatra.
A lapátos módszer jól hangzik. Legalább van értelme egy helyen a lapátnak. :-D -
#1084 Mondjuk van egy ugyanolyan ikonú tárgyam is, arra meg azt írja ki hogy ólomvezeték.... -
#1083 Nekem nappal is elment. Többször is...mondjuk tényleg el kell menni a géptől.
Ja, meg azt elfelejtettem mondani, hogy rá kell húzni az inventoryból a lapátot, nem aktív fegyverré tenni, és a kézzel kattintgatni. Ahogy én csináltam először. Meh.
Ja, és nekem a vasrúd nem sima tárgy volt (2 kg), hanem fegyver (sebzés, stb mind ki volt írva hozzá), amit a házban találtam nem messze. -
SaGa Jr #1082 Ne maradj a gép közelében te sem. Gyere el onnan és majd a manus is el fog menni estefelé. Elég hamar visszatér majd, de bőven lesz idő dolgozni a gépén. -
#1081 a roncstelepes resznel ha nem tudod rabeszelni, segithetsz is neki. a noveret zaklatja par suttyo, akikkel rovidre kell zarni a temat (heveny lovoldozes, mas alternativa nincs). ok nezegetik az autot az ut mellett a falu bejaratnal. utana elvileg a cuccait is piszkalhatod (a napelemet tuti felveheted bunti nelkul) es az ujoncok is johetnek.
ize... a plazmafegyveres tippet nem en adtam? :P -
#1080 Erre gondoltál ?
"...Vasrudat nem igazán találunk, de a közelben van egy ásó a ládákban, az is megteszi (csak meg kell várni, míg Chuck elhúz alunni, vagy elsétál)..."
Mint írtam vártam kb. 5 valós percet. Visszamentem éjjel, hátha elment aludni, de nem. Mégis mennyit kell várni ? Több órát ?
-
KH #1079 amíg Chuck itt álldogálhoz olvass bele
(bocs) -
Csoder #1078 Nálam volt mikor elment a géptől. -
#1077 Akkor ez miért van ?
Vasrúd
Jobbklikkre :
[URL=http://hagy-ma.extra.hu/tfldog001.jpg]"Semmi hasznom nincs belőle"[/URL]
[URL=http://hagy-ma.extra.hu/tfldog002.jpg]"Nem tudom megcsinálni"[/URL]
[URL=http://hagy-ma.extra.hu/tfldog003.jpg]"Nem értem"[/URL]
Ráhúzásra :
[URL=http://hagy-ma.extra.hu/tfldog004.jpg]"Amíg Chuck itt álldogál..."[/URL]
Vártam 5 valós percet, hátha elmegy, de nem. Mintha gyökeret eresztett volna. Pihentem éjjel 1 óráig, hátha éjszaka elmegy aludni mint más NPC,de ugyanúgy ott állt. -
Csoder #1076 Cséplőgép-vasrúd megoldás:
#729 -
#1075 XP-ben van különbség. A vasrudas megoldás 400 XP. Gyilkolás 250 XP. -
SaGa Jr #1074 Nekem speciel nem is kellett használni a rudat. Megvártam míg elmegy jó messzire a tulaj és megközelítettem a cséplőgépet. Ekkor jött egy kis video amiben tönkrevágtam a gépet. Aztán megvártam míg visszajött a delikvens és megjavítottam neki. -
#1073 azert en mindig megneztem legalab a tulajdonsagaikat, de nem talaltam olyat, akit erdemes lett volna emiatt elvinni. boviteni is csak akkor kellett, amikor a kis terepest is beszereztem otodiknek es kifogytam a soforokbol. -
#1072 siman le is loheto a csavo, azert is megkapod a "jutalmat", es meg a falusiak sem orrornak meg rad. ha jol remlik, nekem elsore sikerult rahuznom a vasrudat, amit a kozelben talaltam, aztan a javitasnal szenvedtem vele sokat, mig veletlen ra nem talaltam a szirenara. eleg felemasan mukodik a rendszer, mert van ahol hasznalni kell valamit az inventribol, van amit meg ra kell huzni. -
#1071 Nekem nem ment sem vasrúddal sem lapáttal. Előbb azt mondogatta "nem tudom megcsinálni", "nem értem". Később meg ezt mondta "amíg itt van Chuck, addíg nem nyúlok a szerkezethez". Meg kellett őlnöm. De amúgy is szemtelen a pasi, nem sajnáltam.