GOA

Oldal 1 / 40Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha valaki is ide téved még valaha itt egy kis uniqum
Quantum
MR ME
akinek megvan az új
SPACE BUDDHA & TOASTED - Reality Check album az ne habozzon megosztani 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MR ME
ja gondolom h nemigen zavart az ott senkit, meg h senki nem maradt szertelenűl azért 😊
jövőre nekünk is le kéne nézni már

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Volt fehér lovas rendőr, meg zöld elefántos gyümibáros 😄 kiskocsi, nagykocsi, krosszmotor, kvad, egyénileg vagy multiban 😄 ehhez képest megvolt az atmoszféra. olyannyira hogy az OMSZ ki is mutatta a részecskeváltozást 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MR ME

MR ME
és mi újság volt rendőrfronton? volt vmi incidens vagy ment minden simán?

Eddig bírtuk. Atom volt, de még mindig nem vagyok egy nagy fesztivál arc. Rokkantsági igazolványt instant megkapnám 😄
Legalább akit nagyon szerettünk volna hallani azt hallottuk. Hétvégi line-up már nem annyira nekünk lett tervezve 😊

Na, itt vagyunk, uccsó éjjel próbáljak aludni... 😊 Ugrabugra, dagonya, mindenamitakartok, mindenki helyett aki akarja 😄

MR ME
nem lenne rossz am 😞

Well, that escalated qrvagyorsan 😄D

MR ME
mi meg végûl kihagyjuk 😄

Megyek 😄 (válasz reakcióidõ = atom 😄)

Amúgy sem a Hadra-n se az Access-en nem tudok bankkártyával fizetni valamiért. Nem értem, pedig Visa dombornyomott, és gyakorlatilag csak azt bizonyítva h márpedig nem a kártyával van gond, rá 10mp-re vettem 1 game-t a Steam Summer Sale-rõl 😄
...úgyhogy... irány az Akt records... meg a kp valuta, meg levenni a számláról a zsét amit felraktam... meh... 😄

MR ME
tárgytalan, meglett

MR ME
és te megtalálod a veboldalon h hol lehet jegyet venni pesten? mert lehet fáradt vok de sehol semmi, cska online fizetés

én

AZ SG-N MINDEN MODI,-DZSINI KIVÉTELÉVEL- EGY ÉRTELMI FOGYATÉKOS FASZKALAP

MR ME
vki jön Sun fesztre?

zotya10002
+ egy " r " ami kimaradt! Sorry!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
A fancbaaa! 😊

Mindig valaki elszúrja!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

MR ME
hogy miért? mert a régi jó arcok akik még tudták mi is az a goa mind kihaltak, a partyk szarok, progresszív megy orrba szájba, a drogfogyasztás olyan mértékben nõtt h már a rendõrség is kiszemelte a szabadtéri partykat, ahol szépen meg is jelennek kutyákkal a bejáratnál és viszik be az embereket, nyáron eddig 2 szabadtéri buli volt/lett volna, egyiket (deeprog) meg se hagyták tartani (persze lehet köze van hozzá annak is h a kedves szervezõk a szervezõkocsival szállították a drogot amit szépen le is fülelt a rendõrség), a múlthét pénteki tgt bulin is kinnvoltak, bekötõútnál álldogáltak begyûjtõautókkal, kutyákkal, el is vittek 10-20 embert, a bulin összesen 60-70 ember lézengett emiatt...ezek után neked lenne kedved elmenni egy "jót" bulizni? 😊

én eljutottam odáig, h már alig hallgatok goát, egyszerûen nem vonzz már a dolog, és ismerõseim is hasonlóan érzik magukat, szóval éljen a happyhardcore 😊

azért szomorú h eddig fajúlt a dolog, dehát ez van ha vmi divatba kerûl, ellepi a szenny
persze a full illegál családias bulikon még részt veszek, azok élvezhetõek is, megvan a feeling, megvannak a jó arcok, megvan a jó zene, de ezekbõl a bulikból sajnos nem sok van már 😞

ki van halva a topik, miért van ez 😞
mila69en
áááá nem szívjál többet😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MR ME
"aki bevallása szerint elég depressziós típus volt, s ilyenkor mindig goát hallgatott"

😄DDDDDD

Valóban, nem az a lényeg, hogy depressziós e vagy sem. Már régrõl származik ez az azonosítás és én is találkoztam olyannal, aki bevallása szerint elég depressziós típus volt, s ilyenkor mindig goát hallgatott. Mindenesetre az biztos, van valami hatása a lélekre.
Persze ez nincs kifejtve a cikkben, ebben igazad van. A zene a lényeg.

mila69en
a címbõl ítélve én arra számítottam hogy esetleg valakit kigyógyított a goatrance a depresszióból vagy depresszióssá tett....komolyan behalok ezen az irományon semmi köze a címéhez... sorry mi az hogy tipikus depressziós zene?:XD itt felröhögtem😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Elérkeztünk a goa trance stílushoz is:
Goa Trance - A "depresszió" ereje

Aki szereti az egyedi, különleges nyakláncokat, fülbevalókat õk bátran szemezgessenek ezekbõl a gyöngyszemekbõl! Különleges, nem mindennapi darabok, mindenki megtalálhatja benne önmagát, és vigyázzatok mágiával is meg lett hintve az összes remekmû, áldást és békét hozva viselõjére!
Egyedi nyakláncok, és fülbevalók a goa szerelmeseinek
mila69en

valaki mondja már meg 3:41-nél melyik talpa szám megy?

zotya10002
Jövõre csak ügyesebbek lesznek!

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Bezzeg, ha csináltak volna Ákosnak egy nulladik napot...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S

MR ME
szánalom!

mila69en

http://www.youtube.com/watch?v=k4y7CL9kgFY&feature=plcp
zotya10002
Itt van tõlünk nem messze:-)De még egyszer sem merészkedtem el oda:-)

Biztos komoly lehet!

holnap indulás ozorára 😛

pamparampa

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

köszi szépen elõre is 😊
zotya10002
Nehéz lesz!

De talán meg lesz :-DD

Majd írok!

ezt az albumot honnan lehetne beszerezni? (fizetõs oldalakon kívül...)

Protoculture - Circadians
zotya10002
<#eljen>

Na meg ez is mekkora vóóót:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

TurboX
a goások többsége szereti az igazi hácéteknót<#hehe>
Kontrakcio
biztos nagy Rajongója vagy! =DDDD

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

de milyen fórum az ahonnan nem tudok törölniiii? hogy került ide scoooter😄

videó 4.49rõl. jó meleg volt..
öregharcsa
<#eljen> Baromi jó zene! Viszont nekem ezek a nappali bulik valahogy nem jönnek be, akármilyen jó is a zene... én még a Törökbálinti sötét-barlangos, lézeres összevisszavillogós, vetítõs, tábortüzes bulikat v ehhez hasonlókat részesítem elõnyben... már ha eljutok egyáltalán egyre is... <#idiota>

attól még ez is baromira hangulatos ahogy nézem, bár engem nem mozgat meg...

http://pspfilez.extra.hu/

MR ME
mingyá bakonyfeszt fákjeah!

Oldal 1 / 40Következő →