1986
-
Hangman576 #1866 -
#1865 kar :( -
#1864 nekem nem jön be:/ -
#1863 vegre meg talaltam a kedvenc zenemet, regota kerestem.
mi a velemenyetek rola? -
vizipipa19 #1862 Hát azt megköszönném ha adnál privibe ftp t! -
#1861 botba vagy az azziterneten!:D privibe adok ftp címet ha kell, minden van ami szem, fül ingere! -
vizipipa19 #1860 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hol találok ezektől az előadóktól zenéket?
Xerox vs Illumination, Delirious, Shanti, Intelabeam, Visual Paradox, Melicia
Előre is kösz! -
#1859 nem vagy vele egyedül! :) -
#1858 imádom ezt a számot! -
#1857 KÖszönöm -
Hangman576 #1856 Feltöltöttem. Tessék:
Shpongle - Around the World in a Tea Daze -
#1855 helóhaló
vkinek nincs meg véletlen Shpongle - around the world in a tea daze EREDETI változata tehát nem az OTT-os meg a live!
ez:
köszi :) -
#1854 -
CamelX #1853 Saját szerzeményei közül még így is a legkevésbé darkos (bezzeg a Nightmare c. szerzeménye) :P Astral Projection remixét azért nem említettem, mert valahogy képtelenek hozni a régi formájukat szvsz, legalábbis a saját szerzeményeikből ez derül ki -
#1852 egész korrekt :) -
CamelX #1851
00.db - Oxygene (Anton Chernikov remix)
A jól ismert Jean Michelle Jarre egyik legnagyobb zenéjének John 00 Flemming + Digital Blonde EP-je, eszméletlen komoly remixerekkel, köztük a számomra év felfedezettje: Anton Chernikov -
BladeW #1850
-
#1849 -
#1848 És itt van az ideiről:
Utolsó hajnal... -
#1847 namégegyszerakkor:
-
#1846 fu mik vannak jutubon :)
-
#1845 én is voltam...
mondjuk ami megmaradt az a napi 5szöri mentő a mainhez, 2 sátorral lentebb a rendőrök bilincselnek egy csávót, meg az állítólagos késelés amugy ilyen lenyúlásokról nem hallottam... de különben tényleg vicc milyen emberek voltak lenn meg qrva sokan voltunk h nem volt Boom vagy én nemtom de már sátrak ott is voltak ahol a kőútról lekanyarodsz a földútra
-
#1844 Tesóm azt mondta kurva jó volt ,bár őt nem tudták lenyúlni mert nem volt semmije:D
na majd kikérdezem a részletekről -
#1843 az egy dolog hogy a jelen állás az most mi!:( de tényleg nem erről szól a dolog, nem véletlen az sem, hogy a régi arcok nem mennek már el partyra mert egy rakás szar szinte mind ez van nem lehet mit tenni -
#1842 nem én írtam, idéztem, de am egyetértek a szöveggel, az h ez sajna így van, már más kérdés... -
BladeW #1841 "hogy egy goa feszt. lényege nem az kéne legyen ki tud több szintetikat egységnyi idö alatt magába eröltetni"
ki kell, hogy ábrándítsalak... -
#1840 olvasgattam goa.hu-n hat... nem banom ,h ne mjutottam ki. eleg igenytelen lehetett. oszt meg franciak keselnek :S hardteknot uvoltetnek kocsibol. aki meg kivitte a kisbabajat annak kulon gratulalok. -
#1839 sajnos igen... -
#1838 na ennyi a diszkó ozorárol:) bár azt tudtuk már, hogy ez az idő elfog jönni -
#1837 -
#1836 ozora
pár idézet goa.hu-ról
"Azért a biztonságiak jó lenne ha nem falusi arcok lennének a kocsmából jegyet nézni, mert a biztonság enyhén szólva 0 volt...
rengeteg ismerősömet, külföldit raboltak ki.
Pepe ahol dolgozott büfét komplett: bevétel, 2 sluszkulcs+forgalmik(a kocsit nem tudták elvinni), laptop, pénztárcák, iratok stb.."
"nekem is kirabolták egy rakás ismerősömet, sátrat felvágták, vittek mindent, pénzt, papírokat, lófaszt... "
"sajnos én azt tapasztaltam idén, hogy hihetetlen mértékbe elkurvult ez a feszt. nem olyan mint néhany éve amikor még aközönség többségébe pozitiv, spiritualis emberkékből állt... idén tele volt idiota "party"arcokkal,. az energiavampirokrol inkabb nem is szolok, néha olyan érzésem volt minha összebeszéltek volna hogy idén megszállják ozorát...
örültem mikor nagynehezen sikerült helyet talalnom olyan emberek között akik nem rezgettek le 5 perc után
én most is azt gondolom ,hogy egy goa feszt. lényege nem az kéne legyen ki tud több szintetikat egységnyi idö alatt magába eröltetni, hanem eggyévalni a zenével ,és a pozitiv felemelő hangulattal."
hát nemtom, az ilyeneket kicsit elkeserítő olvasni, elvileg késelés is volt
kicsit elzsigesedett az egész ezek alapján, meg büdös is volt ahogy sokan mondják, kíváncsi vagyok azoknak mi lesz a véleménye akik kinnvoltak -
Hangman576 #1835 na mégegyszer
-
Hangman576 #1834 Alváshoz egy kis ambient:
[flash]http://www.youtube.com/watch/v/1AvM45msIwI[flash] -
#1833 -
#1832 -
#1831 jön vki Ozorára? -
#1830 és mekkora durván egy hullámhosszon van mindenki -
#1829 az eső jó az eső szép! az eső cool:D én is el lennék!
-
#1828 -
#1827 Ide is már akkor pici Ozora érzést :)