The Suffering
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
War. War never changes.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Rosszabbra számítottam, eddig nagyon tetszik!
Ja, és este tényleg be voltam szarva 1-2 helyen! 😊 Na jó,m végig 😊
War. War never changes.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Nekem bõven megvan az elõírt minimum konfig, a recomended konfig is egyedül a vid.kártya hibádzik ebbõl(gef2,2.4 ghz,512M ram van nekem) mégis rohadtul szaggat, még a menü is! Ez mitõl lehet?Nagyon szeretnék játszani a játékkal, de egy szint után már játszhatatlanul szaggat.Mondjuk már a játék elején is gáz.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
KÖszi
TB
Ügyes!! 😊)
TB
Meg lehet amúgy menteni a gázkamrában lévõ manuszt? Mert próbáltam mindenhogy, de nem ment.
War. War never changes.
érdemes letölteni ha parázni akarok? a képek nem sokmindent árulnak el sajna nekem.
TB
Eddig kb.(2. "fejezet") 30x mentettem, ez nálam elég jó...
Bar a viz idovel eloltja a tuzet,de az mind1....mert azzal nem sokra megyek meg..
Mi a fenet kell ott csinalni?
BravHeart:
Ugyan,ennek joval de joval kisebb a gepigenye mint a thiefnek.En speciel 1280&10240ben nyomom 6x antialiansinggal
War. War never changes.
War. War never changes.
Elakadtam. Ott amikor be kell kapcsolni a sprinklert. Valami étkezõ lehet, de az ajtóban ég a tûz. Ha kinyitom a vizet akkor nem oltja el mert oda nem folyik, viszont jönnek az injekciós tûs monszták a vízbõl. Hol kell kijutni ?? A kola-automatát tologattam de nem jöttem rá a megoldásra ...
Köszi
TB
Most megjött a kedvem 😊 Szeretem a befosatós gamékat 😊
A Painkiller sztem azért nem félelmetes mert tudjuk hogy honnét jönnek majd az ellenfelek, meg egy csomó elég idiótán néz ki (pl. bohócok) szóval egy idõ után átmegy az egész poénos lövöldözésbe, semmi félelem. Bár 2 pálya igen tetszett: A Town és az Asylum. Ja meg király volt ahogy a zombikat a falra fel lehetett szögezni 😊
War. War never changes.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ha sikerult kinyilik az ajto es mehetsz tovabb
Mit kell csinálni! KÖSZI !
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
War. War never changes.
War. War never changes.
Szóval itt nincs elpoénkodva semmi,az biztos.
Ha csak a befejezésen nem lehet röhögni,azt még nem tudom... :-)
Tényleg szeretnék már kicsit botzongani, hogy le akarjam kapcsolni a gépet úgy fosok 😊
Már töltöm, kíváncsi vagyok milyen lesz 😊
War. War never changes.
War. War never changes.
Valakinek vmi 5lete?
War. War never changes.