894
-
Braveheart #294 A 4 sarokban is van 1-1 gázcsap amit el kell zárni. Utána ha a gázember a kandalló előtt van megnyitod a gőzt és rácsukod az ajtót. -
#293 Valaki segítsán már plz. A világítótorony pincéjében vagyok, jön a "gázember". Gondolom el kell torlaszolni a padlón a rácsokat, ezt meg is tettem, de a gáz még mindig jön... Van egy csapt amit ha megnyitok jön a gőz, meg előtte van a kazán. De hiába nyitom a csapot, a csövekből még mindig jön a gáz...
Help! -
#292 Nekem is ez van Gef4 MX440-el... -
#291 Na most fejeztem be. Egesz jo kis jatek volt, konnyed szorakozas ebben az uborkaszezonban.
Habar a vege nem egy nagy eresztes szerintem..azert ugy osszesegeben jo volt. megtartjuk -
#290 NA most nem volt bekapcsolva se FSAAing se Aniso és most jó volt, de hát így nem az igazi. -
#289 Nekem meg olyanokat csinál, hogy néha ha beléptek az Archive-be, egyszeráen kidob desktopra. -
#288 Szúrok majd be egy képet, hogy milyen ha megint előjön. -
Braveheart #287 Nálam is volt ilyen kamerahiba, többször is. -
Gabe18 #286 Mindig ez van?
Mert nekem egyszer volt,ugy fordultam hogy a kamera bement a falba,aztán akkor összeomlott az egész,de ujrainditottam és utánna többet nem csinálta. -
#285 Valakinek van arra tipje, miért csinálja azt, hogy egyszer csak rájön és az egész tiszta textúrahibás vmi lesz és nem látni semmi, más játéknál nincs ilyen gond. 9700pro -
pinehead #284 megvan, csak nem láttam... -
Relixo #283 Pffujjj de kemény!! -
#282 :DDDDDDDDDd -
#281 -
Relixo #280 TE IS bazzeee!!:-P -
#279 HAGGYÁ -
Relixo #278 Ment privi!! ;-) -
#277 :D -
#276 DE!!!!!!!!! -
Relixo #275 JÓÓÓ!
Most már értem mi a baj, mert privibe el lett magyarázva, DE nem csak én csináltam ám ezt!!
EGYÉBKÉNT mindenkitől elnézést......
U.I.:De azért már rögtön nem kellett volna ilyeneket mondani amiket mondtál picivel lentebb! -
pinehead #274 #268??? -
#273 "(na ugye amiről nem tudok arról nem tehetek!!)"
...és mi tehetünk? -
Relixo #272 Miért mi a tököm az a spoiler????????
(na ugye amiről nem tudok arról nem tehetek!!) -
#271 Mert mondjuk letört volna a kezed ha beírod a komment elé hogy spoiler ugye? -
Relixo #270 Köszönöm! -
Gabe18 #269 Daruval ereszd le azt a masinát ami végén lóg,aztán álj bele amikor a lila fényt létrehozza.Utánna tudsz dobni ilyen lila energiát,azzal dobáld.Kell egy darabig,ugyhogy ne add fel ha nem megy gyorsan. -
pinehead #268 Hová kell a követ emelni a daruval az Oblivion Regard (?)című pályán??
Egy követ már ledöntöttem vele, befedte a lyukat a földön, de nem tudok továbbmenni...
Köszi! -
Relixo #267 Miért mi van???
Nem értem mi a bajotok??
TOMSOLO ---->A te apád miért kúrta fel a **** anyád????
Na látod ezért nem ugrott le velem sem az anyám!! :))
-
#266 édesanyád miért nem ugrot veled terhesen 30 méterről hasast? -
#265 jah -
Corey #264 jajdeköszi a spoilert :) de tényleg -
Relixo #263 ÚRISTEN!
Valaki segítsen!
Szerintem a történet legvégén vagyok, a DOCKBAN kinyírom azt a szörnyet ami úgy néz ki mint én amikor átalakulok, és utána jön a "klónom" akit szintén kinyírok!
AZTÁN VALAMI batár állat jön fel a vízből, és középen valami piros világít a testén!(na de ezt nem tudom kinyírni, mert kevés az életem+nem fog rajta a golyó!)
--Valaki aki végig nyomta mondja meg hogyan kell megölni! -
Gabe18 #262 A hangal tényleg vannak gondok,de minimális,beszédet hallanod kéne mindenképp.
Na sebaj nem kell hogy mindenkinek tetszen,de igy legalább megtudtuk az okait. -
#261 10-ből 1 embernek nem tetszik. Jó arány :D -
Zatoichi #260 Nálam is vannak problémák, - a hangok NÉHA elmennek, majd
persze visszajönnek - de összességében nekem nagyon bejön ez a game!!! Nekem nincs/sincs 1 erömüvem, de megy... és élvezhetö a játék! Én nagyon bele élem magam a játékba, és bizony még többször megijedek! Szerintem nagyon parás játék !!!!!
Én csak azt tudom mondonai aki szereti a horror játékokat annak 1 PRÓBA mindenképp megéri. Ezután pedig ki-ki eldöntheti folytatja tovább, vagy választ másik játékot !!!
Üdv.: 1 nem "MEGSZÁLLOTT" horror játék imádó !
-
#259 konzol? :D -
steweee #258 ok, csak nem akartam hosszúra a hozzászólást. a komoly indokok:
1. a játék grafikája még úgy ahogy elmenne, nekem ilyen téren nincsenek hatalmas elvárásaim, de hogy egy jó konfigú gépen, amin a max payne 2 médiumon hasít, ez meg kicsit! lassú, az már abszurdum!
2.tegnap este kipróbáltam, de szerintem elég gagyik az ellenségek! semmi borzongást nem tapasztaltam! az aliens az azért más volt. még a the thing is sokkal komolyabb volt!
3.vmiért alig voltak hangok, van hogy volt, van hogy nem, de pl beszéd egyáltalán nem, és 2k4ben már nincs kedvem egy játék miatt szórakozni a beállításokkal hogy hol is a hiba. van még egy csomó, amivel játszani szeretnék, és nincs rá időm.persze megszállott horrorjáték rajongóknak biztosan tetszeni fog, de aki csak simán szeret játszani mint és, és nincs korlátlan szabadideje, annak inkább mást ajánlok -
Gabe18 #257 Hát igen,valami konkrétabb indok is jöhetne a nemtetszés mellé...
-
davos80 #256 Akkor játszál a Shrek 2-vel. -
Zatoichi #255 MIÉRT ???
Szereted a HORROR játékokat? Esetleg van kedvenced ?
Játszottál már vele E S T E ????