The Suffering
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
3 codec kell FÕLEG egy gépnek...Divx,Xvid és AC3...nemnehéz megtalálni és letölteni õket gyakorltilag szinte mindenhez ezek kellenek.Ritka a kivétel azokhoz meg a játékcd-n mindig van codec.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
and whoever is allowed to use the crack or not use it..
or if their mom said it's ok or not...
here's the 3rd CD for The Suffering, basically the Bonus CD
includes 2 videos:
Behind the scenes
Haunted Prison"
Már két helyen is láttam fent...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Igaz grafikailag lehetne jobb is akkor rémísztõbb lenne ,de azért király.
War. War never changes.
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
én pl. lyukat eresztek mindegyik fejébe,mert írták egyik helyen,hogy a jó befejezés szar
psnid HaTeBeKa
War. War never changes.

és semmi hézag.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
)kell mint nyrelvtudás.Én sem tudok sokat angolul de jól haladok a gamával."vessetek a mókusok közé" :)

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Én ráengedtem a gázt s szellemme itt-ott felbukkan , embereket mérgez meg , és magyaráz ezt-azt.Akkor ezekszerint többféleképp lehet végigvinni? wháááá....az jólenne

"vessetek a mókusok közé" :)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
The Suffering a boltokban !
Az Encore Software bejelentette, hogy a PS2 és az Xbox verziók után, most PC-re is megjelent a The Suffering címû börtönös horror akció. A történet szerint fõhõsünk börtönbe kerül családja legyilkolása miatt (valóban Õ tette?), ahol rövid idõn belül elszabadul a pokol. Szó szerint pokol, ugyanis gyilkos lények kezdik megszállni az amúgy is hátborzongató kinézetû börtön területét. Miután lemészárolták az õröket és a rabokat, mi vagyunk a soron. Feladatunk túlélni és kiszabadulni a halálos épületbõl. Nem lesz könyû, ebben bizosak lehetünk. (HC.Gammer)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

HIP-HOP jön Vuk
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha az ilyen horror-akcio/kaland-ot szereted,mindenképp megér egy próbát.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Addig nem akarom letölteni, bár így elnézve megérné, még tárolni is amíg be nem szerzek jobb gépet, ugyanis imádom az ilyen témályú gamékat.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Grafikát tényleg lehetett volna még tuningolni,de egyáltalán nem rossz,vér-erõszak van bõven
,már csak a játékmenet legyen jó,és király kis game lesz ez!Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
War. War never changes.
a börtönbe (kb4.pálya) amikor az udvarról visszamegyek az épületben , van egy rácsosajtó ami után egy nagy pocsolya és falon levõ vezetéktõl rendesen ráz . Nem tudok itt átmenni .HELP!!!

Megnéztem a múvikat, kellene....😊)
Innen lehet leszedni.