894
-
#254 köszi a komoly indokokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
steweee #253 nem akarom dícsérni, de egy ritka szar játék. aki még nem töltötte le, az ne tegye, aki meg esetleg meg akarta vásárolni, inkább vegyen mást! -
davos80 #252 Na, rájöttem, csak 800*600-ban hajlandó futni. -
Gabe18 #251 Ati 9600-am van.Semmi gondom nem volt,csak az elején egyszer a kamera beleragadta falba,aztán akkor teljessen meghülyült minden.De ujrainditottam a játékot,és azután nem volt semmi gondom. -
davos80 #250 Valaki próbálta már Ati kártyával?
Nekem R9000-el, 4.6-al azt csinálja, hogy a menüben összemosódnak a szövegek, a játékban ugyanez, és nem látni semmit. -
#249 nézz bele a kamerákba!!!!!!!!! :D -
#248 Én még ott vagyok, hogy most visszamentem oda, ahol kezdtem az egész játékot. Közvetlen miután megmentettem a manust a villamosszékben (amikor szét kellett lőni a falon a dobozokat majd le kellett kapcsolni az áramot). Na itt mit kéne elérni? A cellákba láttam a családomat, de aztán semmi, még felvettem Dr. Killjoy diagnózisát az egyik ágyon, utána nem tudom mit kéne tennem.
Ja meg ezeket az iratokat, papírokat amiket fel lehet venni itt-ott, hol lehet elolvasni? -
Gabe18 #247 Én nem öltem meg azt aki rám nem lőtt /nem sok ilyen volt/,de megvédeni egyet sem tudtam hosszú ideig.Szép lassan elhullottak a szörnyek karmaitól
Nem tudom hogy mitől függ hogy más legyen a vége... -
Lord Zax #246 Nekem is leütötte. :)
Volt egy hely ahol nem jártam.
a dock feletti rész, valamilyen katonai bázis lehet, de nem nagyon tudtam bejutni, esetleg lehet ott is van egy másik befejezés?.
Amugy min mulik a végén hogy mi lessz?
helyszintöl függ, vagy a nehézségi fokozattol? Esetleg attol hogy mennyire kegyetlenül gyilkoltam végig a játékot?
Mondjuk én mindenkit kinyirtam aki az utamba állt, örtöl kezdve a robokig alsőre kinyirtam mindet. -
davos80 #245 rld-suf1.r18 - Az 1. CD 18. darabja. (reloaded verzió)
Ez a darab kéne nekem, valakinek nincs meg? Nem tudná feltölteni nekem valahova?
-
Gabe18 #244 Én sem álltam valami fényessen ott,energia félig,és 2 doboz gyogyszerem volt,de aztán sikerült.Sajnos utánna még emberi másoddal is meg kell küzdened + a föszörny.
Persze az sem mindegy milyen fokozaton játszod,én egy könnyed medium-on vittem... -
Relixo #243 Oksa,megpróbálom akkor valahogyan kinyírni bár élet híjján vagyok....
Ismét leköteleztél a help-edel! Köszönöm! -
Gabe18 #242 Nekem csak leütötte a hajost a végén,neked kinyirta? -
Lord Zax #241 Végignyomtam a gamét. Nekem ugy lett vége h a dockban kinyirtam a kicsikét, és utánna alhajoztam, persze az ört is kinyirta aki vezette a hajot.
kiváncsi vagyok mik lehetnek még a végén, a többi befejezésre.
Megnéztem a archivumot, két szörnyet, és két pályát rejtve hagyott. valakinek más volt a végén? Most nincs kedvem ujra végignyomni.
amugy sejtem h hol lehet egy másik befejezés, csak nem sikerült oda eljutnom. -
Gabe18 #240 Akkor hajrá,mindjárt vége.
Amugy semmi különös,ha van Thompsonod,azzal adjál neki,vagy Shotgun.De az egyik ketrecbe-be is megpróbálhatsz bejutni,a dobozok tetjén van egy automata fegyver. -
Relixo #239 Ismét a segítségetekre szorulok!(nem hiszem el, hogy ennyire béna vagyok ebben a game-ben)
SZóval most a DOCK-ba akadtam el ahol azzal a szörnyel kell küzdeni ami úgy néz ki mint én amikor átalakulok!
Na azt hogyan tudom leírtani????(nekem már nincsen 5letem) -
#238 Na ez eszembe se jutott.
Koszo szepen.
-
#237 #236
Told a kólaautomatát a lefolyóra miután megnyitottad a tűzcsapot. -
#236 Kis segitseg kellene!
I Can Sleep When I'm Dead - Nevu palyan vagyok.
1 ebedlon(vagy mi) kellene at mennem, de amint belepek bezarodik mogottem az ajto, es tuz ut ki.
Szembe van 1 ajto, kinyitom, a barikadot szettorom es ott van bent 1 tuzcsap.
Kinyitom eloltja a tuz 1 reszet, de a masok ajto elott amin at kellene mennem nem alszik el a tuz.
Hogyan tovabb? -
davos80 #235 Namemá -
Gabe18 #234 #174 -
davos80 #233 rld-suf1.r18 - Az 1. CD 18. darabja. (reloaded verzió)
Ez a darab kéne nekem, valakinek nincs meg? Nem tudná feltölteni nekem valahova? -
#232 The.Suffering.BonusCD-Extra -Ezt nézte már valaki??? -
Braveheart #231 Nekem is ez volt, de én sem tudom melyik. -
#230 Honosítás létezik a játékhoz? -
Pogi #229 Szerintem az egyik a háromból,ami azt jelenti, hogy van még kettő, úgyhogy hajrá. -
Gabe18 #228 Jut eszembe,nekem az lett a vége hogy kinyirtam az utolsó nagy szörnyet.Jött egy csónak,egy emberrel,az felvett aztán távozás.A vezetőt emberem ezután leütötte,majd mostmár ő irányitva a csónakot elhajózott.Közben még egy levelet olvasott fel a gép amit a nője vagy ki irt neki.
Ez vajon melyik befejezés? -
Gabe18 #227 Nem lesz az év játéka.De egy igen kellemes akció-horror,minimális kaland elemekkel.
Grafika közepes,de a hangulat nagyot dob az öszhatáson.Egy végigjátszást mindenképp megér,sőt ha valóban 3 befejezése van,talán még később is előveszi az ember.
-
davos80 #226 Szóval jó gém ezek szerint... -
Pogi #225 Osztom a véleményt. Én most kezdte el, köszönet érte Zatoichi-nak.Tényleg beszarás az elején tökre paráztam.Este én se mertem játszani, inkább megnéztem egy filmet.Napokig rémálmaim voltak.Most is,de már merek sötétben aludni. -
davos80 #224 Jó ez a játék? -
pinehead #223 Köszi, csak most estem gépközelbe, nézem, még1x köszi! -
Lord Zax #222 köszi. :)
bazz ez már durva volt. :)
a többire idáig magamtol rájöttem, de ez már kemény volt.
kb fél napja kerestem a megoldást. -
Gabe18 #221 Áll ott egy kocsi a folyó felett,annak ki van ékelve a kereke.A többit már te is kitalálhatod... -
Lord Zax #220 Üdv.
Elakadtam a gaméban, és kéne egy kis segitség.
A diliház utáni részen tartok, amikor abba a nagy parkszerü részben kell bolyongani. Eljutok odáig, amikor van egy leszakadt hid. ott le lehet menni a folyohoz, és egy barlangon keresztül kijut egy toig, namost ott a ficko kölykei szorakoznak h nem tudok uszni, és belemennek a vizbe.
onnan nem tudok tovább menni, mert az egy zsákutca.
onnan merre tovább? -
#219 Oks már megvan, köcönöm :) -
#218 Ja, az nem. Volt az a kamera ami benne volt a ketrecben, azt elhúztam. De akkor van egy másik amit szét kell verni? Hmmm akkor még szét kell néznem jobban. -
Gabe18 #217 De a padláson van egy kamera amit szét kell verni,az megvolt?
-
#216 Ahhh nem, nem már az is megvolt!
Szóval:
Feljutottam a padlásra, és le is jutottam onnan, DE UTÁNA nem tudom mit kell csinálni! Plz help! :)) -
Braveheart #215 Az egyik kamera vmilyen dobozszerűségben van, na azt el kell húzni. Vagy ez is megvolt?