The Suffering

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sgtfathi
Eddig a legilyesztöbb game amivel játszottam!Csak erõs idegzetûeknek (Föleg ha este nyomod!) A textura tényleg nem nagy valami,de fény-hatások elég jók!Kiváncsi vagyok a több éve készülö Doom 3 lesz-e ilyen félelmetes.(remélem lesz 😊)

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

AZAZZEATHING-bár az elég uncsi lett a felétõl(uninstall lett a vége😛)

Ace codeccsomagot ne ajánlgasd már rakat játék attól szarik be mert az a szar felrak egy rakás felesleges fosadékot....
3 codec kell FÕLEG egy gépnek...Divx,Xvid és AC3...nemnehéz megtalálni és letölteni õket gyakorltilag szinte mindenhez ezek kellenek.Ritka a kivétel azokhoz meg a játékcd-n mindig van codec.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

lwb
The Thing?

Ja,fainka mindenkit nyomok le-kicsit olyan mint az a z északi sarkos UFO-s játék nemtom mi volt a neve...

este én is belevágok

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

grebber
Na ennek simán elviselném ha lenne folytatása mert parailag nem gyenge.

Next PC upgrade: 2022

lwb
megnéztem, érdekesek. két .wma file, egy intrjú/ígykészült meg egy rövidfilm az ihletül szolgáló Eastern State Penitentiary börtönrõl. érdekes, de erõsen nélkülözhetõ.

robotnyk
"ok so props to whoever released the game..
and whoever is allowed to use the crack or not use it..
or if their mom said it's ok or not...

here's the 3rd CD for The Suffering, basically the Bonus CD

includes 2 videos:
Behind the scenes
Haunted Prison"
De mi lehet a "The Suffering Bonus CD-Extra" ?
Már két helyen is láttam fent...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lwb
ja, fõleg a monszták animja teccik. de a sztori is elég beteg. hangulatos a játék.

CalebJoe
Szerintem fasza kis játék lett ,van benne valami Clive Baker meg egy kis Hitchcock érzés is szóval forgatós.
Igaz grafikailag lehetne jobb is akkor rémísztõbb lenne ,de azért király.
lwb
annyira nem gáz a jó befejezés. épp most vittem végig.

Lehet hogy vmilyen codec zavar be. Rakd fel mondjuk az Ace mega codecs packot, vagy reinstalláld,. ha már fönt van.

War. War never changes.

Sziasztok!!! A jó a game, de van egy problémám a hang fura és néhány helyen eléggé elbaszott! Eddig egyik játékkal sem volt ilyen gond! Legujabb driverek vannak fenn! Nem tudjátok mi lehet a megoldás???

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

van egy jó,egy rossz,és egy neutrális befejezése,annak függvényében,hogy hogyan bánsz az npc-kel
én pl. lyukat eresztek mindegyik fejébe,mert írták egyik helyen,hogy a jó befejezés szar

psnid HaTeBeKa

3 féle befejezése van a játéknak asszem

War. War never changes.

Köszi, akkor én is nekivágok.

és semmi hézag.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Szvsz a továbbjutáshuz inkább logika (meg jó sok lõszer.)kell mint nyrelvtudás.Én sem tudok sokat angolul de jól haladok a gamával.

"vessetek a mókusok közé" :)

Sok szöveg van benne, mert akkor lehet, hogy megvárom, amíg lefordítja valaki. Ha vannak benne fejtörõk is (pl:Silent Hill sorozat), akkor arra szeretnék magam rájönni, nem végigjátszás alapján lépegetni. Tényleg, magyarításról tud-e valaki.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Kilihetett volna szabadítani? Neked sikerült?
Én ráengedtem a gázt s szellemme itt-ott felbukkan , embereket mérgez meg , és magyaráz ezt-azt.Akkor ezekszerint többféleképp lehet végigvinni? wháááá....az jólenne

Voltan
A cselekedeteinknek amúgy van valami hatása a játékmenetre? (Hú ez nagyon hülyén hangzott...) Idõnként beszél hozzánk a jó és a rossz lelkiismeret a gamában. Mi van, ha jót, vagy rosszat teszünk? (Pl. A gázkamrában rekedt õrre kaján vigyorral ráeresztjük a ciánt, vagy ellenkezõleg, kiszabadítjuk onnan.)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Aki még most olvasna elöször a játékról, kedvcsinálónak !

The Suffering a boltokban !
Az Encore Software bejelentette, hogy a PS2 és az Xbox verziók után, most PC-re is megjelent a The Suffering címû börtönös horror akció. A történet szerint fõhõsünk börtönbe kerül családja legyilkolása miatt (valóban Õ tette?), ahol rövid idõn belül elszabadul a pokol. Szó szerint pokol, ugyanis gyilkos lények kezdik megszállni az amúgy is hátborzongató kinézetû börtön területét. Miután lemészárolták az õröket és a rabokat, mi vagyunk a soron. Feladatunk túlélni és kiszabadulni a halálos épületbõl. Nem lesz könyû, ebben bizosak lehetünk. (HC.Gammer)

Sephi
En meg anno Ps2-on toltam vegig es nagyonelveztem. Igaz hogy esztelen hent a gama de teccet a stilus 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez nem a szokványos diliház...ez rosszabb...

Vukodlav
És a Hitman legújabb része is valami ilyesmi helyen kezdõdik. Valszeg ez elég félelmetes helyszín, merthogy a dilisektõl minden ember kicsit tart, és lehet, hogy a játékok írói nem túl kreatívak így a bevállt félõs helyszíneket alkalmazzák.

HIP-HOP jön Vuk

Voltan
Miért kell manapság minden qrva játékba egy õrültek háza? Painkiller, Thief 3, Manhunt, Suffering stb. Nem mintha baj lenne, csak fura tendencia. Jónak tûnik tíz percnyi teszt után. A grafika mondjuk tényleg nem mai szintû, de ez nem szokott annyira zavarni. Ha a sztori, meg a hangulat a helyén lesz, akkor nálam OK a cucc. Van egy adag Clive Barker beütése a dolognak. Fõleg a szörnyeknek. Faszájos.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A hangulatról annyit , hogy most tartok valami lerobbant diliházba (valszeg diliház mert vannak gumiszobák)és a hideg futkos a hátamon a helytõl.Szerintem ahhoz képest hogy konzol gama átirat nagyon jó a grafika .A hangok meg nagyon hozzák a parát , de leginkább azok a kis fel-felbukkanó képek mindenféle csúf dolgokrol amik néha bevillannak...huhh

Dynamic
Sajnos szerintem elég videokártya igényes.2,4-es procim van,512 mega rammal, de csak egy gef2 van most a gépemben és durván beszaggat, a célzás elég nehézkes a döcögõ célkereszttel.Ezt nagyon sajnálom, mert elég jó a gamma, de még 2 hétig várni kell a R9800p-ra.Mondjuk ezt egy kicsit furcsának tartom, mert az ajánlott gépigény alapján(2Ghz,512M ram,64M v.kártya) alapján minimum beállításokkal sztem normálisan kéne futnia, úgyhogy lehet, hogy nálam van a baj.Amúgy a minimum gépigény elvileg 1Ghz, 128M ram,32M v.kártya.
Na akkor feltúrom és köcci!

Azt nem tudom,de marha jó.
Ha az ilyen horror-akcio/kaland-ot szereted,mindenképp megér egy próbát.

Naon konzolos?

lwb
hát nemtom segít-e, de nálam egy 2.2-es amdn, 512 mega rammal és egy ati 9600 pro karin minden maxon simán megy. gondolom kisebb gép is bõven elég neki.

Waterhorse
Valaki tud nekem minimális gépigényt mondani, vagy olyat ahol elfogadhatóan fut?
Addig nem akarom letölteni, bár így elnézve megérné, még tárolni is amíg be nem szerzek jobb gépet, ugyanis imádom az ilyen témályú gamékat.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Hát ez aztán tényleg brutális egy játék lett,pedig még épp csak belenéztem.Asszem egy pár betiltást látatlanban lehet neki jósolni,a 18+ jelzés meg alap.
Grafikát tényleg lehetett volna még tuningolni,de egyáltalán nem rossz,vér-erõszak van bõven ,már csak a játékmenet legyen jó,és király kis game lesz ez!

grebber
Jó kis game ez csak a grafika lehetne jobb.

Én annyira félek a játék közben - végig libabörös vagyok, hogy mindhol a villany kapcsolót keresem ! Úgy vettem észre a szörnyikék nem szeretik a világosságot !!! Én annál inkább.

hmm..végülis teljesen másfele kellett továbbmenni...

Azt én is, de tegnap elfelejtettem csekkezni....😞(

na belehet kapni

Ezt én is sejtem , csak azt nem hogy hol...

[HUN]PAStheLoD
biztosss ... de lehet hogy csak megkell várni amig a vizbül kiveszi a zokszigént 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

biztos ki kell vhogan kapcsolni az áramot

War. War never changes.

Elakadtam.
a börtönbe (kb4.pálya) amikor az udvarról visszamegyek az épületben , van egy rácsosajtó ami után egy nagy pocsolya és falon levõ vezetéktõl rendesen ráz . Nem tudok itt átmenni .HELP!!!

Dynamic
Csak fizetõst tudok.
Dynamic
1,5 gigabájt
Valaki adna mûködõ linket hozzá??
Megnéztem a múvikat, kellene....😊)

grebber
Mennyit foglal a game telepítés után??

[HUN]PAStheLoD
tényleg jól néz ki , na akkor ezt beszerezzük

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dynamic
Aki többet akar akar látni a játékból, akció közben, annak nagyon ajánlom ezt a 17 megás múvi csomagot.5 kis mini múvi van benne, elég szar minõségûek, de többet visszada a játékból, mint a screenshotok.

Innen lehet leszedni.