The Suffering
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tudtátok, hogy a szörnynek van egy speckó támadása?
Uggárs+támadással lehet elõhozni és baromi jó a buzi manlinerek ellen.
(most mondjuk lehet, hogy feltaláltam a spanyolviaszt, és mindenki már az elejétõl ezzel nyomul csak én voltam béna és nem vettem észre 😄)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
War. War never changes.
Szóval volt egy rész (T-sector a neve ha jól emlékszem), ahol egy nagyobb zuhanyzós rész után, ahol tömegesen jöttek a dögök, ki tudok menni az udvarra. Itt néhány monsta után találtam 3 spanyol gyereket akik némi tanakodás után rámtádatak, na és közvetlen utána. Van az udvaron egy ajtó amivel vissza tudok menni az épületbe, de elzárja az utamat egy tócsa bent rögtön, amibe áram van mert belelóg egy kettészakadt kábel.
Hogy lehet továbbmenni? 😞
Na végigvittem a játékot, de nemtom melyik befejezést kaptam meg a 3 közül. Az lett nálam a vége hogy kinyírtam a fõmonsztát, majd egy video vagy emlék nemtom hogy meghal a csaj meg az egyik gyerek de tök ködös, nem értette msokat, aztán jön a csónak , felszállok leütöm a sofõrt és elhúzok. Akkor most mi van?
War. War never changes.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
War. War never changes.
Amúgy elég vegyesen csináltam a játékot... egyszer volt hogy véletlenül lelõttem a társam a szaggatás miatt, akkor gondolom úgy vette mintha gonosz lennék. De ha tudtam mindig jót cselekedtem.
War. War never changes.
Hermes az utolsó gázakna és a kemence elõtti rész között ingázik. amikor a kemencénél van, akkor tudod befújni.
War. War never changes.
ugye a négy gázcsapot elzártad?
War. War never changes.
Tartalma :
- Includes 2 videos
- Behind the scenes
- Haunted Prison
Mega a játék végigviteléhez semmi közze
- NEM KELL -
War. War never changes.
Amúgy egy csomószor elmegy a hang, nemtom nálatok is vagy csak nálam. Pl. lövök a tommygunnal, aztán teljesen elmegy a hang 1-2 percre.
War. War never changes.
A második pálya elején vagyok, mikor elõször át kéne változni és a szellemek meg pofáznak folyamatosan, de közben jönnek ezek a pengekezû dögök és mindegyikbe legalább 2 tárat bele kell lõni mire megnyúvad addig meg simán elkapnak 😞
War. War never changes.
Sajna ez is elég rövid mint a Manhunt ,de azért érdemes végigjátszani fõleg a háromfajta outro miatt.
MOST ???
- Kicsit pinennem kell, mert rosszat álmodok ! -
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

El. Psy. Congroo.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
El. Psy. Congroo.
Segítséget szeretnék kérni, elakadtam annál a résznél amikor a FÛRDÕBEN vagyok,és sok-sok "inyekciós-tûvel" rohangáló piros szörny szalad rám......innen még addig eljutottam,hogy kimentem és van 3 fogoly akiket leírtottam, mert megtámadnak, na DE ezután eljutok oda, hogy van egy fentrõl csöpögõ vízvezeték, és ÁRAM van benne...innen nem tudok az áram miatt tovább menni....(elkéne zárni az áramot?? vagy mi??)

Kérlek segítsetek...

El. Psy. Congroo.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
War. War never changes.
War. War never changes.
És még térképen sincs a szintrõl 😞
War. War never changes.
pandora tomorrow utan szabadon; itt is az aldott novenyt nepszerusitik hihi