894
  • davos80
    Nekem is csinálta. Megoldás : beállítások->graf->árnyék, pixel shader, filtering ki. Vissza játék, vissza beállítások, minden be, és ezután menni fog. (legalább is nekem ment.)
  • Hmuda
    Ilyen hely pl annak az őrszobának a bejárata ahonnan a lámpát kell felvenni.
  • Hmuda
    Visszaolvastam de nem találtam megoldást:

Nyugisan megyek az őrrel, és néha nagyon durván szétesik a kép. Olyan mintha a modellek szanaszét töredeznéenk és a textúrák a szemem előtt kavarognának. Iszonyat belassul és legalább 5 mp mire ki tudok keveredni belőlük. Valakinek van ötlete?
  • Promi #331
    Kocsi felrobban ami a fa elott(benne) van.
    Kiscsajokat megolod, vissza mesz a szakadek peremehez es akkor jon a hatad mogott 1 busz ami bele hajt a szakadekba ez alltal athidalja a szakadekot.
  • Shep
    Nincs vkinek mentése, a jó és a rossz végkifejletthez, mert hát sajnos nekem nem sikerült 1 figurát megmentenem így aztán csak semleges véget kaptam, de azért az jó, hogy kiderült hogy nem is ő ölte meg a családját.
  • pinehead
    megérkeztem a dokk "előszobájába".
    itt is leszakadt az út, körülöttem kiscsajok, és nem igazán vágom ,mi a teendő.
    a kocsi felrobban, onnantól kész...
    köszi.
  • Eye-scream
    Köszi!!
    Egyébként visszaolvastam, csak nem tudtam, hogy te is arról a pályáról beszélsz, mivel rossz nevet írtál oda ;)
  • pinehead
    köszi, megnézem, ne aggódj!
    állat a gáma!!
  • Lacc
    Ki kell menned a Lighthouse-ból. Először be kell indítani a generátort, csak aztán lehet megtekerni fent a fogaskerekeket. Szóval kimész, kint megölöd a 3 kiscsajt, lesz ott egy őr aki segít neked, ajánlott rá vigyázni mert jól jön később is a segítsége a tommy-jával, meg mutatja az utat. Elvezet téged a generátorhoz, bekapcsoljátok, aztán vissza, fel a toronyba és megteker fogaskerék. Aztán mehettek tovább.
    Egyébként miután visszakapcsoltátok a generátort, visszafele a toronyhoz találtok egy barlangot, na én oda nem mentem be. Ha esetleg van ideged nézd már meg mi van ott bent mert én azt hittem később kell bemenni és nem néztem meg :D
  • Gabe18
    Be.
  • pinehead
    A Lighthouse-t be lehet valahogy üzemelni?
    Ami akadályozta, azokat kiszedtem, de a manyus nem tudja elforgatni a kereket...
    Tippek??
  • pinehead
    A lámpákat irányítsd a lyukra, ill a fákra.
    És olvass néha vissza picit.
  • Shep
    Mi a fenét kell akkor csinálni, mikor bementem a bánya és a tópart után egy nagy kőházba, vetítés aztán sok szörny megöltem őket és enm tudok mit csináli, van a födémben két nyílás de nem tudok felugrani, a szekrényeket meg nem tudom odahúzni, itt akkor mit kell csinálni?
  • Eye-scream
    Vigyázat, lehet benn spoiler aki még nincs a 7. pályán

Naszal elkezdtem ezt a pályát és eljutok addig, hogy egy hosszú fémizén megyek kint a szabadban ahol az őrök is járnak, és folyton jönnek a slayerek. Na itt belelököm a ládát a lkyukba és lenn nagy robbanás lesz. Ezután lemászok de itt van egy lyuk ahonnan folyton jönnek a slayerek. Ezenkívül van egy csomó robbanó láda is. Ezeket szétlőttem, de semmi sem nyílt ki, van 2 ajtó de zárva, a lyukhoz ha odamegyek akkormeg hátralök valami. Szörnyként bele tudok ugrani a lyukba, de miután lezuhantam meghalok.
    Innét hogy kell továbbmenni? Help plz :C
  • Zatoichi
    Én most kezdtem a 12. pályát !
    Most is játszok, - NAPPAL - de a szívbaj kerülget!
  • Corey
    amit a végén mondanak majd azokat nem értem pontosabban, de nem akarom részletezni ezt pont a Spoilerek miatt.. akik végignyomták azok ugyis értik miről beszélek és az ő segitségüket kérem. A szigeten történő eseményeket nemértem, pl ezek a szörnyek most miért is jönnek elő, és miköze a családdal történteknek ehhez, és a játék utolsó 10 percét, töviről hegyire elmagyarázva. aki tud plz segitsen :P
  • Shep
    Ott tartok, hogy otthagytam a mukit a rádiónál és én meg elindultam kiküszöbölni az interferenciát, na innentől még mennyi van hátra?

A semleges befejezést hogy lehet megkapni?
  • Lacc
    Mit nem értesz benne pontosan? :) Megölted a családodat azért kerültél ide erre a szigetre a börtönbe. De valamiért elszabadult minden/mindenki aki/ami valaha itt kínhalált halt különböző okok miatt (hogy miért azt én se értem). Aztán hajrá.

Egyéként a legparásabb rész az volt mikor jöttek a Fester-ek azokkal a nagy döngő lépéseikkel :D
  • Corey
    úristen.. ez egy megagiga beteg horrorjáték. Gratula a készítőknek, fantasztikus munkát végeztek. Mindenkit megvédtem, és gondolom a legjobb befejezést kaptam, habár nem tisztán értem hogy most mi is volt ez az egész valójában. Valaki, aki ugyanezt az utat járta, el tudná magyarázni a végkifejletet és az egész történet mivoltát? Priviben, vagyakárhogy, megköszönném. Valamicskét értek, de ez még homályos így is..
  • Eye-scream
    Azok főleg akkor jönnek elő ha az insainity fullon van. Néha nagyon hasznosak mert megmutatják, hogy milyen fajtájú a legközelebbi szörny de legtöbbször csak a hangulatot fokozzák...
  • Eye-scream
    Én elég lassan haladok (mégcsak a 7. pályán tartok) de szvsz a gonosz befejezést fogom kapni mert mindenkit kapásból megöltem ahogy jött.
    De szeretném megnézni mind3-at úgyhogy ha valakinek jó vagy semleges befejezése van, akkor az majd küldhetne egy mentést nem sokkal a vége előtt :)
  • Lacc
    Az udvaron kell ládát keresni nem arra kell továbbmenni.
  • Shep
    mikor már velem van egy társ /4ik pálya/ akkor bejutottam az udvarról de ott egy nagy tócsába magasfeszültségű kábel lóg így nem tudok átmenni, de láda sincs, hogy odatoljam, szóval akkor itt most mit kell csinálni?
  • Lacc
    hangulati elem...
  • grebber
    Ja és én nem értek hozzá mik azok a hirtelen felvillanó képek néha lelassulások?????Mert királyak csak nem tom miért jönek be mi a jelentésük?
  • Promi #309
    Nalam is leutotte a faszit a vegen.
  • Promi #308
    Ehe asszem rajottem.
    Figyelmetlen voltam.
  • Promi #307
    Na most hagytam abba.
    Palya vegen vagyok a nagy allat fo ellenseget hiaba lovom mar az osszes fegyverem osszes loszeret ellottem, mar csak a gepagyu van, es hiaba lovom nem hal meg.
    Help!!!!
  • Braveheart
    Túl lineáris? Nekem meg pont az volt a bajom, hogy kicsit sem az, mindig elakadok! Meg egy feladatot van hogy 3féle képpen lehet megoldani! Pl. tűz elzárja a folyosót-- odahúzol egy ládát és átugrod, vagy megnyitod a csapot és eloltja vagy keresel más folyosót...
  • Sil3nt
    hát...elég elvetemült játék..nekem nem jön be....túl lineáris.....ez van. silent hill 3 sokkalta de jobb volt.
  • PTW
    En a jo befehezest kaotan. moindenkinek segitettem senkit sem hagytam meghalni
  • Lacc
    Na sikerült végigtolnom nekem is. Érdekes játék volt, tetszett. De mégegyszer biztos nem viszem végig :)

Egyébként úgy látom, hogy itt mindenki a "semleges" befejezést kapta, én is. Torque leütötte a hajóst aztán elment.

Itt a szöveg alján van a leírása mindhárom befejezésnek, és hogy hogy kell őket elérni. SPOILER
  • Lacc
    Áh én most itt a legvégén szenvedek, a dokkban. A trióból az első monsztát már kinyírtam, de a "másodikkal" nem bírok! Lőttem a géppuskával már mindent, a darut, azt a vackot ami lóg róla, a manust nyilván nem tudok mert akkor én is sebződök.
    Help!
  • Lacc
    Meg lehet csinálni úgy is, hogy ne vessz egy kis életet se. Egyszerűen mikor jön a shockwave vagy mi a túró a villamosszékből átugrod. Kis gyakorlás után menni fog. Meg néha menteni se árt közbe ha szétlőttél már párat életvesztés nélkül.
  • pinehead
    Bunkó pálya, nna..
    An eye for eye-a kivégző terem, a fickónak 5 kapcsolót kell szétlőnie, közben áram+hasonlók.
    5 eü csomaggal nem igazán sikerült eddig,nna..
    Kissé idegesítő rész.
  • Lacc
    Vissza kéne olvasni már leírtuk vagy 2x. Az udvaron oda kell tolni a ládát a bódéhoz.
  • grebber
    Elkezdtem vele nyomni de az elején elakadtam amikor van egy ajtó bemegyek rajta és elöttem van egy nagy tócsa és áram alatt van azt hogy kell átvinni???
    Van kint az udvaron 1 létre gondolom fel kell mászni de nem mászik fel az emberem?
  • pinehead
    thanks.
  • Lacc
    Köszi a helpet!

#295:
    Vissza kell menned az óceántól a barlangon át a leomlott hídig, felmászol vissza és ott van egy kocsi emelővel. Megemeled.
  • pinehead
    Valaki segítsen, plíz.
    A God place to die, vagy hasonló nevű pályán kiértem az Óceánig, az állami telep határát jelző táblához, kiirtottam mindent, innen merre tovább??
    Úszni nem tudok, visszafelé nincs már semmi...
    Köszi.