Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy help kéne: a Black Isle szigeten az állatdetektor jelez egy állatot amit nem találok. Kb arrafelé jelzi a detektor ahol egy kis teremben ahol nagy nyálkás vmi a talaj(lefényképezve) és ott van egy csigaház és abból is kibújik egy lény(lefényképezve). De ezt a harmadikat nem találom, pedig össze-vissza mászkáltam, zoomoltam..stb.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Aminek viszont örülök ,hogy ennyi pénzért már megvehetem. Ha 1 ember nem is számít.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A Splinter Cell megjelenése óta az UbiSoft sikert sikerre halmozott, azonban a gyõzelmi szériának egyszer vége kellett érnie. A brilliáns eladásokat és remek programokat produkáló francia kiadó úgy tûnik rossz lóra tett, mikor elvállalta a Beyond Good & Evil patronálását. Ugyan a BGE csak és kizárólag pozitív hangvételû kritikákat kapott a szaksajtótól, a játékosok valahogy nem vevõek az év egyik legfinomabb anyagára. Olyannyira rosszul alakultak az alig pár héttel ezelõtt debütált gamma eladásai, hogy a produktumhoz már 20 dollárét hozzájuthatunk, egyes helyeken ez az ár 10$-ra is redukálódhat! Érthetetlen miért nem figyeltek fel a vásárlók erre a gyöngyszemre: a brilliáns grafika, a remek irányítás, a bombasztikus történet olyan mesteri szinten illeszkednek a kirakósjáték többi darabjához, mellyel alig pár kódhalmaz dicsekedhet. Kár érte, remélhetõleg egy nagyobb reklámkampány avagy egy pár év múlva esedékes retro-láz meghozza a megérdemelt sikert!"
Forras: HCGAMER
Ez nagyon jellemzo. 😞
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Ott ahol DH nem fér át az elõtt fentrõl leugorhatsz, így méggyorsabban odaérsz a hajóhoz!
Sok szerencsét!
A Slaughterhouse-ban vagyok, ott is még a bejáratától nem messze a csatornákban. Van egy rész, ahol egy idõkapcsolós b@szott nagy vaskapu van a csatornában, ahol a kapcsolója van ott pedig 2 lézer-torony köröz. Arra sikeresen rájöttem, hogy szükségem van HH-ra, hogy eltoljon nekem egy dobozt egy teremben, meg megnyomja nekem a kapu kapcsolóját hogy az felemeljen majd engem. Na jó, de hogy hozom át õt is?? Mert ha felemelem neki a kaput, nem megy át a légpárnással magától a másik oldalra, pedig ott lehet dokkolni is. Help, hogy kell áthoznom õt magamhoz a tóloldalra?
-Elmész ide: hivatalos honlap
-Belépsz a dark roomba (jobb felsõ sarok)
-Regisztrálsz/Belépsz
-Internet code-hoz beírod azt amit akkor ad ha mentesz a játékban.
-Missionre nyomsz, ekkor kapsz egy kódot, vagy lehet, hogy még fel kell törnöd a secret page-t (jobb egér majd play ezt vagy 4x)
Ezt a kódot amit kapsz kell beírni a gépbe és cserébe kapsz két tologatós játékot amit melletted a csori nyom az asztalon.
Menj le, szálj be, és 1 nyitott ajtó lesz (ha nem megy auto-ban, akkor fordulj jobbra, és ott lesz a bogyó
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A masodik ajtohoz a kulcsot pedig a fent "itt a piros, hol a pirosat" jatszo figuratol tudod elnyerni, ammit egy papirfecnin felirva fog atnyujtani.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
A felkiálltó jel helyén van mindig a megoldás....
Már vagy nagyon sokkszór kérdezték......
Megnéztem a hivatalos forumon az eseted. Nem tudni mitõl van, mobil gépek vidkártyáinál jelentekezik legtöbbször. SP1? Driverek frissek?
Mondjuk en nem tettem fel a patch-et es nem is szoktam addig feltenni semmilyen patch-et, amig nincs gond.
Pás!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Bérbe vehet? reklámfelület...
Csak most néztem...
Oké, de hogy tudok lõni? Hol kell szerezzek lövõcuccot vagy kapok? Én mindent néztem, de nálam nincs...
Tudom, hülye vagyok, de passz😞.😊
Köszi!
Csács!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Amúgy amerikai a Bungie akik fejlesztették, de a manga stílust és a játék hangulatát jól eltalálták. :-)
Az Oni megjelent az EVM sorozatban. 2000Ft. Annyit bõven megér!
Kerestem DC-n, de mar senkinek nincs meg.
Regen vegigjatszottam, de sajnos nem írtam ki, pedig most ujra vegigjatszanam.
Jaj de varom a folytatast 😊 .
Annyira erezheto ezen a jatekon, hogy igazan igenyes europai muveszek dolgoztak rajta es semmiben nem adtak annal alabb, hogy csak egyszeruen a legjobbat nyujtsak mindenbol. Kb. annyi kulonbseg van e jatek es a nagy atlagra sikeredet-tobbnyire amerikai jatek- kozott, mint egy atlag amerikai film es egy igazan kulonleges es igenyes francia muveszfilm kozott. Eg es fold.
A karakterek, a tortenet, a zenek, a hangok, a grafika... sot meg az iranyitas is egyszeruen tokeletes. Ez a jatek 100%-os. Nekem az utobbi evek legjobb jatekelmenye volt, teljessen mind1 milyen kategoriat veszek figyelembe...talan a GTA3+ViceCity okozott hasonlo katarzist nekem. Meg ilyet sokat!!!
Nem akarom magam megint halalra aradozni, mert mar korabban metgtettem.
Elakadtam egy pindurt😛:
A Factoryban vagyok - az Electrical Closet-nál...a kérdésem az, h h kell az ajtóba áramot vezetni, h kinyíljon? A csövön lévõ patkányt próbáltam letuszkolni onnan egy vakuvillanással, de úgy nem igazán jött be az 5let😊.
Mit kell?
Köszi!
Csocs!
Egyébként végigtoltam és tényleg több reklámot érdemelt volna, mert ritka élvezetes játék!
Sajnos kevés ilyen ötletes gamét készítenek...
-kulcsos bug
-kivág a desktopra
-random fagy, ill. újraindit
-kicsúszik a hang a szinkronból
-eltûnik a hangeffektek egy része (átvezetõk lenémulnak, beszéd esetleg zene eltûnik, a többi marad.)
Ez utóbbi NFORCE prob lesz asszem. POP SoT-nál is tapasztaltam.
Nem bug hanem cimeres ökörség, az invert mouse invertálja a vizszintes tengelyt is. Ilyet még nem láttam sehol.
Mi a túróért nem kezel gamepadet? Az ilyen game-ekért vettem. POP is király volt vele, ez is az lenne.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
*******MEGOLDÁS*******
Meg olvasgass kicsit vissza, valaki már leírta ,hogy is megy ez.
Egyébként állítólag csak a pecseltnél van probléma.