Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelentkezzen, aki eredetiben nyomja... ugye? :/

Janey
sajn ezt teszi a sok Fps,rts a játékosokkal...mást már lassan meg se látnak.
Amúgy help kéne: a Black Isle szigeten az állatdetektor jelez egy állatot amit nem találok. Kb arrafelé jelzi a detektor ahol egy kis teremben ahol nagy nyálkás vmi a talaj(lefényképezve) és ott van egy csigaház és abból is kibújik egy lény(lefényképezve). De ezt a harmadikat nem találom, pedig össze-vissza mászkáltam, zoomoltam..stb.

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

CarajoEsp
Hát ez sajna az. Akkor nem várható folytatás😞((
Aminek viszont örülök ,hogy ennyi pénzért már megvehetem. Ha 1 ember nem is számít.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

gyraph
"Beyond Good & Evil - 20 dollárért

A Splinter Cell megjelenése óta az UbiSoft sikert sikerre halmozott, azonban a gyõzelmi szériának egyszer vége kellett érnie. A brilliáns eladásokat és remek programokat produkáló francia kiadó úgy tûnik rossz lóra tett, mikor elvállalta a Beyond Good & Evil patronálását. Ugyan a BGE csak és kizárólag pozitív hangvételû kritikákat kapott a szaksajtótól, a játékosok valahogy nem vevõek az év egyik legfinomabb anyagára. Olyannyira rosszul alakultak az alig pár héttel ezelõtt debütált gamma eladásai, hogy a produktumhoz már 20 dollárét hozzájuthatunk, egyes helyeken ez az ár 10$-ra is redukálódhat! Érthetetlen miért nem figyeltek fel a vásárlók erre a gyöngyszemre: a brilliáns grafika, a remek irányítás, a bombasztikus történet olyan mesteri szinten illeszkednek a kirakósjáték többi darabjához, mellyel alig pár kódhalmaz dicsekedhet. Kár érte, remélhetõleg egy nagyobb reklámkampány avagy egy pár év múlva esedékes retro-láz meghozza a megérdemelt sikert!"
Forras: HCGAMER

Ez nagyon jellemzo. 😞

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Ha arra gondolsz amit a faliujságok mögé kell beírni akkor Pey'J csukájának talpán van mind2 kód! Inventoryban lehet megnézni.

Ha elolvasta kérem tépje össze!

az egyiknél az alsó aknáknál kell bemenned, a másodiknál fel tudsz menni az alján a hovercrafttal full gázzal, a harmadikhoz meg onnan kintrõl tudsz bejutni, ahol a két körözös lézertorony van

Lacc
Oke, már meg is van, köszi a helpet 😊 Most itt keringek össze vissza, 3 fotóból még csak 1 van meg, a középsõ, szóval gondolom valamit kihagytam... Na mindegy, még keresgélek.
Lehet, hogy nem túl érthetõ de hát ez jött ki belõlem😊

Csináld úgy hogy rózsaszín bigyóval meglövöd a gobot a túloldalró ahol felmásztál, utána sprint a légpárnáshoz és átviszed DH-t a légpárnással együtt😊

Ott ahol DH nem fér át az elõtt fentrõl leugorhatsz, így méggyorsabban odaérsz a hajóhoz!

Sok szerencsét!

Lacc
Értem, de azt még nem egészen tudom, hogy oldom meg, mert idõkapcsolós, és annyi idõ alatt nem érek le... Na de most támadt egy ötletem gyorsan kipróbálom 😄
Lacc
Nagyon bejön ez a game nekem is! Nemrég PoP, most meg ez... El vagyunk halmozva ilyen penge gamekkal. Viszont elakadtam, remélem tudtok segítani 😞

A Slaughterhouse-ban vagyok, ott is még a bejáratától nem messze a csatornákban. Van egy rész, ahol egy idõkapcsolós b@szott nagy vaskapu van a csatornában, ahol a kapcsolója van ott pedig 2 lézer-torony köröz. Arra sikeresen rájöttem, hogy szükségem van HH-ra, hogy eltoljon nekem egy dobozt egy teremben, meg megnyomja nekem a kapu kapcsolóját hogy az felemeljen majd engem. Na jó, de hogy hozom át õt is?? Mert ha felemelem neki a kaput, nem megy át a légpárnással magától a másik oldalra, pedig ott lehet dokkolni is. Help, hogy kell áthoznom õt magamhoz a tóloldalra?
pluhi
Igen, tedd fel a legújabb detonatort.
az electrical closetben hátramenve van egy gyöngy (három izét kell lenyomni hozzá). Ezután menj a teremben lévõ nagy torony bejárat felöli oldalához, rugj bele a ládába. Kijön 5 izé megint nyomd le õket. Ezután rugj bele megint a ládába, és ez lelövi az áramot, igy ki tudod venni a mellette lévõ lyukbol a biztosítékot (kulonen megráz). Ezután rugj bele megint a ládába, és a torony átellenes oldalán szintén van egy lyuk, gyorsan rohanj oda és onnan is vedd ki a biztosítékot. Ezután menj fel az elevator roomhoz, és rakd be a lifthez a biztosítékot - de még a felül lévõ kábelbe is bele kell löni, hogy odalengjen a lifthez.

A géphez a földszinten így kapsz kódot:

-Elmész ide: hivatalos honlap
-Belépsz a dark roomba (jobb felsõ sarok)
-Regisztrálsz/Belépsz
-Internet code-hoz beírod azt amit akkor ad ha mentesz a játékban.
-Missionre nyomsz, ekkor kapsz egy kódot, vagy lehet, hogy még fel kell törnöd a secret page-t (jobb egér majd play ezt vagy 4x)

Ezt a kódot amit kapsz kell beírni a gépbe és cserébe kapsz két tologatós játékot amit melletted a csori nyom az asztalon.

A vízbe esõ bogyót Hovercrafttal tudod megszerezni:
Menj le, szálj be, és 1 nyitott ajtó lesz (ha nem megy auto-ban, akkor fordulj jobbra, és ott lesz a bogyó

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

gyraph
Az egyik ajtohoz a kodot a barban ulo ket figurahoz kozel lepve tudod lenezni egy papirrol, de ha tul kozel mesz eltakarjak.
A masodik ajtohoz a kulcsot pedig a fent "itt a piros, hol a pirosat" jatszo figuratol tudod elnyerni, ammit egy papirfecnin felirva fog atnyujtani.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

az akuda bárban van 2 ajto az emeleten.egyikhez sem tudom a jo kodot,ezért nem tudok továbbnenni.+a földszinten is van valami gép ami kodot kér de ehhez sem tudom.valaki:pliz/thx
gyraph
En megmondom oszinten, hogy nem tudtam dekodolni a 375#-os uzeneted.

Arthas
Nemtudom pontosan hol tartasz ,de nézd meg a téképedet.
A felkiálltó jel helyén van mindig a megoldás....

ha leirnád hogy hol vagy pontosan...

mostmár továbbmegy:thx pluhi/patch
leszedtem felraktam ujra patch nélkül,ugyanaz.mindegy sz--ok bele,csak legalább el sem indult volna
Arthas
De nem a lordmyn féle fagyást ,az új!!!
Hanem a kulcsosat...

pluhi
Konfig?
Elvileg erre van a patch. Van nocd exe, akkor nem kell CD.
Arthas
Jó lenne ha visszaolvasnának a fagyók fél oldalt..........
Már vagy nagyon sokkszór kérdezték......

pluhi
Konfigod?
Megnéztem a hivatalos forumon az eseted. Nem tudni mitõl van, mobil gépek vidkártyáinál jelentekezik legtöbbször. SP1? Driverek frissek?
gyraph
En nem tudom, hogy teged miert vag ki a desktop-ra, mert nekem zokkenes mentessen ment a jatek az elejetol a vegeig.
Mondjuk en nem tettem fel a patch-et es nem is szoktam addig feltenni semmilyen patch-et, amig nincs gond.

válaszoljon már nekem is valaki!!miért lép ki a hillys pályánál a window-sba.vagy regisztrál ni kell az install-kor?
Köszike, megtaláltam!😛
Pás!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Melyik a 3ik pearl?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

De elõbb ki kell szabadítani DH. Ott találod a lövõ akármit (gondolom kesztyû) a "szekrényben".

barret
ugy teszel mintha fényképeznél,és jobbklikk...csak a kamerával csináld!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hi!
Csak most néztem...
Oké, de hogy tudok lõni? Hol kell szerezzek lövõcuccot vagy kapok? Én mindent néztem, de nálam nincs...
Tudom, hülye vagyok, de passz😞.😊
Köszi!
Csács!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

OFF
Amúgy amerikai a Bungie akik fejlesztették, de a manga stílust és a játék hangulatát jól eltalálták. :-)
gyraph
Kosz az info-t. Meg is rendeltem gyorsan.

Üdv!
Az Oni megjelent az EVM sorozatban. 2000Ft. Annyit bõven megér!
gyraph
Nem tudod veletlenul, hogy honnan szerezhetnem be az ONI-t?
Kerestem DC-n, de mar senkinek nincs meg.
Regen vegigjatszottam, de sajnos nem írtam ki, pedig most ujra vegigjatszanam.

Arthas
Nekem is nagyon tetszett az ONI😊
Az se amerikai játék, hanem japán😊

gyraph
Talan meg annyit, hogy mar kezdtem azt hinni, hogy mar nincsenek uj otletek "jatekorszagban" es nem tudnak kitalalni semmi igazan egyedit. Minden jatekban mar csak az ismetles koszon vissza es az az erzes, hogy ezzel mar talalkoztam valahol. Egy jatekra, azert megis emlekeztet egy kicsit... az ONI-ra, de ez annal azert joval fejletebb es kidolgozotabb.
Jaj de varom a folytatast 😊 .

gyraph
Vegigjatszottam en is a jatekot, mondjuk nem olyan gyorsan, mint itt a topicban egyesek, de ez nekem nem is volt szandekom. Minden egyes masodpercet ki akartam elvezni, ennek a leirhatatlanul fantasztikus jateknak.
Annyira erezheto ezen a jatekon, hogy igazan igenyes europai muveszek dolgoztak rajta es semmiben nem adtak annal alabb, hogy csak egyszeruen a legjobbat nyujtsak mindenbol. Kb. annyi kulonbseg van e jatek es a nagy atlagra sikeredet-tobbnyire amerikai jatek- kozott, mint egy atlag amerikai film es egy igazan kulonleges es igenyes francia muveszfilm kozott. Eg es fold.
A karakterek, a tortenet, a zenek, a hangok, a grafika... sot meg az iranyitas is egyszeruen tokeletes. Ez a jatek 100%-os. Nekem az utobbi evek legjobb jatekelmenye volt, teljessen mind1 milyen kategoriat veszek figyelembe...talan a GTA3+ViceCity okozott hasonlo katarzist nekem. Meg ilyet sokat!!!
Nem akarom magam megint halalra aradozni, mert mar korabban metgtettem.

Hasznald a "loves"-t, amit jobb gombal tudsz csinalni, es forgasd at a ventillatort

Hi!

Elakadtam egy pindurt😛:
A Factoryban vagyok - az Electrical Closet-nál...a kérdésem az, h h kell az ajtóba áramot vezetni, h kinyíljon? A csövön lévõ patkányt próbáltam letuszkolni onnan egy vakuvillanással, de úgy nem igazán jött be az 5let😊.
Mit kell?
Köszi!

Csocs!

én feltettem 1.01 patcht .még az elején mikor beszállok a vizijármübe a disznoval,elindulok,kivág az asztalra,game over.?,,?ja,cd kell játék közben?
krob
Az érdemli, aki ezt a kis fixet csinálta 😊
Egyébként végigtoltam és tényleg több reklámot érdemelt volna, mert ritka élvezetes játék!
Sajnos kevés ilyen ötletes gamét készítenek...

Bandee
Köff. Ez volt a megoldás

pluhi
Ha elmész a hivatalos tech support forumra meglátod.
-kulcsos bug
-kivág a desktopra
-random fagy, ill. újraindit
-kicsúszik a hang a szinkronból
-eltûnik a hangeffektek egy része (átvezetõk lenémulnak, beszéd esetleg zene eltûnik, a többi marad.)
Ez utóbbi NFORCE prob lesz asszem. POP SoT-nál is tapasztaltam.
Nem bug hanem cimeres ökörség, az invert mouse invertálja a vizszintes tengelyt is. Ilyet még nem láttam sehol.
Mi a túróért nem kezel gamepadet? Az ilyen game-ekért vettem. POP is király volt vele, ez is az lenne.
CarajoEsp
Nekem is kellett a peccs mert sokat gyorsít. Huh ,de ideges leszek ha lesz eza bug. Amúgy remélem nem zavaró. Mindenesetre valaki be tudná írni egyértelmûen mit kell csinálni? Nagyon tetszik a játék.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

krob
Ezen az oldalon találsz megoldást:
*******MEGOLDÁS*******
Meg olvasgass kicsit vissza, valaki már leírta ,hogy is megy ez.
Egyébként állítólag csak a pecseltnél van probléma.

Bandee
Senki többet?