Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként egyszerûbb lett volna ha leírod a választ ha úgyis tudod.

a 13ezer azon van tárolva, szoval nálad kell hogy legyen 😊
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Én ma reggel kezdtem a gamét, most rakattam ilyen neutralizer izét a hajóra, és az lenne a kérdésem, hogy az normális-e, hogy nekem nincs meg az a bankkártyaszerûségem, vagy legalábbis nincs nálam..
Nemtom mióta, csak azt vettem észre, hogy mikor odamegyek egy helyre, ahol lehetne venni valamit, akkor ugye mondja, hogy rakjam be a kártyát, és ott vége is a beszélgetésnek, mert hát nincs.. Pedig valami 13000 péz van rajta... Szal ez bug, vagy vissza fogom kapni, vagy mi lesz? 😊
A Central Hall-tól...mielõtt Double H-dzsel ki kell nyitni az ajtót...
Please!😛
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Hát, én tegnap szaroztam vele annyit, h nagyon, de semmi változás, az utcsó áramos kerítés nem robban - bug???
A kérésem az lenne, h akkor vki lõjön meg egy Central Hall-os mentéssel...
Köszi elõre!
Pás!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Most kaptam meg az elsõ küldetést az Iris net-tõl (fotózzak sisak nélküli katonát meg áldozatokat). A térképen a felkiáltójel a Factorynál van de oda nem tudok menni mert van elõtte egy filter robot. Írtátok hogy katona lesz az egyik ablakban, de hool? Nem találom. Segítsetek!
Egyébként szerintem nagyon hangulatos a játék.
2. a játék sztm nem 7, hanem mondjuk 10 éves kortol játszható
nonem az erõszak miatt, hanem van egy két hely, ahol igencsak probálkozni kell, hogyan lehet továbbjutni
ezután jönnek ellenfelek és jobbra balra ugrálva le kell õket ütni
csak 2-3 jön, szóval nem nagy szám

A gáz az, h már próbáltam, de az nem akar szétrobbanni...van az ajtó elõtt egy áramos cucc, az szétment, van a pearl elõtti elsõ, az is kész, de az amögötti az nem akaródzik eltûnni, hiába lövöm bele pontosan a robotokat😞.
de az áramos izének szét kell robbannia, ha belelöksz egy robotot (céloz pontosan)
A gáz ez:
Lépésrõl-lépésre követtem, h mit kell tenni az ügy érdekében...elõször is ugye a Central Hall Fix-et és a Double H Fix-et kell használni - így, ha belépek a játékba, a Surveillance Room-os savenél leszek, és 2 kártyám lesz...odaadom az egyiket Double H-nek...eddig oks.
Itt jön a gáz, amit nem értek...ezután azt írják, h menjek és nyissam ki Vele az ajtót (de ezzel annyi a problem, h hát nem tudok az ajtóig menni, mert elõtte fagy ki!!!)...
Próbáltam azt, h miután odaadtam H-nek a kártyát, mentettem a Surveillance-os savenél, kiléptem a játékból, 'átteleportáltattam' magamat a Central Hall-ba a Central Hall Swap Fix-el...és belépek a játékba, a Central Hall-os savepontnál vagyok, a pearlt megszerzem..., de az áramos turret még ott van mûködésben...átugrottam, de H nem jön át...próbáltam belelökni egy robotot, de az nem robban szét😞...
Hogy oldjam meg???
Please, Heeelp!😊
Csocsi!
u.i.: Rem, h nem voltam túl komplikált😊.
Megvan az a Save-Fix, most már oks...
Jah és még annyi:
Az Ubisoft leszophat, h ilyet bennehagy a játékában..., de sztem nem csak én voltam ideges emiatt😊.
Csocs!
Más 5let?😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Letöröltem, és felraktam patch nélkül..., de így is kivág a desktopra😞.
Please HELP!
Csocs!
A Sloughterhouse-os buggal kapcs - patch miatt kivág - visszaolvastam, de ahol van a megoldás, ott halott link található most😞.
Szal, vki leírná nekem, h mit kell csinálni, h ne Windowsba toljon vissza?
Köszike!
Pás!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Nagyon jó kis játék volt, nagyon tetszett, csak kicsit rövid volt 😞 De hatalmas ötletek voltak benne, jó hangulat a grafika se rossz, szóval nagyon kellemes anyag, hasonló a PoP-hoz 😊