Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvastam, de nem találtam ilyet. Nálam nincs semmilyen lézer a rácsos kapunál, nincs tologatni való láda sem. Úgyhogy...

Egyébként egyszerûbb lett volna ha leírod a választ ha úgyis tudod.
olvass vissza (tucatszor le lett irva)

A Slaughterhause quarterben vagyok, kikötöttem HH-val egy résnyire nyitott kapu elõtt de nem tudom hogy kell továbbmenni. Segítsetek pliiz.
Arthas
Nálam nem oltak ilyen bugok....

DarkJedi
AAh, most újbólkezdtem, és próbálkoztam az inventoryban, és ha véletlen azt adom a malacnak, akkor tõlem eltünik, és utána nála sincs, szal egyszerûen elveszik... Mondjuk a minidisceket is odaadtam neki, és azt se találtam utána az õ inventory-jában, menteni mégis tudtam. Ekkora hülyeséget, egy rossz kattintás, és oda az egész, biztos még próbálgattam eleinte, aztán persze, hogy odaadtam neki azt a szart...

DarkJedi
Jah, a peccset alapból felraktam, és 1.01es crackelt exe-vel írtam felül. Mert úgy hallottam, hogy a peccs miatt vannak gázok, lehet ez is azért volna?

DarkJedi
Akkor bug, vagy nemtom mi az isten... De amikor lefényképezek egy állatot, vagy ilyesmi, akkor megkapom a lóvét, és pl. mikor odamegyek ilyen géphez, amin lehet vásárolni, akkor is megjelenik a fejem fölött a kártya, és ott van melette, hogy mennyi van rajta, mégse lehet használni.. Meg néztem az inventory-t is eddig benne volt, most meg nincs... Akkor most mit csináljak? Kezdjem elölrõl? Már ott vagyok, mikor elkapják a malacot a factoryban. Nincs valami csít, vagy ilyesmi, hogy visszakapjam?

slaugterhouse

Davidka
Jah, télleg, sorry 😊

olvasd el a fõlapon lévõ cikket

Davidka
Valaki elmondaná nekem nagyvonalakban mirõl szól a játék, a fõküldetés stb? Mert egy kicsit elbizonytalanított az a malacpofa 😊

sztmse
a 13ezer azon van tárolva, szoval nálad kell hogy legyen 😊

Ez nem létezik, szerintem ilyen senkinek nem volt!

Ha elolvasta kérem tépje össze!

A harmadik pályán egy bal kanyar után van balra egy lézer azon kell átugranod!

DarkJedi
Háj!
Én ma reggel kezdtem a gamét, most rakattam ilyen neutralizer izét a hajóra, és az lenne a kérdésem, hogy az normális-e, hogy nekem nincs meg az a bankkártyaszerûségem, vagy legalábbis nincs nálam..
Nemtom mióta, csak azt vettem észre, hogy mikor odamegyek egy helyre, ahol lehetne venni valamit, akkor ugye mondja, hogy rakjam be a kártyát, és ott vége is a beszélgetésnek, mert hát nincs.. Pedig valami 13000 péz van rajta... Szal ez bug, vagy vissza fogom kapni, vagy mi lesz? 😊

mindhárom piros vonalkodos, szoval észre fogod venni

Nem tudtok mentés adni??😞
A Central Hall-tól...mielõtt Double H-dzsel ki kell nyitni az ajtót...
Please!😛

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Thx, bejutottam.
Lacc
Én elõször azt nyomtam végig, és utána a BGE-t 😊
azt rakétának hivják

ha vki végignyomta, AZONNAL kezdjen neki a prince of persiának 😊 Ugyanilyen ubisoft játék, hasonló irányítással és stílussal

Lacc
Ha jól értem nem tudsz bejutni a factoryba, mert odafele egy robot visszarak a vízen. Na kell venni 5 kristályért egy neutralizer (vagy milyen) cannont, és azzal le kell lõni. aztán be lehet menni. Ott pedig majd meglátod hogy hol lesz a muksó akit le kell fényképezni, addig még hosszú az út 😊
Reggelt!
Hát, én tegnap szaroztam vele annyit, h nagyon, de semmi változás, az utcsó áramos kerítés nem robban - bug???
A kérésem az lenne, h akkor vki lõjön meg egy Central Hall-os mentéssel...

Köszi elõre!
Pás!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Sziasztok,

Most kaptam meg az elsõ küldetést az Iris net-tõl (fotózzak sisak nélküli katonát meg áldozatokat). A térképen a felkiáltójel a Factorynál van de oda nem tudok menni mert van elõtte egy filter robot. Írtátok hogy katona lesz az egyik ablakban, de hool? Nem találom. Segítsetek!
Egyébként szerintem nagyon hangulatos a játék.
1. de egyébként mondja is hogy hosszu ideig kell nyomni
2. a játék sztm nem 7, hanem mondjuk 10 éves kortol játszható
nonem az erõszak miatt, hanem van egy két hely, ahol igencsak probálkozni kell, hogyan lehet továbbjutni

ha a bal gombot hosszu ideig nyomod, akkor feltöltödik a fegyver, és felugrik
ezután jönnek ellenfelek és jobbra balra ugrálva le kell õket ütni
csak 2-3 jön, szóval nem nagy szám

DarkJedi
Úgy kell, hogy odamész közel a nagy virághoz, és nyomva tartod a bal egérgombot, akkor feltöltõdik az az izé a kezedben, ha akkor elengeded, és akkor valami special attack jön elõ, nemtom, én is ma reggel installtam fel, és kicsit vagyok csak elõrébb, eddig nagyon tetszik a game!

ha tucatnyi embernél szétment, akkor tevagy a béna

Köszi azért nektek...
A gáz az, h már próbáltam, de az nem akar szétrobbanni...van az ajtó elõtt egy áramos cucc, az szétment, van a pearl elõtti elsõ, az is kész, de az amögötti az nem akaródzik eltûnni, hiába lövöm bele pontosan a robotokat😞.

nálam se volt semmi probléma, szal nemtom
de az áramos izének szét kell robbannia, ha belelöksz egy robotot (céloz pontosan)

Én segítenék de annak ára van!😊 Na jó nem nincs ára, de nem tudom mit tehetnél nálam még fixek sem kellettek, nem voltak bugok uh remélem majd vki más segít neked, sok szerencsét! Késõ Van!!

HEEElp!😛

Nah, azt hittem, h örülhetek, de nem😞.
A gáz ez:
Lépésrõl-lépésre követtem, h mit kell tenni az ügy érdekében...elõször is ugye a Central Hall Fix-et és a Double H Fix-et kell használni - így, ha belépek a játékba, a Surveillance Room-os savenél leszek, és 2 kártyám lesz...odaadom az egyiket Double H-nek...eddig oks.
Itt jön a gáz, amit nem értek...ezután azt írják, h menjek és nyissam ki Vele az ajtót (de ezzel annyi a problem, h hát nem tudok az ajtóig menni, mert elõtte fagy ki!!!)...
Próbáltam azt, h miután odaadtam H-nek a kártyát, mentettem a Surveillance-os savenél, kiléptem a játékból, 'átteleportáltattam' magamat a Central Hall-ba a Central Hall Swap Fix-el...és belépek a játékba, a Central Hall-os savepontnál vagyok, a pearlt megszerzem..., de az áramos turret még ott van mûködésben...átugrottam, de H nem jön át...próbáltam belelökni egy robotot, de az nem robban szét😞...
Hogy oldjam meg???
Please, Heeelp!😊

Csocsi!
u.i.: Rem, h nem voltam túl komplikált😊.

Jó, utánanéztem tüzetesebben...
Megvan az a Save-Fix, most már oks...
Jah és még annyi:
Az Ubisoft leszophat, h ilyet bennehagy a játékában..., de sztem nem csak én voltam ideges emiatt😊.

Csocs!

Kikapcsoltam, de ugyanaz...
Más 5let?😊

CarajoEsp
Valaki küldene nekem egy Sally.Idx-et a [email protected]?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Nem tudja valaki ,hogy ha felrakom a gamet újra nem mennek a save gamek?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

rezsofiz
Nekem is volt ilyen.kapcsolt ki a mipmappingot.

sazl : c

Megint én vagyok...
Letöröltem, és felraktam patch nélkül..., de így is kivág a desktopra😞.
Please HELP!

Csocs!

Hi!

A Sloughterhouse-os buggal kapcs - patch miatt kivág - visszaolvastam, de ahol van a megoldás, ott halott link található most😞.
Szal, vki leírná nekem, h mit kell csinálni, h ne Windowsba toljon vissza?

Köszike!
Pás!

rezsofiz
thx

Szerintem nagyon megéri!

rezsofiz
Megéri letölteni?

gyraph
En oldalra lepkedtem alola addig, amig le nem kopott felolem es kozben csapkodtam a bottal, mint egy idiota. 😊 Ez tobbnyire bevalt.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Lacc
Visszaolvastam és megtaláltam a megoldást, sikerült megnyuvasztani a dögöt 😊

Nagyon jó kis játék volt, nagyon tetszett, csak kicsit rövid volt 😞 De hatalmas ötletek voltak benne, jó hangulat a grafika se rossz, szóval nagyon kellemes anyag, hasonló a PoP-hoz 😊
Lacc
Köszi a helpet megint, már a fõbossnál vagyok. Argh, már a legvége lenne az egésznek, mikor az irányítás is megfordul, össze-vissza teleportál a boss és így kell ütnöm azonnal. Ez nem lenne túl nehéz, de MIT CSINÁLJAK MIKOR FELETTEM VAN??? Az elõzõnél még úgy-ahogy leütöttem valahogyan, de itt... Ki kell alóla szaladni? Vagy szalotózni? Vagy ütni? Azt se tudom merre fog ütni... Ti hogy csináltátok meg?
Azon már túl van mert Pey'J már felkelt. Mikre emlékszek pedig olyan rég volt talán nem is volt

az ajtót nem tudod kinyitni, hanem menj át a résen, verd le a mögötte lévõ két hátipakkos õrt és nyomulj elõre fényképezni

Le kell ereszteni a hidat : Fel kell mászni a gépre majd rózsaszín bigyoval lelöni a tuloldali gombot akkor jon egy doboz, arra fölveted magad és visszavisz a gombhoz a túloldalra onnan már könnyû!

Lacc
Kéne egy kis help 😊 A holdon megtaláltam Pey'j-t a malacot, már 3an vagyunk. Innen viszont merre tovább? A hajónál a hidat nem tudom leereszteni, és abból a szobából sem tudok továbbmenni csak a csajjal, ahol volt a malac, mert csak õ fér át az ajtó melletti résen. Tehát most ki kéne nyitnom az ajtót, vagy le kéne eresztenem azt a hidat a hajónál? 😊)