5583
-
Jade biztosan versenyben van, de mellette ott van még Farah a Princeből és Bastilla a Kotorból is (rég nem volt ekkora "választék" :))
Na vissza kell mennem még tanulni, de azért negyedóránként benézek. Ha végeztem jövök -
#1450 Hehe::D Ezt a Gamestaron kérdezik. Spec Jade néz ki legjobban a zöld szemeivel. -
#1449 Pey'J -
#1448 Szerintetek ki az év legszexisebb női karaktere? -
Én is olvastam :) -
Jó napot mindenkinek! Nemrég értem egy egész elviselhető napból az iskolában. Azért volt kellemes, mert óra is lyukas volt és az alatt lehetett aludni :) (Ha már este nem sokat :))
Egész jó lett, csak egy dolgot nemtudtam biztosan, a többi meg nem tudom, hogy jó lett-e :) -
#1445 Top 3 Gamez -
#1444 Mi a lapod? -
#1443 Én is írtam róla egyet a lapomra, csak még átnézem, mielőtt felrakom -
#1442 Hát a Hardwired-nek is küldök egyet, de szeretném ha ti is írnátok róla mert ténylehg kell róla a sok jó ,hogy legyen reklámja. (persze csak HMUDA Kotoros cikke után:) -
#1441 a gamestar már írt róla csupa jót :) -
#1440 Asszem kéne írnom nekem valami összefoglolót a játékról amit el kell küldeni nagyobb Lapoknak ,hogy megismerjék ezt a játékot. Apropó én megveszem már csak azért is ,hogy legyen második rész:D -
#1439 Meg ne bukj.:((( -
#1438 nem tudok semmit:) igazság szerint én a pénteki vizsgára készülök
csak olyan rossz érzés úgy bemenni, hogy egy szót sem tudok :)... no és mit fogok én ott csinálni 60 percen keresztül ... -
#1437 majd ha kiflé mész a a factoryból -- egyenesen előre lesza gyöngy, balfelé pedig a kijárat
a detektor: ahol a kaját tudod venni a "zöldségestől" arról a térről kell felmenni a lépcsőn és az első (és egyetlen) üzlet balra -
#1436 Okés. Én meg szittem, hogy a leesett karral kell machinálni valamit, de megnyugodtam. -
elmozo #1435 Később mikor mész ki a gyárból(időre asszem) a csónakkal tudod felszedni. -
#1434 Hogyan kell a gyárban kiszedni a gyöngyöt a medencéből? Ott lebeg a szörny hullája mellett a vizen, de sehiogy nem tudom elérni. Plusz merre van az a bolt, ahol a detektorokat vehetem meg? -
#1433 mi drukkolunk neked :) Kíváncsi vagyok, menyus nyelvtan tz-je hogy sikerült. -
#1432 akkor jó napod volt :)
nekem csak most kedődik, 6-ra megyek vizsgázni, és meg fogok bukni :)) ez már tény... -
#1431 Nah, itt vagyok :) Elég húzós nap votl az iskolában... Lehet tanulni kéne :) Irodalomból feleltetett, szerencsére 4-es (olyan anyagot kérdezett, amit hittanból vettünk előtte és abból 5d lettem...) Aztán a kémia tanár is úgy döntött engem szúr ki... Hogy úgy mondjam semmit sem tudtam, inkább negatívban volt mérhető az, amennyit tudtam, az anyagról, de szerencsére a nővéremet tanította ez a tanár és a nővérem kémiazseni (...) úgyhogy megkönyörült rajtam és helyre küldött jegy nélkül, mielőtt valami marha nagy hülyeséget mondok... Majd következő órán biztos én felelek :( -
#1430 na átolvasam prince of persia topikot, lehet hamaroan tudok vele játszani :)
(bár az szép, hogy hamarabb fogom megoldani az MX problémát, mint kiszedni egy képet a játékból :)) ) -
#1429 oda kell tolni az áramos izét... -
#1427 szerintetek le lehet tiltani valhol a gyorsbillentyűk használatát?
(vagy ne kombináljak:)) ) -
#1426 Király a gém. Régen játszottam ilyen jó egy platform játékkal. -
#1425 Jó éjt! -
#1424 ez a fraps a harmadik képlopó amit próbáltam...
majdcsak össze jön -
Na jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!! -
Kösz, igyekszem :) -
Próbálj más képlopókat letölteni, mást nem tudok segíteni sajnos :( -
#1420 én is képeket akarok!! -
#1419 Akkor majd jövök, sok sikert a nyelvtanhoz :) -
#1418 holnapra tervezzük -
Kösz :) -
Hú már fél éjfél! Hogy repül az idő :) le kéne feküdnöm, holnap nyelvtan TZ és jó lenne reggel még átolvasni :) -
#1415 :)) jó lett -
#1414 csak az a kérdés, hogy az még mára tervezitek-e, vagy jöjjek vissza holnap :) -
#1413 Jaja, kicsit lemaradtam :( nembaj, majd az 1500 :) -
#1412 Nagyon helyes:D -
Mivel se közel se távol nem voltál, gondoltam, miért ne :)