Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a mentést : http://free.x3.hu/bandee83/dl/beyond
tedd be és töltsd be a 'Surveillance Room' c. mentést. Itt haladj szépen az a szoba felé ahol, 3 robot lejön a plafonból lenyíló rámpákról. Amikor lejönnek szépen nekivágod õket az elektromos gebaszoknak. És utána mi? Van ott 1 kulcs, de az fent marad. Hogy lehet mexerezni?
végigjátszás nincs, de nem is kell, ha elakadsz kérdezz
Bérbe vehet? reklámfelület...
Hogy kell kinyíirni a föellenséget?Hiába ütöm-vágom nem hal meg...(azután van mikor rámküdi a malacokat és elveszi DH-t)De õ viszont mindig megöl.
-lehet hogy közbe rájovok, de elöre is kössz a segitségeteket😊
Egy bug van és az is csak a patch miatt jött elõ ,amit ki is javítanak a következõ patchal.. de még a patchra se kellet várni mert kiadtak egy progit ,amivel megoldódik a probléma....
Ha elolvasta kérem tépje össze!
COD-ot visszahozta VPU recovery (itt ugye köztudott ATI problémáról van szó, más kérdés, hogy a HOTFIX illetve a 3.10 annyit segitett, hogy teljesen véletlenszerû helyeken akadt ki, nem az elsõ lövésnél), BGAE-t nem. Én még mindig szerencsés vagyok (ill. válogatott cuccok vannak a gépben), mert NFSU, PRO Evo 3, SLRR, meg a többi bughegy lazán megy. A BGAE esete furcsa számomra, mert ötletem sincs mitõl lehet a fagyás. Három óra game után akkor fagyott ki, mikor elkezdtem futni egy irányba.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Hát ez érdekes. Nálam teljesen más az FPS, RPG, Mahjongg meg ilyenek. A BGAE sokrétübb, de hogy teljesen más...
Amúgy mind1, mert az Év játéka titulusnál nincsenek kategóriák.
Én tudok adni. Emil, vagy mi legyen?
!Ha elolvasta kérem tépje össze!
Nem volt nehéz nem észrevenni a váltást, mivel az intro is az engine-nel készült.
A játék kircsi szerintem is, bár fagy, hogy rohadna meg. A COD után ez a második, ami szopatja a gépem. Ahogy néztem a forumokat, tele van buggal a cucc. Kár érte, az év játéka is lehetett volna talán. Igy majd a Sands of Time lesz.
egyébként olvassátok el a fõlapon lévõ cikket, sztm korrekt, bár talán kicsit tuldicséri, mivel konzolon rakat ilyen van...
Egyszeruen keptelen vagyok sportjatejot gamepad nelkul igenyessen jatszani. Az en gamepad-em pedig par hete tonkre ment sajnos, de azt hiszem jovo heten mindenkeppen beszerzek egyet, csak amelyiket kineztem egy kicsit huzos arban van. Amint meglesz nyomhatunk akar NBA-t is....ugyis mar regen kentem el a szadat barmilyen jatekben is . 😊)))
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ilovethisgame... 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Nekem nem volt bugos, és ha a forum nem lenne ti ezt nem tudnátok, és én meg nem tudnám hogy kell lefényképezni a fokát! Éljen a forum!
Én is elekadtam a bug miatt, ha nem lenne fórum nem tudtam volna végigvinni....
-a fényképezõgéppel mindent meg kell nézni
-a fõellenségekkel szemben mindig van taktika
-a kameranézet mindig fix lesz ha ott van valami fontos
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Az IRIS kozpontban mar voltam, de nem tortenik semmi...
van meg egy kodom, amit nem hasznaltam fel sehol... de fingom nincs hogy hol kene beirnom es merre... na mindegy majd valahogy el leszek, jo lesz a szilveszterem 😄D
Nem gondoltam hogy a kaput el tudja tolni maskor meg 1 ladat sem bir egyedul 😊
Na BUEK!

.