182
A 2003-as év játéka
-
#78 na ez tetszik -
#77 év legjobbjai nálam:
Max Payne 2
GTA: Vice City
Need for Speed: Underground -
#76 Amúgy Planetsideozol még? -
#75 ok. :DDDD -
#74 Thx. Nah akkor vonulok is be a Sárgaházba.
-
#73 Hát FPS ügyileg tényleg csalódás. :DDD -
#72 ez is egy vélemény :) -
#71 Hát nekem pl: Freedom Fighters jobban tetszik. Lehet ,hogy ez sérült lelkivilágra utal ,de így van:D -
#70 egyetlen hibája van a játéknak, az, hogy kicsit rövidre sikerült a játék... -
#69 2003 legjobbjai:
Silent Hill 2 (asszem ez nem 2002)
XIII
WarCraft III és Frozen Throne
SW - KOTOR
Ami még mindig a toppon van nálam:
Mafia
HL és Opposing Force
Deus Ex
Giants -
#68 Simán lehet az év legnagyobb csalódása is. Attól függ melyik szemszögből nézzük. -
Torry #67 NFS Underground
Call of Duty
CS :) -
#66 lol, max payne 2 az év legnyagyonn bcsalódása... te is szakértő lehetsz :P -
#64 2003:
FPS:
Call of Duty (single-ben mindenképpen)
Szim:
Freelancer (történet miatt)
Stratégia:
Ebben nem volt túl sok nagy alakítás az idén, akinek eszébe jut vmi az szóljon.
MMORPG:
SWGalaxies
Csalódások:
DeusEx 2 - Invisible War
X 2 - The Threat
Legszarabb mindenek felett:
Gladiator - Sword of Vengance -
#63 2003-as év játéka: Nba live 2004 for PC! Oh yeah, I love this game! -
#62 Sztem nem lesz jó, az összes COD buzi ide ír, ha a BFeseket megkérdeznéd, BF nyerne... Szal így nem lehet, sokan nem nézik ezt a fórumot. -
#61 segítek
F1
GTR MOD-ok -
#60 Háát, jót kérdeztél, igazából nem is tudom.
De a Street Legal SZÁMOMRA egy csalódás volt minden értelemben, a Midnight Club 2 meg jó, csak éppen semmi realitás nincs benne, 4 bukfenc, meg 5 szaltó után mentem tovább rendesen, és még nyerni is tudtam.
Az NFS U sem sokkal reálisabb, de még mindig elfogadtatóbb számomra, mint az előző kettő.
Olyan igazi ütős jó autós gaméra nem is nagyon emléxem az utóbbi időből.
TAlán a Toca Race Driver, de azt nem tudom, hogy az 2003 as, vagy régebbi game. -
#59 a szappantartós csilivili miért a legjobb autos? P -
#58 A legjobbak szerintem
FPS: Cod
RPG: Kotor
Autós: NFS U
Az év legnagyobb csalódásai a MAx Payne 2, és az Ufo Aftermath -
#57 akkor mond meg légyszi, hogy afbe kell áramtalanítani a darut -
#56 Legjobbak
Fps:Tron
Kaland:Broken Sword3
Tps:Freedom Fighters
Rpg:NWN:Hotu,Kotor
Év jáéka: Nálam 2is van:Broken Sword3 és Kotor -
#55 Csak is a CoD -
cold_fire #54 A XIII és a CoD. -
#52 18wheels of steel: actross amerika - nekem...
amúgy GTA VC -
TheZsenyka #50 Knights Of The Old Republic -
Pityuka Fővezér #49 Na holnap összeállítom az eredményt idáig. -
#48 CoD über alles -
#47 Magyarul az év összes normális játékát felsoroltad :)) Itt év játéka a kérdés :) -
#46 Hát szerintem is Vice city. illetve Mafia, de gondolom az 2002-es.
Ha nem, akkor a Mafia.
A Vicecity is jó volt, de a feeling szerintem jobb volt a gtA3-ban. -
#45 CoD, Space Empires - Star Fury, GTA-VC, BF1942+RtR+SWoWWII, Max Payne 2, Trainz 2004, Tron 2.0, Rail Road Tycoon 3... soroljam még? -
#44 Akkor sztem az év játéka:
Raibow 6: Raven Shield -
#43 Nalam a Call Of Duty nyert. A multija nagyon jo! Az gyozott meg:) -
Pityuka Fővezér #42 Igen, jó ötlet egy játék legyen, ami a legjobban bejött neked. Hmmm így viszont gondolkodnom kell melyik volt az igazi. -
K@LoZ #41 Szivem szerint Medálofhonor...tom tavaji, de idén is volt kiegészítő...a multiplayere miatt...neten isten....nem uncsi, de lehet benne taktikázni is aki arra vágyik...a "kemperparadicsom, messzirü durgatunk a fal mögül" COD a lábanyomába nem ér:( de singlibe az volt jobb
Maradjunk a Vice Citynél....vagy moha, vagy city, vagy moha..... -
Árnyvadász #40 Okés!
Hidden & Dangerous II volt az ami teljesen megfogott-
COD-al kapcsolatban: FPS-be sorolnám, amúgy pedig az év legnagyobb csalódása volt nekem. Nem írom le miért, mert már leírtam egyszer máshova, csak ha már szóba került, akkor leírtam ezt is. -
#39 Amúgy sztem felesleges ennyi kategória,ez csak arra jó,hogy az idén játszott összes játékodat ide sorolhasd.
A kérdés illetve Topic cím adott.
Tök mind1 milyen kategória,neked melyik játék volt az év játéka?!ű
Tehát sztem mindenki csak 1-et mondjon,mert egyébként véget nem éröen sorolná mindenki kinek mi tetszett az idén.Ez nem azt jelenti,hogy csak 1 jó játék volt idén,eccerüen csak azt kérdezték neked melyik volt a legjobb!!! -
#38 :-)))
bakker milyen kategóriák.....
Ilyen szinten minden játéknak kitalálhatnánk egyet!! Lásd "lopakodós TPS" hát ezen derültem egy jót!! Mondjuk ilyen nem sok volt az éven,szal olyan sokból nem lehet választani,de akkor monnyuk Call of Dutyt hova sorolnád??? NMert abban is kell kúszni egy csomót,azaz lopakodni.
Egyébként meg az év játéka a KOTOR. -
Árnyvadász #37 POP-ot nem próbáltam, jövőhéten fogom. Na az még befigyelős lehet:) -
#36 Exactly :D