182
A 2003-as év játéka
-
Árnyvadász #35 Jó akkor fél-taktikai. De akkor sem sima FPS, van benne taktikázási lehetőség. Az igaz, hogy nem egy Rainbow Six.
Bujkálos-lopakodós-hentelős fél-taktikai FPS.
Így jó lesz? :D -
Beagie #34 szvsz a legeredetibb játék idén a fire chief volt -
#33 Taktikai az GR, Rainbow 6 sorozat, nem hiszem hogy a Vietcongot ide sorolnád... -
Árnyvadász #32 Szerintem ezt a kérdést fel sem tetted. Taktikai igen. Neked miért is nem? -
Árnyvadász #31 Külső nézetes az lehet izometrikus, vagy harmadikszemélyű nézőpontú tehát TPS (Third Person Shooter). Magyarúl nagyon szarul hangzik.
Izometrikus: RPG-k szoktak ilyenek lenni, de van néhány kivétel pl. Hooligans mondjuk.
TPS: Kaland, RPG, Akció-RPG, Akció, Plattform, Verekedős, Lopakodós-akció, szóval ez eléggé sok kategóriára értendő. A játék stílusa határozza meg milyen is az a TPS. Azt hiszem a gamestar.hu-n láttam egy szavazást, ott nagyon szépen el lettek különítve a különféle stílusok. Azt nézd meg és máris tisztább lesz a kép. Okszi? -
#30 Vietcong mint taktikai? LoL -
Pityuka Fővezér #29 Hehe ezaz! A külső nézetes gamégnál zavarban vagyok, hogy milyen kategóriák legyenek. Szerintetek? -
Árnyvadász #28 Akció TPS:
-Max Payne 2
Taktikai TPS/FPS:
-Hidden & Dangerous II
Taktikai FPS:
-Vietcong
-Rainbow Six: Raven Shield
Arcade autóverseny:
-NFS: Underground
Lopakodós TPS:
-Splinter Cell
Sport:
-Pro Evolution Soccer 3
RPG:
-Gothic II (angol verzió)
Autós szimulátor/árkád:
-TOCA: Race Driver
Izometrikus RPG:
-Temple of Elemental Evil
-Diablo II 1.10-es verzió
Real-Time-Strategy:
-Warcraft III: Frozen Throne
Legjobb kiegészítő lemez:
-BF1942: Secret Weapons of WWII
Év játéka minden szempontból:
-GTAIII: Vice City
Sok kategóriát kihagytam, de szerintem ez is bőven elég. -
#26 Szorba nalam a top 3
Pc:
GTA : Vice City
KOTOR
Black Mirror
Ps2 :
FFX2
Dark Cloud 2
Prince Of Persian SOT -
skristof #25 ez igy olyan jo amerikánisos...
nem? :P -
#24 nem lenne jobb, hogy a 2003-as év játéka? -
skristof #23 de a topic cime mostmár értelmesebb -
#22 Értelmetlen! -
skristof #21 még jo, h szted értelmetlen ez at opic!! :P
de most inkább ne csesszük szét flémmel :)) -
#20 Akkor, az én listám:
Battlefield 1942 - Jó ötlet volt, de egyhangú lett.
R6: Raven Shield - Jól szimulálja a fegyvereket.
IL2 - Jó kis rep. szim., de nem stabil XP alatt.
NSF Underground - Gyorsan meguntam...
Hidden And Dangerous 2 - Ilyen 2.VHs játékot még nem láttam, cool.
Ezek, amik tetszettek/tetszenek. -
Pityuka Fővezér #19 Hű bazz tényleg a Splinter! Az is faszántos gém volt! Magyar csatornafedél mekkora poén! -
#18 az majd jövőre
erre
ezeket irtam:
Fifa 2003
COD
Splinter Cell -
Pityuka Fővezér #17 Hát gondoltam így év végén lehetne egy összesítést csinálni, esetleg hirdehetnénk kategória és abszolút győztest. Persze érdeklődés hiányában el is maradhat. -
#16 Változó, ezért nem érdemes ilyen topicot nyitni, mert max havonta lehetne ilyet csinálni, mi volt a hó legjobb játéka, egy évben sok játékkal játszik az ember, és mindig más a kedvence. -
#15 je, de nagyon az év elején jelent meg úgy emléxem, max márc -
Pityuka Fővezér #14 Idei -
#13 ja, és a PoP-val most kezdtem el játszani tegnap, és sztem is nagyon jó lett, 7végére szeretném végigtolni :) -
Pityuka Fővezér #12 Hehe lehet a Viet nem is idei gém olyan réginek tűnik. Mindjárt megnézem nehogy nagy baromságot írjak. -
#11 Vietcong-gal sokat nem nyomtam, de amit láttam belőle az jó volt, Call of Duty-t is említhettem volna, de az általam említett játékok toronymagasan a legjobbak nálam -
Pityuka Fővezér #10 Neked nem volt kedvenc gaméd az idén? -
#9 Sajnos az :) -
Pityuka Fővezér #8 Fogaggyunk fifa 2004 lesz a kedvenced :-)))) -
#7 ez jó :-)
Az én nevem van kint, de amit írtam nem látszik P -
Pityuka Fővezér #6 Hehe zaki kollegára mindig lehet számítani.
Az én kedvenceim:
-FPS Vietcong - gyönyörű környezet, lopakodás, hentelés jó keveréke, társak vannak ráadásul hasznosak, hangok. Call of Duty egy hajszállal maradt le nálam.
TPA - hát ez third person action lenne, a POP sands of time-t nem tom hova sorolhatnám. Csudaszép grafika, nagyon jó játékmenet, jó feladatok, jó sztori.
Ennyi egyelőre -
#5 miért? sztem nem értelmetlen topic -
#4 hááát én azt mondom, hogy GTA: Vice City. eddig ez volt a legjobb a sorozatból, javítottak benne rengeteget a 3 óta, kisebb gépigény, szebb grafika, kíváló zenék, játékélmény iszonyatos, szinte abbahagyhatatlan. A másik a Max Payne 2... grafika gyönyörű szép, kíváló, zene az is rendben, játékélmény ua, mint a vice citynél, kíváló effektek, nekem ezek tetszettek a leginkább -
Pityuka Fővezér #3 Mér mibaj? -
#2 LoLKomolyan gondoltad? -
Pityuka Fővezér #1 Na tessék, tessék lehet, lehet.
Melyik volt a legjobb játék szerinted idén?
FPS, RPG, RTS, Simulétor, kaland, stb?
Írjatok rövid inoklást, ha van kedvetek aztán jól elvitatkozunk rajta.