182
A 2003-as év játéka
-
#126 Ha ez a véleményed, akkor tiszteletben tartom, de szvsz neked is tiszteletben kellene tartanod másét. Na mindegy elég a kötözködésből! :))))
Max payneről csak annyit: az 1. részt végignyomtam, a 2.-at nem, mert nem érdekelt. Ezzel mindent elárultam szerintem. Esetleg annak jó a játék, aki abszolút nem akarja használni azt az elcsökevényesedett képződményt ott a koponyájában :)))) -
#125 "a többségnek azért még mindig igen szar izlése van"
merész :-) -
#121 Számomra a Call of Duty, Jedi Academy, NFS: underground, és Vice City vitte idén a pálmát. -
#120 Szerintem ebbe nem igazán kellene beleszólni, hiszen mindenkinek más az ízlése. Nincs két teljesen egyforma ízlésű ember. Úgyhogy szvsz hülyeség ezen vitatkozni.
PEACE FOREVA!!! -
#117 SZámomra a C&C: Generals: Zero Hour az év játéka. Ezzel nyomtam a legtöbbet, ez köt le MÉG MINDIG, és ez van fenn a gépemen egyfolytában. Hatalmas RTS lett!!!
-
#116 Mondjuk az igazsághoz még hozzátartozik, hogy a Broken Sword 3-at még nem nyomtam, úgyhogy még változhat ezzel kapcsolatban a véleményem, bár nem igazán hiszem. -
#115 Érdekes hogy kalandjátékot szinte senki sem említett, mint 2003 legjobb játéka, pedig szerintem idén egész szép gyöngyszemek is napvilágot láttak ebben a kategóriában. Ezek szerint senki sem jáccik kalandjátékkal ?????
Pedig lassan ez lesz az egyetlen játéktípus, ahol még kell használni az agyadat is :)))
Na szóval a lényeg: 2003-as év magasan legjobb játéka számomra:
THE BLACK MIRROR
Aki játszott vele, szerintem nem kell ecsetelnem, hogy miért. -
#114 1. GTA: Vice City
2. Star Wars Galaxies
3. Splinter Cell
Különdíj: Gothic2 és NFS Underground -
#112 -
#111 hehe :-) -
#110 tévedések elkerülése végett a Mafia 2002-es -
#109 az Mafia, ráadásul 2002-es a játék -
#107 +Ez az a játék ahol megvan a komolyság és nem kifejezetten az ökörségre mennek. -
#106 Biztos:D
Bár lehet ,hogy csak annak esik le aki az első kettőt is figyelmesen végignyomta.
-
#105 legjobb poénok: Broken Sword 3 - ez biztos? játszottál már az Armed & Dangerous-sel? -
#104 Hát akkor:
Legjobb Zene: Republic:The Revolution
Legjobb Hang:Tron2.0
Legjobb Vágás a Moviekban:Max Payne2
Legjobb Poénok:Broken Sword3
Legxarabb játék:Huuhhh ilyen mint a Tenger van ,de én (aki mindenevő vagyok) a Postal 2-t nem bírtam végigjátszani ,mert annyira untatott.
-
#103 Majd ha eccer kirpóbálod meglátod.........
Én már kilábaltam a CS lázból,de anno engem is megfogott. Abban abszolút nem a grafika a lényeg,de ha neked az számít akkor télleg ne próbáld ki.
50 millió hülyegyerek nem tévedhet! -
#102 Mafia... 1ik kedvenc játékom, most PoP-zom, utána lehet, hogy megint végigtolom a Mafiát... 1ik legjobb game az -
OMax #101 hat en nemtom mi az ev jateka... en most tettel fel megint a mafiat :) de az mar mult evi nem? en mar nem is emlekszem... a max payne cool, :))) amit szinte kurvara nem ertek az az hogy az az 50 millio hulye gyerek mit lat a counterstrike ban???? basszus mast se hallok a suliba csak counter igy meg counter ugy, es ott rajzoljak a terkepeket papirra meg ilyenek... szornyu... (vagy csak en jarok rossz suliba:)))) mondtam nekik hogy hogy nez ki az a jatik hot regi engine hot fos grafika... asszondjak hogy hat nagyon szep grafikaja van annak ... huuuu mondom :))
szoval ertitek...
-
#100 100. -
#99 sztem is -
#98 na jó mex pén 2így más nemmm -
#97 jaja, láttam én is a játék végén, hogy írták -
#96 valamint a folytatás, mert lesz, 100% -
#95 hát a kettő közül magasan és egyértelműen Vice City -
#94 így van. játékmenetet 5-6 órára saccolnám, de amint mondtam, ez az egy hibája van a játéknak. de az újabb, és újabb modok majd feledik ezt a problámát. legalábbis én remélem -
#93 viccelsz? ETM csak azért volt olyan sikeres amilyen, mert nagy volt a neve, és ezért vitték is, mint a cukrot. mondjuk nálam az autós üldözés jelenet volt a csúcs, a négyzetes kerekekkel az élen :D -
#92 a max payne 2 az év játéka címre esélyes, oll aránd dö wörld, és nem véletlen. Terra, próbáld ki megfelelő gépen úgy hogy minden maxon van. meg fog változni a véleményed. a játék egyébként mai szemmel nézve sem rövid, persze vannak hosszabb játékok is. a program teljesen sztori-orientált, ezért világos hogy nem lehet 15-20 órára nyújtani, mert hosszútávon unalmassá válik.
szvsz az év játéka cím mellett pályázhat ezekre az alkategóriákra: legjobb hang/zene; legjobb történet; legjobb grafika. -
#91 én megemlítettem -
#90 szerintem a legjobb:
rpg:GOTHIC 2
fps:még meggondolom
akció:gta vc vagy enter the matrix. szerintetek?
év játéka szerintem gothic2. -
#89 menjetek Katalin bírónöhöz P -
#88 mér kell beszólni? max payne 2 az év csalódása? ez eléggé lol kijelentés volt, mert az 1ik legjobb játék az idén. hát ilyen játék elemzés után szóhoz sem jutok, nem is akarok reagálni rá. "-A grafika az első részhez képest alig változott." ezek után nem is lenne értelme. ja, és egy kicsit vegyél vissza, mert tudd, hogy kivel beszélsz -
#87 lol -
#86 Olyannyira szakértő vagyok, amilyen szerintem te sohasem leszel!!!!
Mér kell beszólni???
Ahhoz képest, hogy az első rész óta mennyi idő telt el, lássuk a változásokat a MAx 2 ben:
-A grafika az első részhez képest alig változott.
-Újításként be lehet hozni az interaktív terepet, a ragdoll-t, és a Bullettime 2.0-at.
ÉS EZZEL VÉGE.
Nevetségesen rövid, semmi gondolkodást nem igényel, csak megyek előre azt hent.
Megírtam a véleményemet, ahogy mindenki más, erre te leugatsz.
Nyiss egy kinek van nagy pofája topicot, és oda írogass bazz!!!
-
#85 meg sulinet expressz -
#84 karácsony rulez -
#83 alig várom hogy megjöjjön a 120as vinyóm, teszem is vissza 1000L, aztán jöhet a: -
#82 örülök -
#81 aki a vice city-t (is) megemlíti, az rossz ember nem lehet -
#80 Knight of the old republic
Splinter cell
Vice city