A 2003-as év játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
tévedések elkerülése végett a Mafia 2002-es
zaki
az Mafia, ráadásul 2002-es a játék

CarajoEsp
+Ez az a játék ahol megvan a komolyság és nem kifejezetten az ökörségre mennek.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Biztos😄
Bár lehet ,hogy csak annak esik le aki az elsõ kettõt is figyelmesen végignyomta.

zaki
legjobb poénok: Broken Sword 3 - ez biztos? játszottál már az Armed & Dangerous-sel?

CarajoEsp
Hát akkor:
Legjobb Zene: Republic:The Revolution
Legjobb Hang:Tron2.0
Legjobb Vágás a Moviekban:Max Payne2
Legjobb Poénok:Broken Sword3
Legxarabb játék:Huuhhh ilyen mint a Tenger van ,de én (aki mindenevõ vagyok) a Postal 2-t nem bírtam végigjátszani ,mert annyira untatott.

Shaman
Majd ha eccer kirpóbálod meglátod.........
Én már kilábaltam a CS lázból,de anno engem is megfogott. Abban abszolút nem a grafika a lényeg,de ha neked az számít akkor télleg ne próbáld ki.
50 millió hülyegyerek nem tévedhet!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

zaki
Mafia... 1ik kedvenc játékom, most PoP-zom, utána lehet, hogy megint végigtolom a Mafiát... 1ik legjobb game az

hat en nemtom mi az ev jateka... en most tettel fel megint a mafiat 😊 de az mar mult evi nem? en mar nem is emlekszem... a max payne cool, 😊)) amit szinte kurvara nem ertek az az hogy az az 50 millio hulye gyerek mit lat a counterstrike ban???? basszus mast se hallok a suliba csak counter igy meg counter ugy, es ott rajzoljak a terkepeket papirra meg ilyenek... szornyu... (vagy csak en jarok rossz suliba😊))) mondtam nekik hogy hogy nez ki az a jatik hot regi engine hot fos grafika... asszondjak hogy hat nagyon szep grafikaja van annak ... huuuu mondom 😊)
szoval ertitek...

zaki
100.

PAYNE
sztem is

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
na jó mex pén 2így más nemmm

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

zaki
jaja, láttam én is a játék végén, hogy írták

robotnyk
valamint a folytatás, mert lesz, 100%
robotnyk
hát a kettõ közül magasan és egyértelmûen Vice City
zaki
így van. játékmenetet 5-6 órára saccolnám, de amint mondtam, ez az egy hibája van a játéknak. de az újabb, és újabb modok majd feledik ezt a problámát. legalábbis én remélem

zaki
viccelsz? ETM csak azért volt olyan sikeres amilyen, mert nagy volt a neve, és ezért vitték is, mint a cukrot. mondjuk nálam az autós üldözés jelenet volt a csúcs, a négyzetes kerekekkel az élen 😄

robotnyk
a max payne 2 az év játéka címre esélyes, oll aránd dö wörld, és nem véletlen. Terra, próbáld ki megfelelõ gépen úgy hogy minden maxon van. meg fog változni a véleményed. a játék egyébként mai szemmel nézve sem rövid, persze vannak hosszabb játékok is. a program teljesen sztori-orientált, ezért világos hogy nem lehet 15-20 órára nyújtani, mert hosszútávon unalmassá válik.
szvsz az év játéka cím mellett pályázhat ezekre az alkategóriákra: legjobb hang/zene; legjobb történet; legjobb grafika.
PAYNE
én megemlítettem

PAYNE
szerintem a legjobb:
rpg:GOTHIC 2
fps:még meggondolom
akció:gta vc vagy enter the matrix. szerintetek?
év játéka szerintem gothic2.

Breki33
menjetek Katalin bírónöhöz P
zaki
mér kell beszólni? max payne 2 az év csalódása? ez eléggé lol kijelentés volt, mert az 1ik legjobb játék az idén. hát ilyen játék elemzés után szóhoz sem jutok, nem is akarok reagálni rá. "-A grafika az elsõ részhez képest alig változott." ezek után nem is lenne értelme. ja, és egy kicsit vegyél vissza, mert tudd, hogy kivel beszélsz

ThePartyFace
lol

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Terra
Olyannyira szakértõ vagyok, amilyen szerintem te sohasem leszel!!!!
Mér kell beszólni???

Ahhoz képest, hogy az elsõ rész óta mennyi idõ telt el, lássuk a változásokat a MAx 2 ben:
-A grafika az elsõ részhez képest alig változott.
-Újításként be lehet hozni az interaktív terepet, a ragdoll-t, és a Bullettime 2.0-at.
ÉS EZZEL VÉGE.

Nevetségesen rövid, semmi gondolkodást nem igényel, csak megyek elõre azt hent.

Megírtam a véleményemet, ahogy mindenki más, erre te leugatsz.
Nyiss egy kinek van nagy pofája topicot, és oda írogass bazz!!!

What I do, and what I listen.That defines me.

robotnyk
meg sulinet expressz
zaki
karácsony rulez

robotnyk
alig várom hogy megjöjjön a 120as vinyóm, teszem is vissza 1000L, aztán jöhet a:
robotnyk
örülök
zaki
aki a vice city-t (is) megemlíti, az rossz ember nem lehet

Kandurex
Knight of the old republic
Splinter cell
Vice city

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
na ez tetszik

robotnyk
év legjobbjai nálam:

Max Payne 2
GTA: Vice City
Need for Speed: Underground
Hmuda
Amúgy Planetsideozol még?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
ok. 😄DDD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CarajoEsp
Thx. Nah akkor vonulok is be a Sárgaházba.

Hmuda
Hát FPS ügyileg tényleg csalódás. 😄DD

zaki
ez is egy vélemény 😊

CarajoEsp
Hát nekem pl: Freedom Fighters jobban tetszik. Lehet ,hogy ez sérült lelkivilágra utal ,de így van😄

zaki
egyetlen hibája van a játéknak, az, hogy kicsit rövidre sikerült a játék...

Sadun Tryst
2003 legjobbjai:
Silent Hill 2 (asszem ez nem 2002)
XIII
WarCraft III és Frozen Throne
SW - KOTOR

Ami még mindig a toppon van nálam:
Mafia
HL és Opposing Force
Deus Ex
Giants

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

CarajoEsp
Simán lehet az év legnagyobb csalódása is. Attól függ melyik szemszögbõl nézzük.

NFS Underground
Call of Duty
CS 😊

zaki
lol, max payne 2 az év legnyagyonn bcsalódása... te is szakértõ lehetsz 😛

Hmuda
2003:
FPS:
Call of Duty (single-ben mindenképpen)
Szim:
Freelancer (történet miatt)
Stratégia:
Ebben nem volt túl sok nagy alakítás az idén, akinek eszébe jut vmi az szóljon.
MMORPG:
SWGalaxies

Csalódások:
DeusEx 2 - Invisible War
X 2 - The Threat

Legszarabb mindenek felett:

Gladiator - Sword of Vengance

precision
2003-as év játéka: Nba live 2004 for PC! Oh yeah, I love this game!

Bazinga!

traXion
Sztem nem lesz jó, az összes COD buzi ide ír, ha a BFeseket megkérdeznéd, BF nyerne... Szal így nem lehet, sokan nem nézik ezt a fórumot.

Breki33
segítek

F1
GTR MOD-ok
Terra
Háát, jót kérdeztél, igazából nem is tudom.

De a Street Legal SZÁMOMRA egy csalódás volt minden értelemben, a Midnight Club 2 meg jó, csak éppen semmi realitás nincs benne, 4 bukfenc, meg 5 szaltó után mentem tovább rendesen, és még nyerni is tudtam.
Az NFS U sem sokkal reálisabb, de még mindig elfogadtatóbb számomra, mint az elõzõ kettõ.

Olyan igazi ütõs jó autós gaméra nem is nagyon emléxem az utóbbi idõbõl.
TAlán a Toca Race Driver, de azt nem tudom, hogy az 2003 as, vagy régebbi game.

Breki33
a szappantartós csilivili miért a legjobb autos? P
Terra
A legjobbak szerintem

FPS: Cod
RPG: Kotor
Autós: NFS U

Az év legnagyobb csalódásai a MAx Payne 2, és az Ufo Aftermath