2964
  • Gregorius
    Kész van a kis halhatározó is.
  • Lord Myn
    Nem megy, csak 800x600-ban, mint minden ezzel a szerkesztővel készült játék: Syberia I-II, Still Life, Paradise. Pedig ez az utóbbi idén tavasszal jött ki, amikor a 800x600 már kicsit vicces...
  • ibrik
    Ha jól emlékszem, csak grafika részletességet vagy minőséget lehet állítani, konkrét képernyőfelbontást nem. Azt hiszem, 1024x768-on megy.
  • Gregorius
    Nem.
  • Rash87
    A képernyőfelbontást vhol lehet változtatni a játékban?
  • Csoder
  • Gregorius
    Dokumentum magyarítás
    Valahogy így fog majd festeni, ha kész lesz.
    Legalábbis a terveim szerint.
  • Csoder
    Üdv,
    utánna olvasgattam a magyarításnak, és az derült ki számomra, hogy a dokumentumok grafikái egy fájlba vannak kódolva, ezért nehézkes a magyarításuk. Gregorius oldalán hír formájában olvastam, hogy lefordítja a dokumentumok anyagait, és felrakja kinyomtatható formában, hogy az angolulnemtudók' is értsék. Na, ott nem találtam a dokumentumok fordításait (a kinyomtatható verziót), ezért kérdezlek titeket, hogy valakinek van e hasonló anyaga? Akár Jpeg-ben, akár szöveges dokumentumban, ha van, akkor légyszíves szóljon, köszi.
    Csoder
  • milan85
    Haliho, megint én vagyok!:)
    Újból elakadtam, lécci segítsetek.

-Menjünk vissza a mozdonyba és lessük meg a műszerfalat! Az itt látható kép alapján üzemeljük be, majd dolgunk végeztével irány a hajó!-

Most épp itt tartok.A végigjátszás ezt írta, de a mozdonyban nincs semmiféle kép és Kate se hajlandó hozzányúlni a műszerfalhoz.Help me, please!
  • Linne
    Be tetted a nyitott ablakba a mamutos üvegtallért?
  • Judit
    milan85
    Próbálkozz csak kitartóan...nekem is véletlen sikerült azthiszem, bár már régen volt :))
  • milan85
    Kösz, Ibrik! Próbálkoztam már ezzel a végigjátszással is de nem sokra mentem vele. Nemtom hogy kéne állítgatni az ablak szárnyait hogy megvilágítsa azt a nyavajás gombot, vagy hogy Kate észrevegye. Mert ha végigmegyek a korzullal az egész falon, ugyebár az ikonnak is át kéne változnia, ami nálam nem történik meg. Légyszi segítsetek ha tudtok! Köszi!
  • ibrik
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1070567770#2670]#2670[/URL]
  • milan85
    Hello!
    Elakadtam, tud valaki segíteni? A kolostorban mikor meg kell világítani a falon lévő gombot, valahogy az istenért sem akar összejönni. Az ablaknak a szárnyait ha beállítom, valamit reagál, de a gombot akkor se veszi észre, vagy én legalábbis nem találom meg. Segítsetek plz! Előre is köszi!
  • Paradicsom
    Ezer köszönet:))))
  • ibrik
    CD1 - DEVIANCE mappa?
  • Paradicsom
    Sziasztok
    Letöltöttem warez oldalról ezt a játékot.Feltelepítettem és mikor elindítom azt írja hogy tegyem be a 2. cd-t pedig daemonba betettem.Crack nem volt a cd-n.
    Valaki segítsen pls!
  • Bircsike
    Elküldtem!
  • LouiS Kmét
    áá szerintem csak holnap lesz belöle valami ,szarakodik a szerver !!
    Végén mindig be dobja hogy átviteli hiba !!!
    De ha gondolod Msn-en át tudom küldeni !
    Vagy ha van Freemail-es címed küld privátban !
  • Bircsike
    Jól van! Nagyon szépen köszönöm!!!
  • LouiS Kmét
    Ha kész akkor ide rakom a linket ! Jó ?
    Csak lassan tölti fel sajna !
  • Bircsike
    hova?
  • LouiS Kmét
    Sajna arra az e-mail címre nem küldi át a 69m cuccot fel rakom egy másik helyre.
  • Bircsike
    Imádlak!!! Félre ne értsd!
  • LouiS Kmét
    Bircsike

Egy pill és mindjárt fel töltöm !!! "CIN40003_Fin.bik 69M "
  • Bircsike
    Hatalmas bajban vagyok!!!!!!!!! Minden játékos rémálmát éltem meg 15 percel ezelőtt! Végigvittem a Syberia 2-őt és pont elkezdődött volna az utolsó animáció, a befejező animáció!!!! És akkor egy 8 sec után leáll a játék és arra hivatkozik hogy sérült ez a .bik fájl, tehát ez a videó fájl: CIN40003_Fin.bik (66Mb) Azthiszem a CD megkarcolódott és telepítésnél átkellett ugornom ezt a fájl félig mert nem bírta olvasni! Tőletek szeretnék segítséget kérni hű Syberia játékosok hogy küldjétek el ezt az 1 fájlocskát nekem, nagyon hálás lennék érte, mert enélkül teljesen hiába vittem végig hisz nem tudom meg hogy mi van a mammutokkkal!!! Nagyon szépen kérlek titeket segítsetek! Aki segítene nekem az ide küldje: [email protected] Ti is tudjátok hogy milyen élmény a Syberia összes videója ezért biztos eltudjátok képzelni milyen elkeseredett lettem! segítsetek!
  • Harly18
    köszi!
  • ibrik
    2
  • Harly18
    A játék 2 vagy 3 cd-s?
  • jakewyler
    sziasztok!most ott tartok hogy a kislánynak odadom a a színes cukrot!és utána hova menjek?vagy mit csináljak?
  • Taptarap
    köszi
  • ibrik
    imyke magyarítása elérhető hozzá a saját oldaláról: http://jatekhonositas.atw.hu
  • Taptarap
    és szintén van magyar nyelvű verzió belölle?
  • ibrik
    Still Life.
    Szintén Microids termék.
  • littleNorbi
    Tudtok olyan játékot mint a Syberia 2?Tehát ugy nézed a játékost és izgalmas történetek vannak benne.
  • cavallonie
    ok,megoldottam
  • cavallonie
    valaki ossza már meg velem az infót,hogy a repülőgéproncsnál hogy tudom a kapcsolókat úgy összehozni hogy beugorjon a 0328.
    hol a 03,hol a 28 jön be,de egybe az istenért sem akar.:)
  • ibrik
    Szerinted a DC és más P2P-rendszerek mire valók?
  • Der Wahnsinn
    Viccelsz?? Bárhonnan le lehet. Wanadoo pl., h csak a legpopulárisabbat említsem...
  • Angee
    Hello!
    Tök jó, h egyesek azon nyavalyognak h ha kijátsza a Syberia 2 őt akkor vége én nincs három, hát basszus én meg kijátszottam az 1-et és itt szenvedek mert nincs meg a kettő sehol, és letölteni se tom sehonnan :(