2964
-
#2844 De. Én volnék az az elvetemült. -
#2843 Ez jól jött !! Köszi!!!! -
#2842 Gregorius nem te vagy véletlenül aki a Syberia 2 egyik magyarosítását készítette? -
#2841 Már nem kell. Van egy oldal ahol csomó játék zenéje fent van. http://gamemusichall.net/index.htm -
#2840 Pedig én általában pont így szoktam. Ennek ellenére, ez megtalálható volt DC-n. -
#2839 -
#2838 nem tudja valaki hogy tudom megszerezni a játék zenéit? Letölteni valahonnan esetleg egy progit ami azt a fájlt nyitja a syb II gyökérkönyvtárában ami a zenéket tartalmazza? Nem ilyen válaszokat szeretnék: vedd fel játék közben hangrögzítővel vagy egyéb hang és képfelvevő programokkal, stb. előre is köszi! -
NB2 #2837 végigjátszás -
mixcontrol #2836 El akadtam ott ahol a gyogy gyertyát kell leteni a kolos torba mire rakjam a gyertyát és honan lehet be szerzni amire a gyertyát kell rakni ? kérlek segitsetek -
#2835 Ennyire. -
#2834 csak azt nem értem, hogy a 2. részhez miért nem adtak ki peccset? ennyire tökéletes volt ez a játék? (én még csak most akarom elkezdeni...) -
NB2 #2833 Jézus tényleg mekkora hülye vagyok, nekem is az elsőhöz van, sorry! -
#2832 kár, azért köszi -
#2831 Télleg, akkor még sincsen meg :( -
#2830 hm, de ez nem az első részhez van? én a syberia 2-höz keresek -
NB2 #2829 Nekem 3 patch is le van töltve:) -
#2828 Na nekem még meg van :)
Link -
#2827 utána néztem, patchnek nyoma sincs, próbálj már visszaemlékezni, hogy hogy csináltad :) -
#2826 aha, szóval peccs, akkor utánna nézek. thanx!
-
#2825 Nem emléxem már :( de tuti kell pecs hozzá. -
#2824 és hol lehet beállítani? -
#2823 De! Lehet! -
#2822 Sziasztok! Én vagyok vak, vagy ezt a játékot nem lehet 1024X768-ban játszani?
-
krizsuli #2821 Ma szereztem meg a Syberiát most akasztottam ki. Nagyon kemény játék nagyon toppon volt!! Csakhát szegény Oscar... -
KisViki #2820 Sziasztok!
Segítsen valaki!Syberia 2 -t próbálom elindítani,de a crack ami van nem passzol sehova,fogalmam nincs hova kell tenni.Ez a kettő van rzr-sb2n.001 és rzr-sb2n.sfv, kéri a cd-t.Jó egyáltalán amim van hozzá?ha nem küldje nekem el valaki léccci,köszi -
#2819 Ha jól emléxem nem rádiót kell ott beállítani, hanem 4jegyűszámot kell behozni a kijelzőn. -
matemate13 #2818 Sziasztok!
Ahol a repülőgép lezuhan, hogyanlehet beállítani a rádiót??? -
donoki #2817 már végig vittem, hát a syberia s pálya nem volt tul bonyolult :D
a végén a dudánál volt kisebb komplikációk, de azt se volt nehéz megoldani!! -
#2816 Akkor jó végjátékot -
donoki #2815 jah már mikor ide irtam azután 5perccel megcsináltam :D
azt már Syberia nál tartok... -
#2814 Nem gyógyital kell, hanem gyógyfüves gyertyát kell csinálni mikor csinálod a gyertyát a levágott gyógyfüvet beleteszed az üstbe azt úgy készítesz gyertyát és azt kell meggyújtani, hogy Hans jobban legyen. Ponotsan már nem emlékszem vagy egy éve játszottam. -
donoki #2813 van végigjátszásom de ötször átolvastam nem tudom, :( -
donoki #2812 hello, nem tudja vki az első pályán ahol a gyógynövényből hogyan tudok italt csinálni? nem a gyertaöntő cuccnál kell? de nem tudom hogyan! :S -
peppino3 #2811 hogykel felrakni a magyarositást -
Lenina #2810 Syberia 2 végigjátszás -
mongoose123 #2809 helosztok nem akaron nagyon lámázni :D de már az elején gondom van, ha valaki tudna segiteni jó lenne, el mondom hol tartok, meg van a két fajta cukokra, és olyat irtak hogy a szineset kell a kis csajszinak oda adni de hogy lehet oda adni neki? mert ha oda adnám neki ő el megy pls help
-
zozox333 #2808 Köszi! -
#2807 Syberia 2 játékállás kimentések -
zozox333 #2806 Hello!
Újra kellett telepitenem gépemet és elvesztek a mentéseim!
A Pingvin szigetre értem pont. Ez volt az utolsó mentésem.
Nem szeretném elölről kezedeni.
Légyszi szánjatok meg egy mentéssel!!!
Köszi!
-
#2805 Nem.