2964
  • Gregorius
    De. Én volnék az az elvetemült.
  • ffxi
    Ez jól jött !! Köszi!!!!
  • Minas Tiris
    Gregorius nem te vagy véletlenül aki a Syberia 2 egyik magyarosítását készítette?
  • Minas Tiris
    Már nem kell. Van egy oldal ahol csomó játék zenéje fent van. http://gamemusichall.net/index.htm
  • Gregorius
    Pedig én általában pont így szoktam. Ennek ellenére, ez megtalálható volt DC-n.
  • ffxi
  • Minas Tiris
    nem tudja valaki hogy tudom megszerezni a játék zenéit? Letölteni valahonnan esetleg egy progit ami azt a fájlt nyitja a syb II gyökérkönyvtárában ami a zenéket tartalmazza? Nem ilyen válaszokat szeretnék: vedd fel játék közben hangrögzítővel vagy egyéb hang és képfelvevő programokkal, stb. előre is köszi!
  • NB2
    végigjátszás
  • mixcontrol
    El akadtam ott ahol a gyogy gyertyát kell leteni a kolos torba mire rakjam a gyertyát és honan lehet be szerzni amire a gyertyát kell rakni ? kérlek segitsetek
  • Gregorius
    Ennyire.
  • Mayorpapa
    csak azt nem értem, hogy a 2. részhez miért nem adtak ki peccset? ennyire tökéletes volt ez a játék? (én még csak most akarom elkezdeni...)
  • NB2
    Jézus tényleg mekkora hülye vagyok, nekem is az elsőhöz van, sorry!
  • Mayorpapa
    kár, azért köszi
  • ffxi
    Télleg, akkor még sincsen meg :(
  • Mayorpapa
    hm, de ez nem az első részhez van? én a syberia 2-höz keresek
  • NB2
    Nekem 3 patch is le van töltve:)
  • ffxi
    Na nekem még meg van :)
    Link
  • Mayorpapa
    utána néztem, patchnek nyoma sincs, próbálj már visszaemlékezni, hogy hogy csináltad :)
  • Mayorpapa
    aha, szóval peccs, akkor utánna nézek. thanx!
  • ffxi
    Nem emléxem már :( de tuti kell pecs hozzá.
  • Mayorpapa
    és hol lehet beállítani?
  • ffxi
    De! Lehet!
  • Mayorpapa
    Sziasztok! Én vagyok vak, vagy ezt a játékot nem lehet 1024X768-ban játszani?
  • krizsuli
    Ma szereztem meg a Syberiát most akasztottam ki. Nagyon kemény játék nagyon toppon volt!! Csakhát szegény Oscar...
  • KisViki
    Sziasztok!

Segítsen valaki!Syberia 2 -t próbálom elindítani,de a crack ami van nem passzol sehova,fogalmam nincs hova kell tenni.Ez a kettő van rzr-sb2n.001 és rzr-sb2n.sfv, kéri a cd-t.Jó egyáltalán amim van hozzá?ha nem küldje nekem el valaki léccci,köszi
  • ffxi
    Ha jól emléxem nem rádiót kell ott beállítani, hanem 4jegyűszámot kell behozni a kijelzőn.
  • matemate13
    Sziasztok!
    Ahol a repülőgép lezuhan, hogyanlehet beállítani a rádiót???
  • donoki
    már végig vittem, hát a syberia s pálya nem volt tul bonyolult :D
    a végén a dudánál volt kisebb komplikációk, de azt se volt nehéz megoldani!!
  • peeter22
    Akkor jó végjátékot
  • donoki
    jah már mikor ide irtam azután 5perccel megcsináltam :D
    azt már Syberia nál tartok...
  • peeter22
    Nem gyógyital kell, hanem gyógyfüves gyertyát kell csinálni mikor csinálod a gyertyát a levágott gyógyfüvet beleteszed az üstbe azt úgy készítesz gyertyát és azt kell meggyújtani, hogy Hans jobban legyen. Ponotsan már nem emlékszem vagy egy éve játszottam.
  • donoki
    van végigjátszásom de ötször átolvastam nem tudom, :(
  • donoki
    hello, nem tudja vki az első pályán ahol a gyógynövényből hogyan tudok italt csinálni? nem a gyertaöntő cuccnál kell? de nem tudom hogyan! :S
  • peppino3
    hogykel felrakni a magyarositást
  • Lenina
    Syberia 2 végigjátszás
  • mongoose123
    helosztok nem akaron nagyon lámázni :D de már az elején gondom van, ha valaki tudna segiteni jó lenne, el mondom hol tartok, meg van a két fajta cukokra, és olyat irtak hogy a szineset kell a kis csajszinak oda adni de hogy lehet oda adni neki? mert ha oda adnám neki ő el megy pls help
  • zozox333
    Köszi!
  • Gregorius
    Syberia 2 játékállás kimentések
  • zozox333
    Hello!
    Újra kellett telepitenem gépemet és elvesztek a mentéseim!
    A Pingvin szigetre értem pont. Ez volt az utolsó mentésem.
    Nem szeretném elölről kezedeni.
    Légyszi szánjatok meg egy mentéssel!!!
    Köszi!
  • Gregorius
    Nem.