2964
-
feri0325 #2804 hello!a magyar dokumentumokat bele lehet tenni a játékba? -
feri0325 #2803 hello!a mammuttallérrt betéve,hogy világitja meg a gombot?milyen sorrendben kell csinálnom? -
detoxic #2802 Na,most meg a hajót nem találjuk a robot szétszerelése után :( -
marcio mela #2801 A rádiótól olyan adatot kapok ami nem használható.A végégjátszás se ezt a számot írja.Mi a hiba?
kép1
kép2 -
detoxic #2800 100000000000000000 köszi,kipróbáljuk!!!!!!!Mi meg már valami videóbejátszást vártunk....... -
vinzsofia #2799 detoxic!
Mivel voltál olyan jó, hogy segítettél, hát most (persze lehet, hogy már sikerült megoldanod a barlangba való bejutást) én segítek. Vissza kell, hogy menj a Lélek asszonyhoz, és ő segít álomba merülni, és akkor megjelenik a barlang. A barlangban nagyon könnyen megtalálod a mamutbabát, mert csak a nyíl után kell menned, vagyis amerre az mutat. -
vinzsofia #2798 Szia detoxic! Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál a kérésemre. Még nem próbálkoztam a segítségeddel, de ha sikerülni fog hálás köszönet. Zsófi -
detoxic #2797 Sziasztok!Elakadtam a játékban,annál a résznél amikor a rágcsáló kihozza a gyümölcsöt a járatból....Mindent megcsináltam,ki is hozott 3 bogyót,de utánna sehol nem találom a mammutfigurát....A végigjátszás azt írja,hogy egy barlangban találjuk magunkat...De milyen barlangban?Eddig is barlangban voltam...Valaki segítsen légyszives,előre is köszi ;)
vinzsofia!:Először dugd be a dugót a jobb alsó lyukba amikor épp nincs benne a kis állat,aztán forgasd meg az állványon lévő imamalmot,várd meg a baglyot....Erre a kis állat berohan a bal oldali lyukba,rakd át a dugót pont elé,hogy át tudjon rajta ugrani...Ha átugrott dugd át a dugót közvetlen mögé,a fenti középső lyukba dugd be a halszálkát,és önts vizet a BAL! felső lyukba.
Remélem tudtam segíteni.... -
vinzsofia #2796 Kérésem van. Aki tud segítsen. A játékban sajnos elakadtam, mégpedig azon résznél, amikor vizet kellene a kis rágcsáló járatába önteni. Bárhogy próbálkozom nem sikerül.Nem tudom hogyan lehet ezt megoldani. Már voltam újból vízért, minden lehetséges módot kipróbáltam, de semmi. Remélem lesz aki segíteni tud, nagyon megköszönném. -
Csoder #2795 -
#2794 Elkészült a Syberia 2 dokuemtumait tartlamazó magyar fordítás, és a hozzájuk tartozó nyomtatható verzió is.
Mindenkinek tartalmas szórakozást kívánok hozzá!
Gregorius' corner -
#2793 Itt biztosan találsz valamit, amivel menni fog. -
Csoder #2792
virusokkal vigyázz -
Lenina #2791 Olvasgattam, mint kívülálló Ibrik és Csanesz szeptemberi "vitáját" azaz Csanesz szánalmas reagálását Ibrik segítségére... na, inkább no komment...
De azért eszembe jutott valami ezzel kapcsolatban. Márminthogy lehet, hogy Csanesz szegény annyira ostoba, hogy nem igazán sikerült megfogalmaznia érthetően a problémáját. Lévén, hogy most én is hasonszőrű problémába ütköztem...
Bár én is elég kezdő vagyok játékleszedési, meg cracelési, és imázs file-ok témájában, de talán kicsit tájékozottabb, mint Csanesz... vagy legalábbis valami csoda folytán kezdőségem ellenére is pontosan értettem Ibrik segítségét, és néhány homályos foltot tisztázott számomra (főleg ami az sfv file-t illeti, kis agyamban meg nem fordult volna, hogy az egy crc :))
Na mindegy, lényeg a lényeg, hogy szerintem Csanesz abba a cipőbe lépett, amibe, most nekem is sikerült, bár nekem a Syberia első részével van ez a gondom. Nevezetesen, hogy letöltöttem (torrent segítségével) az syberia első részét. Szépen feltelepítettem az imázs file-ok segítségével, csakhogy nem találom a crack file-t. Megnéztem mindkét "CD"-n, illetve a mellékelt anyagokon, de sajnos nem találtam. És nem azért mert vak vagyok, ugyanis később olvastam az adott torrent file megjegyzéseit, és csekélyke angol tudásommal is ki tudtam hámozni, hogy mások is éppígy jártak. Tehát a játék megvan, csak éppen természetesen CD-t kér, mivel nincs crackelve... És bevetettem a kisagyam teljes kapacitását stb. akkor sem találtam sehol egy darab nyamvadék crack file-t...
Nos, az jutott eszembe, hogy talán Csanesznek is ez lehetett a problémája, csak szerencsétlen még csak nem is igazán tudott róla, hogy ez a gond... így hát megfogalmazni sem tudta a kérdést...
Na, most tudom, hogy ilyet nem illik kérdezni, de esetleg tudnátok segíteni abban, hogy hol találhatnék egy db syberia.exe file-t, ami crack-ként működik? Nem várom el a segítséget, de ha mégis kapok, azt szépen megköszönném -
syberia2 #2790 amugy olyan képet hogy lehet kép-izét felrakni ami ott fölül van? -
syberia2 #2789 na? -
syberia2 #2788 hello
asszem tudom hol van a syberia 2
aztán oldalam is van:www.syberia2.gportal.hu
az emailemre irjatok:[email protected] -
#2787 Fel lehet... :) Ha nem is első látásra, de első pár mondatra biztosan! -
#2786 Hmm...már csak az a kérdés miről lehet a hülyéket első látásra felismerni -
#2785 Jó-jó, én kérek elnézést! -
#2784 Egész pontosan úgy ismertem, hogy: "Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, ott meg legyőznek a rutinjukkal." :) -
#2783 Most, hogy így mondod. El is felejtettem, hogy hol hallottam. -
#2782 -
Csoder #2781 Woody ? :) -
#2780 Szerintem beszéld meg a pszichológusoddal... -
#2779 Ibrik. Soha, de soha nem szabad lesüllyedni egy szintre. Az ott tartózkodók lealáznak a rutinjukkal.
-
#2778 csönd legyen ki kérdezett titeket? -
#2777 BAN-t neked , az ilyeneket kell leirtani innen . Netikettet tanulgasd 1 picit mielott megjelensz a neten. SG.hu kezd elmenni majomkodo lamersegbe . Mindenki volt newbi csakhogy anno mi megkoszontuk az ilyet ... nem majomkodtunk . -
#2776 Mindig is bírtam az ilyen embereket, mint te: segítséget kérsz, aztán mikor valaki részletesen segít, akkor elküldöd a francba... Jó nagy pofont érdemelnél, mert ahogy olvasom az intelligens szöveget, nem fogod fel, csak sajnos ez fórumon keresztül nem lehetséges... (mármint a pofon!). Szóval 1 szó, mint 100: Jó nagy marha vagy... -
Csoder #2775 Te idióta a #2767 nem kioktató, lenéző volt, hanem informáló jellegű.
"hiszen az idő pénz"
És szerinted neki nem? mégis leírta neked részletesen a magyarázatot.
"és az hogy nem tudtam ezt a cd-s vackot azt jelenti, hogy nekem nem ez az életem."
Óó, mert egy emberöltő felfogni azt az egyszerű dolgot, amit leírt ibrik, ugye??
és végül, ha valakinek a számítástechnika a munkája/azt tanul, már nyomorék?? nem, szerintem nem, csak értelmes, tanulékony, logikus gondolkodású, kitartó, vevő az új doglokra, stb...
u.i.: És hangsúlyozom, egy a cd-kép ismerése, használatának megértése nem igényel napi 8 óra görnyedést a gép előtt, ecdl vizsgát, stb, csak pár percet, míg utánna néz az ember. -
#2774 Kösz ViaMala:) nos nagy nehezen sikerült elolvasnom ezt a "macskakaparást" iBRIK, és lehet hogy egy majom értelmesebb nálam, de ezt nyílván csak féltékenységből írtad, hiszen nálad még a tyúknak is több esze van. na de már megyek is. hiszen az idő pénz, és nem akarom elrontani a kedvem. és az hogy nem tudtam ezt a cd-s vackot azt jelenti, hogy nekem nem ez az életem. te viszont nagy nyomorék lehetsz hogy ilyen részletesen tudod. idióta. arrive derci! -
#2773 -
#2772 Asszem te még fiatalabb kezdő majom vagy, mint gondoltam - bár a majom még nálad is intelligensebb...
Vagy a másik lehetőség, hogy most biztosan szétgurultak a gyógyszereid...
Tudod mit? Ezután segítsen neked az, aki megtanít téged a civilizációba beilleszkedni - mert mint azt látjuk, neked ez még nem sikerült... -
#2771 :DDDDDDDDDADSAd
ha kéri, és elfogadja mi itt a gond?:D nálad ez a köszönöm?:D -
#2770 Ez igen! Jól megmondtad neki!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Részletesen leírta neked, hogy mi micsoda, te meg... -
#2769 hello:P most már jó, de még mindig kéri a cd-t, de elfogadja a daemoonba. azt hittem ibrik, hogy te jófej vagy mert másoknak segítesz, de ebből a válaszodból látom hogy csak egy beképzelt majom vagy. nem lehet senki olyan tökéletes mint te! majom -
#2768 köszi... -
#2767 A beírásodból ítélve nagyon kezdőnek tűnsz...
Akkor némi "felhomályosítás":
CD1.svf - ez egy amolyan CRC-ellenőrző "kódfájl". A segítségével ellenőrizni tudod, hogy nem hibásak-e a benne listázott fájlok (pl. Total Commanderben ha duplakattintasz rá, akkor elindul az ellenőrzés). Megjegyzem, szerintem nyugodtan törölheted, mivel az sfv általában a netről letölthető csomagolt/darabolt fájlokhoz van és gondolom a kicsomagolás után azokat már törölted...
deviance.nfo - ez NEM MSInfo fájl, hanem egy szöveges információs fájl (pl Total Commanderben F3-al beleolvashatsz). Minden cracker csapat szokott ilyet mellékelni az általa "releaselt" cuccokhoz: leírás a játékról, a telepítésről, crackelésről, stb. - valószínűleg angol nyelven.
dev-sy2a.bin és dev-sy2a.cue - ez egy CD-imázs (egy CD teljes tartalmáról bitről-bitre készített "pillanatfelvétel"). Egészen pontosan a .BIN a képfájl és a hozzá mellékelt CUE segédfájllal lehet betölteni az imázst a CD-író progikba vagy virtuális CD/DVD-ROM meghajtókba.
Mivel a Daemon-t említetted, tedd a következőket: elindítod a Daemont (ha még nincs elindítva), jobbra lent a tálcán jobbkattintasz a Daemon ikonján és az előugró menüben: \Virtual CD/DVD-ROM \ Device .... \ Mount image.
A megjelenő párbeszédablakban betöltöd a CUE fájllal az imázst. Ezután már a virtuális meghajtódban "bent van" (mountolva van) a játék CD-je. Pl. ha valami kell az 1. CD-ről vagy onnan akarod elindítani a telepítést, akkor simán megnyitod intézőben vagy a Total Commanderben, ennyi... -
#2766 hopp:P nincs kép:P
ezek vannak a cd1 mappában:
-CD1.svf
-deviance; MSInfo dokumentum, de nem lehet megnézni,
-dev-sy2a.bin
-dev-sy2a.cue
csak a .cue lehet a daemoonba. help!!!!! -
#2765 hello:) nekem is ez a baj, letöltöttem benne van daemmonba de nem indul, és a cd 1 mappában csak a képen lévő cucc van. help!