2964
  • antos
    Valaki tudna segíteni? 1680*1050-ben szeretném futtatni a játékot,mert 22 colos monitorom van és így nagyon szétdobja a képet, felbontást nem lehet állítani a játékban és ini fájlt sem találtam benne.
  • Gregorius
    Ha engem kérdezel, akkor egy káosz. Átláthatatlan, és túl színes.
  • syberia2
    De engem nem érdekel a gportal,hanem az oldalam mé' sz@r?
  • zzeN
    minden g-portalos oldal egy naagy kalap sz@r...
  • syberia2
    Amúgy azt se tudod miről vn szó!
  • syberia2
    És mi vele a baj????????
  • reaper4
    szerintem is az. elég csak ránézni. sry
  • syberia2
    MerlinW!Ha annyira undorító az oldal,miért nem mondod meg hogy miért???
  • la1ce
    Sziasztok!
    Nekem orosz nyelvű a játék és leszedtem egy magyarosítást, de ezután magyar-orosz keveréket kaptam. Magyar szavak vannak orosz betűkkel... :S
    Tudtok segíteni? Szvsz. valamit át kellene írni. Pl: font_syberia2.dat-ban ez található:

Y@-ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓŐŐÖ×ØÙÚŰÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóőőöøùúűüýþÿ÷
    34
    2

Valaki be tudna nekem másolni egy angol vagy egy magyar nyelvű font_syberia2.dat-ot? Vagy valami más segítséget nyújtani?
  • MerlinW
    Ha ránézel az oldaladra nem fog el a hányinger?
    Legalább Drupal vagy Joomla portált használj, ne ezt a kaksit.
  • syberia2
    http://www.syberia2.gportal.hu
  • MerlinW
    Sajnos a warez ez esetben indokolt lehet, hiszen magyarországon jó ideje nem kapható a játék.

Linket persze nem kapsz itt, de ajánlom google-t és a torrent kulcsszót a Syberia elé.
  • ffxi
    Bumm!
  • Foglaltnick
    agresszív kismalac ^^
  • syberia2
    Hello
    tudna valaki mondani egy címet?A teljes játék letöltéséről szóljon!
  • Gregorius
    Most látom, hogy akkor jól elkéstem a válaszzal.
    Na, jól van. A rest kétszer fárad.
  • stoffert1966
    Sikerült megoldanom.
  • stoffert1966
    Sziasztok.
    Tudna valaki segiteni elakadtam Boris gépénél a műszerfalon a 0328-at kellene beállitanom. A 03 és a 28 sikerül, de együtt nem már nincs tippem, hogy mit kellene a panelen kapcsolnom.Segitsetek. Köszi.
  • dustmote
    Nézd meg, mennyit mutat az óra, ennek megfelelően állítsd be a mutatókat. Ezután tekerd meg a jobb, aztán a bal oldali bábut, végül húzd meg a láncot, így elindul az óra.
    Aztán, ha már tudod, hány órakor meg Voralberg dolgozni, erre az időpontra állítsd az órát, gong, elmegy a gyárba, és tiéd a kulcs. Egyébként van végigjátszás, ami részletezi.
  • Gregorius
    Nem hiszem, mert a játék előrenderelt grafikát tartalmaz, vagyis semmi értelme növelni a felbontást, a grafika felbontása nem fog nőni. Egyedül a karakteré nőhetne, viszont annak polygonszáma is a 800x600 felbontáshoz van optimalizálva. Egyébként nem tudok ilyen patch-ről. Érdemi eredmény elérésére a patch-nek körülbelül akkorának kéne lennie mint a játéknak.
  • ffxi
    Pedig törkre úgy emléxem. Talán pecsel lehetne?
  • Gregorius
    Nem lehet.
  • cumfu
    felveszel msn-re? ott tudnánk dumálni. MSN: [email protected]
  • ffxi
    Lehet persze.
  • cumfu
    de nincs semmi belül sem, de a telepítési mappában sem találtam semmit se az 1. se a 2. résznek. Egyáltalán lehet állítani?
  • ffxi
    Kellene lennie a beállításoknál, vagy kívül van, vmelyik exe-t kell indítani.
  • cumfu
    Heló! a syberia 1-hez az lenne a kérdésem, hol lehet a felbontást állítani? Előre is köszi
  • ffxi
    Amikor odaér a mutató akkor komgani kell a bábukkal asszem.
  • béta5
    Sziasztok. Megakadtam a játékban, mégpedig az "álom" részben , az óra beállításával kínlódok. Mivel a mutatót nem lehet állítani a felhúzáskor pedig tovább fut 1 ideig, ha visszahúzom a súlyt akkor is.
    Legyetek szívesek segítsetek. (a végigjátszás nem részletezi)
  • Gregorius
    Igazából azt hiszem, legalábbis nekem úgy rémlik, hogy továbbjutás szempontjából nincs már szükség a tallérra. Az csak segített elvezetni valahova. Nézzz bele a végigjátszásba, ha elakadtál!
  • 50cent911
    a gyergyás feladatot megcsináltam de utána eltűnt egybőla tallér,ugyhogy nemén illesztettem be
  • Gregorius
    Próbálom spoiler nélkül elmondani, de a lényeg, hogyha a gyertyák megvannak, akkor mintha vissza kellett volna menni oda, ahova a tallér passzol. És látni kéne valamit.
  • NB2
    Ez nem az amikor a könyvtárban vagy és a megfelelő gyertyákat kell meggyújtani?
  • 50cent911
    sziasztok én ott akadtam el amikor valamire rákéne világitani a fénynek de akárhogy nyomogatom nem tudom megcsinálni!és volt az a dagi szerzetes,azt irták hogy ad nekem egy tekercset és egy mamuttallért,és a mamuttallért bekell illeszteni valahova,de amikor volt az a gyergyás feladat és megcsináltam eltűnt a tekercs meg a mamutttalér is!elég hülyén irtam az biztos aki érti mire gondoltam megpróbálna segiteni?:)
  • NB2
    Dobd le neki. Illetve a jó cukrot dobd le neki:)
  • uchihasasuke
    sziasztok,elakadtam ott az elején.hem birom odaadni a kislánynak a cukrot.
  • Gregorius
    Ha tetszett a fordítás, és érdekelnek még titeket kalandjátékok, akkor ajánlom figyelmetekbe a Little Big Adventure nevű játék 1. és 2. részét is, amit szintén lefordítottam, és amihez megtaláljátok a fordítást a honlapomon is.
    Érdemes beszerezni valahogy a játék teljes CD-s változatát.

A játék SG fóruma.
  • ffxi
    Mi köszönjuk!
  • Gregorius
    Köszi szépen! Örülök, hogy tetszett.
  • Minas Tiris
    Jól sikerült magyarítás lett.