2964
-
antos #2884 Valaki tudna segíteni? 1680*1050-ben szeretném futtatni a játékot,mert 22 colos monitorom van és így nagyon szétdobja a képet, felbontást nem lehet állítani a játékban és ini fájlt sem találtam benne. -
#2883 Ha engem kérdezel, akkor egy káosz. Átláthatatlan, és túl színes. -
syberia2 #2882 De engem nem érdekel a gportal,hanem az oldalam mé' sz@r? -
#2881 minden g-portalos oldal egy naagy kalap sz@r... -
syberia2 #2880 Amúgy azt se tudod miről vn szó! -
syberia2 #2879 És mi vele a baj???????? -
#2878 szerintem is az. elég csak ránézni. sry -
syberia2 #2877 MerlinW!Ha annyira undorító az oldal,miért nem mondod meg hogy miért??? -
la1ce #2876 Sziasztok!
Nekem orosz nyelvű a játék és leszedtem egy magyarosítást, de ezután magyar-orosz keveréket kaptam. Magyar szavak vannak orosz betűkkel... :S
Tudtok segíteni? Szvsz. valamit át kellene írni. Pl: font_syberia2.dat-ban ez található:
Y@-ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓŐŐÖ×ØÙÚŰÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóőőöøùúűüýþÿ÷
34
2
Valaki be tudna nekem másolni egy angol vagy egy magyar nyelvű font_syberia2.dat-ot? Vagy valami más segítséget nyújtani? -
#2875 Ha ránézel az oldaladra nem fog el a hányinger?
Legalább Drupal vagy Joomla portált használj, ne ezt a kaksit. -
syberia2 #2874 http://www.syberia2.gportal.hu -
#2873 Sajnos a warez ez esetben indokolt lehet, hiszen magyarországon jó ideje nem kapható a játék.
Linket persze nem kapsz itt, de ajánlom google-t és a torrent kulcsszót a Syberia elé. -
#2872 Bumm! -
Foglaltnick #2871 agresszív kismalac ^^ -
syberia2 #2870 Hello
tudna valaki mondani egy címet?A teljes játék letöltéséről szóljon! -
#2869 Most látom, hogy akkor jól elkéstem a válaszzal.
Na, jól van. A rest kétszer fárad. -
stoffert1966 #2868 Sikerült megoldanom. -
stoffert1966 #2867 Sziasztok.
Tudna valaki segiteni elakadtam Boris gépénél a műszerfalon a 0328-at kellene beállitanom. A 03 és a 28 sikerül, de együtt nem már nincs tippem, hogy mit kellene a panelen kapcsolnom.Segitsetek. Köszi. -
#2866 Nézd meg, mennyit mutat az óra, ennek megfelelően állítsd be a mutatókat. Ezután tekerd meg a jobb, aztán a bal oldali bábut, végül húzd meg a láncot, így elindul az óra.
Aztán, ha már tudod, hány órakor meg Voralberg dolgozni, erre az időpontra állítsd az órát, gong, elmegy a gyárba, és tiéd a kulcs. Egyébként van végigjátszás, ami részletezi. -
#2865 Nem hiszem, mert a játék előrenderelt grafikát tartalmaz, vagyis semmi értelme növelni a felbontást, a grafika felbontása nem fog nőni. Egyedül a karakteré nőhetne, viszont annak polygonszáma is a 800x600 felbontáshoz van optimalizálva. Egyébként nem tudok ilyen patch-ről. Érdemi eredmény elérésére a patch-nek körülbelül akkorának kéne lennie mint a játéknak. -
#2864 Pedig törkre úgy emléxem. Talán pecsel lehetne? -
#2863 Nem lehet. -
cumfu #2862 felveszel msn-re? ott tudnánk dumálni. MSN: [email protected] -
#2861 Lehet persze. -
cumfu #2860 de nincs semmi belül sem, de a telepítési mappában sem találtam semmit se az 1. se a 2. résznek. Egyáltalán lehet állítani? -
#2859 Kellene lennie a beállításoknál, vagy kívül van, vmelyik exe-t kell indítani. -
cumfu #2858 Heló! a syberia 1-hez az lenne a kérdésem, hol lehet a felbontást állítani? Előre is köszi -
#2857 Amikor odaér a mutató akkor komgani kell a bábukkal asszem. -
béta5 #2856 Sziasztok. Megakadtam a játékban, mégpedig az "álom" részben , az óra beállításával kínlódok. Mivel a mutatót nem lehet állítani a felhúzáskor pedig tovább fut 1 ideig, ha visszahúzom a súlyt akkor is.
Legyetek szívesek segítsetek. (a végigjátszás nem részletezi) -
#2855 Igazából azt hiszem, legalábbis nekem úgy rémlik, hogy továbbjutás szempontjából nincs már szükség a tallérra. Az csak segített elvezetni valahova. Nézzz bele a végigjátszásba, ha elakadtál! -
50cent911 #2854 a gyergyás feladatot megcsináltam de utána eltűnt egybőla tallér,ugyhogy nemén illesztettem be -
#2853 Próbálom spoiler nélkül elmondani, de a lényeg, hogyha a gyertyák megvannak, akkor mintha vissza kellett volna menni oda, ahova a tallér passzol. És látni kéne valamit. -
NB2 #2852 Ez nem az amikor a könyvtárban vagy és a megfelelő gyertyákat kell meggyújtani? -
50cent911 #2851 sziasztok én ott akadtam el amikor valamire rákéne világitani a fénynek de akárhogy nyomogatom nem tudom megcsinálni!és volt az a dagi szerzetes,azt irták hogy ad nekem egy tekercset és egy mamuttallért,és a mamuttallért bekell illeszteni valahova,de amikor volt az a gyergyás feladat és megcsináltam eltűnt a tekercs meg a mamutttalér is!elég hülyén irtam az biztos aki érti mire gondoltam megpróbálna segiteni?:) -
NB2 #2850 Dobd le neki. Illetve a jó cukrot dobd le neki:)
-
uchihasasuke #2849 sziasztok,elakadtam ott az elején.hem birom odaadni a kislánynak a cukrot. -
#2848 Ha tetszett a fordítás, és érdekelnek még titeket kalandjátékok, akkor ajánlom figyelmetekbe a Little Big Adventure nevű játék 1. és 2. részét is, amit szintén lefordítottam, és amihez megtaláljátok a fordítást a honlapomon is.
Érdemes beszerezni valahogy a játék teljes CD-s változatát.
A játék SG fóruma. -
#2847 Mi köszönjuk! -
#2846 Köszi szépen! Örülök, hogy tetszett. -
#2845 Jól sikerült magyarítás lett.