2267
-
#1987 Fizetni kéne a netet. Nemám csak úgy van!
egyébként nálam jóe. -
#1986 loál
amúgy mé' nem tok felcsatlakozni a gamespy serverére??? -
#1985 Egy jól elkapott kép:
-
#1984 Na az nekem nem jött be, asszem az a köcsög puc patrik csinálta (fixtv). Idegesített:)
A rally trophy-ból nem lehet kiszedni? Bár az meg a köcsög buci hangja de azért jobb egy fokkal.
Mondjuk értelmét nem látom a magyarításnak, de hátha van akinek ettől sikerül easy szinten végigvinni -
#1983 A 2-es nem volt rossz magyar navigátorhangal -
Gabor_(HSF) #1982 Ebben egyetértünk,teljesen feleslegesnek tartom és nem akarom megbántani aki ezzel küzd ,hogy magyarul írkáljon a game, de ettől a játék ugyan olyan marad és nem fog jobban menni egyik verda sem...meg azt sem értem miért fontos ,hogy km/h -írjon miért is nem mind1, hogy mérföldben van-e a game, ki a franc nézi azt játék közben,max a fordulat mérőt.... jah na azt meg végképp elképzelem milyen is lenne magyar navigátor 1az1 leforditva angolról HUH mint a RavenShield be ha mondaná pl. gyerünk gyerünk zulu stb hát ez klassz lenne -
#1981 Hat jobb klikk-megnyitassal biztos nem fog menni:)) De engem sem erdekel a magyaritas amugy. Semmi ertelme. -
#1980 Hm. Én jobb klikk, oszt megnyitás a SoundForge 7.0-val -> nem nyert.
Na, majd egyszer az életben még kipróbálom, de engem egyáltalán nem izgat a hangok magyarítása. Nincs is szükségem rá.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1979 A SoundForge-nak meg kell hogy nyissa. Atnevezed RAW-nak, Az Open-nel a megnyitando tipusnal kivalasztod hogy RAW, es a kovetkezo panelen be lehet allitani a formatumot.
En si SF-al nyitottam meg;) -
#1978 a RAW-t nekem nem nyitotta meg a SoundForge, a WaveEdit, a WinAmp ...
Ötlet?
#1977 RAW, 16 bit, 22050 khz, Signed, Mono -
#1976 A Colin McRae 04 hangjait nem lehet kitömöríteni - annak ellenére, hogy a *.big fájlból könnyedén kikaphatók, utána SEMMIVEL nem nyithatók meg. Tapasztalat.
#1975 Nem! Vitatkozzanak csak! --én is beszálhatok--
-
#1974 most tényleg ezen akartok vitatkozni?
kössetek békét -
#1973 Azt hiszem elég értelmesen leírtam, hogy lehet magyarítani a navigátor hangot. -
mosley #1972 #1964,- re kaptál választ.(inkább erre kellett vna válaszolnod #1950 ) -
#1971 Ha elolvasnád a 1968-as hozzászólást látnád, hogy nem sok értelme van annak amit mondasz.
Tudod, hülye kérdére hülye válasz. -
mosley #1970 Írni mindenki tud,(csak nem mindegy ,hogy mit)Miért nem a játékkal kapcsolatos kérdésekre válaszolsz? -Mert ahoz már gyenge vagy.(SEGGFEJ) -
mosley #1969 Miért ne lenne nyilvános ? Lássa mindenki milyen fickók itt a nagymenők. -
#1968 Network, internet, connectál a game spyra és ott van join vagy create. Elég egyértelmű:) -
#1967 Engem méltat vki válaszra?? :)))
#1962 -
#1966 Azt bírom az ilyenekben, hogy megjátszak a nagy öreget és a végé írnak egy sort amiből kitűnök, hogy kb. 10 éves:)
Na mindegy, sajnos még mindíg nyilvános fórum az SG.:D -
#1965 Mondhatod neki... süket fülek, tudod.
A privije is rá jellemző:
"Ha nem tudsz aludni(1,44) akkor szerezz egy csajt aki lefoglal.:Engedd ki a gözt! Amúgy 1 kérdést tettem fel a sg-n te meg ahelyet ,hogy a megoldást keresnéd(ha érdekelne)csak a leszúrással törödtél.Amúgymás is keresi erre a kérdésre a megoldást AMNATÖÖÖR!!!!!!!!!!!!"
Egy ilyet válaszra sem méltatok!
#1964 Mielőtt belekötsz valakibe legalább nézd meg a userinfóját.
Ha másért nem is csak azért, hogy ne kétszeresen csinálj magadból seggfejet -
mosley #1963 nem,mert ahogy ismerlek tulontúl bele melegednénk a témába.,úgyhogy maradjunk a jelennél./P/ -
#1962 Ha csinálok egy szervert, hogy lehet azt beállítani?
pl.:pálya...stb... -
#1961 a HSW egyik srác meg szeretné csinálni
aki szivesen segítenne -és tud is- keresse meg, a fórumban. -
Boroskóla #1960 Miért kaptok össze minden szaron, ő csak azt szeretné amit szerintem sokan,hogy a navigátor magyarul beszéljen. Biztos nem kis meló lenne az összes pálya hangját ujból fölvenni magyarul . Hogy miért nem ugy csinálták mint a többi rallys játékban hogy az alap hangokat keveri a program magának akkor talán 30-40 hangból össze lehetne állíítani az egészet. -
#1959 Ne szállj el magadtól.
Aki ilyet leír, az bizony eléggé amatőr:
"Képzeld néhány évvel ezelött, mikor te még óvodába jártál
létezett egy Fifa 99'vagy egy késöbbi verzió amit lehetett
úgy magyarosítani, hogy
a konferáló is a mi szép anyanyelvünkön szólalt meg."
Én csak tényszerűen reagáltam, s elhiheted, a többiek is ekképp látták, akik olvasták az idézett hozzászólásodat...
mosley #1958 Inkább akkor válaszolj ha kérdeznek,(nagyágyú.....)
-
#1957 "Tényleg? Ne nevettes: akkor a Fifa 99 képes volt arra, amiről mindenki csak álmodik:
a program a begépelt szöveget - semmiféle akcentussal - az adott nyelven közvetíti számunkra..." - értsd: felolvassa nekünk, akcentus nélkül, igazi, érzelemdús hangon. Ergo: a szinkronmunkálatok ideje leredukálódik nullára.
Szép álom.
#1956 Tényleg? Ne nevettes: akkor a Fifa 99 képes volt arra, amiről mindenki csak álmodik:
a program a begépelt szöveget - semmiféle akcentussal - az adott nyelven közvetíti számunkra...
Ne álmodj!
#1955 na erről én még nem halottam
erről lehetne bővebben az aktuális topicban? :-) -
#1954 mert a valosagban minden navigator szinkronszines es profi minosegben hallja a vezeto,hogy mit mond? :D -
mosley #1953 Képzeld néhány évvel ezelött, mikor te még óvodába jártál
létezett egy Fifa 99'vagy egy késöbbi verzió amit lehetett
úgy magyarosítani, hogy
a konferáló is a mi szép anyanyelvünkön szólalt meg.
-
#1952 Ja és ha profi minőségben sikerül megcsinálni, lehet, hogy kapsz az SG fórumozóktól egy lovas mellszobrot -
#1951 Persze, kimásolod az angol nyelvi filet, felveszed szuper minőségben az összes kanyar nevét, bedigized, szépen visszamásolod, leteszteled és nyilvánosságra hozod. Mindenki nagyon fog neki örülni.
1 jótanács, lehetőleg egy szinkronszínészt kérj meg, hogy mondja fel a szöveget:) -
mosley #1950 sikerült telepítenem a i2k magyarítását, minden txt magyarul van kiírva, jól működik.
Csak a narátor beszél angolul, ezen lehetne segíteni?
Köszi -
#1949 Olvass vissza egy kicsit, kérlek!
#1948 Mi az hogy /NOVIDEO???