Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Mert nem másoltad be jól a mentéseket, vaqgy keveset

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ilyennel még nemtalálkoztam, passz.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Ez eddig mind oké, de nekem az a gondolm, hogy abszolút el sem kezdi a tesztet. Mert ahogy számol vissza 5-4-3-2-1 utána egybõl kiírja, hogy test failed, akármit is csinálok. Szal addig el sem jutok, hogy valamit írna, mit is csináljak. Érted? Ezért vagyok tanácstalan.
Lacika 79 Mindig az adott fokozatba kell kapcsolni "itt nincs automata váltó csak kézi" és azon a fordulaton tartani amit a program kiír piros csík a ford mérõn és annyi ideig ameddig vissza nem számol nullára ha kimény az adott fordulatszám tartományból ujra kezdi a számlálást

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Zola NFK
Hali!

Nekem az a gondom, hogy CMR04 a menü léptetése közben rendszeresen kidob a desktopra mindenféle hibaüzenet nélkül. A telepítés hiba nélkül zajlott. Vinyó csere elõtt is felraktam, de akkor nem volt ilyen hiba.... (azóta csak i2k magyarítása került fel)

Ha tudtok, segítsetek rajtam, mert a falnak szaladok....

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Hi!

Visszaolvastam egy pár oldalt, de nem találtam meg, hogy kell megcsinálni a sebváltós fejlesztést. Mert akármit is csinálok, egybõl bukom a tesztet. Ha gázt adok, ha nem adok, ha sebességbe teszem, stb. Jah, kormánnyal nyomom.
Valaki plíz írja már le, mi a fenét kell csinálni, hogy elkezdje.
hova kell a savet másolni? mert sikerült találnom!!!!ha érdekel megdumálhatjuk hogy hova küldjem

hova kell a savet másolni? mert sikerült találnom!!!!

bazza
Honnan lehet kocikat letülenni?
WéeRCé is kéne...pl. egy Szabó G. skodája!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Imremagdi
te vagy a király !!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Breki33
mi van 1902-esre/3-al lejjebb!!!/ nem segit senki,mert azon agyalok hogy kihajítom ezt a sz*rt a liftaknába

Bios csak akor lettvolna érdekes ha semi sem müködik.A kormány Driverét telepitsd ujra vagy agyárto oldalán keres jobbat.Ezközkezelöbben nézdmeg nincs e ütközés.
IMYke2.0.0.0
Teljes frissítés volt az oldalamon!
Az alább felsorolt munkák az én verzióim, egyik sem azonos az esetleg már közkézen terjengõ változatokkal!
Remélem, egyeseknek ez egyben a minõségi munkát is jelenti...

A régiek mellett ezek mentek fel az oldalamra:
----------------------------------------
BloodRayne 1 Hun (szöveg + grafika + video),
Colin McRae Rally 4.0 Hun (szöveg + grafika + video),
Deadly Dozen 1 Hun (small version) (szöveg),
Devastation Hun (szöveg + grafika),
FarCry 1.1 Hun MOD (szöveg + grafika),
Grand Touring Hun (szöveg),,
Praetorians Hun (szöveg + grafika),,
Prince of Persia: Sands of Time Hun (szöveg),
Rally Championship Xtreme Hun (szöveg),
StarWars Jedi Knight 2: Jedi Outcast Hun (szöveg),
Team Factor Hun (szöveg + grafika),
TOCA Pro Race Driver 1 Hun (szöveg),
Will Rock 1.1 Hun (szöveg).

Remélem, imremagdi, most már megnyugodott...

Ahonnan letölthetõk:
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hol lhet megtalálni a mentést a netem met most raktam újra mindent a winchesterre és kellene hogy tudjam folytatani!az is jó a elküldené valaki ,a cimet majd elküldöm a privátra ha tud valaki segíteni !!!!!

az usb müködik mert van usb flash disk-em és azt jol érzékeli meg fasza, de a kormány az nem jo. milyen default bios? lehet hogy vmit a biosban kéne állitani?

Breki33
talán ha fél oldalt visszaolvasni sziveskedne
Tud e valaki már kódokat a játékhoz (pl.: összes aútó, pálya ..stb). Szerintem a CMR 4 jobban sikerült mint a 3 könyebben lehet az autót irányitani.
Akármitt egér/bill/nyomtatto akármi ami van csak hogy tudd mükõdik az USB.Alaplap cserénél volt default a biosnál?
Alexease
Separate volt mar?
milyen controllert?

op rendszer xp, a kormány meg b-tech force feedback .. nem tom 😊

Met
Az miért van, hogy fordítva kezeli a játék a gázt és a féket? A flip yes és no is volt de nem hatotta meg.
Egy Logitech WingMan Formula Force feedback kormánnyal nem bír.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
privátra küld !köszi

savet tud valakai küldeni?

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Met
Az ok: Nem mész elég gyorsan
A megoldás: Menj gyorsabban😊

az mitöl van hogy akarmit állítok a kocsin mindig utlosó leszek ? Pedig az elõzõben mindent megnyertem!!!!!ha erre tud valai megoldást az írjon sürgõs lenne . tanx.

IMYke2.0.0.0
#1546!

kódot tud valaki?

op rendszer.
Kikéne probálni más controlert.nem mondtad még mijen po rendszertt használsz,mijen kormányod van.
ja igen, usb-s 😊

de eddig nem csinálta. ha átrakom a másik portba akkor sem jo 😞 pedig eccer jo volt. de azota semmi, mindig ujra indul 😞

bzoley
lemaradt:?

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

bzoley
Nyugtató is jöhet😄

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Akkor egy kurva savet adjatok és ne basztatsatok légyszi.

Breki33
akkor az nem végigjátszás P
Rendesek vagytokMár majdnem végignyomtam, csak a vinyóm tönkrement és elveszett a mentésem. Nincs kedvem újrakezdeni, ezért kértem tõletek.

Alexease
Mega LOL!! Magyaritas is kell hozza?! 😊)))
Csabesz6
Breki légyszi gyere a FIFA 2004 topicba

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
miért? biztos elakadt P
Met
LOLLL

ezt komolyan gondoltad?

Valaki tudna adni egy végigjátszást?Megköszöném.

usb a kormány? másik aljzatba tetted.mijen oprendszert használsz esetleg a biosban kéne körülnéznni!!
ollie
Gyerekek, nálam a Colin 2 is akadozik, ha fullra teszem a grafikát és bekapcsolom a 6xAA és 16xAF-et. Ezt már ki sem merem próbálni, bár az is igaz, hogy el sem akar nálam indulni 😊))

a WME-t game setup elött vagy után rakjam fel

Blasta
Pluhi megoldása segít a problémádon, nekem is ez jött be!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"