2267
-
#1947 nyomja most vki neten? -
#1946 Olvass vissza!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Gergely9 #1945 Sziasztok hol tudom átállítani m/h-ről km/h-ra mert sehol sem találol? Vagy nem lehet? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Gabor_(HSF) #1944 Mire lenne jó az a szar????????? -
aluyg74 #1943 levettem az acedivx-et és ugysem indul... -
aluyg74 #1942 ace divx player-em van az is zavarja? -
aluyg74 #1941 köszi. megprobálom.. -
Firci #1940 Nekem is ez volt a gond. Öszeakadt a WinDvd-vel. Ha fent van szedd le és próbáld meg úgy. -
#1939 Az biza qrva jó lenne...
Nemtom mér nem rakták bele... -
aluyg74 #1938 xp.a gépem 128ram,1.3 proc. nvidia gefoce 440 64mb videokártya -
#1937 istenem!
Bár csak lenne a gémhez egy Skoda Octavia WRC.... -
#1936 /NOVIDEO -
#1935 Hi lenne egy kérdésem, nem tzdjátok hogy ezen a konfigom, mért nem indul el a game? Elsötétül a kép aztán kibasz a desktopra.
Athlon XP 2400+, 2*250mb DDR, GF4 MX440, Win XP. -
#1934 milyen windows? -
Gergely9 #1933 Sziasztok hol tudom átállítani m/h-ről km/h-ra mert sehol sem találol? Vagy nem lehet? Segítségeteket előre is köszönöm! -
aluyg74 #1932 hello.tudnátok nekem segiteni?a gépen a cmr3 sem indult el,most a 4 demoja sem indul.lerakja a kocsit a pályára utána kilép.a forumban olvastam hogy a kodac okozhatja a hibát,levettem,de igy sem inul el.valaki segitsen már légyszi...... -
kyle reese #1931 franky néven játszok köszi hogy ilyen rendes vagy ,a cimemet hova küldjem el ?válaszodat várom!!!!! -
kyle reese #1930 válaszodat várom!!!!! -
kyle reese #1929 franky néven játszok köszi hogy ilyen rendes vagy ,a cimemet hova küldjem el ? -
#1928 amugy az expert ritka durva,semeddig nem jutottam benne.
ja és azt vettem észre hogy az oldschool autok sokkal jobban irányithatok mint az uj csucsszuper 4kerékmeghajtasu gépek,fura. -
#1927 van kodgenerator is hozza:)
secret autok,expert mod,osszes palya,stb... -
Gabor_(HSF) #1926 JAHHHH egy kérdés....a végén ad egy kodot a game,miután mind a 6 bajnokságot megnyertem,tudja valaki azzal mit lehet kezdeni?????????????? -
Gabor_(HSF) #1925 HUH...nincs kedved előről kezdeni???...én 4x jáccottam végig,és a 4.-nél az expert kivételével,szinte elsőre lenyomtam mindet...add meg milyen névvel jáccol,és az expertig lezavarom neked,ha már lusta vagy,azt átküldöm,de az expert modot meghagyom neked,hogy gyakorolhass -
kyle reese #1924 ha van mentésed akkor el tudod küldeni mert elszált a vinyóm és nem akarom előröl kezdeni válaszolj hogy benne vagy e és majd a privátodra elküldöm a mail címem,előre is köszi -
Lacika 79 #1923 Na, újabb érdekes dolgok történtek tegnap. Indítottam egy új bajnokságot. Normal fokozat, 4 WD, Ford Focus.
Megnyertem az első két gyorsit, és mi történik?! A Citroen kapja a pontokat. Na mindegy, gondoltam, csinálom tovább. Megnyertem az USA-t, és a Finnt, majd menék tovább, de kiírja, hogy bizony 0 pontom van, és 2 pont kellene, hogy tovább léphessek. :-(
Ehh. Először a váltóteszt, mostmeg ez. Lehet, hogy kellene neki egy reinstall? Pedig csak annyit csináltam, hogy felraktam a 120 megás mod-ot, és Imyke magyarítását. -
#1922 Na úgy tiszta, ha ezt is leírom:
Megvan a gond, töröltem a menük alatt lejátszott wmv fájlokat (az extra alkatrészek videója és a főmenü alatti video), és így hiba nélkül megy.
Érdekes a dolog, mivel játékon kívül tökéletesen lejátszhatóak.
IMYke:
Biztosan jelezte már más is a magyarítással kapcsolatban, hogy amikor megnyerek egy rallyt, a futó szövegben villognak az ékezetek.
Ezzel együtt is nagyon szép munka
Hála érte! -
Gabor_(HSF) #1921 köfi... igazából az expert volt nagyon kemény és abból is az esős pályák,mert semmit nem láttam az ablaktőrlő miatt,a Japán pályán pontot se tudtam szerezni -
Gabor_(HSF) #1920 Először amikor még nekem se jött össze key en a váltó teszt, megprószáltam a mentéseimet a fiam gépére felmásolni,mert nála van kormány,de nem lett jó mert csak a slot1 slot2 stb, másoltam be,és azt csinálta mint neked(Test failed)mire végigszenvettem bill.-en addigra rájöttem ,hogy mindent kis szart bekell másolni ami a főkönyvtárba van ,akkor jó..ill lehet nemkell mindent de én ugy csináltam,mundjuk az egész nincs 1 mega se -
Lacika 79 #1919 Ezt nem igazán vágom. Mit nem másoltam hová??? -
#1918 Grat!
Zola NFK: A magyarítás nem okozhat fagyást. Ezt már csak az is bizonyítja, hogy nekem pontosan tegnap előttig (CMR04 uninstallig) tökéletesen működött, a magyarításommal együtt...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Gabor_(HSF) #1917 -
Gabor_(HSF) #1916 Mert nem másoltad be jól a mentéseket, vaqgy keveset -
Boroskóla #1915 Ilyennel még nemtalálkoztam, passz. -
Lacika 79 #1914 Ez eddig mind oké, de nekem az a gondolm, hogy abszolút el sem kezdi a tesztet. Mert ahogy számol vissza 5-4-3-2-1 utána egyből kiírja, hogy test failed, akármit is csinálok. Szal addig el sem jutok, hogy valamit írna, mit is csináljak. Érted? Ezért vagyok tanácstalan. -
Boroskóla #1913 Lacika 79 Mindig az adott fokozatba kell kapcsolni "itt nincs automata váltó csak kézi" és azon a fordulaton tartani amit a program kiír piros csík a ford mérőn és annyi ideig ameddig vissza nem számol nullára ha kimény az adott fordulatszám tartományból ujra kezdi a számlálást -
#1912 Hali!
Nekem az a gondom, hogy CMR04 a menü léptetése közben rendszeresen kidob a desktopra mindenféle hibaüzenet nélkül. A telepítés hiba nélkül zajlott. Vinyó csere előtt is felraktam, de akkor nem volt ilyen hiba.... (azóta csak i2k magyarítása került fel)
Ha tudtok, segítsetek rajtam, mert a falnak szaladok.... -
Lacika 79 #1911 Hi!
Visszaolvastam egy pár oldalt, de nem találtam meg, hogy kell megcsinálni a sebváltós fejlesztést. Mert akármit is csinálok, egyből bukom a tesztet. Ha gázt adok, ha nem adok, ha sebességbe teszem, stb. Jah, kormánnyal nyomom.
Valaki plíz írja már le, mi a fenét kell csinálni, hogy elkezdje. -
kyle reese #1910 hova kell a savet másolni? mert sikerült találnom!!!!ha érdekel megdumálhatjuk hogy hova küldjem -
kyle reese #1909 hova kell a savet másolni? mert sikerült találnom!!!! -
#1908 Honnan lehet kocikat letülenni?
WéeRCé is kéne...pl. egy Szabó G. skodája!!!