Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A CMR4 nem hajlandó elindulni.
Rákatt az ikonra, képernyõ elsötétül majd simán visszadob hibaüzi nélkül a desktopra.ha vakain tud megoldást rá az segitsen.config:intel cel 1.7, 256 mb ram ,nvidia geforce2 mx400 32 mb video.
Lehet, hogy a Codemasters tud valamit és Colin McRae tényleg visszatér a brit rali során a Rali VB mezõnyébe, ugyanis a Codemasters az E3-on bejelentette a világbajnok versenyzõ nevével fémjelzett játéksorozat 5. részét. A game tervezett megjelenési dátuma 2004 szeptember, vagyis a 2004-es évben két Colin és érkezne a 4. és az 5. is. Ez felveti a várható újdonságok listájának kérdését, 5 hónap alatt nem hiszem, hogy a Codemasters forradalmit tudna alkotni.
:3
Én ide is leírom, hogy szerintem egész jó kis gém ez. (nem olvasok el 1857 hozzászólást mert nincs kedvem, úgy hogy lehet kövezni, ha vkinek nem tetszik) A fizikája már közelíti az igazi autókét (szigorúan a 2kerekesekre értem. WRCben még nem ültem😞( ), grafikája szép, játszhatósága OK, a hangok lettek egy kicsit sz@rok. Összességében nekem most ez a kedvenc rallys játékom.
(kormánnyal, és elsõ nézetbõl, mert nem szeretem, ha 2 kormány van elõttem)
"ja, Breki, én imádom a rallys gameket, szal kíváncsian várom, mik azok a sokkal jobb rallys játékok, lehet sorolni õket, mert szeretnék velük játszani, sõt, örülnék is neki, ha lennének ilyenek...
nekem egyedül a Rally Trophy volt még, ami tetszett, a mai napíg szép a grafikája és jó vele játszani, habár a Colin4 közelébe sem ér irányításban, de jó game volt... másról nem tudok rallys game-rõl, ami kiemelkedõen jó mai szemmel is, tehát nem lepukkant a grafikája..."
a durvábbakat nemis merem berakni P
Otthon kipróbálom, már nagyon régh rallyztam és most megkívántam...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Nekem tetszik a game. A grafika szép, fincsin sérül a kocsi, apróságok is helyükön vannak (izzó féktárcsa pl.). Gameplay ok.
Most kezdtem az advanced bajnokságot Golf-fal. Tépek mint az állat, erre csak pár sec az elõnyöm, hmm. Ez már nem lesz sétagalopp.

rádugom a gépre a kormányt és ha elinditok akármilyen játékot akkor ujraindul a gép és kiír vmi kékhalált 😞
ha rá van kötve igy el sem indul a gép😞 eddig semmi baja sem volt, csak most vettem egy uj alaplapot. (abit nf 7-et)
Én bírok menni kormánnyal de billel jobban megy😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
(kormány) vagy én vagyok ennyire béna? 1. nem tudom beállítani a kormányt v. 2. felejtsem el az autós játékokat, mert béna vagyok?
Same effect
A CMR4 nem hajlandó elindulni.
Anno a demo-t felraktam, az elis indult egyszer de azután már nem.
Most ugyan ezt csinálja a full játékkal (ráadásul dobozos), csak már egyszer sem indult el.
Rákatt az ikonra, képernyõ elsötétül majd simán visszadob hibaüzi nélkül a desktopra. Se pacsi, se pá...
DX-et felraktam újra a CD-rõl.
Megpróbálok detonatort frissiteni, hátha...
Van valakinek 5lete?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A [email protected] mailra
egyébként a data/strings könyvtárban található csak nekem sérült!!
Ha lehet gyorsan
köszike
Szerencsere, ezt a keszitok is felismertek, es az arkad fostenger jatekuk mostanra mar eloleppet egyszeruen arkadnak;P
Még az a problémám, hogy képtelen vagyok billentyûvel irányítani!
Kurva szar az irányitás
A régi colint tudtam simán billentyûvel nyomni de ezt nem
Valaki help
- a magyarításom miatt eltûnt a jobb oldali csúszka!
Kijavítottam. Köszi Alexease!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem, csak nálad nem mûxik - mert nekem is megy:

Üdv,
Nekem nincs telepitve GameSpy, ASE meg egyebb netes kutakodo szutyok, integralva van a jatekban a lehetoseg.
Szeretnék online játszani a cm4-el de nemtom hogy kell!
A Gamespy nem ir ki semmit!!Az ASE nem ismeri fel!!
Tudtok valami szervert vagy valamit???
Merthogy gondolom a Citroen már nem engedi, hogy a játékban McRae neve alatt lehessen menni.
Alig csinálnak valami maradandót 😞
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Tud valaki olyan Budapesti céget akitöl jelen pillanatban tudnék vásárolni egy Logitech Cordless Rumblepadot????