Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Engem méltat vki válaszra?? 😊))

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Met
Azt bírom az ilyenekben, hogy megjátszak a nagy öreget és a végé írnak egy sort amibõl kitûnök, hogy kb. 10 éves😊
Na mindegy, sajnos még mindíg nyilvános fórum az SG.😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

IMYke2.0.0.0
Mondhatod neki... süket fülek, tudod.
A privije is rá jellemzõ:

"Ha nem tudsz aludni(1,44) akkor szerezz egy csajt aki lefoglal.:Engedd ki a gözt! Amúgy 1 kérdést tettem fel a sg-n te meg ahelyet ,hogy a megoldást keresnéd(ha érdekelne)csak a leszúrással törödtél.Amúgymás is keresi erre a kérdésre a megoldást AMNATÖÖÖR!!!!!!!!!!!!"

Egy ilyet válaszra sem méltatok!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Met
Mielõtt belekötsz valakibe legalább nézd meg a userinfóját.
Ha másért nem is csak azért, hogy ne kétszeresen csinálj magadból seggfejet

nem,mert ahogy ismerlek tulontúl bele melegednénk a témába.,úgyhogy maradjunk a jelennél./P/
bazza
Ha csinálok egy szervert, hogy lehet azt beállítani?
pl.:pálya...stb...

Breki33
a HSW egyik srác meg szeretné csinálni
aki szivesen segítenne -és tud is- keresse meg, a fórumban.
Miért kaptok össze minden szaron, õ csak azt szeretné amit szerintem sokan,hogy a navigátor magyarul beszéljen. Biztos nem kis meló lenne az összes pálya hangját ujból fölvenni magyarul . Hogy miért nem ugy csinálták mint a többi rallys játékban hogy az alap hangokat keveri a program magának akkor talán 30-40 hangból össze lehetne állíítani az egészet.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

IMYke2.0.0.0
Ne szállj el magadtól.
Aki ilyet leír, az bizony eléggé amatõr:

"Képzeld néhány évvel ezelött, mikor te még óvodába jártál

létezett egy Fifa 99'vagy egy késöbbi verzió amit lehetett

úgy magyarosítani, hogy

a konferáló is a mi szép anyanyelvünkön szólalt meg."

Én csak tényszerûen reagáltam, s elhiheted, a többiek is ekképp látták, akik olvasták az idézett hozzászólásodat...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Inkább akkor válaszolj ha kérdeznek,(nagyágyú.....)
IMYke2.0.0.0
"Tényleg? Ne nevettes: akkor a Fifa 99 képes volt arra, amirõl mindenki csak álmodik:
a program a begépelt szöveget - semmiféle akcentussal - az adott nyelven közvetíti számunkra..." - értsd: felolvassa nekünk, akcentus nélkül, igazi, érzelemdús hangon. Ergo: a szinkronmunkálatok ideje leredukálódik nullára.

Szép álom.

IMYke2.0.0.0
Tényleg? Ne nevettes: akkor a Fifa 99 képes volt arra, amirõl mindenki csak álmodik:
a program a begépelt szöveget - semmiféle akcentussal - az adott nyelven közvetíti számunkra...

Ne álmodj!

Breki33
na errõl én még nem halottam
errõl lehetne bõvebben az aktuális topicban? :-)
toMpEr
mert a valosagban minden navigator szinkronszines es profi minosegben hallja a vezeto,hogy mit mond? 😄

Képzeld néhány évvel ezelött, mikor te még óvodába jártál

létezett egy Fifa 99'vagy egy késöbbi verzió amit lehetett

úgy magyarosítani, hogy

a konferáló is a mi szép anyanyelvünkön szólalt meg.

Met
Ja és ha profi minõségben sikerül megcsinálni, lehet, hogy kapsz az SG fórumozóktól egy lovas mellszobrot

Met
Persze, kimásolod az angol nyelvi filet, felveszed szuper minõségben az összes kanyar nevét, bedigized, szépen visszamásolod, leteszteled és nyilvánosságra hozod. Mindenki nagyon fog neki örülni.
1 jótanács, lehetõleg egy szinkronszínészt kérj meg, hogy mondja fel a szöveget😊

sikerült telepítenem a i2k magyarítását, minden txt magyarul van kiírva, jól mûködik.
Csak a narátor beszél angolul, ezen lehetne segíteni?

Köszi
IMYke2.0.0.0
Olvass vissza egy kicsit, kérlek!

Shongi
Mi az hogy /NOVIDEO???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

bazza
nyomja most vki neten?

IMYke2.0.0.0
Olvass vissza!

Sziasztok hol tudom átállítani m/h-rõl km/h-ra mert sehol sem találol? Vagy nem lehet? Segítségeteket elõre is köszönöm!

Mire lenne jó az a szar?????????

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

levettem az acedivx-et és ugysem indul...
ace divx player-em van az is zavarja?
köszi. megprobálom..
Nekem is ez volt a gond. Öszeakadt a WinDvd-vel. Ha fent van szedd le és próbáld meg úgy.
Glpetyus
Az biza qrva jó lenne...
Nemtom mér nem rakták bele...

xp.a gépem 128ram,1.3 proc. nvidia gefoce 440 64mb videokártya
bazza
istenem!
Bár csak lenne a gémhez egy Skoda Octavia WRC....

pluhi
/NOVIDEO
Shongi
Hi lenne egy kérdésem, nem tzdjátok hogy ezen a konfigom, mért nem indul el a game? Elsötétül a kép aztán kibasz a desktopra.
Athlon XP 2400+, 2*250mb DDR, GF4 MX440, Win XP.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Zetorg
milyen windows?

Sziasztok hol tudom átállítani m/h-rõl km/h-ra mert sehol sem találol? Vagy nem lehet? Segítségeteket elõre is köszönöm!
hello.tudnátok nekem segiteni?a gépen a cmr3 sem indult el,most a 4 demoja sem indul.lerakja a kocsit a pályára utána kilép.a forumban olvastam hogy a kodac okozhatja a hibát,levettem,de igy sem inul el.valaki segitsen már légyszi......
franky néven játszok köszi hogy ilyen rendes vagy ,a cimemet hova küldjem el ?válaszodat várom!!!!!

válaszodat várom!!!!!

franky néven játszok köszi hogy ilyen rendes vagy ,a cimemet hova küldjem el ?

zoli80
amugy az expert ritka durva,semeddig nem jutottam benne.
ja és azt vettem észre hogy az oldschool autok sokkal jobban irányithatok mint az uj csucsszuper 4kerékmeghajtasu gépek,fura.

zoli80
van kodgenerator is hozza😊
secret autok,expert mod,osszes palya,stb...

JAHHHH egy kérdés....a végén ad egy kodot a game,miután mind a 6 bajnokságot megnyertem,tudja valaki azzal mit lehet kezdeni??????????????

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

HUH...nincs kedved elõrõl kezdeni???...én 4x jáccottam végig,és a 4.-nél az expert kivételével,szinte elsõre lenyomtam mindet...add meg milyen névvel jáccol,és az expertig lezavarom neked,ha már lusta vagy,azt átküldöm,de az expert modot meghagyom neked,hogy gyakorolhass

ha van mentésed akkor el tudod küldeni mert elszált a vinyóm és nem akarom elõröl kezdeni válaszolj hogy benne vagy e és majd a privátodra elküldöm a mail címem,elõre is köszi

Na, újabb érdekes dolgok történtek tegnap. Indítottam egy új bajnokságot. Normal fokozat, 4 WD, Ford Focus.
Megnyertem az elsõ két gyorsit, és mi történik?! A Citroen kapja a pontokat. Na mindegy, gondoltam, csinálom tovább. Megnyertem az USA-t, és a Finnt, majd menék tovább, de kiírja, hogy bizony 0 pontom van, és 2 pont kellene, hogy tovább léphessek. :-(
Ehh. Elõször a váltóteszt, mostmeg ez. Lehet, hogy kellene neki egy reinstall? Pedig csak annyit csináltam, hogy felraktam a 120 megás mod-ot, és Imyke magyarítását.
Zola NFK
Na úgy tiszta, ha ezt is leírom:
Megvan a gond, töröltem a menük alatt lejátszott wmv fájlokat (az extra alkatrészek videója és a fõmenü alatti video), és így hiba nélkül megy.
Érdekes a dolog, mivel játékon kívül tökéletesen lejátszhatóak.

IMYke:
Biztosan jelezte már más is a magyarítással kapcsolatban, hogy amikor megnyerek egy rallyt, a futó szövegben villognak az ékezetek.
Ezzel együtt is nagyon szép munka
Hála érte!

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

köfi... igazából az expert volt nagyon kemény és abból is az esõs pályák,mert semmit nem láttam az ablaktõrlõ miatt,a Japán pályán pontot se tudtam szerezni

Elõször amikor még nekem se jött össze key en a váltó teszt, megprószáltam a mentéseimet a fiam gépére felmásolni,mert nála van kormány,de nem lett jó mert csak a slot1 slot2 stb, másoltam be,és azt csinálta mint neked(Test failed)mire végigszenvettem bill.-en addigra rájöttem ,hogy mindent kis szart bekell másolni ami a fõkönyvtárba van ,akkor jó..ill lehet nemkell mindent de én ugy csináltam,mundjuk az egész nincs 1 mega se

Ezt nem igazán vágom. Mit nem másoltam hová???
IMYke2.0.0.0
Grat!

Zola NFK: A magyarítás nem okozhat fagyást. Ezt már csak az is bizonyítja, hogy nekem pontosan tegnap elõttig (CMR04 uninstallig) tökéletesen mûködött, a magyarításommal együtt...