2267
-
#626 JuanG: Szabálytalan művelet....
Remélem, csak az integrált videó miatt...Már alig várom, hogy hazaérjek...:))) -
#625 #586 :) -
#624 Az istenit ezeknek a kódmestereknek, már megint!!! Annyira biztam benne, hogy 2 sz@r próbálkozás után végre alkotnak vmi játszhatót...De sanja ismét gyufásdobozt kell tologatni a fák közt...ehhhhhhhhhhhh.
mit ér így a grafika?????
EHHHHHHHHHHHHHHHH
Valaki csináljon már egy normális fizikájú játékot...
(RallyTrophy,RallyMasters szintűt...)
Arcade-ból már van épp elég... -
#623 Meg fogom nézni a teljes játékot azért, de ez már megint nem éri el a cmr2 szintjét fizikából. Mondjuk kurva szép a játék. -
donpedro #622 Az a gáz, hogy mint mondtam még van benne valamivel több, mint egy másodperc, maximum 2, ezzel a nemzetközi ranglistán sehová nem lehet jutni a sok csíter miatt :(( -
donpedro #621 Basszus, 2.01.35, 4 tized kellett volna és akkor lenyomom tomper-t. Legalább egy másodperc bennemaradt, féltávnál 58.91-et mentem, pedig korábban volt már 57.96 is, ráadásul a végét is eltötymörögtem. Azért örülök :)) -
#620 erről beszéltem tegnap én is, attól a qrva hídtól szívbajt kapok -
donpedro #619 Totál kész vagyok. Legalább 20-szor voltam kb. 3 másodperccel belül a legjobb köröm részidején féltávnál, és egyszer sem sikerült hiba nélkül befejezni a kört. Az erdőben mindig elcsesztem valamit. Meglehetett volna a 2 perc a finn pályán.
Különösen attól kapok idegbajt, amikor a visszapillantó tükör beleakad a híd korlátjába, és bár a kaszni hozzá sem ér a korláthoz, az autó mégis egy pillanat alatt megáll... -
donpedro #618 Odanéztem :) -
#617 irc-re néha oda nézhetnél;) -
#616 Adat editálással.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
donpedro #615 Ó, hogy aza..... majd két és fél másodperccel jobb volt a részidőm az utolsó ellenörzőpontnál, mint az eddigi rekordom, amikor ez a ********* **** beszaggatott, de mint állat. Neki is mentem az első fának, vissza az útra, nyomtam tovább és így 2.03.54... :( -
#614 a lengyelek hogyan mentek a finnen 1:50 körüli időt? -
#613 2:02 -
steweee #612 szerintem egész jó, bár azért már a komolyabb játékhoz kellene venni egy kormányt.billentyűvel is játszható, de nem az igazi.lehet hogy veszek is egyet. -
donpedro #611 2.03.96 a finn pályán, alakul ez, bár innen már nagyon nehéz lesz. -
Chaos Mad #610 holnap meglesz nekem is a demo -
#609 up! -
#608 van olyan beállítás ,hoyg flip azzal átkapcsolod! -
#607 2. vagyok!!!:DDD -
#606 ahhaaa -
#605 Van valakinek még momo racing kormánya? Nálam a gázra fékel a fékre meg gázt ad. -
#604 itt nézd + -
#603 lehet!Mikor stage-re entert nyomsz a köv képen kiválaszthatod hoyg car setup on-off azt állítsd on-ra utána pálya választás után lehet állítani az autót. -
#602 lehet az autót állitani a demo ban mer én nem találtam??! -
#601 nagyon király kis program, tanulhatna codemasters, gratula a készítőnek!!! -
#600 ma este megyk majd japánon meg az usa pályán is
bár szeretnék a finn pályán 2 perc alá menni
mondjátok már az finn időket:)) -
#599 feltöltöttem!! -
donpedro #598 ok, el van sikálva :) -
Caponee #597 Bocsi. :) -
#596 én sem vagyok elájulva a játéktól, de szerintem szódával elmegy. majd jön ricsárd börnsz, meg xpand rally és akkor jó lesz -
#595 szerintem nem tudás kérdése, hanem az hogy nem akarnak hardcore szimet csinálni. asszem nem kell magyarázni miért -
#594 hosszú váltó, magasabb felfügesztés -
Fam #593 másnak is van olyan problémája hogy 9700pro-val fagy a járék?
én két gépen is próbáltam, mindkettőben 9700pro volt és mindkettőnél fagyott a game, pedig még a driver is különböző
(9500-tel siman megy) -
#592 az autó beállításait megoszthatnád amcsi japó és fin pályán;) -
#591 ...és ha megtanulsz az úton maradni, fel sem tűnik az "alacsony gravitáció" :)) ... -
#590 nem :)...jó, a gravitáció még nem okés, meg ez még csak próbálkozás egy ember részéről, de még így sokkal élethűbb és élvezetesebb mint a colin 3 v. 4... -
#589 egyebkent szimnek nem nevezheto:D de azert igy demo alapjan a 3-nal jobb azert a colin4 :P -
#588 nem par honapja csinalja egy ember:) szerintem meg csak probalgatja -
#587 ez a holdon jatszodik?