Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért el kéne gondolkozni miért nem tudja lejátszani a videot
nekem simán ment
"pedig k-lite codec pack " fent van P
nekem simán ment
"pedig k-lite codec pack " fent van P
Na megy! 😊 Úgynéz ki hogy nemszerette a tûzfalamat .
"vessetek a mókusok közé" :)
Hát mind1
Richard Burns Rally Rulzzik 😊
Ha kijön majd 😊
Richard Burns Rally Rulzzik 😊
Ha kijön majd 😊
nekem megy gond nélkül, pedig k-lite codec pack fent van. Lehet nincs annyira összebarmolva a rendszerem😊 Amúgy bejön a játék, szép, gyors, és az irányítás is tetszik. Simfanok meg kövezzenek meg érte😛
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nálam is pedig nincs fent semmi codecpack....
"vessetek a mókusok közé" :)
jah oda se figylek mit írok anyira prögök most ah megyek vissza mert nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.Ja 1 kérdés a full mikorra várható?
isten ez a játék isten! a balsõ nézet kibaszot jol játszható jobban mint 3ban nem is kel több nézet kell a tökömnek😛 az írányíthatósg is siten végre igazi súlya van az autónak!ÉS még anyit az irányíthatóságrollehet nehezen lehet írányítani az autót billel de kormánynal fassza!Ja dead zone-t leveni 0-ra!!!Amúgy meg lehet azért van ez az olajfolt érzétsetek mert mondjuk 5.be mentek olyan helyen ahol csak 3.ba leheten elmeni.Ha oda figylesz a navigátorra bizony hiba nélkül végig lehet meni fasza idõvel ,persze finoman bánni a gázzal!^.^
rajtam tud vki segíteni?
Ace mega codec van fent...😛
Ace mega codec van fent...😛
Hát nálam tölt bejön egy szürke képernyõ és ennyi...
Törölt felhasználó
Az ja. Mintha egy darázs szorult volna a hangfalamba.
Egyébként mikor jön a full kb?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
na, lenyomtam mind a 3 kipróbálható pályát. grafikára egy szó nem lehet, a hang tényleg kicsit gáz, verda törik, ahogy kell, menü eléggé konzolos, de szódával elmegy, játékélmény ott van, fizikával sincs semmi baj sztem. szóval jó kis game 😊 irányítása egy kicsit nehéz, de meg lehet szokni, majd belejövök 😊 2100-es cerkám van, 640 sdrammal, gef3 ti200 (128 mb ram) videjókarival, és minden fullon, 1024X768-ban akadásmentesen gyönyörûen futott. tetszik a game 

Esetleg meg hang gyikja is lehet:
"Creative Soundblaster AWE 32 and AWE 64 known issues: These older cards do
not perform hardware mixing and are particularly prone to poor performance
with sound hardware acceleration turned on. Go to Start, Control Panel,
Sound, then find the sound/audio hardware acceleration setting and turn it
off."
"Creative Soundblaster AWE 32 and AWE 64 known issues: These older cards do
not perform hardware mixing and are particularly prone to poor performance
with sound hardware acceleration turned on. Go to Start, Control Panel,
Sound, then find the sound/audio hardware acceleration setting and turn it
off."
nembiztos ugyanis, ha egyszer beszennyezed codecpackal a geped, akkor azt mar nemnagyon lehet uninstallal eltavolitani maradektaanul
ez nekem jó hír😄 akkor mégsem a k-lite okozta, még reménykedek...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
most már lényegtelen, mert telepítettem.
és ilyen nincs: k-lite codec pack van fent, és így sem indul a játék... nagy lol bazze, mindenki azt mondta, hogy ez milyen jó, mert ezzel minden megy, hát a nagy f*szt. colin 3-mal is azért nem nyomtam, mert nem indult el, akkor az amcp volt fent. vmi tipp?
és ilyen nincs: k-lite codec pack van fent, és így sem indul a játék... nagy lol bazze, mindenki azt mondta, hogy ez milyen jó, mert ezzel minden megy, hát a nagy f*szt. colin 3-mal is azért nem nyomtam, mert nem indult el, akkor az amcp volt fent. vmi tipp?
Nekem nem,én a szimeket szeretem.Toca2 meg viper racinget nem is lehet szimnek nevezni egy STCC2 melett 😊))
http://druglord.buzz.hu/ ;)

(