2267
-
donpedro #666 kösz :) Az összesített rangsorban így se vagyok sehol :(
Megnéztem az oldalra felrakott 3:05-ös videot a japán pályáról, és utána összehasonlítva a sajátommal, nem igazán értem, hogy lett ebből 3:05. Szemre semmivel nem megy jobban, mint én. Pedig az idő valóban annyi. -
Chaos Mad #665 nem jo basic-en! ugyan olyan gyorsitott. -
#664 hát nem semmi dompedro milyen időket érsz el... gratula... usa pályán nem is próbálkozok nagyon, én vagyok ott a 4. több mint 6 mp-el jobb a 3. ezt nem igen fogom tudni behozni, nem is tudom hogy lehet ilyen jó időket elérni -
donpedro #663 Japán is kipipálva :) 3.17.36 -
#662 Valamelyik újsághoz járt annó magyarítással -
#661 hali.ez nincs + vkinek : Rally Championship 2000 . -
#660 olyat nem szabad P
akkor majd szólj -
Chaos Mad #659 most állitottam be de még nem probáltam ki. integrált szutyok :) -
#658 kipróbáltad amit irtam?
amúgy milyen hangkari? -
Chaos Mad #657 nekem a hang fel van gyorsitva. olyan mintha a kazettát tekernéd elöre! vmi megoldás? -
#656 na akiknek rossz a hang megvan a megoldás
dxdiag
sound ful
csúszka
Hardware Sound Acceleration
Basic-re és csodák csodája a hang megjavul -
#655 az igen -
donpedro #654 Egyébként mentem egy számomra is meglepő 2.44.85-öt az amcsi pályán :))) -
donpedro #653 1.58.62?? Az igen! Gratula, bár nem tudom ki az a lacknock. -
Chaos Mad #652 ugyanaz a kiterjesztésük! (big) -
Chaos Mad #651 a többi kocsin meg pályán is gondolkozok még! lehet hogy azokat is be lehet igy másolni a 3-ból! -
#650 Ja vágom :) Ügyes :) -
Chaos Mad #649 király! nem az a piros-fehér citroen. a colin 3-hoz megvan ez a festés, és gondoltam kiprobálom a 4 demojával! és sikerült! állat! -
donpedro #648 A kéket az elején és a hátulján -
#647 szép -
donpedro #646 Ügyes! :) -
#645 És mit kell nézni a festésen -
Chaos Mad #644 a festést -
Chaos Mad #643 -
#642 itt most mit kell látni? -
Chaos Mad #641 -
Chaos Mad #640 -
Chaos Mad #639 és ez a colin 4 demoja!!! untam azt a szar piros fehér citroent. hehe -
Chaos Mad #638 -
Chaos Mad #637 -
Chaos Mad #636 ezt figyuzzátok!
-
#635 asszem én is elehúzom, mert az én rekordjaim elég gyengécske a tieitekhez képest -
donpedro #634 Azt jól teszed, mert mindkettőn le vagy maradva :) Igaz, az amerikai pályán meg én vagyok lemaradva. -
#633 Nah ma este kezelésbe veszük a japán pályát^.^Lehet utána a finnt is meglátjuk ,hogy lesz kedvünk;) -
#632 hajra, en en majd csak a fullal fogok ujra jatszani -
#631 Tomper már csak 7 század a finn pályán a hátrány!!!:DD -
Lacika 79 #630 igaz, nekem audigy2 van, de nálom is ok. Szerintem nézz szét, van-e újabb driver a Creative honlapján.
Vagy használj KX drivert. -
tbundy #629 nálam is -
#628 nalam jo -
#627 SB Live-osok!!! Csak nekem kezd el zúgni a hang vagy másnak is? Zúg aztán nem zúg aztán meg megint zúg.