Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel most nem kekeckedni akarok, csak kérdeztem, hogy ez most hogy is van.
Amúgy meg kéne csinálni külön egy toppot csalóknak, meg nem csalóknak. :-)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
"Tudod, a Finland pályán elsõre 02:55:27-et futottam, utána ezzel a módszerrel 02:30:32-öt, majd mikor már kitapasztaltam a csalásokat 02:12:55.öt!"
azt jelenti, hogy a 02:12:55-öt a "csalással" értem el?
Ne haragudj, de akkor menj el újra középiskolai nyelvtan órát hallgatni!
Az idézett mondatban ugyanis ez a lényeg: "mikor már kitapasztaltam a csalásokat" és az elõzõ mondat folytatása!: "Tudod, simán lehet úgy rövidíteni, hogy az ember kitapasztalja, hol tesz vissza a game az útra, hol lassúl be és hol "nem veszi észre", hogy a füvön mégy..."
Tehát: miközben kitapasztaltam azt, hogy hol lehet a pályán csalni, mert úgy mentem ill. kerestem azokat, az idõm egyre jobb lett. Csak azért, mert nem írtam oda, hogy (mittomén) 40x futottam le a pályát, rögtön arra kell gondolni, hogy az általam nem helyeselt "csalással" éltem?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Majd ma délután nekiülök, osz' én leszek a király. :-)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Nekem elsõre USA 3.10.xx, Japán 3.44.xx, finn 2.32.xx
Egyelõre elég volt ennyi, majd délután folytatom. (már teljesen elgémberedett a kezem)
"
hát ez szép

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mu*][*h4pHu|{4 : azzal nincs is baj, ha "megtanulom", de akkor ne ez legyen menõ, és listára kirakható érték...! Érted nem? A "világranglistán" (demojén) ezek szerint mindenki így játszik - ergo: senki sem megy az úton!
És a Játék nem mindenhol dob le azért, ha nyílegynesen átmész - akár 20-30 méterre - a pályán lévõ kanyart levágva a füvön. És ez csalás.
Az, hogy leehtõség van rá - mert szegény és hülye fejlesztõk beleesnek abba a balga hibába, hogy "bejárhatóvá" teszik a pálya széltõl 10-20 "méternyire" lévõ, füves, fás, bokros részeket, attól még nem kell egy idõversenyt ilyen etikátlan módon elrontani.
S aki becsületesen, technikásan végigvezeti a köröket, az "szívja a fogát", mert sokan visszaélnek a fentiekkel...?
Nem kell jönni holmi Need For Speed-sorozattal (ahol ugye direkt vannak rövidítések), a rally-ban nincs ilyen, ahogy a valóságban sem...
Tudod, simán lehet úgy rövidíteni, hogy az ember kitapasztalja, hol tesz vissza a game az útra, hol lassúl be és hol "nem veszi észre", hogy a füvön mégy...
Tudod, a Finland pályán elsõre 02:55:27-et futottam, utána ezzel a módszerrel 02:30:32-öt, majd mikor már kitapasztaltam a csalásokat 02:12:55.öt!
Ha nekem azt mered írni, hogy te végig az úton viszed a kasznit, kiröhöglek!
Viszont nem tudom letölteni ezt a GTO nevû cuccot, valaki megdobhatna vele