2267
-
#866 újraindítottam a gépet,és jó lett.az irányítása kicsit szar.nem lehet egyenesbe hozni.ösze-vissza csúszkál! -
#865 Esetleg zarj be minden alkalmazast a hatterben! Minek fut install kozben a Gib, TC, SG stb.?!?! Aztan task manager, es irts ki minden feleslegest a memoriabol, mert ahogy jol latom a desktop beallitasbol, az eroforasok fele elvesz felesleges dolgokra:( -
#864 honnan szedted le a demo-t? leht, hogy hibás, próbáld meg máshonnan is leszedni, ha meg nem megy, akkor passz -
#863 ez az
-
#862 mindjá berakok egy képet róla -
#861 valami hibát kiír installációnál. -
donpedro #860 Ez jó :) -
#859 tudja valaki, hol találom a magyar navigátor hangokat a colin részekhez? -
#858 gondolod mi értünk?
csak a szappant akarjuk kivonni P -
#857 Na ha már mindenki állitgat én elmondom nem állitok semmit mert nem értek hozzá!! :D
Nekem jó úgy ahogy van! -
#856 Fullra ültetve elég érdekes dolgokat produkál kanyarban a szekér... -
donpedro #855 Én a japán és az amcsi pályán is ugyanazzal a beállítással futok (leszámítva természetesen az alváz magasságát, illetve a gumit).
spring, roll bar legalacsonyabban, break marad középen, steering leglight-abb, gear legmagasabb. -
donpedro #854 Szerintem erősen el van egyébként cseszve a játék car setup-os része. Pl ha a váltóáttétel nagyra rakod, akkor (minden pályán) jobban is gyorsul, meg az egyenesekben is gyorsabb, mintha kicsire tennéd. -
gabcixx #853 a roll bart középre, a rugozást a középtöl eggyel balra, eddig nagyon mást nem piszkáltam -
donpedro #852 Steering-el kapcsolatban azt mondanám, hogy bill-ről játszva mindenképpen light-ra kell rakni. Kormánynál nem tudom hogyan jobb, már nem emlékszem. (Már vagy két napja nem mentem egy kört se.) -
#851 egyetértek azzal hogy szvsz a Colin4 grafikája a Colin2 fizikájával lenne jó.
Igazából az 1-el is játszanék ha menne.
Ebben viszont kacsázva kormánnyal 3.8 körül
2-esben meg háromból háromszor döntöttem meg az eddigi rekordot... -
#850 És mire jutottál?
Nekem különben máig a CMR2 az etalon. Sebességérzet, fizika, akkori grafika...Minden a helyén volt. Na ezt most sem sikerült felülmúlni. -
#849 most kormányos beállításról volt szó de sztem billentyűnél is jobb dev-en
a hsw-n is ezt tanácaolták
DE most mentem a 2-essel , hogy megnézzem én vagyok-e béna vagy a progi P
-
#848 Nálam tökéletesen megy minden, de a steeringet sztem jobb light-ra tenni. Nekem mindenesetre úgy kényelmesebb. USA pályán klaviatúrával 2.51. a rekordom, de lesz még jobb. -
#847 és mást? P -
gabcixx #846 A steeringet nem bántottam -
#845 Nálam a menű lassul be
Más:
a car setupban tedd a steering-et hev- re raktad?
-
gabcixx #844 Hi, jó helyen járok? Ez a cmr4 topik?
De én is kicsit ofolok: bizonyos gyártóknál (Compaq,Dell) már a Pentium 3 óta 32 IRQ van, és ez így van a P4-nél is.
Csak a kompatibilitás miatt ez nem elérjhető pl dosban, de xp alatt ez műxik
ON: ha feldugom a Logitech Wingman Formula Force kormányomat, a rajt előtti események tisztára belassulnak( a kamera szaggatva megy az autó körül utána meg percekig fehér képernyő és csak utána jön a rajt). alaki találkozott ilyennel? Még csak usaban mentem eddig 3:04 a rekordom. -
#843 én tudom hogy az enyémnél van jobb is, lol, nem rről van szo, csak azr mondom hogy eddig nem volt vele gond, szvsz nem szar :) -
#842 lehet sorry -
#841 énsem vagyok hifibuzi
és leket úgyis egy mondatot leírni, hogy nincs benne csúnya szó
amúgyse értem, hogy a barátaim hogy jönnek ide
a hangkártyáról meg a colin kapcsán írtam... -
#840 Hát nem, mert nem vagyok hifibuz.
Azt nem birom, hogy mindíg a tiednek kell lenni az utolsó szónak, úgy se tudsz senkit megtéríteni akkor meg minek. Ez Colinos topic, kurvára nem érdekel senkit az, hogy milyen hagkártyád van, kik a barátaid és hány diplomád van. -
#839 szerintem meg mindenki magából indul ki -
#838 Szerintem a topicot át lehetne keresztelni hifibuzi topicra. -
#837 gondolom ez nekem szól
én nem mondtam, hogy vegyél, csak csodálkoztam, hogy nektek ez megfelel.
Amúgy 18-ért drága az Audigy2-es de ötezerért már nem veszel :-)) Ez nagyon logikus.
AMúgy mindenki azt dicséri ami van neki, hisz meg kell győznie magát is, hogyx jó dolgot vett és ez megelégedéssel tölti el. IRQ ütközésen nem azt értem, hogy a windows nem írja ki :-).
Közben én még mindig a Gravisem sajnálom de ez biztos az én hibám. -
#836 lol
-
#835 1. énmeg a szabványról
A memóriabuszon (6,4 Gbyte/sec adatáteresztő képességg) osztozik a processzor, az integrált vagy különálló grafikus processzor és a PCI buszra illesztett, közvetlen memória-hozzáféréssel rendelkező vezérlők (pl. UATA-133-as merevlemez[ek], hálózati, USB és IEEE 1394-vezérlők, a hangprocesszor stb).
2. Sztem nem vagyok lemaradva mert nem ismerek egy MCP-T-ben megbúvó (Audio Processing Unit)ami ugyanaz a hangprocesszor, amelyik megtalálható az eredeti nForce MCP-jében is. (A Parthus Technologies MediaStream elnevezésű DSP-je)
A változás mindössze annyi, hogy az NVIDIA a hangzatos SoundStorm nevet akasztotta a hatcsatornás hangzás megszólaltatásához szükséges analóg és digitális kimenetekkel ellátott APU-ra.
3. A dipi-t csak azért hoztam fel mert ki akartál oktatni.
Elvileg ebből is írhattam a dipim P
4 A pályázatos gépet pont azért hoztam fel példának, hogy amig neves gyártó Brand gépeibe ilyen integrált szarokat raknak addig az a jelen. És hol van ez még azokhoz a cerkákhoz képest amiket az emberfiára sóznak.
5 Az integrált dolgokról szóló véleményed fentartom, attól még, hogy ez téged és az alaplapodat sérti én még érthetek hozzá. -
#834 megismerkedtem köszi
Mivel énis jogosult voltam, de megnézve ezeket egyből kilőttem.
Meg sok ismerős kért fel ajánljak neki egy sulinetes konfigot ami jó és megéri az árát. A többség ugyanannyiért jobbat vett sulineten kívül.P
Erről részletesen az aktuális topicban.
Szerintem egy véleményen vagyunk... -
#833 ühüm , ühüm, nem mondtadm hogy szar a hangkari, sem azt hogy az integrált a jo, nekem most ez van, mert nincs most llovém egy jobbfajta hangkarira, 5000-ftért meg nem veszek :)
Egyébként tényleg jo az nf7, mint mondtam nekem is az van...és mint mondtam irg ütközés nincs, mert jo az alaplap :) Persze az ac97 az tényleg szar, meg ugy általában az integrált dolgok, de azért ma már vanak ebből is jo fajták... -
donpedro #832 Nincs meg a Toca. :( Melyik részleget nézzem? Mert itt ugye PC-s hangrendszerekről volt szó, és itt sem látok semmi olyat, ami ellentmondana az előző gondolatmenetemnek. Mindenesetre te addig nézd meg a www.klipsch.com-ot. :) -
#831 http://www.alteclansing.com ;) azért nézz szét itt is.Más nicns kedved toca race driverezni onlájn?cmr4 demot leszedtem mert má kurvára untam;) -
donpedro #830 gy.k az Altec 4.1-e = az Altec 4.1-es rendszere -
donpedro #829 Most ezzel azt akarod mondani, hogy a szerinted az Altec 4.1-e a legjobb, amit kis hazánkban kapni lehet (szándékosan félreértelmezve a mondatot), vagy azt, hogy a Magyarországon kapható Altec meg se közelíti az itt nem kaphatók színvonalát?
(Megjegyzem, volt szerencsém hallani mindkettőt, így nyugodt lelkiismerettel dícsérhetem a Klipsch-et) -
#828 Ott a pont!"Magyarországon kapható legjobb!"Köszi;) -
donpedro #827 Labdába rúghat, de nem jobb az tuti. Nem véletlen, hogy a Klipsch 2.1 kb. ugyanannyiba kerül, mint a Magyarországon kapható legjobb Altec 4.1. És itt az ár valóban színvonalat jelent.