Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mu*][*h4pHu|{4
hát pedig a legjobb kormánnyal szvsz^.^MÁsik remélem multiplayert lehet majd úgy tolni hoyg 1 komplet bajnokságot ,és mondjuk olyan beállításokkal amit a host indit pl expert damage settings és csak belsõ nézet^.^Nah ez így nagyon fassza lenne¢.¢Mert nekem már hányhatnékom van az amcis pályátol a többit meg még nem is nagyon gyakoroltam de nicns is nagyon kedvem.Ha kint van a full komplet futamokat bármikor de ilyen begyakorolt ki ajobb buziságokat inkább hanyagolom😉A jaó videót is amit láttam ahol a srác 3:05-öt ment hát valami hányinger a viszafordítokat végig a szalagkorláton vette stb azért hard damageal már szépen terpesztet volna ahátsó kerék remélem expertelmég faszább lesz szal 1 ilyen versenyen megnézném azért bátran ráhuzná e a korlátra😛

Breki33
a harmadikat?

De ígyis csúszkál a fara
Mu*][*h4pHu|{4
Nah nekem valahogy így van de levetem a pedál deadzone-t is¢.¢

Nekem van kormányom is, kipróbáltam, mentem vele, rohadtul nem tetszett, abszolut irreálisnak tûnt vele a játék. Ezért tértem vissza a bill-re. Az sem mellékes, hogy kb. 10 másodperccel jobb idõket megyek bill-el. A kormány meg marad az LFS-re, NASCAR-ra.

Breki33

Most így van
Breki33
na annyit nem adnék érte
inkább nõre költöm P
Breki33
ezt nem kommentálnám
van neki egy külön hibajavító fóruma P
én 33-ért vettem a Momo-t. De ez szerintem kitart egy pár évig. És kegyetlen jó. Csak most lusta vagyok feltenni, de majd talán este. :-)
Breki33
rakj be egy settings képet sztem úgy eghyszerûbb

a colin 3-at hiába állítgattam így kilõttem
de gondoltam most megkérdem
Mu*][*h4pHu|{4
Jahj a kormány logitech momo force^.^

Mu*][*h4pHu|{4
elsõ csúszkán 2 értéket is állíthatsz lejjeb veszem hoyg a kormányt ne kelljen kitekerni teljesen cska max 180-190°-ban,és levezem a másik csúszkát is ami a zéróhoz közelít de azért mind2 oldalra elmegy 1-1cm-et az a holt játék ,leveszem mert így egyböl reagál a kormány mozdulatra ,nekem így bejön colin 3mat is így lõttem be de izlések és pofonok próbálgasd😉

Breki33
tehát az elsõ csúszkán teljesen leveszedd a dad-ot a másikat meg ugyanezen a csúszkán egy centivel beljebb?

remélem jól mondom fejbõl

milyen kormányod van amúgy?
és így nem lesz túlérzékeny?

köszi amúgy
robotnyk
jó, akkor legyen 20 körül :-)
nekem ez még mindig drága, mert a kormány nagyon speciális eszköz. tképpen egyetlen játékstílusban használható, ezért sok annyi pénz érte számomra.
Mu*][*h4pHu|{4
deadzone - 0
a kormány játék meg 1 centivel kb kisebb.Nekem így nagyon jol írányítható remélem segítetem😉Jah car setupba is leveheted a kormányozhatóságot,ahoz én nem nyúltam szeretem erõsen tekerni a kormányt😉

Breki33
Én 18-ért vettem Microsoftot

sztem az nem gagyi

Amúgy nem leszólni akartam a bill-eseket csak úgy tûnt mindenki bill-el nyomja aztán hajaz az idõre :-)
ennek szólt az lol

ha a második igaz akkor várjuk a másik kettõt

Pedig ez a grafika a 2 fizikájával (neadjisten az egyével) nekem jó lenne
robotnyk
hát lol vagy nem lol, én is játszanék vele, de azért a 20-25ezer forint még mindig sok egy kormányért (ha már egyszer kormány, akkor legyen jó)

"ennyivel rosszabb lenne a fizika mint a kettõben?"
lehet hogy rátapintottál a lényegre :-)
Breki33
amúgy tudom mit jelent P
Breki33
oks akkor please válaszolj, hogy állítottad be mert én párhogy próbálom elég idétlen

ha érzékenyre rakom mint a 2-ben még rosszabb lesz

ennyivel rosszabb lenne a fizika mint a kettõben?
toMpEr
dehogynem, sokan
wheel = kormany

Breki33
ja senkise játszik kormánnyal Rally-t?

azért ez lol P
Breki33
nem tudja lejátszani

szeddj le ace meg nimo féle dolgokat agressive removerrel
aztán k-lite és minden menni fog P
olvass vissza pár hozzászólást, és megtalálod a megoldást. Amúgy igen, codec probléma.
oh.. kösz. már 2.47.67 lett 😊

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?
A demo indítása után csak a két reklámot látom, aztán minden hibaüzenet nélkül kidob a desktopra.
Mit csináljak vele, hogy menjen?
Ez nem codec probléma, ami a cmr3-nál is volt? Nem emlékszem a megoldásra...

zaki
itt regisztálod magad, aztán töltsd le ezt a többi meg mársztem egyértelmû

colin 2 the best
hogyan lehet beküldeni oda arra listára a rekordomat?? az usán mentem 2.49.06-ot.

zaki
lol. én csak ennyit mondok

Azannya, már mindenhol csak 2. vagyok... De legalább kiegyensúlyozott a teljesítményem. 😊 Azért a japán pályát még visszaszerzem, viszont a másik kettõre sanszom sincs.

Jacek
ooo hol ez a lista ?😊))

Breki33
van aki Microsoft kormánnyal játszik?
Csak én nem tudom beállítani vagy ez tényleg ilyen sz...?

Érdekelne a DeadZone meg a többi hogy van belõve
USA. Egy bizonyos falcon77, most õ vezeti a magyar listát.

IMYke2.0.0.0
Hol?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

2.35.98??? Erre most hirtelen nem tudom mit mondjak

zaki
vagy másfél óürát szenvedtem a japcsi pályán...3:18.39, de donpedro (itt is) nagyon elhúzott

Nem akarok nagyon vitatkozni, mert szerintem sem nagy szám az ac, de nekem eddig még egyik játéknál, filmnél, stb sem volt vele gondom, tökéletesen mûködik, ahogy kell, lassan már egy éve.

És hogy ne legyen off, sikerült további két másodpercet faragni a japán idõn, de az a gyanúm, hogy még legalább ötöt tudnék.

mi? ezt a népszerü ac-t nem lehet ám csak ugy elhanyagolni! 😄 de be kell látnunk fiuk. az ac-knek leáldozott 😞 ühümm-ühümm....... 😄DDD

Breki33
vegyél egy normális kártyát

lehet ütközik az irq-is

aztán jönnek a nem maszkolható megszakításkérelmek P
Megnéztem újra a videot, és arra jutottam, hogy a 2. és 3. ellenörzõpont között kapok kb. 8 másodpercet. Az összes többi szakaszon nagyjából pariban vagyunk.

zaki
😄D

milyen népszerü ez az ac97 😄

Breki33
hogy egyesek mit használnak P

talán meg kéne nézni ki milyen drivert használ
szerencsére nekem nem ilyenem van
zaki
nekem is az van

hát nem tom, nekem szar 😞

nekem is ac97-es van, és nincs vele gond, bár lehet, hogy ez semmit nem jelent.

matsonic alaplap ac97 hangkari, már ha lehet ezt karinak nevezni 😄

bele. puhítom a futómûvet, felfüggesztést, amit lehet, mindegyik pályán. Ugyanis szerintem így sokkal jobban irányítható a járgány.

Breki33
milyen alaplapi kari ez?
zaki
a verda beállításaiba belenyúlsz? vagy csak simán az alap kocsival mész?