Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát pedig a legjobb kormánnyal szvsz^.^MÁsik remélem multiplayert lehet majd úgy tolni hoyg 1 komplet bajnokságot ,és mondjuk olyan beállításokkal amit a host indit pl expert damage settings és csak belsõ nézet^.^Nah ez így nagyon fassza lenne¢.¢Mert nekem már hányhatnékom van az amcis pályátol a többit meg még nem is nagyon gyakoroltam de nicns is nagyon kedvem.Ha kint van a full komplet futamokat bármikor de ilyen begyakorolt ki ajobb buziságokat inkább hanyagolom😉A jaó videót is amit láttam ahol a srác 3:05-öt ment hát valami hányinger a viszafordítokat végig a szalagkorláton vette stb azért hard damageal már szépen terpesztet volna ahátsó kerék remélem expertelmég faszább lesz szal 1 ilyen versenyen megnézném azért bátran ráhuzná e a korlátra😛
Nekem van kormányom is, kipróbáltam, mentem vele, rohadtul nem tetszett, abszolut irreálisnak tûnt vele a játék. Ezért tértem vissza a bill-re. Az sem mellékes, hogy kb. 10 másodperccel jobb idõket megyek bill-el. A kormány meg marad az LFS-re, NASCAR-ra.
én 33-ért vettem a Momo-t. De ez szerintem kitart egy pár évig. És kegyetlen jó. Csak most lusta vagyok feltenni, de majd talán este. :-)
rakj be egy settings képet sztem úgy eghyszerûbb
a colin 3-at hiába állítgattam így kilõttem
de gondoltam most megkérdem
a colin 3-at hiába állítgattam így kilõttem
de gondoltam most megkérdem
elsõ csúszkán 2 értéket is állíthatsz lejjeb veszem hoyg a kormányt ne kelljen kitekerni teljesen cska max 180-190°-ban,és levezem a másik csúszkát is ami a zéróhoz közelít de azért mind2 oldalra elmegy 1-1cm-et az a holt játék ,leveszem mert így egyböl reagál a kormány mozdulatra ,nekem így bejön colin 3mat is így lõttem be de izlések és pofonok próbálgasd😉
tehát az elsõ csúszkán teljesen leveszedd a dad-ot a másikat meg ugyanezen a csúszkán egy centivel beljebb?
remélem jól mondom fejbõl
milyen kormányod van amúgy?
és így nem lesz túlérzékeny?
köszi amúgy
remélem jól mondom fejbõl
milyen kormányod van amúgy?
és így nem lesz túlérzékeny?
köszi amúgy
jó, akkor legyen 20 körül :-)
nekem ez még mindig drága, mert a kormány nagyon speciális eszköz. tképpen egyetlen játékstílusban használható, ezért sok annyi pénz érte számomra.
nekem ez még mindig drága, mert a kormány nagyon speciális eszköz. tképpen egyetlen játékstílusban használható, ezért sok annyi pénz érte számomra.
deadzone - 0
a kormány játék meg 1 centivel kb kisebb.Nekem így nagyon jol írányítható remélem segítetem😉Jah car setupba is leveheted a kormányozhatóságot,ahoz én nem nyúltam szeretem erõsen tekerni a kormányt😉
a kormány játék meg 1 centivel kb kisebb.Nekem így nagyon jol írányítható remélem segítetem😉Jah car setupba is leveheted a kormányozhatóságot,ahoz én nem nyúltam szeretem erõsen tekerni a kormányt😉
Én 18-ért vettem Microsoftot
sztem az nem gagyi
Amúgy nem leszólni akartam a bill-eseket csak úgy tûnt mindenki bill-el nyomja aztán hajaz az idõre :-)
ennek szólt az lol
ha a második igaz akkor várjuk a másik kettõt
Pedig ez a grafika a 2 fizikájával (neadjisten az egyével) nekem jó lenne
sztem az nem gagyi
Amúgy nem leszólni akartam a bill-eseket csak úgy tûnt mindenki bill-el nyomja aztán hajaz az idõre :-)
ennek szólt az lol
ha a második igaz akkor várjuk a másik kettõt
Pedig ez a grafika a 2 fizikájával (neadjisten az egyével) nekem jó lenne
hát lol vagy nem lol, én is játszanék vele, de azért a 20-25ezer forint még mindig sok egy kormányért (ha már egyszer kormány, akkor legyen jó)
"ennyivel rosszabb lenne a fizika mint a kettõben?"
lehet hogy rátapintottál a lényegre :-)
"ennyivel rosszabb lenne a fizika mint a kettõben?"
lehet hogy rátapintottál a lényegre :-)
oks akkor please válaszolj, hogy állítottad be mert én párhogy próbálom elég idétlen
ha érzékenyre rakom mint a 2-ben még rosszabb lesz
ennyivel rosszabb lenne a fizika mint a kettõben?
ha érzékenyre rakom mint a 2-ben még rosszabb lesz
ennyivel rosszabb lenne a fizika mint a kettõben?
nem tudja lejátszani
szeddj le ace meg nimo féle dolgokat agressive removerrel
aztán k-lite és minden menni fog P
szeddj le ace meg nimo féle dolgokat agressive removerrel
aztán k-lite és minden menni fog P
olvass vissza pár hozzászólást, és megtalálod a megoldást. Amúgy igen, codec probléma.
oh.. kösz. már 2.47.67 lett 😊
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
A demo indítása után csak a két reklámot látom, aztán minden hibaüzenet nélkül kidob a desktopra.
Mit csináljak vele, hogy menjen?
Ez nem codec probléma, ami a cmr3-nál is volt? Nem emlékszem a megoldásra...
Tudna valaki segíteni?
A demo indítása után csak a két reklámot látom, aztán minden hibaüzenet nélkül kidob a desktopra.
Mit csináljak vele, hogy menjen?
Ez nem codec probléma, ami a cmr3-nál is volt? Nem emlékszem a megoldásra...
colin 2 the best
hogyan lehet beküldeni oda arra listára a rekordomat?? az usán mentem 2.49.06-ot.
Azannya, már mindenhol csak 2. vagyok... De legalább kiegyensúlyozott a teljesítményem. 😊 Azért a japán pályát még visszaszerzem, viszont a másik kettõre sanszom sincs.
van aki Microsoft kormánnyal játszik?
Csak én nem tudom beállítani vagy ez tényleg ilyen sz...?
Érdekelne a DeadZone meg a többi hogy van belõve
Csak én nem tudom beállítani vagy ez tényleg ilyen sz...?
Érdekelne a DeadZone meg a többi hogy van belõve
USA. Egy bizonyos falcon77, most õ vezeti a magyar listát.
Hol?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2.35.98??? Erre most hirtelen nem tudom mit mondjak
Nem akarok nagyon vitatkozni, mert szerintem sem nagy szám az ac, de nekem eddig még egyik játéknál, filmnél, stb sem volt vele gondom, tökéletesen mûködik, ahogy kell, lassan már egy éve.
És hogy ne legyen off, sikerült további két másodpercet faragni a japán idõn, de az a gyanúm, hogy még legalább ötöt tudnék.
És hogy ne legyen off, sikerült további két másodpercet faragni a japán idõn, de az a gyanúm, hogy még legalább ötöt tudnék.
mi? ezt a népszerü ac-t nem lehet ám csak ugy elhanyagolni! 😄 de be kell látnunk fiuk. az ac-knek leáldozott 😞 ühümm-ühümm....... 😄DDD
vegyél egy normális kártyát
lehet ütközik az irq-is
aztán jönnek a nem maszkolható megszakításkérelmek P
lehet ütközik az irq-is
aztán jönnek a nem maszkolható megszakításkérelmek P
Megnéztem újra a videot, és arra jutottam, hogy a 2. és 3. ellenörzõpont között kapok kb. 8 másodpercet. Az összes többi szakaszon nagyjából pariban vagyunk.
milyen népszerü ez az ac97 😄
hogy egyesek mit használnak P
talán meg kéne nézni ki milyen drivert használ
szerencsére nekem nem ilyenem van
talán meg kéne nézni ki milyen drivert használ
szerencsére nekem nem ilyenem van
hát nem tom, nekem szar 😞
nekem is ac97-es van, és nincs vele gond, bár lehet, hogy ez semmit nem jelent.
matsonic alaplap ac97 hangkari, már ha lehet ezt karinak nevezni 😄
bele. puhítom a futómûvet, felfüggesztést, amit lehet, mindegyik pályán. Ugyanis szerintem így sokkal jobban irányítható a járgány.