Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Szerintem a K-Lite ra gondolsz, azzal megy a demo, igaz a Colin 3 nekem azzal se ment😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hen-tes
hi!
asszem itt írtatok vmi szuper kodekrõl 😊
amivel MINDEN megy 😊
az mi is volt ?
és hol találom ?
htx 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Attól függ, hogy mennyire vagy rutinos. Ha még csak most kezdted a játékot, akkor egész jó (nekem az elsõ idõm 3:10 volt az USA-n), ha már nyomod 3-4 napja, akkor viszont van még mit javítani (most ugye 2:44-nél járok).

fifi
USA pályán 3.01 az milyen eredménynek számít?
A furcsán definiált fizika fényében...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

RelakS
Tegnap mikor toltam a belsõ nézetbõl, már-már olyan élmény volt, mint egy igazi ralifelvétel visszanézése. Aztán jött egy kanyar, amit valahogy be is kellett venni 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Breki33
Az a szomorú, hogy a hármasnál még ígyis jobb.
RelakS
Áz, láttam már itt hasonló téglás véleményt 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Asszem te jobban megfogalmaztad, amit már én is írtam 😊))

Breki33
még mindig nem értem, ha volt egy jó fizika miért kellett elkúrni
RelakSfromhome
ehh, kipróbálam kormánnyal, de olyan érzésem volt néhol, hogy az olajozott taknyon futó féltékla irányíthatóbb. 3:11-et nyomtam is a jenki pályán

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

zaki
bármelyik oldalról, csak keresni kell

Matthewpamer
honnét lehet letölteni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Jut eszembe, akartam kérdezni, hogy ti manual, vagy automata váltóval nyomjátok?

Nekem a rekordjaim még automatával vannak, de már manuallal is közel vagyok (minden pályán kb. 3-4 másodperccel vagyok lemaradva). Más kérdés, hogy a japán pályán már másodjára 3:14-et mentem manual-lal, és az se a váltáson múlott, hogy nem lett jobb. Szóval alakul.

Az én monitorom szar, de én látok azért, fõleg ha a szobában sötét van.

Mert amilyen néven regisztráltad magad, ugyanazt kell megadni loginnak is, meg persze a jelszót. Ha még így sem megy, kapcsold ki a tûzfalat, ha van.
Breki33
Én látok
Igaz jó a monitorom P
Breki33
Hát én tudok olyat akinek van.
Csak olyat keresek aki megis osztja P
zaki
így. sok mindent nem lehet ltni, de ha sokadszorra nyomod a pályát, akkor már nem gáz

ÁjjLe BoBBi
viszont mikor ranyomok a submit times-re akkor kidob egy felkialltojelet, alatt egy "ok" es mas nincs. ja es neztem a logot. asszem nem talalja a replay fileokat. mert ugyan ottvan a neve rendesen mint ahogy elmentettem, de melle van irva hogy not found. amit tokre nem ertek miert van. gaz hogy van ekezet a nevemben ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Üdv! A japán pályán (ami töksötét)nincs reflektor fénye az autónak,és semmit nem látok.Nálatok is igy van?
A finn pályát pedig nyugodtan nevezhetnék Angliá-nak 😞
ÁjjLe BoBBi
😊)

zaki
ok, akkor ez nem talált 😊

ÁjjLe BoBBi
hát van jónéhány olyan idõm ami elsõ helyre kerülne 😊 asszem az az elsõ 20-ban benne van már 😊

zaki
lehet, hogy azért nem, mert nem vagy benne sehol az elsõ 20-ban.

ÁjjLe BoBBi
regeltem magam, fel is tettem ezt a progit (az most lenyegtelen hogy mas gammat adtam meg neki) es az idket is kiirja, de valamiert nem tolti fel. ja amugy az LFS-t raktam be neki.

Ha lenne, akkor valszeg már tudnánk róla szerintem. :-)
Breki33
Megvan itt valakinek a sajtó számára kiadott preview verzió?
Annyi a különbség a demó verzióhoz képest, hogy mindegyik rally elsõ szektorát végig lehet vinni, illetve a Citroen mellett játszható még a Subaru Impreza, az MG és a Fiat Punto is.
ok😊 most frissültem😊

Breki33
egyetértek amit a begyakoroltról írtál, de a csúszkálás nem autóbeállítás hanem a xar fizika ........
Breki33
Breki

milyen kormány ez?

lehet van váltód P
Látlak 😊

nah, éljen megcsináltam 😊))

ja, az lesz.

Szerintem csinálj egy teljesen új regisztrációt

ez hüle.. most a player nevem chaosmad ott fent az oldalon meg Chaos Mad-et ir. beirom a gto-ba hogy chaosmad, erre nincs ilyen player regelve, plz regelj.....

ok, megcsinálom😊

Nincs más ötletem

akkor most szerkesszem át a profilemot az oldalon?

Azt jelnti, hogy a login nem tartalmazhat üres karaktert, tehát pl nem lehet chaos mad, csak chaosmad

ok regisztráltam. beirom a logint meg a passwordot és kiir vmi szöveget: Login cannot contain spaces ???

Ha még nem regisztráltál, akkor tedd meg az oldalon (signup menü), ha már túl vagy rajta, akkor a login, illetve password mezõket töltsd ki, és utána klikk a submit times gombra.

na izé.. letöltöttem azt a progit (GTO). és most azza mit kéne csinálnom? 😊 ott vannak bennt az idöim. 😊 addig oké vagyok. 😊

Kicsit kielemztem a videot Virtualdub segítségével. Íme a részidõk:

45.5
1.32.6
2.16.9
és a vége 3.05.3

Ehhez lehet hasonlítani magatokat, ahogy én is megtettem, nekem pl a második részidõmig nincs komoly gond, ott 1.34.1-em van, viszont a harmadiknál már 2.21.0 volt csak a legjobb.

Most megyek és megnézem, hogy miért jobb ennyivel 😊

breki: nálam van még Pov axis is. nálad nincs az mi lenne? vagy nálad miért nem láccik?
zaki
nincs mit

Köszi srácok, este kiprószálom a K-Lite codec-kel és ha úgy sem megy, akkor novideo opcióval.

zaki
indítsd el novideo-val a játékot, és úgy menni fog (cmr4.exe novideo)

zaki
nincs mit 😊

Ha többet gyakoroltam volna kormánnyal, valszeg azzal is tudnék hasonló idõket menni, de nem ezért hanyagoltam, hanem mert olyan borzalmas a fizika, hogy teljesen elrontja a vezetés élményét, ha kormányt használok. Legalábbis számomra.

Ami a videot illeti, igazából az benne az érdekes, hogy a szalagkorlátos részeken alig-alig megy gyorsabban a csávó, mint pl. én, ellenben a harmadik szektorban 7-8 másodperccel jobb, ami szerintem elég röhejes. Ti. a harmadik szektorban alig van kanyar, tele van hosszú egyenesekkel...

Mu*][*h4pHu|{4
nem a 3.at hanem a másodikat de lenyomod a gázpedált és meglátod melyiket kell állítani!A csúszkálkás meg szerintem autó beállítás pl cserélj gumit meg ilyenek!