Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz 😊 Az összesített rangsorban így se vagyok sehol 😞
Megnéztem az oldalra felrakott 3:05-ös videot a japán pályáról, és utána összehasonlítva a sajátommal, nem igazán értem, hogy lett ebbõl 3:05. Szemre semmivel nem megy jobban, mint én. Pedig az idõ valóban annyi.
Megnéztem az oldalra felrakott 3:05-ös videot a japán pályáról, és utána összehasonlítva a sajátommal, nem igazán értem, hogy lett ebbõl 3:05. Szemre semmivel nem megy jobban, mint én. Pedig az idõ valóban annyi.
nem jo basic-en! ugyan olyan gyorsitott.
hát nem semmi dompedro milyen idõket érsz el... gratula... usa pályán nem is próbálkozok nagyon, én vagyok ott a 4. több mint 6 mp-el jobb a 3. ezt nem igen fogom tudni behozni, nem is tudom hogy lehet ilyen jó idõket elérni
Japán is kipipálva 😊 3.17.36
most állitottam be de még nem probáltam ki. integrált szutyok 😊
nekem a hang fel van gyorsitva. olyan mintha a kazettát tekernéd elöre! vmi megoldás?

na akiknek rossz a hang megvan a megoldás
dxdiag
sound ful
csúszka
Hardware Sound Acceleration
Basic-re és csodák csodája a hang megjavul
dxdiag
sound ful
csúszka
Hardware Sound Acceleration
Basic-re és csodák csodája a hang megjavul
Egyébként mentem egy számomra is meglepõ 2.44.85-öt az amcsi pályán 😊))
1.58.62?? Az igen! Gratula, bár nem tudom ki az a lacknock.
ugyanaz a kiterjesztésük! (big)
a többi kocsin meg pályán is gondolkozok még! lehet hogy azokat is be lehet igy másolni a 3-ból!
király! nem az a piros-fehér citroen. a colin 3-hoz megvan ez a festés, és gondoltam kiprobálom a 4 demojával! és sikerült! állat!
A kéket az elején és a hátulján
Ügyes! 😊
a festést 

és ez a colin 4 demoja!!! untam azt a szar piros fehér citroent. hehe

ezt figyuzzátok!

Azt jól teszed, mert mindkettõn le vagy maradva 😊 Igaz, az amerikai pályán meg én vagyok lemaradva.
Nah ma este kezelésbe veszük a japán pályát^.^Lehet utána a finnt is meglátjuk ,hogy lesz kedvünk😉
igaz, nekem audigy2 van, de nálom is ok. Szerintem nézz szét, van-e újabb driver a Creative honlapján.
Vagy használj KX drivert.
Vagy használj KX drivert.
nálam is
SB Live-osok!!! Csak nekem kezd el zúgni a hang vagy másnak is? Zúg aztán nem zúg aztán meg megint zúg. 

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
JuanG: Szabálytalan mûvelet....
Remélem, csak az integrált videó miatt...Már alig várom, hogy hazaérjek...😊))
Remélem, csak az integrált videó miatt...Már alig várom, hogy hazaérjek...😊))
#586 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az istenit ezeknek a kódmestereknek, már megint!!! Annyira biztam benne, hogy 2 sz@r próbálkozás után végre alkotnak vmi játszhatót...De sanja ismét gyufásdobozt kell tologatni a fák közt...ehhhhhhhhhhhh.
mit ér így a grafika?????
EHHHHHHHHHHHHHHHH
Valaki csináljon már egy normális fizikájú játékot...
(RallyTrophy,RallyMasters szintût...)
Arcade-ból már van épp elég...
mit ér így a grafika?????
EHHHHHHHHHHHHHHHH
Valaki csináljon már egy normális fizikájú játékot...
(RallyTrophy,RallyMasters szintût...)
Arcade-ból már van épp elég...
Meg fogom nézni a teljes játékot azért, de ez már megint nem éri el a cmr2 szintjét fizikából. Mondjuk kurva szép a játék.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Az a gáz, hogy mint mondtam még van benne valamivel több, mint egy másodperc, maximum 2, ezzel a nemzetközi ranglistán sehová nem lehet jutni a sok csíter miatt 😞(
Basszus, 2.01.35, 4 tized kellett volna és akkor lenyomom tomper-t. Legalább egy másodperc bennemaradt, féltávnál 58.91-et mentem, pedig korábban volt már 57.96 is, ráadásul a végét is eltötymörögtem. Azért örülök 😊)
Totál kész vagyok. Legalább 20-szor voltam kb. 3 másodperccel belül a legjobb köröm részidején féltávnál, és egyszer sem sikerült hiba nélkül befejezni a kört. Az erdõben mindig elcsesztem valamit. Meglehetett volna a 2 perc a finn pályán.
Különösen attól kapok idegbajt, amikor a visszapillantó tükör beleakad a híd korlátjába, és bár a kaszni hozzá sem ér a korláthoz, az autó mégis egy pillanat alatt megáll...
Különösen attól kapok idegbajt, amikor a visszapillantó tükör beleakad a híd korlátjába, és bár a kaszni hozzá sem ér a korláthoz, az autó mégis egy pillanat alatt megáll...
Odanéztem 😊