Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mult héten tettem le a második felsõfokú számításteshnikai vizsgám, magyarul diplomám
És mivel az egyik tétel pont a megszakítások voltak nem hiszem hogy utánna kéne olvasnom még jobban, hogy irq-k terén tisztán lássak P
De köszi jót nevettem ezen

Amúgy nem creative-m van hanem MX300-am.
És nem errõl beszéltem amit te mondasz hanem általában az alaplapi integrált szarokról. Most, hogy a tied beletartozik-e nem tudom megállapítani és mostanában nem nagyon értem rá ilyen érdekfeszitõ manuálokat olvasni mondjuk a 4GL-es adatbáziskezelés helyett

sajna már nem nagyon lehet olyan alaplapot kapni amin nincsen ilyen szutyok
Amikor a 2. gépemet állítottam össze már voltak ilyen integrált VGA és hang szutykos alaplapok. Én inkább hozzádobtam + 5 ezret az elérhetõnek tûnõ alaplaphoz (és vártam egy hónapot), de akkor sem választottam AC'97-est, helyette olyan lapot, amiben NINCS integrált szutyok - sem VGA, sem hang-, sem hálókártya (Abit KR7-A 133).
Mivel nem mai a gyermek, és tudom, hogy sokan azt hiszik, hogy ha olyat vesznek, amiben ezek "beépítve" vannak - miközben (esetleg?) tudják, hogy okádék a hang meg minden - én örülök, hogy anno vettem egy 9900 Ft-os SoundBlaster Live! Player OEM kártyát.
S bár nem egy csúcskártya - bár az akkori idõket megelõzõ idõszakban sokan fél karjukat is adták volna ilyen kareszért! - nekem tökéletesen megfelel.
Nincs 5.1, 7.1 hangrendszerem, csak összehasonlítási alapom:
kedvesem édesanyja vásárolt egy 220 ezer Ft-os P4-es konfigot, SuliNet Express keretében. Természetesen gagyi AC'97-es, integrált hangkártya van a SiS lapon. Hogy az mekkora gány!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
persze az én ismerõseim hifisták és pl azért járnak hozzájuk az emberek hogy ugyan javítsa kicsit fel az hangfalat vagy cserélje ki a végfokot az erõsítõben.
Most itt tényleg nem mennék bele részletesebben nemis ez a lényeg ebben a topicban.
Csodálkozom viszont hogy nem idegenkedtek az integrált cuccoktól.
Elég sok számítógépes ismerõsöm van és mindegyik így gondolja.
Sztem egy hangkártya megér ötezret.
Én jelenleg nem állok olyan fényesen anyagilag, hogy sokat költsek a gépre, és amikor volt is 10-20 ezrem, akkor mindig tudtam mást venni, még egy vinyót, még több RAM-ot, vagy épp a kormányomat, mert ezek fontosabbnak tûntek.
Egyébként apáméknak anno mûszaki boltjaik voltak kb. 3 évig, és én voltam az a szerencsés, aki otthon tesztelte a cuccokat, mielõtt nagyobb darabszámban rendeltek volna. Szóval van némi fogalmam a hangzásvilágról 😊
röviden egyrészt nem túl jó minóség másrészt amit mondtam az irq ütközésekrõl
kérdezz meg bármilyen rendszergazdát ezt fogja mondani
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na mindegy ez itt off de akkor ne panaszkodjatok P
2. Az enyém most használtan kb 5.000 már persze ha van olan hülye aki el akarja adni
3. Haggyál SB-vel az enyém simán veri azt
Sztem Integrált cuccokkal csak gubanc van és a minõségük is kifogásolható. CSak szarakodás van az irq-val. És ugyebár abból 15 van PPPPP
Ja ez a hálókártyára nerm vonatkozik
egyenlõre jo ez 😊
egybõl letiltottam
és utálom a házimozit
viszont a hangzáskülönbség le sem írható
Igaz nekem külön készített kábel megy az erõsítõhöz és a legjobb fajta a 120 Wattos hangfalakig.
Én ezt többre beszülöm mint akármilyen 7.1-et
Mondjuk ez a hobbim........
hangkarikrol (fõleg S😎 is hallottam már elég sok rosszat, szoval ez konfig függõ....
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Ha bedöglene, vagy lenne vele gond, akkor valszeg összekaparnám a lóvét valami normálisabb kártyára, de most miért vennék mást?
fogadnmi merek hogy a hangkártya azonos lesz

látjuk mi a közös,és? nem megy egyikunknek sem... de már letojom, megvároma full-t, ha az is szar lesz akkor kuldok a programozoknak egy rendes kodeket.
no hardware acce, igy jo a navigátor hangja, de visit a kocsi, és nincs zene, hajá codemasters!
reméltem ha nekimegyek egy vacak táblának 80-al, meghajlik vagy kitröik, erre megállit mintha falra kenõdnék, nem baj, majd a cmr5 ben talán.. hajrá codemasters!
illetve nemcsak emiatt
2. A béka hangját békénhagyni PPPPPPPP
3. Valószinû a hardveres gyorsítás kell basic-ra venni mint már írtam !!!!!!!!
vékony béka hang van játék közben, menuben meg király a zene, most mi van? k-lite kilove, nem jo 😊
és sok acessal vitatkoztam emiatt
akiknek kedvelt dumájuk
"de nekem eddig minden ment vele"
Szóval én csak azt szeretném, hogy az emberek ne rakjanak fel ace meg ilyesmiket és menjenek a dolgaik
Amúgy meg ez a másik hobbim így ebbe eléggé beleástam magam.
megoldodott 😊egyébként nem a gémhez hanem filmhez kellett 😊)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Egyébként nekem addig se volt semmi kodekgondom, amíg egyenként vadászgattam össze a kodekeket, de amikor volt egy win-reinstall, akkor egyszerûbb volt a K-lite-ot felrakni. El kell ismerni, nagyon jól összerakott csomag.