2267
-
#1106 Probald ki a demot, az csak 1xx mega. Ha nem, akkor megsporolsz 4 CD-t. -
#1105 ELMEGY GEforce 4 mx440-en? -
#1104 Nem tudom, ezzel nem volt gondom. Minden max, es koszolodik. Milyen video kartyad van? -
#1103 helló.hogyan,v miként?nálam nem,peig fullra löttem grafikailag mindent.amit lehetett!! -
#1102 Azt sikerult neki:( Nem szeretem, amikor az arcomba virit egy ekkora bazi plakat. De ha meg lenne rajta valami erdemi info, akor azt mondom: jo, legyen. De hat nincs semmi... -
#1101 Sajnos tenyleg gaz, de azert en meg belsonezetbol, kormany+ffb, vegig bohockodom:) Lattam egy-ket jo palyat ami tetszett igy hirtelen (USA 5-6.), de rosszat is lattam mondjuk.
Majusban talan mar lesz RBR akkor majd torlom. -
K.András #1100 De legalább a forumot széttolta faszán :) -
#1099 Most ez a bazinagy kep miert kellett?!?! Semmi lenyegi nincs rajta:( -
#1098 köszönöm a véleményed nem is vártam mást legalabb már más is megmondta a frankot. És ezért le se töltöm...:( -
davos80 #1097 Ez a hátratolatás is nevetséges, olyan mintha egy ovodás tolná a mecsbokszot, előre hátra. -
clio1616v #1096 -
#1095 Colin 5 nem hiszem ,hogy lesz max Colin Dakar Rally 1 :)
Kiváncsi vagyok rá még csak a 2. cd jön..
FFB kormánnyal milyen ? Csak ,mert a 2 höz képest a 3 nagyon rossz volt. -
clio1616v #1094 Elég kockás neked.
nekem is baszakodott
az install, de nagy nehezen elindult igaz párdolgot nem rakott fel ;) Codriver speech stb, nektek van fék csikorgás mer nekem az sincs
amúgy már tecc mert nyomtunk multit
el lehet vele szórakozni
mozog a motor szép a graf -
clio1616v #1093 -
#1092 -
#1091 Nem, en megusztam:) En is a readme-ben olvastam (jo szokasom elotte elolvasni:D). -
#1090 Upsz, mega sorry!!!!! -
#1089 -
#1088 Köszike... Neked is volt hasonló? -
Caponee #1087 Mondanál egy helyet ahol le van írva hogyan kéne megcsinálni? Megfogadtam hogy nem veszek több cd-t csak dvd-t.Egyszerüen nem éri meg mert manapság minden game min 3 cd egyrész sok helyet foglal meg könyeben is elkalódik másrészt mert olcsobban jövök ki. -
#1086 Koszolodnak. -
#1085 A Deviance readme-ben benne van, hogy elofordulhat ilyen hiba, akad valamivel. Install leallit, es kezd elorol (elvileg). -
#1084 nem -
#1083 HEllo skacok! Leszedtem a Deviance-os verziót és van egy kis gondom.... DAemonnnal operálok és amikor berakom a második cd-t installnál ez a kaki kiírja hogy rossz kötet van a meghajtóban és keresi az egyest megint, de elvileg azt már végigvette, mert utána megint kéri a kettest... TAlálkoztatok hasonló problémával? -
#1082 demoban koszolódott, viszont a teljes a demónál 2szer több fps-sel megy -
#1081 jó kérdés -
#1080 azt szeretném kérdezni a kocsik mér nem koszolódnak?? -
#1079 készülget, keresd a topicját rakosgatom befele az infókat amikor van. -
#1078 MI VAN A CRASHDAY-JEL? -
#1077 Lehet neten zúzni vele...vagy legalább LAN-ban? -
#1076 nem kell, lesz Xpand és Burns Rally is ;)
van egy olyan érzésem, hogy kiüti mind2... -
#1075 Írjál jobbat. -
clio1616v #1074 Szar játék. -
clio1616v #1073 -
#1072 ki lehet írni úgy, hogy ne kelljen mountolni -
#1071 nehéz volt
-
Skyline #1070 Azé a 3-nál jobb lett:) -
#1069 Most jött le a game!Megnéztem és nevetséges :D
Rally autóval, csak nehezen tudom keresztbe csúsztatni egy hajtűkanyarban?!?!?! Hát ez nevetséges!
A grafika szerintem elég szép, de a koszolódás a demóban és még a 3-ban is szebb volt! :DDD
-
#1068 - Ugyan az mint a demo. Eleg siralmas szerencsetlen:((
- Nem sok ertelmes shotot lehet csinalni belole...
- Fizika nincs. Egy pivot pontos focstalicska. Elvileg, NFS szint csak rallyban.
- Ennek max a GS-en annak jo ertekelest:)
Amig nincs mas rally, addig elmegy. Palyak, autok, hangok (csorog, zorog, csattog) jo lesz, csak hat vezetesi elmeny nincs, es sokszor nevetseges. -
#1067 Mik az első benyomások? Hol vannak a shotok? :) Fizika milyen? Elég jó értékeléseket kapott, ti mit mondotok?