Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
"Egyesek arra esküsznek, ha a különálló codeceket maguk teszik fel (XviD és társai), egyesek a fentemlített ACE-re és pedig a K-Lite-ra."
... kinek a pap...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze, a kenyelem sokat szamit, de annak ara is van😊 Egyeb feltelepitett szemet, hulladek, onkenyes beallitasok stb.😊)
Mert benne van a K-Lite Codec Pack 2.25 Full és a Quick Time Alternate 1.32 és a Real Media Alternate is.
Tehát, minden létezõ (film) fájlformátumot le tudsz majd játszani...
Ha jó ha nem akkor is köszi az infot és a segítséget!!!
Akkor melyiket tegyem abbol fel????
Egyesek arra esküsznek, ha a különálló codeceket maguk teszik fel (XviD és társai), egyesek a fentemlített ACE-re és pedig a K-Lite-ra.
A 4.31-ig én is "ACE"-s voltam, de mivel akkoriban összeakadt 2 játékkal is, uninstall neki és a NIMO helyett mertem a K-Lite-al próbálkozni. Nem bántam meg.
MINDEN MEGY A GÉPEMEN - s nem kell feltennem sem Quick Time, sem Real Media Playert... minden filmformátum indítható, ráadásul CSAK a szükséges és stabil összetevõk vannak benne!
A döntés a tiéd.
Voltak régebben más Codeccal gondjaim , de az ACe-val mindem megy!! Tököm ki volt már.....
de most jó!!
most ha ezt felteszem és szar lessz akkor már öngyilkos leszek!!!
Valami megoldást kéne erre hogy ACe mellett a játék is fusson!!!
Ha már codec pack akkor K-Lite...!
Abból is ajánlom ezt: K-Lite Mega Codec Pack 1.01
De van "alap" is, az a jelenlegi legújabb: K-Lite Codec Pack 2.25 Full
Multi megy patch nélkül is a játékban???

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
http://druglord.buzz.hu/ ;)
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Wincomanderral kitömörítettem úgy ment. A kapott bin-t átkonvertáltam isoba. Most daemon tools-al instalálom kiváncsi vagyok...
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
2. A hangokkal nekem sincs bajom, az EAX odarak rendesen (a motorhang az mar tenyleg mas teszta😄)
3. En is belsonezet, kormany+FFB, es azert el lehet tologatni. Belulrol csorog, zorog, csattog, raszkodik stb., azert a hagulata meg van😊 Kicsit idegesito neha a szankozas, de egyszer vegig lehet tolni😊
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
1. Grafika szép, változatos tájakat mutat be.
2. 5.1-ben a legjobb autós hanghatásokat nyújtja a környzeti zajok, stb tekintetében. (motorhang pedig kinek, hogy tetszik...)A hangok pozícionálása pedig maga a GYÖNYÖR!
3. FFB-s kormánnyal egész klasszul belõhetõ az irányítás.
Összességében szerintem tökéletes kis "vasárnapi ralizó" progi. Nekem nagyon bejön.
Létezik az, hogy 4 cd-s a game? A következõ 5. rally már 5 cd-n lesz elérhetõ😞 Mit tettek 4 cd-re? Annyira meg van csinálva?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Talan nezz korbe a Creative oldalan.
De szerintem amugy mar ajalott, mert lassan mar nincs jatek, amiben ne PS/VS-ekkel oldanak meg az osszes efektet.
Persze, a dolog penz fuggo😞( De hat, mi nem az😞((