Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
HI!

berakom az 1. CD-t ,de telepíteni NEM engedi:

pls help!

lol
most leszedjem vagy ne???????

még nem késö válaszolni.....
Ertelmes jateknal soha nem csalok, de ez nem bir lekotni.
Vegigvittem a 2WD-s bajnokit, de mar a 4WD-hez nincs erom.

Hello!
Felinstallálom a colin 4et betölti a versenyt de utána kilép!ez mért van?tud valaki segiteni?

ZOTYA

magus
EZÉRT A SZARÉRT TELEPITETTEM 5-DJERE?

nahat javaslom senki se toltse le ennel szarabb valamit e eletemben nem lattam

kezdjuk ott hogy szggat mikor kb 500 poligont mozgat meg.... lol

barmilyen gombnyomast, vag ykormanymozdulatot 1 mp mulva fog fel.... lol

fizika? realizmus? semmi.... lol

Van ertelme? nincs ..... lol

zoli80
akkor nem tudom mi a gond,nekem is ez van fent😞

IMYke2.0.0.0
Catalyt 4.3-al.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zoli80
esetleg nyomja valaki 9500proval?ha igen milyen driverrel?

zoli80
szardarab ez is,a 3 is szarakodott,megmakkantak a hangok stb.mas jatek nem sir csak ezek.asszem hamarosan delete én is.

magus
nemtom ezt a szart feltelepieni. eloszor csonttafagyott. aztan kiirta hogy rossz kotet, beraktam amiert ugatott aztan kkirt ahogy error es kilepett. errol ennyit shift felete nem erdemelte meg azt hogy kiprobaljam

zoli80
legal torolve de semmi.

zoli80
A WMV-K LEIRTVA DE IGY IS BASZIK ELINDULNI😞
MIK AZOK A LEGAL CUCCOK?

Alexease
Persze nalam gondnelkul ment, csak en turelmetlen vagyok es nem szeretem a folosleges, lassito, csicsa dolgokat😊
Alexease
De az a legjobb, ha minden WMV filet atnevezel *.WMV.OLD -ra! Ez a tuti. Nalam is igy van, minden teljesen gyorsan mukodik, es nem kell mindig megvarni inditasnal, meg a jatekban a videeo szarakodasat. Ugy sem er semmit😊
A jatek meg nem keresi, kapjak be. Meg a legal cuccokat is kiszedtem az elejerol, igy pik-pakk indul, nem kell gombot nyomogatni😊)))))
zoli80
mi az hogy novideoval inditas?

zoli80
fent

zoli80
na megvolt az install és inditaskor fekete képernyõ aztán oriásfagyas,a szutyok demo gond nélkul futott.codek pack nincs fen,klite volt de azt is lekaptam.9500pro vidikártya,2500+ proci.mi a szar lehet?

dehogy törlik két felhazsnálónál még nem törlik

De ott van online lehet megmutatni mit is tudunk.
Ez egy fos! Habár nekem az autó már nem csúszkál úgy, mint az elõzõ verzió, de most meg nem kanyarodik. Néha egyszerûen már letöröm a kormányt annyira csavarom, de az autó meg megy elõre egészen egy fáig általában. De volt hogy 100-120-nál berántom a kormányt, az autó reakciója erre a nagy büdös semmi, megy mintha mi sem történt volna, ja mindezt szakadó esõben, elvileg sáros felületen és nem csúszik, hanem megy. Néha egyébként már-már egész jónak tünik a játék aztán mindig jön valami ami ráébreszt arra hogy ez még mindig, nem más, mint a codemasters aranytójó tyúkja.
Alexease
De amugy sem ernek sokat az autok😊 Pl. a Ford Trasit semmire sem jo😊 Meg rendes fizika sincs, hogy poennak lehessen erezni az extrem autokat, csak gyorsulasban es vesebessegben van kulonbseg.
Alexease
A bajnoksagot elvileg ~4 ora alatt ki lehet vegezni. De azzal csak a palyakat, alkatreszeket adja meg. Talan a megnyeresevel, egy-ket autot.
Valszeg a bonusz autokat, az Extreme torest, a tukrozott palyakat, a Group B modot es autoit, es talan meg a Test palyakat is csak a fizetos kodokkal adja meg.

Bar nem biztos, meg nem jatszottam vegig, es ahogy allok, nem is fogom 100%-osan megnyerni a bajnoksagot😊)
bodesz
nem tom ti hogy vagytok vele de nekem szerintem ez is csak 2-3 max 4 napra elég mert colin3 at is 2nap alatt vittem végig mined kupát nyertem szóval ez se lehet nehéz hogy csaljatok és nem sok még kezdõknek is szerintem 2 hát max lehet

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
de pff ne adj hdc hez mert ha már 2en lesznek benne 1 azanosítoval akkor törlik hamar a reget 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Met
Hát bazz, alig jött ki de már csalni akarsz. Esetleg nem jutott az eszedbe, hogy végigvidd?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

valami cheat-t tudtok adni?
megnezem a rejtett autokat es torlom 😊

FactorG
az😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Alexease
tegnap mentem vele 2-3 szakaszt. Azert el lehet vele bohozkodni😊

Ami mosolyfakasztoan nevetseges, az a visszajatszasban a kulsonezet😊) Foleg olyan autonal, aminek a kozepen van egy antenna. Olyan, mintha akorul forogna mindig az auto, es csak folyamatosan csuszna az uton elore, oldalra es kozben pattog mint egy doboz, mindenfele gravitacio nelkul, egyszeruen csak az uthoz tapadva. Nagyon LOL!!

Ezert nem is nezek visszajatszast😊 Belulrol, menetkozben meg el megy ugy-ahogy, de visszanezve egyszeruen nevetseges😊)
ricsi1
innenha kell jelszó holnap tudok adni.

Alexease
Mindenhonnan (DC, fizetos FTP, SMS Web stb.).
És honnan lehet a full-t leszedni?

Dc vagy vmi fizetös ftp ?
Alexease
Nem. 4-10 emret szoktam latni egy szerveren. Az hogy hogyan mennek, gozom sincs😊
ricsi1
10,4 óra pontosan

ricsi1
11,35 óra,és megvan😊(asszem)

ricsi1
de csak 1vs 1van nem?

Alexease
Ket napja mar mindenki a teljest nyomja😛P Szerintem lemaradtal valahol😊)) De a nevedbol itelve, ezen nem is csodalkozom
Alexease
Atlagban 10-20 szervert szoktam latni multiban. De meg nem jatszottam, az a resze nem izgat.
ricsi1
multiban szerverek vannak?
játszott már vki?

ricsi1
köszi

na mind1
akinek kell a demo itt találhatja meg

6 mirror van sztem elég az.

http://www.gamershell.com/download_5483.shtml

télleg a fullban milyen a multi netes-hálos?? vagy mind2??
IMYke2.0.0.0
???

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ehhhh teljes verzio?????

Alexease
Koszi, lattam😉 Csak gondoltam felsorolom melyek kellenek, a tobbi felesleges. 😉
Alexease
Koszi, de a teljes verzioban is benne van a multiplayer lehetoseg😊) En inkabb azt hasznalom😊)))
FactorG
XVid, WMV és AC3 is maradjon.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

FactorG
Divx, mpeg, quicktime, bsplayer, codec ezek amiket hagyj fenn meg ehhez hasonlókat. Viszont van egy rakat olyan pl, hogy Morgan Multimedia, meg különféle gyártók (pl. Pixelview) amikhez köze sincs a gépednek ezért felesleges. Ilyenek. Józan ésszel nézd végig.

FactorG

CSááááá

Nem látom hirezve ugyhogy megirom.
KINN VAN A COLIN 04 MULTIPLAYER DEMO !!!!!!!

http://www.bhmotorsports.com/

Szedjéte 1000rel páá
FactorG
Azokat a dolgokat rakd fel amik divx-el, meg olyan dolgokkal kapcsolatosak amiket már láttál. Tele van az átlag felhasználó számára felesleges dolgokkal, azokat szedd ki. Most hadd ne soroljam fel, mert rengeteg cucc van benne. Nagyon nem tudod elbaszni.

ricsi1
ÉS AKKOR miket kell kihagyni??