Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most leszedjem vagy ne???????
még nem késö válaszolni.....
Vegigvittem a 2WD-s bajnokit, de mar a 4WD-hez nincs erom.
Felinstallálom a colin 4et betölti a versenyt de utána kilép!ez mért van?tud valaki segiteni?
ZOTYA
nahat javaslom senki se toltse le ennel szarabb valamit e eletemben nem lattam
kezdjuk ott hogy szggat mikor kb 500 poligont mozgat meg.... lol
barmilyen gombnyomast, vag ykormanymozdulatot 1 mp mulva fog fel.... lol
fizika? realizmus? semmi.... lol
Van ertelme? nincs ..... lol
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A jatek meg nem keresi, kapjak be. Meg a legal cuccokat is kiszedtem az elejerol, igy pik-pakk indul, nem kell gombot nyomogatni😊)))))
Valszeg a bonusz autokat, az Extreme torest, a tukrozott palyakat, a Group B modot es autoit, es talan meg a Test palyakat is csak a fizetos kodokkal adja meg.
Bar nem biztos, meg nem jatszottam vegig, es ahogy allok, nem is fogom 100%-osan megnyerni a bajnoksagot😊)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
megnezem a rejtett autokat es torlom 😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ami mosolyfakasztoan nevetseges, az a visszajatszasban a kulsonezet😊) Foleg olyan autonal, aminek a kozepen van egy antenna. Olyan, mintha akorul forogna mindig az auto, es csak folyamatosan csuszna az uton elore, oldalra es kozben pattog mint egy doboz, mindenfele gravitacio nelkul, egyszeruen csak az uthoz tapadva. Nagyon LOL!!
Ezert nem is nezek visszajatszast😊 Belulrol, menetkozben meg el megy ugy-ahogy, de visszanezve egyszeruen nevetseges😊)
Dc vagy vmi fizetös ftp ?

akinek kell a demo itt találhatja meg
6 mirror van sztem elég az.
http://www.gamershell.com/download_5483.shtml
télleg a fullban milyen a multi netes-hálos?? vagy mind2??
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Nem látom hirezve ugyhogy megirom.
KINN VAN A COLIN 04 MULTIPLAYER DEMO !!!!!!!
http://www.bhmotorsports.com/
Szedjéte 1000rel páá