Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
a geforce-ban 😄

http://druglord.buzz.hu/ ;)

sumi
azt merre keressem?

Csacsi
Szerintem ez az mx kártyák hiányossága. Pontosan nem tudom, mert nem értek hozzá, de vmi pixel shader nincs benne. vagy vmi ilyesmi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sumi
a 3nál sztem jobb lett.felforr a viz,az olaj,+ apróbb nyalánkságok,de az a fránya koszolódás az nem akar lenni...

sumi
igeeeeen....

ricsi1
hmm...akkor nálad csak annyi a hiba,hogy nem koszolódnaka (tütük?)?

sumi
NVIDIA Geforce 4 MX 440 128DDR 128BIT 8x TVOUT DVI

Met
Hogy lehet kiírni dvd-re úgy hogy elfogadja?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ricsi1
köszi

zaki
sztem ja. az más kérdés, hogy hogy

Alexease
Probald ki a demot, az csak 1xx mega. Ha nem, akkor megsporolsz 4 CD-t.
ricsi1
ELMEGY GEforce 4 mx440-en?

Alexease
Nem tudom, ezzel nem volt gondom. Minden max, es koszolodik. Milyen video kartyad van?
sumi
helló.hogyan,v miként?nálam nem,peig fullra löttem grafikailag mindent.amit lehetett!!

Alexease
Azt sikerult neki😞 Nem szeretem, amikor az arcomba virit egy ekkora bazi plakat. De ha meg lenne rajta valami erdemi info, akor azt mondom: jo, legyen. De hat nincs semmi...
Alexease
Sajnos tenyleg gaz, de azert en meg belsonezetbol, kormany+ffb, vegig bohockodom😊 Lattam egy-ket jo palyat ami tetszett igy hirtelen (USA 5-6.), de rosszat is lattam mondjuk.
Majusban talan mar lesz RBR akkor majd torlom.
K.András
De legalább a forumot széttolta faszán 😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Most ez a bazinagy kep miert kellett?!?! Semmi lenyegi nincs rajta😞
Smuggler
köszönöm a véleményed nem is vártam mást legalabb már más is megmondta a frankot. És ezért le se töltöm...😞

Ez a hátratolatás is nevetséges, olyan mintha egy ovodás tolná a mecsbokszot, elõre hátra.

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

llacee
Colin 5 nem hiszem ,hogy lesz max Colin Dakar Rally 1 😊

Kiváncsi vagyok rá még csak a 2. cd jön..

FFB kormánnyal milyen ? Csak ,mert a 2 höz képest a 3 nagyon rossz volt.

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

clio1616v
Elég kockás neked.

nekem is baszakodott
az install, de nagy nehezen elindult igaz párdolgot nem rakott fel 😉 Codriver speech stb, nektek van fék csikorgás mer nekem az sincs

amúgy már tecc mert nyomtunk multit

el lehet vele szórakozni

mozog a motor szép a graf

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v

Alexease
Alexease
Nem, en megusztam😊 En is a readme-ben olvastam (jo szokasom elotte elolvasni😄).
Alexease
Upsz, mega sorry!!!!!
Alexease
RemX
Köszike... Neked is volt hasonló?

Mondanál egy helyet ahol le van írva hogyan kéne megcsinálni? Megfogadtam hogy nem veszek több cd-t csak dvd-t.Egyszerüen nem éri meg mert manapság minden game min 3 cd egyrész sok helyet foglal meg könyeben is elkalódik másrészt mert olcsobban jövök ki.

Alexease
Koszolodnak.
Alexease
A Deviance readme-ben benne van, hogy elofordulhat ilyen hiba, akad valamivel. Install leallit, es kezd elorol (elvileg).
ubi
nem
RemX
HEllo skacok! Leszedtem a Deviance-os verziót és van egy kis gondom.... DAemonnnal operálok és amikor berakom a második cd-t installnál ez a kaki kiírja hogy rossz kötet van a meghajtóban és keresi az egyest megint, de elvileg azt már végigvette, mert utána megint kéri a kettest... TAlálkoztatok hasonló problémával?

ubi
demoban koszolódott, viszont a teljes a demónál 2szer több fps-sel megy
ubi
jó kérdés
sumi
azt szeretném kérdezni a kocsik mér nem koszolódnak??

M@TriX
készülget, keresd a topicját rakosgatom befele az infókat amikor van.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GvD
MI VAN A CRASHDAY-JEL?
GvD
Lehet neten zúzni vele...vagy legalább LAN-ban?
M@TriX
nem kell, lesz Xpand és Burns Rally is 😉

van egy olyan érzésem, hogy kiüti mind2...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

insp
Írjál jobbat.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

clio1616v
Szar játék.

clio1616v

ubi
ki lehet írni úgy, hogy ne kelljen mountolni
Breki33
nehéz volt

Azé a 3-nál jobb lett😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Zetorg
Most jött le a game!Megnéztem és nevetséges 😄
Rally autóval, csak nehezen tudom keresztbe csúsztatni egy hajtûkanyarban?!?!?! Hát ez nevetséges!
A grafika szerintem elég szép, de a koszolódás a demóban és még a 3-ban is szebb volt! 😄DD

Alexease
- Ugyan az mint a demo. Eleg siralmas szerencsetlen😞(
- Nem sok ertelmes shotot lehet csinalni belole...
- Fizika nincs. Egy pivot pontos focstalicska. Elvileg, NFS szint csak rallyban.
- Ennek max a GS-en annak jo ertekelest😊

Amig nincs mas rally, addig elmegy. Palyak, autok, hangok (csorog, zorog, csattog) jo lesz, csak hat vezetesi elmeny nincs, es sokszor nevetseges.
Sheltem
Mik az elsõ benyomások? Hol vannak a shotok? 😊 Fizika milyen? Elég jó értékeléseket kapott, ti mit mondotok?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"