Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Majusban talan mar lesz RBR akkor majd torlom.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Kiváncsi vagyok rá még csak a 2. cd jön..
FFB kormánnyal milyen ? Csak ,mert a 2 höz képest a 3 nagyon rossz volt.
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
nekem is baszakodott
az install, de nagy nehezen elindult igaz párdolgot nem rakott fel 😉 Codriver speech stb, nektek van fék csikorgás mer nekem az sincs
amúgy már tecc mert nyomtunk multit
el lehet vele szórakozni
mozog a motor szép a graf
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
van egy olyan érzésem, hogy kiüti mind2...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szar játék.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Rally autóval, csak nehezen tudom keresztbe csúsztatni egy hajtûkanyarban?!?!?! Hát ez nevetséges!
A grafika szerintem elég szép, de a koszolódás a demóban és még a 3-ban is szebb volt! 😄DD

- Nem sok ertelmes shotot lehet csinalni belole...
- Fizika nincs. Egy pivot pontos focstalicska. Elvileg, NFS szint csak rallyban.
- Ennek max a GS-en annak jo ertekelest😊
Amig nincs mas rally, addig elmegy. Palyak, autok, hangok (csorog, zorog, csattog) jo lesz, csak hat vezetesi elmeny nincs, es sokszor nevetseges.