Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
és jó. köszi szépen! <#worship>
LaliK
ebbõl szerintem a 2. megoldást csináld meg. Elég érthetõen le van írva minden, ráadásul nem is nagy dolog, letöltés aztán másolás és beállítás.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

ProGabe
utánanéztem: ez egy bug. border, aztán select invers, ezek után elvileg lesz contract

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Evin
Hát szerintem olyan nincs. Van a többnyelvû rendes kiadás, meg gondolom a magyar.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Cs4 extended-hez hol találok angol language pack-et?
LaliK
Hozzászólás törölve. Olvass szabályzatot.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

acsati
ja nem, nincs semmi. aktivnak kéne lennie elvileg, de fogalmam sincs hogy miért nem az. igy meg nem tudok keretet csinálni.
ilyen
pxxl
csúnya kérdés, kapsz majd a fejeldre 😊

ment privát 😉

All hail the double x!

ProGabe
hát ,van-e mellette lakat, vagy bármilyen jel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pxxl

All hail the double x!

Jagumo
Szisztok

Nem tudtok nekem 1 mutatni egy ilyen logót interneten. Egy normális méretben kéne.

Az a kukás emberke aki dobja kis a szemetet. rákerestem csomóféle képen, de nem találok :s

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

acsati
azt hogy ellenörizzem?
ProGabe
valamilyen módon nincs levédve az adott layer?

TopGun
Koszonom a valaszt.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

acsati
sziasztok
nem tudja valaki hogy miért nem tudom használni a select - modify - contract-ot? igazábol a modify menüpontból csak a bordert engedi használni amikor ki van jelöle a kép de nem tudom miért?
mi lehet a probléma?
köszi
NessieGraf
Ezt a betûtípust Mistral, MistralAV és Staccato222 néven találhatod meg. Vagy Win, vagy OOo betûtípusok.

A bevel@emboss amit mondtak igaz, de javaslom a fény szögét változtasd (120/50, vagy 120/60) annak van ilyen fénye kb. A fény színéhez meg az alap screen és multiply rétegmód helyett a color dodge (esetleg overlay), illetve a color burn módot használd ezeknél a fényeknél.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

REPS0L
senki?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

LaliK
Ctrl+Alt+Z > History

Nasim
OK fõnök.
Vélemény a CS5-rõl:jobb lett,mint mindíg a Sneak Peek különösen tetszik,de egy valami még mindíg hiányzik,a visszavonás-elõre gomb,ahogy a paint-ban is van 😊))

LaliK
Rendszerkövetelmény: Windows

* Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64 processor
* Microsoft® Windows® XP with Service Pack 3; Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise with Service Pack 1 (Service Pack 2 recommended); or Windows 7
* 1GB of RAM
* 1GB of available hard-disk space for installation; additional free space required during installation (cannot install on removable flash-based storage devices)
* 1024x768 display (1280x800 recommended) with qualified hardware-accelerated OpenGL graphics card, 16-bit color, and 256MB of VRAM
* Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0
* DVD-ROM drive
* QuickTime 7.6.2 software required for multimedia features
* Broadband Internet connection required for online services*

Nasim
Na erre a CS5-re kíváncsi vagyok,remélem nem eszik több memóriát mint a 4.

LaliK
Elõször is olvasd el a szabályzatot, aztán gyere vissza.
TopGun, te is. Betûtípust itt keress, biztos találsz, vagy hasonlót. Amugy nem nagy munka, csak bevel & emboss...

ha valakinek lenne 10 perce rám és segítene, akkor írjon rám egy privátot (msn címmel és én felveszem). Nem nagy dolog, csak kb 10-12 szót kellene effektezni, de abszolut n00b vagyok és nekem egy örökkévalóság lenne. Köszönöm.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

hungary27
ez téleg iylen egyszerû?
TopGun
Sziasztok! Valaki elmondana lepesrol lepesre privatban, hogy ezt hogy tudom megvalositani es milyen a betutipus?:

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

REPS0L
hali!
na ebben a videóban a 0:32-nél lévõ dolgot hogy tudom használni, illetve ezt a 3:09nél látható vonalazást hogy kell kivitelezni?
köszi!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

NessieGraf
Én kicsit se vagyok CT szakértõ, de az én szememmel - ha a kép valós - olyan hatású, mintha a vese leszakadt volna a helyérõl. Egészen természetellenes az állása.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

kirol
Bocsi, tényleg, nem vettem észre. 😊

Oké, köszi!

LaliK
Elomndták elõtted, hogy mivan akkor ha a background-ot akarod halványítani.
Szerk: Dupla katt a Background layerre, elõugrik egy kis ablak, jobb alul "opacity"-t leveszed pl 50%-ra, vagy amennyire akarod, aztán ok. Background layerbõl Layer0 lett és kész.

pxxl
#13202 <#zavart2>

All hail the double x!

kirol
De csak 1 rétegem van, mert ezt akarom elhalványítani.
Így az áttetszõség inaktív most.

pxxl
de ha lockolt (background) akkor dupla kett a layerre, és utána tudod csak állítani, ha megvan akkro png-t kell menteni, mert a jpg nem viszi az átlátszóságot.

All hail the double x!

LaliK
Kiválasztod a layert(réteget) és az opacity fülön 100%-ról leveszed, amennyire akarod.

pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bocs, csak negatív fjúcsör, hogy ha megnézed cs3, cs4-ben, ha az üres részre (kép alatt, mellett szürke) duplán kattintasz, akkor jön a fájl megnyitás. csötben nincs ez :/

más, ha meg van nyitva egy kép, és plusz akarsz még megnyitni vlamit, drag&drop módszerrel, akkor nem külön nyitja meg, hanem mint a file-place, úgy rakja rá a képet új layerben. csak úgy mûködik a drag&drop ha az eszköztárra húzom -.-

All hail the double x!

kirol
Photoshop 8-ban hol találok olyan, hogy a kép áttetszõségét beállíthassam.
A lényeg, hogy olyan vízjelszerûvé szeretném tenni a képet. (Elhalványítani)

LaliK
Felkerült egy pár kérdés-válasz is, de nem nagyon jönnek az ötletek privátban.

pxxl
2x1G ddr2

All hail the double x!

LaliK
Megcsináltam, köszi hogy szóltál.
Mennyi a RAM-od?

pxxl
faja a Content-Aware fjúcsör 😊

most ilyen lett a borító, sztem tök állat ahhoz képest, h kb 2cm-bõl dolgozott 😊 persze nem egyszerre az egész oldalt, csak kb 2-2.5cm-t, mert nem bírta a gép memóriával :S szval Content-Aware-hez kell a sok ram mindenképpen. jah és kell a retusálás is persze. nem tökéletes a cucc, de nagyban megkönnyíti a munkát.

All hail the double x!

pxxl
bódottá lenne, ha új ablakban nyilnának a linkek <#whatever> nem shift+katt pl 😊

All hail the double x!

LaliK
Átalakítottam a fórum fejlécet, egy ideig nem fognak mûködni a gombok, csak szabályzat van. Mellesleg várom MINDENKI üzenetét PRIVÁTBAN, hogy mit lehetne a GYIK-ba írni. Köszönöm mindenkinek!

beszarás ez a ps... alapjáraton 600mb... ok. De megnyitok egy képet ami 10mb máris 2giga, az már túlzás. Miapicsa 2gb?
pxxl
nincs vkinek ilyen brush? nekem asszem volt, de most nem találom sehol 😞

All hail the double x!

pxxl

muszáj teszteli, meg megcsinálni a qva borítót <#idiota><#alien>

All hail the double x!

LaliK
Gondolom onnan tudod, hogy megvetted <#eplus2>

pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hûha cs5 zabálja a memóriát, meg a scratch disk-et is :S

All hail the double x!

LaliK
Szerintem nem szerkesztett kép. Bár az a törés tényleg érdekes ott fent, de az akármi lehet.

Klon
jogos a gyanúd a vese helyével kapcsolatban...
nézd csak: vese

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon
amit írtam õ is megnézheti...
amúgy nekem is vannak CT felvételeim, elõszedtem, és van amelyiken van olyan törés amit te gyanúsnak találsz...
viszont ha poén, akkor nagyon rossz!!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Pummis
Ezt egy kollégám küldte át hogy nézzem meg neki de ez még nekem is fejfájást okozott.Bár azt is furcsállom hogy egy vese úgy lent legyen.Szegény pali szerintem nagy szívatásba van az ab aj nem láttam ilyen képet még soha