Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
DE NINCS BENNE!
Ez max valami plugin, de még annak is durva :D
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Ott állítottad be a cmyk-t?

Az a problémám hogy hiába kezdek új CMYK ablakban dolgozni a szerkesztés alatt a színpaletta rgb marad, és csak akkor látom a tényleges CMYK-s színeket amikor megnyitom például a kimentett JPG-t vagy bármit amibe kimentem.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Valaki tudja mit kellene csinálni hogy jó legyen?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Mozaik montázs 2
Végeredmény
Bár nem PS-os cuccok de ilyet nem is tud.(mielött meg kapnám az ész osztást én is <#action>#action><#gunyos1>#gunyos1>: csak alternatívák.)
fogsz egy nagyobb képet és rádobálod a kicsiket...<#hehe>#hehe>
ez valami montázs féle dolog lenne ha jól vettem ki a szavaidból, tehát ahhoz keress toturialt, vagy a layer-ek kezelésének nézz utána és menni fog!<#eljen>#eljen>
Egy olyan képet szeretnék csinálni, hogy sok kisebb képet szeretnék rávágni egy nagy kép-háttérre, Az lenne a legjobb, ha olyan beütése lenne, mintha egy képre rádobáltak volna sok kisebb képet (remélem érthetõen fogalmaztam:P) erre van valami tutorial? (PS3-at használok angol nyelven)
TN panel <#bdead>#bdead>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
nekem van egy 20"-os Samsung 206BW a szekrényben...25é a tied!
Mas: behalt a monitorom, szerintetek milyet vegyek? kb 40k maradt a kotsegvetesbol
hardereket nem vagom...
Igen egy játékbol szeretném a texturákat javitanni vagy uj skit késziteni hozzá
Mint azt mondtam én Vertus fluid maszkot használok az JÓ csak mintha körülményesebb lenne mint a többi, amiket láttam neten demókban.
Sajna ez külön mûködõ program és addig nem látom az eredményt PSben míg be nem fejezem a melót a kivágással, aztán be kell zárni és ha módosítani akarok, akkor nincs visszaút, illetve korlátozottabbak a lehetõségek (histori brush, és radír :D ) Gondolkodom még az Onone Mask Pro4 en, vagy párom hülyéskedik a Topaz ReMask-al, azoknál viszont a kijelölés körülményesebb, illetve a Vertus éleket ismer fel azok alapján dolgozik (ezt tudom a többit nem ismerem). Mondjuk ez meg is nehezíti a dolgom fehér háttéren fehér csíkos ing esetén <#idiota>#idiota>, de egy kis kézügyességgel mindent meg lehet oldani....
De érdemesebb Illuba (vagy Corelbe) összerakni mert vektoros anyagból tudsz pixeles képet menteni fordítva nem nagyon...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szerintetek melyik a legjobb, ill legjobban használható mask/extraction/cut out plug-in mostanság.
Én Vertus fluid mask3-at használok, de egy kicsit körülményesnek tûnik...gondoltam körbenézek, mik vannak még, vagy ki mit használ...
A netes hirdetéseknek nem lehet hinni mert mind azt állítja, az õ terméke a legjobb a piacon <#idiota>#idiota>
600 plug-int meg nincs kedvem végigpróbálgatni, kiismerni ... ha van itt olyan aki nap mint nap használ valamilyet és azt mondja róla hogy gyors és pontos pl. haj kivágásnál (a kedvencem) azt kipróbálom...
akkor max megnyitja az összes képet megcsinál mindent rajta és a végén saját magad bezárogatod és "save as"-eled <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
max vekrorizálni próbálhatsz illustratorban.
All hail the double x!
az action palettán new elindítod a felvételt és megcsinálod 1 képen amit mondtál, a végén stop! :)
Aztán kötegeled az összes képet amit vágni akarsz és mehet rá az action az egészre!
nem kell ehhez plug-in!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyéb épitö hsz?
<#idiota>#idiota>
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Ilyesmire gondolsz vagy hogy?
Kép címe: Béla, Józsi és a két Elemér :D