Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chryst64
vettem egy samsung 2243-at. kicsit hoszabb a valaszideje mint a tiednek, de sztem jo lesz. tudom a tied olcsobb lett volna, de ezt 2 reszletben tudom kifizetni. es helyben volt. majd egyszer lesz rendes monitorom. talan. ahogy kinez rohadt szerencsetlen idoszakom van. tegnapi rockbulin, ahol minden hetvegen fotozok, elloptak a felszerelesem.. ok, a gep megvan, ,ert fotoztam, de allvany + taska ugrott. es sajnos nem vagyok eleresztve anyagilag. Lehet meg a trust tabla sem lesz meg igy... tovabbi szep estet mindenkinek

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Spészgószt
ha elolvasod a video alatti kommenteket mindenki ezt keresi!
DE NINCS BENNE!
Ez max valami plugin, de még annak is durva :D

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

oO VinyuS Oo
Ebben a videóban 0.50-nél lévõ featuret belerakták végül a PS-be és ha igen hol találom meg?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

MANOWAR
Chryst64 a trust táblákhoz már van normális zökkenõ mentesen telepíthetõ win7-es driver ha esetleg azt választod. SyncMaster 2053BW-as monitorom van nincs vele problémám, de ez max 1680 x 1050 felbontást tud.

Spészgószt
Igen korábban azon dolgoztam, de mivel szükségessé vált a nyomdai színhûség és stock-ba is belefolytam így most egy EIZO SX2262W-n dolgozom. Nem csúcs kategória, de ez is faja a színek terén! Mivel 2db is kellett belõle így az ár is lényeges volt <#vigyor5>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
A felsõ menüben a "wiev" "proof setup" mire van állítva????
Ott állítottad be a cmyk-t?

Az a problémám hogy hiába kezdek új CMYK ablakban dolgozni a szerkesztés alatt a színpaletta rgb marad, és csak akkor látom a tényleges CMYK-s színeket amikor megnyitom például a kimentett JPG-t vagy bármit amibe kimentem.

Chryst64
ez hogy tetszene nektek? Samsung SyncMaster 2243NW

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
fotoretus es montazs legfokeppen

Chryst64
te ezzel csinaltad a munkaidat?

alph4
Kéne egy kis help. Színt szeretnék kicserélni, a replace color opcióval csinálom, de nem teljesen jó. Ugyanazt a színt kéne kicserélni, szemmel alig látszik ugye így CMYK-ban beírom (abban van az egész), de utánna mikor megnézem a színkód nem az, hanem random valami, tehát nem pontos.
Valaki tudja mit kellene csinálni hogy jó legyen?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

MANOWAR
Mozaik montázs 1
Mozaik montázs 2
Végeredmény
Bár nem PS-os cuccok de ilyet nem is tud.(mielött meg kapnám az ész osztást én is <#action><#gunyos1>: csak alternatívák.)

Spészgószt
Most mondtad el a tutorialt...<#alien2>
fogsz egy nagyobb képet és rádobálod a kicsiket...<#hehe>
ez valami montázs féle dolog lenne ha jól vettem ki a szavaidból, tehát ahhoz keress toturialt, vagy a layer-ek kezelésének nézz utána és menni fog!<#eljen>

Hali!
Egy olyan képet szeretnék csinálni, hogy sok kisebb képet szeretnék rávágni egy nagy kép-háttérre, Az lenne a legjobb, ha olyan beütése lenne, mintha egy képre rádobáltak volna sok kisebb képet (remélem érthetõen fogalmaztam:P) erre van valami tutorial? (PS3-at használok angol nyelven)
Spészgószt
kivéve ha jórészt játékra és filmezésre használod...mert ezek arra valók! <#email><#felkialtas>

Spészgószt
Már a 2. sorban elbukott mind <#buck>
TN panel <#bdead>

yokel
Spészgószt
ps-elni lehet bármin...a lényeg utána következik a felhasználásnál...

Chryst64
photoshoppolni kell

Spészgószt
mire kell a monitor?
nekem van egy 20"-os Samsung 206BW a szekrényben...25é a tied!

Chryst64
OneonMask eleg jo szerintem, en azt hasznalom regota

Mas: behalt a monitorom, szerintetek milyet vegyek? kb 40k maradt a kotsegvetesbol
hardereket nem vagom...

repvez
Köszi szépen müködik a dolog .
Igen egy játékbol szeretném a texturákat javitanni vagy uj skit késziteni hozzá
Spészgószt
<#idiota>
Mint azt mondtam én Vertus fluid maszkot használok az JÓ csak mintha körülményesebb lenne mint a többi, amiket láttam neten demókban.
Sajna ez külön mûködõ program és addig nem látom az eredményt PSben míg be nem fejezem a melót a kivágással, aztán be kell zárni és ha módosítani akarok, akkor nincs visszaút, illetve korlátozottabbak a lehetõségek (histori brush, és radír :D ) Gondolkodom még az Onone Mask Pro4 en, vagy párom hülyéskedik a Topaz ReMask-al, azoknál viszont a kijelölés körülményesebb, illetve a Vertus éleket ismer fel azok alapján dolgozik (ezt tudom a többit nem ismerem). Mondjuk ez meg is nehezíti a dolgom fehér háttéren fehér csíkos ing esetén <#idiota>, de egy kis kézügyességgel mindent meg lehet oldani....

Toto652
Szerinted melyik a legjobb? <#vigyor2>
Met
Path áthúzható Illuba tálcáról és az vector lesz.
De érdemesebb Illuba (vagy Corelbe) összerakni mert vektoros anyagból tudsz pixeles képet menteni fordítva nem nagyon...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Spészgószt
egy kis érdeklõdés...<#vigyor5>
Szerintetek melyik a legjobb, ill legjobban használható mask/extraction/cut out plug-in mostanság.
Én Vertus fluid mask3-at használok, de egy kicsit körülményesnek tûnik...gondoltam körbenézek, mik vannak még, vagy ki mit használ...
A netes hirdetéseknek nem lehet hinni mert mind azt állítja, az õ terméke a legjobb a piacon <#idiota>
600 plug-int meg nincs kedvem végigpróbálgatni, kiismerni ... ha van itt olyan aki nap mint nap használ valamilyet és azt mondja róla hogy gyors és pontos pl. haj kivágásnál (a kedvencem) azt kipróbálom...

Spészgószt
hopp ez igaz...
akkor max megnyitja az összes képet megcsinál mindent rajta és a végén saját magad bezárogatod és "save as"-eled <#idiota>

pxxl
nem, PS nem tud vekrotoros képet menteni. érdemesebb illustratorral próbálkozni

All hail the double x!

azért kérdeztem, mert akkor abban csinálom meg, ha nem lehet
pxxl
vektorosan PS-bõl? na az érdekes lenne :D

max vekrorizálni próbálhatsz illustratorban.

All hail the double x!

psd-bõl tudok valahogy vektorosan menteni?
pxxl
action-al nem tudsz "save as, más néven" dolgot csinálni.

All hail the double x!

Spészgószt
Ezt egy egyszerû actionban megtudod csinálni PS ben.
az action palettán new elindítod a felvételt és megcsinálod 1 képen amit mondtál, a végén stop! :)
Aztán kötegeled az összes képet amit vágni akarsz és mehet rá az action az egészre!
nem kell ehhez plug-in!

joebacsi
Tud valaki olyan programot, vagy ps plugint, amivel egy nagy képet lehet kettévágni középen, és elmenteni két külön file-ként automatikusan, elõre megadott minta alapján?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

yokel

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

MANOWAR
Csak nem játékot fordítasz?
Remélem Ez és Ez segít a munkádban.

repvez
mert szerinted ezt a lépést nem tettem meg elötte mielött ide irtam volna?Képzeld feltettem a 2.0 a 2.1 -es verzioját is eggyikkel sem nyitotta meg a DDs fájlaimat meg találtam egy másikat de az meg fizetös és kiprobálható verzioba meg vizjelet rak a konvertált képre ami igy használhatatlan lesz .
Egyéb épitö hsz?
Spészgószt
Katt IDE !
<#idiota>

repvez
van a PS3-hoz valahol DDS plugin vagy honnan tudok olyan progit leszedni amivel a DDS fájlokat át tudom convertálni hogy PS-el tudjam szerkeszteni oket majd vissza DDS-be?
pxxl
picasa <#wave>

All hail the double x!

MANOWAR
saját galériádba itt az SG-n is feltöltheted ezt a pár száz KB-ot.(de lehet png-t nem enged meg kell lesni)

Toto652
LaliK
Ezt nem hiszem el... valaki mondjon már egy olyan tárhelyet, ahonnan nem törlik a képeket 1 hónap alatt. Minden hónapban elmegy a banner <#falbav><#shakehead>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

na közben megtaláltam, szóval nem kell, de azért köszi
megköszönném, ha átküldenéd privátban
pxxl
még van Helvetica 95 Black is

All hail the double x!

pxxl
HelveticaNeuePR Blk (Med, Lt) van ha gondolod :)

All hail the double x!

valaki nem tudna rajtam segíteni egy Helvetica 93 Black Extended nevû betûtípussal?
Toto652
Most hasamraütöttem és összedobtam egy perc alatt valamit:
Ilyesmire gondolsz vagy hogy?

Kép címe: Béla, Józsi és a két Elemér :D