Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy beteszed õket egy nagy képre aztán crop egy négyzetet a közepébõl :D
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Biztosan nevetni fogtok, s kérdésem olyan egyszerû lesz. Úgynevezett fantáziaképet tudok csinálni PS4-ben, viszont én egy egyszerû montázst akarok 4 darab képbõl, méghozzá úgy, hogy összesen egy négyszöget alkossanak.De nemt találom, hogy hol tudom mindezt megvalósítani.
Ha valaki leírná tõszavakban, megköszönném.
Üdv:
Antónia
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Na jó árban tényleg alatta van de minõségben....
ha PS hülyéskedéshez kell akkor jó lesz az is, de ha KOMOLY munkához használnád, akkor nincs mese be kell ruházni...
Nem muszáj a legújabb vehetsz régebbit is azt olcsóbban megkapod, bár igazán kevesen válnak meg tõle....! <#alien2>#alien2>
A Trust táblák olcsóbbak, de egész jól megfelelnek. A suliban is Trust termékeket használtunk.
Ott nagy táblák voltak. EZ már egy újabb változata azoknak, de még mindig feleannyiba kerül mint egy picurka Wacom.
Az lenne a bajom, hogy a cs4ben egyszerûen nem tudom elérni a 3d-s menüt, rá megyek és szürke az összes lehetõség (pedig extendedem van (11.0)). Mit tehetek?
pont témába vágott :)
A radiológus magához hívatja a beteget:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam elõször?
- A rosszat, doktor úr!
- Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésû, rosszindulatú tumor látszik!
- Hát ez szörnyû, és mi a jó hír?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.
On:
13 éve itt. Szép idő.
#13917: Hát, pl. a szülõk fiút akartak volna és lány lett, akkor:
-"Nõvérke, indítsa be a Photoshopot!" :D Pikk-pakk kész a fiú:D
13 éve itt. Szép idő.
A Standard verziót a fotósok, webes szakemberek és az amatõr felhasználóknak, míg az Extended bõvített kiadást a filmesek, mérnökök és egészségügyi dolgozók számára ajánlja a gyártó."
Wikipédia <#vigyor2>#vigyor2>
Valahogy megoldható a PS CS3 extended-ben, hogy egy képen egyszerre jelölje ki pl a "000000" az RBG kóddal ellátott fehér színeket nekem? Elõre is köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Igen létezik!
De az Adobe oldalán több adatot találsz melyik packban mi van, vagy melyik programhoz mi jár és mi van benne!
azt szeretném megtudni, hogy a ps-ból van nem extended verzió is?
ugyértem amiben nincs benne ilyen hogy adobe bridge stb. csak a ps?
All hail the double x!
nem olvastam vissza....
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
All hail the double x!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
gif-et ps-ben is lehet szerkeszteni de azt a részét nem vágom...
All hail the double x!
All hail the double x!
http://vectormagic.com/home
PS CS3-ban nem tudok egynél több képet megnyitni, mert elszáll a progi. régen ilyen nem volt...
ötlet?
Köszi
tudtok olyan vektorizáló programról, ami nem csak 256 színbe vekrotizál egy képet? az illustrator csak ennyit tud. :(
All hail the double x!
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]