Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
Nem ártana valami pontosabb meghatározás, mert ez így elég nehéz....
vagy beteszed õket egy nagy képre aztán crop egy négyzetet a közepébõl :D

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Toto652
"hogy összesen egy négyszöget alkossanak"???
Ezt a részét nem értem... o.O
Köszi a segitséget de sajnos kiderült, hogy a videókártyám (ati radeon 9600 pro 256 mb) nem fogadja el sem a cs4 sem a cs5 (régi már a videókaresz :D) :S
Chryst64
szerintem elobb allitsd be, hogy van 3d tamogatas a videokarin. a CS4 settingsben kell lennie valahol.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Szia mindenki!

Biztosan nevetni fogtok, s kérdésem olyan egyszerû lesz. Úgynevezett fantáziaképet tudok csinálni PS4-ben, viszont én egy egyszerû montázst akarok 4 darab képbõl, méghozzá úgy, hogy összesen egy négyszöget alkossanak.De nemt találom, hogy hol tudom mindezt megvalósítani.
Ha valaki leírná tõszavakban, megköszönném.
Üdv:
Antónia
Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MANOWAR
FOT3 Itt próbáld meg feltenni a kérdésed hátha tudnak segíteni.

MANOWAR
Tb-6300 (Trust)-om van (ha jól tudom a geniusokban és a Trust-okban ugyan az az elektronika van), Wacom minõségibb és persze precizebb és több mindent tud pl dõlés érzékelés. CS5-el már sokkal jobban lehet vele (trust)dolgozni, mert nem csak a saját progiján át tudod configolni.Radír nincs a toll másik végén de két gomb van rajta.Win 7-es alá rémálom felrakni (legalábis nekem)Xp- alatt tökéletes.A legelsõ próbálkozásom cerka után táblán ilyen lett. A fõ problémám a CS4-ben annyi volt, hogy nem adta vissza egy ceruza minden tulajdonságát: erõsebb nyomásra vastagodik a vonal ez megvan de erõsebb nyomásra a ceruza(hb-sok)sötétebb vonalat is hagy.Lehet én nem tudtam hol lehet beállítani a cs4-ban de cs5-ben már a menüsorban van mind kettõ.

Valaki létszíves válaszoljon mert nagyon kéne a 3ds menu.
Toto652
Végül is... egy biztos, Genius-t semmiképp ne vegyél, túl drága ahhoz képest milyen sz*r :P
Még itt van ez meg ez.
Érdemes körülnézni a Pixmanián...
Spészgószt
túl pici :)

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Chryst64
jah.. karbantartas van...

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
ez meg azert durva :D

Chryst64
ez a link nem igazan jon be..

Toto652
Mondjuk egy Wacom cintiq 12wx-re :D
Spészgószt
nemtom... ez a Trust érzékeli a dõlést? radír is van a tollban :D
Na jó árban tényleg alatta van de minõségben....
ha PS hülyéskedéshez kell akkor jó lesz az is, de ha KOMOLY munkához használnád, akkor nincs mese be kell ruházni...

Spészgószt
Csak a Wacom ha jót akarsz!
Nem muszáj a legújabb vehetsz régebbit is azt olcsóbban megkapod, bár igazán kevesen válnak meg tõle....! <#alien2>

Toto652
Ha minõségi kell, akkor Wacom tábla. De az nagyon drága japán termék.
A Trust táblák olcsóbbak, de egész jól megfelelnek. A suliban is Trust termékeket használtunk.
Ott nagy táblák voltak. EZ már egy újabb változata azoknak, de még mindig feleannyiba kerül mint egy picurka Wacom.
Chryst64
milyen digitalizalo tablat ajanlantok? tapasztalat?

Sziasztok!

Az lenne a bajom, hogy a cs4ben egyszerûen nem tudom elérni a 3d-s menüt, rá megyek és szürke az összes lehetõség (pedig extendedem van (11.0)). Mit tehetek?
köszönöm a segítséget, végre megkaptam a választ, már sok helyen kérdeztem. :D

Spészgószt
ok

papi08
Válasz erre gombot használj kérlek:) :D

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
nem off ez... <#alien2>
pont témába vágott :)

papi08
Kicsit off de:
A radiológus magához hívatja a beteget:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam elõször?
- A rosszat, doktor úr!
- Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésû, rosszindulatú tumor látszik!
- Hát ez szörnyû, és mi a jó hír?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.

On:

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Köszönöm!
#13917: Hát, pl. a szülõk fiút akartak volna és lány lett, akkor:
-"Nõvérke, indítsa be a Photoshopot!" :D Pikk-pakk kész a fiú:D

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
"egészségügyi dolgozók" ??? PS-elik az ultrahang képet?

Toto652
"A CS3 verziótól kezdve két változatban kerül forgalomba Standard és Extended. Utóbbi a Standard verzió minden szolgáltatásán kívül fejlett eszközöket tartalmaz a 3D modellezés és mozgó képek szerkesztéséhez.
A Standard verziót a fotósok, webes szakemberek és az amatõr felhasználóknak, míg az Extended bõvített kiadást a filmesek, mérnökök és egészségügyi dolgozók számára ajánlja a gyártó."
Wikipédia <#vigyor2>
Spészgószt
select/color range

papi08
Sziasztok!
Valahogy megoldható a PS CS3 extended-ben, hogy egy képen egyszerre jelölje ki pl a "000000" az RBG kóddal ellátott fehér színeket nekem? Elõre is köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
Nem a bridge miatt extended!
Igen létezik!
De az Adobe oldalán több adatot találsz melyik packban mi van, vagy melyik programhoz mi jár és mi van benne!

üdv
azt szeretném megtudni, hogy a ps-ból van nem extended verzió is?
ugyértem amiben nincs benne ilyen hogy adobe bridge stb. csak a ps?

pxxl
<#eljen><#vigyor2> miért nincs a win-ben gyárilag <#zavart2>

All hail the double x!

kifli
Megvaaaaaaan :D

Fixedsys 12pt :)
kifli
Megvolt már 72 találat asszem :D
Klon
ohh. jogos :)
nem olvastam vissza....

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

pxxl
nem az a probláája, hanem az h ez melyik betû.

am vágj ki egy részt és nézd meg what the font-on

All hail the double x!

Klon
#13899 ?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon
open valamilyen gif editor, képkockákat kimented, ahol kell ps-ben javítod/átírod, aztán gif editorban összerak.
gif-et ps-ben is lehet szerkeszteni de azt a részét nem vágom...

pxxl
beírod cmd-be, printscr, kicseréled a képrészletet, save, megint írsz megit cserélsz <#idiota><#eplus2>

All hail the double x!

kifli
Ahha :D

Akkor úgy kérdezem, hogyha ez a képet át szeretném írni hogy csináljam?
Akkor esetleg használd ezt a progit "PhotoZoom Pro", hogy ne pixelesedjen a nagyítástól.

pxxl
jajaja azon már túl vagyok :) nem lesz vektorizálva a kép, mert nagyon ronda lesz, inkább felhúzzuk nagyra az eredetit. ~650%-os nagyítás :/ de sajnos nincs más megoldás.

All hail the double x!

Esetleg ez megoldás lehet:

http://vectormagic.com/home

Klon
üdv

PS CS3-ban nem tudok egynél több képet megnyitni, mert elszáll a progi. régen ilyen nem volt...
ötlet?
Köszi

pxxl
hi!

tudtok olyan vektorizáló programról, ami nem csak 256 színbe vekrotizál egy képet? az illustrator csak ennyit tud. :(

All hail the double x!

NessieGraf
Amit a net normálnak hív, csak más felbontásban.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

kifli
Dos milyen font-ot használ? :D
MANOWAR
Nagyon szívesen <#hehe>(kösz az infót)

Mike at home
igen, ez volt a probléma

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]