Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
ha megtaláltam volna beírtam volna!
A 13. kerületben talán a dolmány utcában volt, de néhez mert szinte minden utcában van egy nyomda azon a részen... 😛
Egy fura újszerû irodaházban volt, de még cégtáblájuk se volt 😊
egy kis iroda volt 4-5 nyomtatógéppel...elég kihalt volt az iroda is valószínû már rég felszívódtak onnan 😄 gyanús is volt a túl olcsó ár...de leszarom megcsinálták... 😄
a lényeg hogy keress valami kis nyomdát...1000+1 van...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Mike at home
nem emlékszel kb hol volt?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nagyon humoros 😞
ilyenért járna vmi tockos

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én is digitális nyomdára gondoltam, szimpla nyomtatóval nyomtatni ez esélytelen

pxxl
<#nevetes1><#nyes>

All hail the double x!

<#idiota><#idiota>
yokel
Ha nem emléxel a nevére, akkor rá kell keresni... <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Spészgószt
Nyomda!
egyszerû nyomtatóval nem tudsz normálisat...
Én is csináltattam egy kis 13. kerületi suttyó nyomdával, kurva jól megcsinálta zsebre 1500 ft volt 600 db <#idiota> asszem, de nagyon minimál az tuti! sajnos a nevére már nem emléxem 😊

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

az ilyen maszek kisnyomdákban még alkudni is lehet
pxxl
mindegy mit csinálsz, ugrálni fog a papír, úgyhogy vagy silányabb minõség occsón, vagy profi drágán. szvsz egy névjegy nyugodtan ugrálhat pár mm-t, de ha nincs nagy mennyiség, akkor körbe kell nézni pár digitális nyomdát, hogy melyik csinálja olcsóbban.

All hail the double x!

nyomda?
Mike at home
a következõ a gondom
kétoldalasan kellene nyomtatnom névjegyeket
hogy csináljam?
egy átlag lézer ehhez nem lesz elég precíz
arra gondoltam, hogy középre igazítva nyomtatok, de akkor sem biztos, hogy így jó lesz

valami ötlet?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

MANOWAR
ügyes vagyok a saját hsz-re válaszoltam mondom én hogy kifolyik....<#falbav>

MANOWAR
Holnap meglessük, ma már nem mert lassan kifolyik a szemem és thx 😊

Spészgószt
Elsõre talán kipróbálhatod a layer blending módjának átállításával! Átpattintod "darken"-re + törölgetsz ha kell ...

MANOWAR
Srácok milyen technikát ajánlotok arra ha egy beszkennelt kézi rajzon csak a körvonalakat(pl fekete fehérnél az egész rajzot)akarom egy layerre rakni de a rajzban lévõ fehér részek maradjanak ki?<#fejvakaras>
Digitáblával nem megy annyira mint papíron sajna.<#shakehead>

kifli
meg lett oldva köszi Spészgószt 😊
Spészgószt
Én megcsinálom neked most délután!
(már csak a másik topig miatt is) <#alien2>

Toto652
Több gond is van a képpel.
Elég romlott jpg, ráadásul nem átlátszó. Ilyen esetben én azt csinálnám, hogy berakom illustratorba és vektorizálom a Live Trace-el.
Eztán akár 128 cm-es is lehet minõségromlás nélkül 😊
Toto652
Tényleg a megfelelõ helyre tedd... nekem a második kifejezetten tetszik 😊
kifli
valaki megtudná azt csinálni nekem, hogy ennek a képnek a szélessége 9cm legyen, és ne romoljon sokat a minõség? 😊

Megcsináltam hogy átméreteztem, de egy pólóra lesz, és szerintem így nem nézne ki jól...
LaliK

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Spészgószt
<#levele> gáz !

betegek
Hello Mindenkinek!
Szerintetek milyenek a képek?

Wind And Mac VS Linux
Octopus 😄
PC-Performance

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Spészgószt
mégsem...<#vigyor5>

MANOWAR
Neked is szép napot netty29!!!<#fogmosas>

Szia!

Igen a lényeg, hogy megkaptam a helpet. Nem sokat jártam még erre, abszolút idõhiányban, de akkor igérem, hogy innentõl sûrûbben látogatom az oldalt, és ha tudok segítek én is, bár még eléggé kezdõ PS-s vagyok...
Szép napot
LaliK
Rendben, megkaptad a helpet. Nem kell itt támadni senkit... Mindenki tudja hogy ki mennyit tesz a fórumozók kérdéseinek megválaszolása érdekében. Én még nem láttalak itt szóval Te még nem tudod. Manowar-nak részben igazat adok, mert ugye senki nem tudta hogy lefagyott a gépet és ezért tetted fel mégegyszer a kérdést és elhiheted elég sok tag jár ide úgy hogy feltesznek egy kérdést, aztán valaki válaszol rá de nem érti/nem erre gondolt és bemásolja mégegyszer ugyanazt. Szóval a lényeg hogy segítettek. Ha lehet, akkor innen ON.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Spészgószt
köszi...alap...<#buck>

T e tényleg nem érted??? Nem olvastam el a régebbi bejegyzéseket, minek is, ha egyszer biztos voltam benne, hogy a help-em nem került fel?! A többiek kérdéseire illetve válaszaira pedig nem voltam kíváncsi. Ilyen egyszerû. Látod, ez a baj, hogy ilyenekre használod ezt a fórumot....Nem áll feljebb egyébként, a támadásodat reagáltam le, nagyon egyszerûen. Természetesen nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint TE..😊
Spészgószt
lol...csak azt nem értem a segítõ választ miért csak az után olvasta el, hogy beírja még egyszer a <#help> et... még a "nem normálisok" is körbenéznek mielõtt kérdeznek... <#idiota> aztán még neki áll fentebb...<#zavart2>

Köszönöm, igazán hasznos volt 😊 szép estét!
Kedves Mandwap!
Milõtt elõszeretettel gyaláznál itt mindenkit: lefagyott a gépem , amikor feltettem a help-et, ezért azt hittem, nem mentette, és ma, amikor volt 2 szabad percem, gondoltam felteszem a kérdésemet , amit ha jobban megnézel, nem " becopyztam", ezért volt fennt kétszer. A normális-nem normális témakörröl annyit, hogy nem is szeretnék sosem a normálisak közé tartozni, és természetesen nem fogok csodálkozni, ha TÕLED nem kapok segítséget, mert nem fogok alkalmat adni rá.
VISZONT CONZERV-NEK KÖSZÖNÖM, ILYEN TAGOKKAL ÉRDEMES EGY FÓRUMOT MÛKÖDTETNI!Jóccakát
Spészgószt
NEM lehet rajta segíteni, max ha egy font editorral csinálsz! Ha ANGOL betûkészletet szedsz le ne is várd hogy ékezet legyen benne! Keress magyart és abban lesz ékezet!
Vagy festesz rá utólag <#idiota>

MANOWAR
Szerintem tiszta hülye aki nem normális 😄 most komolyan elolvassa a neki szánt tutort majd újra bekopiza a helpjét, ha ugyan abban az idõban tette volna fel oké.... csodálkoznak hogy nem kapnak legközelebb helpet ha valami gáz van.<#gunyos1>
Thx Conzerv 😊(helyette is)

Joestet😊
segitseg kene!! Ha betutipusokat szedek le PS-re az ekezeteket nem irja ki, lehet ezen segiteni?

Spészgószt
Robot e vagy?

pxxl
<#ticking>

All hail the double x!

Hola Mindenki!
A kérdésem nem bonyolult, mégis szükségem van segítsége. Szóval ha egy tárgyy hátterét szeretném elhomályosítani, de úgy, hogy ne tûnjön úgym, mintha oda lenne vágva a tárgy, mit javasoltok? Lencsefolt szûrõ, intelligens élesítsé, radír, és hogyan, milyen beállítások mellett?Mert eddig akármivel próbáltam vagy nagyon elkülönült a háttér az elõtértõl, vagy látszott hogy nem szépek a tárgy szélei. Vagy ezt nagyobb kézügyesség nélkül felejtsem el????
Köszi a segítséget, szép napot mindenkinek.
yokel
Szia,

Ha már CS4-et használsz, akkor használd is ki a lehetõségeit és csináld profi módon a dolgot. Elsõ szabály mindig törekedj a flexibilitásra, vagyis, h késõbb bármikor módosítani lehessen a beállításokat rajta, anélkül, h az eredeti képhez hozzányúlnál. Azon sosem szabad változtatni (ideális esetben).

Íme az én tanácsom, h, h csináld:

1. Pen tool-lal path-old körbe a tárgyat amit meg akarsz hagyni "élesen".
2. Convert for Smart Filters (ezzel azt éred el, h a layer-re ráadott filterek/effektek értékeit dupla kattintással bármikor megváltoztathatod és ez itt a lényeg! <#heureka>
3. A smart filtert a layeren kimaszkolod az 1. pontban megcsinált path-al.
4. Végeredmény...

És mindezt úgy éred el, h az eredeti képhez hozzá sem nyúltál, de a beállításokat késõbb bármikor megváltoztathatod rajta!
A lényeg a smart filter + mask! <#heureka>

És mindez itt van képekben is:

Remélem erre gondoltál és tudtam segíteni neked, ill. azoknak is akik nem is ismerték még ezt a módszert... <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Evin
Nem hiszem, hogy programozók fordítanák, de tényleg kerülendõ a magyar kiadás, sajnos már évek óta.
Ha legalább 2 nyelvû lenne, hogy valamin rajtahagyom az egeret, akkor kiírja a másik nyelven.(persze korrekt fordításnál lenne jó)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

pxxl
jah tényleg xD

All hail the double x!

Spészgószt
mert a szöveg amit leírt magyar PS : "Gauss életlenítés, lencsefolt hozzárendelés, radír" egyszer próbáltam én is de 2 perc után rosszul lettem!
Miért mindíg a leghülyébb hozzánemértõ programozók fordítják le, vagyis próbálják fordítani...nemhogy a felhasználókat kérnék meg rá...kicsit barátibb lenne!

pxxl
hogy jön ide a magyar ps? am undorító magyarul 😄 1x megnéztem, aztán semmit nem találtam meg xD

All hail the double x!

Spészgószt
Ajj ez a magyar PS <#falbav> a sírba visz egyszer!
Azt is tedd hozzá hogy a "toll" ezközzel rajzolja körbe! <#alien2>

pxxl
pl. körberajzolod a tárgyat, select - inverse (ctrl+shift+i), filter - blur - guassian blur (vagy hogy írják) 2-5 körüli értékkel

All hail the double x!

Hola mindenkinek!
A probléma: CS4-et használok, ha szeretném elhomályosítani egy tárgynak a hátterét, melyik eszközzel lehet a legszebben, és hogyan? Gauss életlenítés, lencsefolt hozzárendelés, radírozzak ( és hogyan), mert a végeredmény mindig ugyanaz, nagyon látszik a tárgy élei mentén a retusálás.
Köszi a válaszokat, szép estét!
http://videosmart.hu/video/adobe-photoshop-cs5-content-aware-fill
Spészgószt
Van valakinek grafikai tevékenységet elszámolni tudó cége???
<#vigyor5>