Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 13. kerületben talán a dolmány utcában volt, de néhez mert szinte minden utcában van egy nyomda azon a részen... 😛
Egy fura újszerû irodaházban volt, de még cégtáblájuk se volt 😊
egy kis iroda volt 4-5 nyomtatógéppel...elég kihalt volt az iroda is valószínû már rég felszívódtak onnan 😄 gyanús is volt a túl olcsó ár...de leszarom megcsinálták... 😄
a lényeg hogy keress valami kis nyomdát...1000+1 van...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ilyenért járna vmi tockos
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
egyszerû nyomtatóval nem tudsz normálisat...
Én is csináltattam egy kis 13. kerületi suttyó nyomdával, kurva jól megcsinálta zsebre 1500 ft volt 600 db <#idiota>#idiota> asszem, de nagyon minimál az tuti! sajnos a nevére már nem emléxem 😊
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
All hail the double x!
kétoldalasan kellene nyomtatnom névjegyeket
hogy csináljam?
egy átlag lézer ehhez nem lesz elég precíz
arra gondoltam, hogy középre igazítva nyomtatok, de akkor sem biztos, hogy így jó lesz
valami ötlet?
Digitáblával nem megy annyira mint papíron sajna.<#shakehead>#shakehead>
(már csak a másik topig miatt is) <#alien2>#alien2>
Elég romlott jpg, ráadásul nem átlátszó. Ilyen esetben én azt csinálnám, hogy berakom illustratorba és vektorizálom a Live Trace-el.
Eztán akár 128 cm-es is lehet minõségromlás nélkül 😊
Megcsináltam hogy átméreteztem, de egy pólóra lesz, és szerintem így nem nézne ki jól...
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Igen a lényeg, hogy megkaptam a helpet. Nem sokat jártam még erre, abszolút idõhiányban, de akkor igérem, hogy innentõl sûrûbben látogatom az oldalt, és ha tudok segítek én is, bár még eléggé kezdõ PS-s vagyok...
Szép napot
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Milõtt elõszeretettel gyaláznál itt mindenkit: lefagyott a gépem , amikor feltettem a help-et, ezért azt hittem, nem mentette, és ma, amikor volt 2 szabad percem, gondoltam felteszem a kérdésemet , amit ha jobban megnézel, nem " becopyztam", ezért volt fennt kétszer. A normális-nem normális témakörröl annyit, hogy nem is szeretnék sosem a normálisak közé tartozni, és természetesen nem fogok csodálkozni, ha TÕLED nem kapok segítséget, mert nem fogok alkalmat adni rá.
VISZONT CONZERV-NEK KÖSZÖNÖM, ILYEN TAGOKKAL ÉRDEMES EGY FÓRUMOT MÛKÖDTETNI!Jóccakát
Vagy festesz rá utólag <#idiota>#idiota>
Thx Conzerv 😊(helyette is)
segitseg kene!! Ha betutipusokat szedek le PS-re az ekezeteket nem irja ki, lehet ezen segiteni?
A kérdésem nem bonyolult, mégis szükségem van segítsége. Szóval ha egy tárgyy hátterét szeretném elhomályosítani, de úgy, hogy ne tûnjön úgym, mintha oda lenne vágva a tárgy, mit javasoltok? Lencsefolt szûrõ, intelligens élesítsé, radír, és hogyan, milyen beállítások mellett?Mert eddig akármivel próbáltam vagy nagyon elkülönült a háttér az elõtértõl, vagy látszott hogy nem szépek a tárgy szélei. Vagy ezt nagyobb kézügyesség nélkül felejtsem el????
Köszi a segítséget, szép napot mindenkinek.
Ha már CS4-et használsz, akkor használd is ki a lehetõségeit és csináld profi módon a dolgot. Elsõ szabály mindig törekedj a flexibilitásra, vagyis, h késõbb bármikor módosítani lehessen a beállításokat rajta, anélkül, h az eredeti képhez hozzányúlnál. Azon sosem szabad változtatni (ideális esetben).
Íme az én tanácsom, h, h csináld:
1. Pen tool-lal path-old körbe a tárgyat amit meg akarsz hagyni "élesen".
2. Convert for Smart Filters (ezzel azt éred el, h a layer-re ráadott filterek/effektek értékeit dupla kattintással bármikor megváltoztathatod és ez itt a lényeg! <#heureka>#heureka>
3. A smart filtert a layeren kimaszkolod az 1. pontban megcsinált path-al.
4. Végeredmény...
És mindezt úgy éred el, h az eredeti képhez hozzá sem nyúltál, de a beállításokat késõbb bármikor megváltoztathatod rajta!
A lényeg a smart filter + mask! <#heureka>#heureka>
És mindez itt van képekben is:
Remélem erre gondoltál és tudtam segíteni neked, ill. azoknak is akik nem is ismerték még ezt a módszert... <#hehe>#hehe>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Ha legalább 2 nyelvû lenne, hogy valamin rajtahagyom az egeret, akkor kiírja a másik nyelven.(persze korrekt fordításnál lenne jó)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Miért mindíg a leghülyébb hozzánemértõ programozók fordítják le, vagyis próbálják fordítani...nemhogy a felhasználókat kérnék meg rá...kicsit barátibb lenne!
All hail the double x!
Azt is tedd hozzá hogy a "toll" ezközzel rajzolja körbe! <#alien2>#alien2>
All hail the double x!
A probléma: CS4-et használok, ha szeretném elhomályosítani egy tárgynak a hátterét, melyik eszközzel lehet a legszebben, és hogyan? Gauss életlenítés, lencsefolt hozzárendelés, radírozzak ( és hogyan), mert a végeredmény mindig ugyanaz, nagyon látszik a tárgy élei mentén a retusálás.
Köszi a válaszokat, szép estét!