Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valszeg azért töredezett a széle, mert kis felbontású a kép, nyiss egy ~2-300 dpi-s képet, akkor szép ívet ad. 😊
All hail the double x!
Szeretnék 1kis segítséget kérni.
Ps-ben hogy tudok szép lekerekített sarkú 4zetet készíteni?
Ami adott eszköz, az olyan töredezett ívet ad nekem.
köszi.
aki festegetni akar fotosottyban, rajzolni, és nem csak fotómanipulálással, stb foglalkozni.
loish FAQ
ilyesmiket, ha még tudtok, én szívesen fogadom.
Kumiho #2179
Csináltam 2 fotót egy hátraterített vászonnal de sajnos pár hibával sikerült csak.
1. fotó:
Két probléma van vele. Az elsõ, hogy a bal oldali részen van egy nagy fényesség, amit próbáltam leszedni de nem sikerült... Azt szereretném, hogy egyenletes legyen a háttér színe, és ne legyen olyan nagy részen egy akkora fényesség.
A másik probléma, a fej alatt, és a bal oldali váll között lévõ felgyûrõdött vászon... Valahogy alulról próbáltam klónozni mert úgy lenne természetes hatású, nem igazán sikerült. Fentrõl gyûrödött le, vagyis a lenti rész az alapháttér... Szerintem jól látható, olyan mintha oda lenne másolva egy teljesen más helyrõl egy részlet a háttérrõl :S
http://img146.imageshack.us/img146/2201/48112993.jpg
2. fotó
Szintén ugyanazon a helyen fel van gyûrõdve a vászon csak itt már nagyobb területen...
A másik, bár nem olyan nagy baj, hogy a kép bal oldalán klónozni kellett a vásznat mert nem ért végig a képen, és az a vékony kis csík oldalt elég hülyén néz ki, olyan mintha meglenne toldva a háttér, és ugyanúgy néznek ki egymás mellett a minták... Nem tudom hogyan lehetne természetes hatásúvá tenni, mintha nem azt a hatást keltené hogy megvan hosszabbítva a háttéranyag.
http://img802.imageshack.us/img802/8900/57999951.jpg
Ha valakinek az ideje engedi, és segítene azt nagyon megköszönném, remélem nem túl nagy feladat. Igazából egy kész portfólióba szeretném beiktatni a képeket, csak így még nem igazán elég jók és nem tudom kinek a segítségét kérni.
Üdv!
1:1ben ugyanazokkal a paraméterekkel hozza be.
A kérdés az, hogy a PS ha megnyitja a képet, miért "rontja el" ezt a "szûrést" már beemeléskor???
Hol kell ezt beállítani, hogy "szépen" nyissa meg a képeket?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ugyanaz a kép:
PS-el való megnyitás ELÕTT:
PS-el megnyitva: (és mentve) felbontás tehát ugyanannyi maradt!! mégis más a kép!! (vörösek szélét nézzétek!)
A következõ miért van?
Adott egy kép, a tulajdonságok szerint 300 dpi, 857x857 pixel.
Megnyitom PS-sel és máris 72 dpi-s lesz, pixeles mint az állat.
Ha elmentem akkor ugyanúgy 857x857 px marad, de láthatóan borzasztó pixeles (nem mosódnak össze mint a forrásképnél)
Ha pedig a PS-ben már megnyitás után (amikor már elbaszta a képet pixelesre) beállítom, hogy legyen 300 dpi-s a kép, akkor csinál egy 3575x3575 pixeles. 5 megás képet...
?????????????
Hogyan lehetne ezt megoldani??
tudom, oda akartam berakni de elbénáztam.Ide csak a #14336 postot szántam volna😊
www.czekoart.hu
Meg kész színpaletták is érdekelnének😊
www.czekoart.hu
Erre most jöttem rá, hogy a Premiere Pro is tud GIF-et csinálni videóból <#wave>#wave>
Köszi a segítséget!
imagereadyvel kapcsolatban itt lehet kérdezni?
mert annak a topikja enyhén szólva is ki van halva...
nem igazán vágom még, de lényegében csak arra lennék kíváncsi, hogy hogy tudom egy gif összes képkockáján a színeket/kontrasztot módosítani egyszerre, mert amikor ezzel próbálkozok, mindig csak egy frame-t módosít.
remélem valaki tud segíteni azért.
htx
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Vagy nálad mûködik? o.O
#14326 File->Import->Video frames to Layers... ?
Trükkösen megoldható. Nyisd meg, jelöld ki -> Edit -> Define pattern
Csinálja rétegére egy mask-ot, vedd elõ a "festékesvödröt", válaszd ki a fejlécben, hogy Pattern-nel akarsz festeni (eredetileg Foreground). Válasz ki az imént létrehozott mintát. A maszkot töltsd ki ezzel.
Kész. Nem tökéletes a végeredmény, de jobb mint a semmi... 😉
Hogyan tudnám azt megoldani, hogy e képnek a fekete részei átlátszóak legyenek, pont úgy, mintha áthúznám egy másik képre és a rétegstílust Screen-re állítanám? Color range-el már próbálkoztam, de nem lett az igazi. Tulajdonképpen ennek a logónak az átlátszó hátterû verzióját szeretném létrehozni:>
Elõre is köszönöm a segítséget. 😊
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Hogyan lehet rétegek találkozását összemosni? Mit kell használni?
A konkrét dolog, amit szeretnék egy nyuszira egy gyerekarcot rátenni, de ha csak simán rápattintom elég hülyén néz ki.
Van valami jó tanács?
Köszönöm.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Megan Fox
Egy videó képkockáit akarom berakni Ps-be, hogy Gif-et csinálhassak belõle. Miután bevitte a videót, az összes képkocka fehér.
Mi lehet a probléma?
Chaos Anno Domini
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Chaos Anno Domini
Ps CS3-ban Video Frames to layer opció-nál kapok X100 fehér frame-et.
Ez miért van? Xvid a videó és van xdvid codecem.
Egy Gif animációt szeretnék videóból... mitõl nem mûködhet?
Mellesleg azt nem tudod véletlenül melyik színprofilt szokták használni hivatalosan? Illetõleg általában nyomdaiparban melyiket érdemes?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Tudna valaki segíteni nekem abban, hol lehet beállítani, hogy a kimentett file ugyanolyan színekben jelenjen meg, mint a PS-ben. Valahogy nincs szinkronban a monitor a PS és OS színkezelésével. Ált sima RGB-ben dolgozom a PS-ben, mert nem ipari felhasználásra dolgozom. Viszont nagyon sokszor zavaró, hogy másképp jelenik meg a végeredmény, mint munka közben, ami rohadt idegesítõ. 😊 (CS3-at használok)
Szóval van valakinek valami tippje, hogy miként lehet egy asztali gépen a munkakörnyezetben összehangolni a színbeállításokat?
Elõre is köszönöm!

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
de ha pénzt akarsz kidobni egy mintás kukás zacskóra a te dolgod, de ahogy Te írtad a "gagyi szatyor" igénytelenséget sugall a vásárlónak és ha nincs szükséged folyamatos ingyen reklámra akkor biztos jól megy a bolt és nem lesz probléma kipengetni azt a 20ast, hogy megcsinálja neked itt valaki😉
www.czekoart.hu