Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
coreldraw-t nem ismered?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
http://kep.psharing.com/508996.jpg
Bár nem az enyémet használod😊<#mf1>#mf1>
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Ívre szöveget rá tudok írni, hogy szépen egyenletesen legyenek, de vonalat, ojjektumot' nem. :-)
Kizárt, hogy kézzel kéne fokonként húzogatni egyenként a vonalakat.
Erre lettem volna kíváncsi.
(nem nagyszám, gondolom inkább a menete érdekli mint engem a #14935 hsz)
máskülönben meg segédvonalakat húzol bizonyos fokonként, meg egy körívet akár, hogy széen álljon, és akkor oda rakod a vonalakat.
meg még van egy pár módszer biztos ami másnak máshogy áll kézre.
All hail the double x!
fehér vonal: pen tool ezen belül paths 2-es stroke-al
rovátkák :pen tool ezen belül Line tool
szöveg szám: type tool
Simán lesoppolom a fülét valakinek, vagy átrakom az arcát, de egy ívre fingom nincs, hogy tenném rá a vonalakat egyforma távolságra pl.
All hail the double x!
Meg gondolom a számok is teljesen újak!?
de lehet a srác nem tudja méretarányosan kinyomtatni nem? 1:1-es szkennel kép volt az eredeti nem?
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
ha nem jön be link 😊
Jó lett....
All hail the double x!
[/url][/img]
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
A kör vektorhoz próbáltam hozzáadással plusz szerkesztõ pontokat adni és vissza zárni de nem az igazi. A legjobb a vektorok egyesítése lenne.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
A következõ problémával fordulnék hozzátok. Adott egy .NEF kiterjesztésû fotó amit Nikon Capture NX programmal feldolgozok. Ezt lementem JPG-be és ekkor nyitnám meg PS-sal. A probléma ott van hogy míg a Capture NX-ben szépen átfedés van fekete és fekete között addig a PS-ben durva az átmenet és olyan mintha gyûrûs-foltos lenne. Ahhoz tudom hasonlítani mint amikor egy játék 16millió színt használ a 32millióval ellentétben. Van valami állítási lehetõség a PS-ben amivel ezt ki tudom küszöbölni?
Próbáltam az Image->Mode panelt de semmit sem segít. Olyan mintha valami alapbeállítást kellene megváltoztatnom... Megfordult a fejemben az is hogy a JPG ennyit tud, no igen de akkor a Capture NX miért tudja szépen megrajzolni a JPG formátumot??
Elõre is köszönöm ha valaki tud segíteni...
All hail the double x!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nagyon szépen köszönöm 😄
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
amúgy 20e pixel? nincs ekkora kép, mert felesleges!
csináld nyugodtan 300dpi-ben negyed akkorában (gondolom méter, méter és fél körül lehet a cucc), mint a valós méret. a büdös életbe nem veszi észre senki a nyomtatáson, hogy ekkorában csináltad
én nemrég csináltam 6.5x2.5 méteres molinót, direkt megkérdeztem a gyártót mekkorában várja. azt mondta 10-ed(!!) akkorában elég, persze azt 300dpi-ben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Document Size-nál a pixel helyett a cm-t választod.
vagy
Edit/Preferences/General -> Units&Rulers és a Rulers-nél a cm-t választod.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom beállítani, hogy cm-ben legyen megadva a kép nagysága és ne pixelben. elvileg meg lehet csinálni, de én nem találtam meg hogyan.
elõre is köszi a segítséget!