Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi az anyagot jónak tûnik. Tanulmányozni fogom, és jelentkezem, ha megakadnék 😊
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Vagy szted a betonon hogy fog kinézni a füves árnyék? :-)
Amikor már a pen tool-al körbejelöltem, és kivágtam árnyék nélkül, akkor ráteszem a másik képre, és ott nekem kell az árnyékot odarajzolni? 😮
mert szerintem az baromi nehéz árnyékot valóságosra rajzolni.
köszi
#15018: köszi
Ennél a képnél szeretném a házat eltüntetni, mert nem valami szép, és a helyére valami mást.
Milyen ötletetek van?
köszi
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Nálam mûködik a gradient tool.
Lehet, hogy nálad rossz valami.
shift+G vagy jobb klikk a paint bucketre és ott van!!!<#alien2>#alien2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
G-re a Paint Bucket tool van beépítve.
A Window menüben nincs gradient tool.
Akinek az van, próbálja már ki a következõt:
Gradient tool kiválaszt,felsõ menüjében transparency bepipa, húzol egyet a képre....és mi történik arra lennék kíváncsi! Elvileg ilyenkor a gradient réteget maszkra tenné...de nálam sehogy nem csinálja!!!
Arra lennék kiváncsi másnál sem mûxik azaz alapvetõen rossz a funkció a cs5ben vagy az én készülékemben van a hiba?!
Valaki tudna segíteni? Egy képrõl szeretném eltûntetni magamat a második felérõl illetve középen az alsó kis napot, így:
http://www.kephost.com/images4/2011/4/6/g67l5ejumuzfk5veqbw3.jpg
Meglehetne oldani, hogy helyettem a kép második felén folytatódjon helyettem enyhén a tüzes felhõ effektus? De úgyis tökéletes ha végén már elkezd sötétülni a kép, és a legvégén már teljesen fekete lesz.
Itt az origi kép:
Köszönöm elõre is!
és a fények is fontosak, bár azokat lehet manipulálni utólag <#alien2>#alien2>
Ha van egy fényképetek, amin ti vagytok rajta, és az utcán vagytok lefényképezve,
de a háttér nem megfelelõ, mert egy nem szép ház van a háttérben,
akkor hogyan kerestek háttérképet?
Quickselection tool-al pedig rá birnám tenni a háttérképre a sajátomat.
köszi
Gondoltam, hogy megkérdezlek benneteket ebben a topic-ban hiszen, többetek már régóta használ PS-t, és hátha tudtok ilyen írásokat.
Egyébként ez is jó, amit linkeltél, köszi. Ebbõl is tudok "falatozni" 😊
Egy kis segítséget kérnék.
A PS egy fizetõs képszerkesztõ program.
Vannak ingyenes képszerkesztõ programok is, mint pl.: PhotoScape, GIMP2
Nekem egy olyan információra lenne szükségem, ahol össze van hasonlítva egy ilyen ingyenes képszerkesztõ program és a fizetõs PS.
Össze van hasonlítva tulajdonságaiban, hogy pl. mit lehet egyikban és mit a másikban. Az összehasonlítás végén pedig ki van elemezve, hogy miért érdemes megvenni a fizetõset, és miért érdemes inkább ingyeneset használni.
Akár, ha tudtok valami dokumentumot, jegyzetet, honlapot, vagy bármit, ahol van ilyen leírás, azt nagy segítség lenne.
A PS fizetõs, most tekintsünk el attól, hogy kalóz torrent verziókat le lehet tölteni, és akkor nem fizet senki. Alapvetõen fizetõs.
köszi szépen.
Üdv.,
ezt a két átmenetet nem tudom átkonvertálni CMYK-ba...:S
próbáltam már ezeregy dolog (color balance, mixer, webes paletta) sehol semmi, nincs ilyen szín? 😮

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Azaz ha ctrl+v-t nyomok, akkor az adott layer méretére ugorjon a beillesztett kép, ne kelljen még utána ctrl+tvel lekicsinyíteni/nagyítani!
nem a ctrl+shift+v mert az csak középre teszi.
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
All hail the double x!
Amúgy itt egy jó példa, h mit lehet ilyenekbõl kihozni:
1. eredeti számlap
2. egyedi 1
3. egyedi 2
4. egyedi 3
Na jó off vége! <#bohoc>#bohoc>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Amikor meg már megvan autóként az összes méret...na onnantól meg pláne zöld a pálya. Szólj, ha tervezel ilyesmibe belevágni, tudok adni két szorgos kezet... 😊
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Hát igen, ennyi pénzért lehet, h ilyenekkel kéne foglalkoznom mellékesbe?! Hmm-hmm <#ravasz1>#ravasz1>
Kicsit utánanéztem neten, mennyire elterjedt ez az egyedi számlaposdi és hát legfõképp külföldön van ennek piaca, szal érdekes dolgokat lehetne ilyenekbõl kihozni, ha van egy kis fantáziája az embernek.
Gyorsan ki is próbáltam illuba mennyire bonyi ilyeneket csinálni, hát nem túl nagy erõfeszítés, fõleg ha van hozzá 1:1-es minta és utána már csak a képzelet szab határt hogy nézzen ki az egyedi számlap.
Ebbõl kiindulva összedobtam egy kicsit továbbgondolva a dolgot egy ilyet meg egy ilyet
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
All hail the double x!
A legjobb az lenne, ha az eredeti számlapokat kiszerelnéd és beszkennelnéd 1:1-be és az alapján megcsinálni az egyedi számlapokat, mert ilyen 100x60 px-es kis képekbõl nincs értelme, mert ha nem lesz pontos a skálázás rajta, "csalni fog" az óra.
Vagy egyszerûen veszel egy újat.
Az arányok elkészítéshez pl a legalsó linkelt képen jó lenne ha megmérnéd a km számláló melletti kijelzõ szélességét mm-ben.
Akkor legalább raster image fájlként a méreteket meg lehetne csinálni. A PS-hoz meg csak türelem kell.
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Segítség szeretnék kérni. szeretnék egyedi számlapot a corsámba. Ehhez kellene grafikailag és szerkezetileg segítség. Vanna képeim. Adott egy minta ami alapján lehetne dolgozni. Adott egy kék színû amilyet én is szeretnék (minta a mellékelt képen) és a gyári órám. Esetleg ebbõl meg lehetne oldani a dolgot ?
Kék háttér,fehér számok, esetleg középen vmi corsa felirat.
Igazából méretet nem tudok pontosan hogy mekkora az eredeti órának illetve üzemanyag és hõfokjelzõnek de az majd egy másik kérdés lesz h nyomtatásnál hogy állítom be a méreteket.
Milyen lapra fogod nyomtatni? Pontos méretet hogy adsz meg?
Esetleg vki tudna nekem segíteni az elkészítésben ha adok mintát + elképzelész? 😊