Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
majd megbeszéljük holnap itt hogy ne legyen annyi off 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ilyet még nemláttam, holnap majd utánnanézek, mert aranyos kis problémának tûnik, érdekel, de most nemlesz idõm foglalkozni vele...
amúgy független milyen böngészõbe nézed a flashplayer ugyanúgy mûködik mindegyik böngészöben 😊
Csináld fordítva. Elõször megcsinálod a honlap kinézetét, aztán "szeleteled fel".
fent a link pixel2life.com, vagy a tutorial.hu. Nagyon sok magyarázat van róla.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
köcsög
2: Fel van telepítve a Corel.
3: Annyira értek hozzá hogy észreegyem, a fontban nincsenek meg azok a karakterek amikre szükségem lenne.
Kösz szépen a fáradozást Clidey, csak nem haladtam elõre vele.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
néha én is meglepõdök milyen gógyi vok :o
... got nothin to share with you...
Az-az copy, majd paste
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
kijelöltem egy részt egy képen és azt hogy lehet átmásolniegy másikra??
Ja!
Neki nincs is feltelepítve a Corel. Akkor az tényleg gáz. Ha nem ért hozzá az is. 😞
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egyébként ha nem telepíted fel a fontot, akkor is tartalmazza a vektorgrafikus átrajzolást a Corel fájl. Annak sem veszed hasznát? <#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Azért köszönöm.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Bár ahogy nézem, ez tényleg valami difólt fontnak néz ki...de ha esetleg mégsem az, New Times Roman-ból pillanatok alatt át lehet alakítani. Szólj ha nem megy, és segítek.
én is úgy szoktam
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Lenne a fateromnak egy munkája, amihez egy megszabbott betûtípus kéne. Nos a megbízó volt olyan eszes és elküldte hogy hogy néz ki a betûtípus, de a nevét nem adta meg
A szöveg ez lenne.
Ha báeki tudja ez milyen betûtípus, vagy valami megszólalásig hasonlót tud adni, nagyon megköszönném 😊
Viszont a bannertárhelyrõl majd beszélni kéne...
Nekem már az, ma, vagy holnap el is kezde, aztán egy hétig faszásan elleszek azzal, hogy visszaállíccsam a renccerem. :CCCC
Esetleg próbáld meg a vidkártya drivert frissíteni.