Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
fennt banner

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vki tudna adni egy jó photoshopos oldal címet lehetõleg magyar kéne...

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Dichter
ok
added to fav 😊

joebacsi
nemcsak, tod 9k 😄
majd megbeszéljük holnap itt hogy ne legyen annyi off 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dichter
Vágom, Te is a körmöd rágod a ponthatárok miatt 😊
Egyébként köszi 😊

joebacsi
értem...izé nemértem 😊
ilyet még nemláttam, holnap majd utánnanézek, mert aranyos kis problémának tûnik, érdekel, de most nemlesz idõm foglalkozni vele...

Dichter
nemcsúszik, ez a probléma. Ha ott is csúszna, akkor tudnám mi a gáz 😊

capisci?

joebacsi
tehát biztos ie-ben is elcsúszik...

joebacsi
elcsúszik az mc, amibe töltöd a képet...így hogy nemlátom a forrást pontosan nemtudom hol a hiba
amúgy független milyen böngészõbe nézed a flashplayer ugyanúgy mûködik mindegyik böngészöben 😊

Dichter
tudom, hogy Te értesz a Flash-hez. Nézdd meg ezt az oldalt plz Firefox, vagy Netscape alatt. Konkrétan a képgalériát. Mi lehet a baj?

joebacsi
használj flasht <#bee1>

Dichter
😊

Csináld fordítva. Elõször megcsinálod a honlap kinézetét, aztán "szeleteled fel".

fent a link pixel2life.com, vagy a tutorial.hu. Nagyon sok magyarázat van róla.

odex
sziasztok weblapnak dizájnt szeretnék csinálni photoshoppal! azt ajánlották hogy elõször valami szeletekre osszam fel az oldalt az eddig megvan és ha egy képet akarok betenni?ahoz mit kéne csinálnom?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

jointeer
már elmondhatom magamról, hogy kezdõ vagyok, mer már kb. tudom hogy mi mit csinál<#idiota>

köcsög

Amse
nem.win reinstall.

De én egy szóval sem mondtam hogy a Tokaji Hárslevelû szöveget kéne felírnom, én csak egy ehhez nagyon hasonló fontot kerestem.
2: Fel van telepítve a Corel.
3: Annyira értek hozzá hogy észreegyem, a fontban nincsenek meg azok a karakterek amikre szükségem lenne.

Kösz szépen a fáradozást Clidey, csak nem haladtam elõre vele.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sonajk @:o)
😄

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

jointeer
még van mit tanulni

köcsög

jé ez eszembe se jutott...
néha én is meglepõdök milyen gógyi vok :o

... got nothin to share with you...

ctrl+c - ctrl+v
Az-az copy, majd paste

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

lehet elég hülye kérdés, de nekem elnézhetitek 😊
kijelöltem egy részt egy képen és azt hogy lehet átmásolniegy másikra??

Ne aggódj. A hiba nem benned van. Én is letöltöttem és tökéletesen mûködik minden.

Ja!
Neki nincs is feltelepítve a Corel. Akkor az tényleg gáz. Ha nem ért hozzá az is. 😞

Clidey
Hmmmm...Talán azért látsz benne csak "T" betûket, mert a ttf állomány nem tartalmazza az egész karaktertáblát (há' maj hülye leszek az egész ábécét megcsinálni...), csak a neked kellõ bötûket. Szal' ha feltelepíted a ttf-et, majd Corel-be benyomod a kepszlokkot, és beírod a szüveget, akkor lám-lám: megvan a többi betû is.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Hubazz. Na figyi. Telepítsd a fontot vindóz alá. Aztán nyisd meg a Corel dokumentumot, akkor meglátod.
Egyébként ha nem telepíted fel a fontot, akkor is tartalmazza a vektorgrafikus átrajzolást a Corel fájl. Annak sem veszed hasznát? <#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ivjoe
MElyik, a driver frissítés?
Amse
<#eljen>megvolt mûxik.thx😊

jointeer
demos mijé.

köcsög

A corel dokumentumban nincs semmi aminek hasznát vehetném, a fontban csak T betûk vannak.

Azért köszönöm.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Clidey
Többet nem tudok tenni érted...
Corel dokumentum
Tokaji True Type Font

Ott hogy én fikarcnyit sem értek a Corelhez, és egy kör alaku emblémába kéne ezt a szöveget írni, tehát a körvonal belsejére. Ezt még valahogy összeszenvedtem, de tovább nem futja a tudásomból ^^

Clidey
Hol a hiba? Corel-ben átrajzolod vektorgrafikává. Nem mondom, pepecs meló, de annál pontosabbat nem kapsz.
Bár ahogy nézem, ez tényleg valami difólt fontnak néz ki...de ha esetleg mégsem az, New Times Roman-ból pillanatok alatt át lehet alakítani. Szólj ha nem megy, és segítek.

ivjoe
Magyar PS fújjj!
Ctrl + T = Free transform = Szabad alakítás
Met
felraksz egy csomó fontot a gépre és vigég nézed egyessével
én is úgy szoktam

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

senki? :\

Crem
Ez egy alap betükészlet, a változtatás ott van, hogy van rajta egy drop Shadow...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

jointeer
szerkeszés->szabad alakítás<#idiota>

köcsög

ivjoe
Ctrl + T és beírod
a photoshop 7.0-ban hogy lehet azt megcsinálni hogy 10fokkal akarom forgatni és nem 90-el?

Ja, és tudom hogy talán össze lehet ilyet ügyeskedni Photoshopban, árnyék + körvonal trükközgetéssel, de az a baj hogy Corelben kell megcsinálni a munkát bizonyos dolgok miatt 😞

Egy kicsit off, mégis ugy érzem a legnagyobb eséllyel itt tudtok segíteni:

Lenne a fateromnak egy munkája, amihez egy megszabbott betûtípus kéne. Nos a megbízó volt olyan eszes és elküldte hogy hogy néz ki a betûtípus, de a nevét nem adta meg

A szöveg ez lenne.

Ha báeki tudja ez milyen betûtípus, vagy valami megszólalásig hasonlót tud adni, nagyon megköszönném 😊

Esetleg olyasmi amit le is lehet tölteni? Mert ugye millijomosok azok nem vagyunk... A kérés mégegyszer: Olyan progit keresek amelyik úgy nagyítja a képeket, hogy közben azért a minõségbõl is marad valami... Köszi elõre is a segtítséget!!!

Amse
hát akkor gyere msn.

Dichter
sajnos nem ismerem a cs2-t, még nem tettem fel 😞

Viszont a bannertárhelyrõl majd beszélni kéne...

ivjoe
Szvsz esedékes egy win reinstall?
Nekem már az, ma, vagy holnap el is kezde, aztán egy hétig faszásan elleszek azzal, hogy visszaállíccsam a renccerem. :CCCC

Esetleg próbáld meg a vidkártya drivert frissíteni.
Amse
senki nem tud segíteni?<#rinya>

ivjoe
Adob oldala, használd egészséggel.
Köszi!!! Akkor most megyek megkeresem és kipróbálom! <#vigyor2>

jointeer
és a photoshop cs 2-ben mi az újitás? nekem a cs van meg

köcsög

Dichter
Használd õket egészséggel.

jointeer
de nayon jók, van coca cola, duna tv-s, metallicás, hollywoodos meg egy rakás fasza font. mégegyszer kösz!

köcsög