Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
u dont have to listen anybody else but me
Én sajnos nem tudok segíteni, mert ez a stílus nekem nem fekszik, ezért a munka is olyan lenne.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
köszi a gyors választ 😊
arab világ.
150kbyte, 150 széles és 300 magas legyen.
festményszerû legyen.
a háttérben a sivatag, náhány pálmafa, az elõtérben pedig egy alak (mint egy mellszobor, csak a szeme látszódjon ki).
az öltözete olyan legyen mint Indynek. 😊
túl sokat kérek?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Uff
[...] Te romboló állat! Te sátán!
a masik meg hogy nem akartam raszani sok idot hogy kibogaraszam a lenyeget ezert kertem segitseget ....na dehat mindegy ha nem kotelezo segiteni .
de azert koszi ..akkor raszanom az idot csak akkor nem haladok a flashel
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Elnézéseteket kérem érte.
A gond talán az, hogy a topic a "Saját fórumok"-ba nyitottam.
Ha kíváncsi vagy és érdekel keresd a "Saját fórumok --> Mobil fotók" c. topicot.
Még 1x bocs <#worship>#worship>
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
amúgy nem kell másik progi, mint mondtam, ez is képes rá ... <#nevetes1>#nevetes1>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
[...] Te romboló állat! Te sátán!
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Valaki tudna segiteni egy ilyet szeretnek csinalni
klikk
de nem sikerul sehogysem ..valaki el tudna kuldeni a kesz layert<#worship>#worship><#worship>#worship>
Tudna vki segíteni, hogy honnan lehet ingyé letölteni a Photoshopot??(NEm a TRY OUT verziót)<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Go and visit www.hvtm.hu
Találtam ilyen plugin gyüjtemény cd-t csak nem látom értelmét ha csak akkor derül ki mire jó ha felrakom.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
3DTransform.zip