Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

náám találom 😞((

Amse
alapból már nincs benne.keress rá google-on.

hi
merre van a 3D TRANSFORM ??

Aquir
nesztek, ez is Ps-el készült 😊😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Ebbõl

Ezt

Csak egy nagyon egyszerû csere, de tudni kell hozzá hogy Szegeden a lakásban - ahol nincs internetem - csináltam, úgyhogy csak egyetlen másik (éles szögben hátulról fényképezett!) kocsiból tudtam csak kiszedni a féklámpát meg a dísztárcsát <#vigyor>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amse
illustratorból másold át.

Dichter
Ha nincs meg egy custom shape-em, azzal tudok valamit kezdeni? Mert nekem kéne a csillag, de nincs benne a ps-emben :C

artschi
<#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

http://gaborszantai.co.uk/

smici

Úgy érzed nyomott vagy?

Gascoigne
Na csináltam még egyet a chaosgfx-es tutorialokból:

Ps3 ID: Gascoigne74

modellmaker
köszi. jó az sztem! majd ha lesz sok idõd megcsinálod levelenként... 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

köszönöm,

lehet, hogy kivágom az acdsee naptárját és azt teszem egy rétegre, ha nincs más lehetõség...

The Garrett
Nemtudok róla hogy lenne, de megkönnyitheted a sajat dolgod, ha összedobod 1 layer settbe a naptár szerkezetét, rajta a kerettel, napok stb jelzesei, aztan beleteszed a hatteret, és mented le hónaponként.

// edit :korulneztem neten, de csak pénzértletölthetos templateket talaltam//

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dichter
Jaja, az éjszakai fasza lett nagyon! <#eljen>

Amse
😊 kisebb értékkel sem tetszik.sebaj éjszaka rulz😊

Dichter
Jó, nem 25-ös amount-tal gondoltam <#idiota>
De mivel nem látom a végeredményt, csak egy ötlet volt.

Amse
akkor zöld pacák lesznek a levelekbõl....

Dichter
A levelekre.

Amse
mármint mire nyomjak blur-t?

Dichter
Eszembe jutott mégvalami. Egy kis Blur talán dobna a dolgon.

Amse
ilyen (van 1-2 kóbor levél) 😊

hali, létezik olyan plug-in, amivel a naptárt tudok készíteni?

alph4
Kis felbontásban szerencsére ez nem látszik 😉

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Amse
hát mivel brush-al csináltam ami randomon nyomja a leveleket nem olyan jó mint akartam.

joebacsi
a mellbimbot szepen kidolgoztad, vagynemaz a lényeg? <#fejvakaras><#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

modellmaker
Azt hogy hogy vannak a levelek. Mint az elsõ képen a sarokban látszik hogy a szára kapcsolódik csak. Na egy hasonló részlet is elég lenne.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ivjoe
Window menüben keresd meg. 😄
hali megtudna nekem mondani valaki ha pohothshopban kiixelek egy palettát azt utan hogy tudom ujra mgenyitni?

Amse
holnap berakhatom, de most itthon vagyok az meg melóba.Egyébként 2480x3508 pixel, szal biztos azt akarod látni?😊

Gladiator
amúgy melyik lenne, mert elég sok van ott.

Gladiator
fasza

Gascoigne
Próbáltam a chaosgfx-en lévõ tutorialokból összehozni valamit, ez lett belõle:

Nem egy nagy szám, de majd pár tutorial elkészítése után csak fejlõdök. 😊

Ps3 ID: Gascoigne74

Gladiator
letszünk szivesek és megnézzük

Crem
HI ALL!

#8894 Hozzászólást nézzétek meg létszíves! (mi kell az SG-nek c. topicban)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

modellmaker
meg lehetne nézni eredeti méretben?

Amse
jah azon már javítottam.

Dichter
Az éjszakai nagyon nájszos. A nappaliban a fa homogenitása kissé zavaró számomra. Hacsak nem elvárás, én nekiesnék a burn+dodge toolokkal.

Amse
ilyen lett...

Dichter
Pedig ez a legegyszerûbb mód. Keresel, vagy mégjobb, ha csinálsz egy brush-t, és egy adott dinamikával (forgatás, sûrûség, láthatóság) átfested az egészet. Szerintem egész szép végeredmény lenne belõle. Próbáld ki.

Crem
bassz!😄

Egyszerûbb dolgok már nem is érdekelnek!😄DDDDDDD

Jó szórakozást!!
Ha viszont találsz olyan plug-int amiben egyedileg megrajzolt dolgokat random módjára rárak egy kijelõlt objektumra az baromira érdekelne!!!!!!!!!!!!!!

Amse
igénytelenebb módon brush-al, de ahhoz meg keresni kell vmi jobb fajtát.

Amse
Hogyan lehetne hasonló módon, lombozatot rakni erre a fára?
100%-an akkora a kép mint a kicsi szóval szépen kell kidolgozni, de ahogy én csináltam úgy 1 hét mire ez kész.Raktam rá két levelet Custom Shape Tool-al, ami jó is lenne, ha nem kéte minden levelet külön forgatni.

modellmaker
Ezen hol van a maszat??

artschi
köszi, bocs hogy nem írtam, de év végi dömping van nálunk, közben megoldottam máshogy.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Valami olyan brush-t lehetott találni ami ehhez hasonló maszatot csinál? és Hol?

Dichter
miértnem próbálod ki?

valami abr fájlokat tölt le gondolom azok a brush-ok

ivjoe
végre -.-