Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Basic
Nekem a photoshop cs2 magyar verziója volt meg, de sokat hajtottam az angolt, mert elõtte angol photoshopjaim voltak. Úgyhogy a magyarban gyakran sokáig kellett keresgélnem, hogy hol van, amit akarok.

Met
ha a terv megvan akkor küldheted😊
ha csak félig akkor is😊
ha nekem kell kitökölni mit szeretnétek akkor ne küld😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Max7
szíjasztok!

keresnék egy nonprofit jelegû illetõt aki egy jól megtervezett bannert csálna nékem 😉

bye

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Met
sehol, magyar nyelvû verzió létezik

de már többször leírtuk, hogy semmi elõny nem származik belõle ha magyar

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!

Photoshop CS2-höz kéne nekem magyarosítás! Hol találok hozzá?

Elõre is Köszönöm!
ivjoe
Néha elszáll FF-ban, asszem valamelyik EXT kavar be, asszem adblock produkál néha ilyet, de nem vagyok benne biztos.
alph4
Telepítve van, amugy mostmeg újra jo, szal nemértem 😊)

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Crem
ez azért van, mert a banner nem .jpg hanem egy Macromedia Flash!
Valószínû, hogy nincs a gépedre telepítve...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alph4
Nem jön be nekem a banner. csak egy fehér "négyszög" van a helyén. <#szomoru1> Na mind1 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Amse
akkor az rgba nem olyan fájl ami rgb-ben van + az alpha csatorná? pl: png, eps?
nemhiszem, hogy ez színkezelés lenne mint az rgb + cmyk

Evin
Igen. Red,Green,Blue,Alpha vagy Alpha1, kinek hogy tetszik.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Amse
az a az alpha csatornát jelenti?

Blasta
Nemtom, hogy a PS tud-e egyáltalán RGBA módban mûködni...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Crazygirl
mar semmi... megtudtam oldani...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Crazygirl
hogy tudom megcsinalni azt hogy egy kepre (ami kulon layer) hogy a szoveget ra rakja es ne ala? (magyarul hogy latszodjon a szoveg a kepen de megis ket kulon layer legyen)

Evin
Olyan gondom van, hogy van egy tömörítetlen bitmap kép, amit nevezzünk raw-nak. Ez egy rgba kép. Ha 3csatornán(?) nyitom meg, csak rgb van, ha négyen, ott már ym... . Meg lehet valahogy ezt úgy nyitni, hogy én is rgba-t lássak, ne "cián és a többit"?

Falconer
Megtaláltam. Meg rájöttem arra is, hogy nemszámít a képszerkesztö program a beszkennelt kép minöségével kapcsolatban 😊<#lama>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Lenne egy kérdésem.
Van ebben valami rész scannerröl képbehozatalra? Mert szivok egy másik régebbi géppel, és az istennek nem akrja a hozzá adott Iphoto 4-gyel a scanner a true colort. Pedig az én gépemen megy. Csak nemtudom, hogy mi a baj. Gondoltam a Phoptoshop hátha jobban le tuja kezelni a Twain-jét.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Crazygirl
okes koszike.😄
ezt most megjegyzem..😄

Danee
elég ha elõször csak ugy nagyjábol körülrajzolod, majd az ALT és a SHIFT gomb segitségével hozzáadod ill levágod az egyes részeket

Crazygirl
jahh koszike.😄 kozben rajottem egy masik megoldasra... nem csinaltam semmit inkabb valasztottam egy masik kepet😛PPP
Amugy lasszoval nem tudok olyan szepen levagni azokat a reszeket:😄

Danee
ha a négyzetre jobbal klikkelsz van ott kör is 😄
de a magnetic lasso tool se rossz

valamikor én ugy csinálom, hogy amit lehet azt a négyzettel jelölöm ki, és a kimaradó kis részeket lasso-val

Crazygirl
lehet olyat csinalni PS-ben hogy korbe vagok ki valamit? tehat pl vkinek a fejet korbe vagom es nem vago eszkozzel mert az negyzet/teglalapban vagja ki. A lasszoval probaltam de hat az minden formaju lett csak kor nem:😄

Chemo
ctrl + bal klikk az egérrel a szöveg layeren

Danee
srácok, azt melyik bill kombinációval tudom elérni, hogy a szöveg layer-en a betûket kijelölje, ugy hogy szabályosan csak a batûket szoval értitek 😄

VRSDM
kösz, hasznos volt, de télleg...

u dont have to listen anybody else but me

Crem
igen.
Beírtam a google-ba, hogy dog-tag!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Yossarian
hogy találsz rá egy ilyen képre? Google?

Nieleen

artschiatwork
ctrl+j
vagy jobb klikk a background layeren és duplicate

kisfigi
Hogy lehet új hátteret duplikálni?

Destiny. The design is clearly ancient.

300Dani
hy!

Miért van az, hogy ha copy után paste-elek, akkor képen belül ugyanoda kerül, amit kimásoltam, viszont ha kivágás után illesztek be valamit, akkor véletlenül sem oda teszi?

Sonajk @:o)
jól néz ki 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Crem

Itt igazából nem a betük vannak beütve, hanem elötte egy legömbölyített téglalapot kell bevésni. Utánna vannak a betük behelyezve.

A kép szerintem igazi. Most nincs sajna rá idõm, de így kezdeném el...

kisfigi
de azé kösz

kisfigi
ok nemkell

Dichter
Adobe Photoshop

kisfigi
amire rá tudok keresni...

kisfigi
Igazából mi az igazi TELJES neve a photoshopnak?

Dichter
Ps-sel sehogy. ImageReadyvel próbáld meg.

Danee
ügyesen 😊

geri777
Animáciot hogy csinájak ps el?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

artschiatwork
azt is vmelyik emboss effekttel meg lehet csinálni asszem.

VRSDM
apropó ha már itt tartunk, olyat nem tudtok??? ( én nem ) hogy olyan legyen mintha bele lenne ütve, de szembõl? illetve tok, de olyan faszanyós élethût nem, csak ilyen szarabbacska fajtát... mint a dögcédulák olyasmit, layer style-ba próbálgattam eddig.

u dont have to listen anybody else but me

Crem
szívesen

Én is sokszor járok így!😊 pofon egyszerû dolgokat agyonbonyolítok!😛P

Evin
Ennyi?!?
Azt hittem kicsivel komplikáltabb... pedig nem ma kezdtem használni a Pshopot...<#falbav>
1000x thx

Crem
dombornyomás

emboss

Evin
Ilyet akarok, csak persze más szöveggel.

Crem

ilyesmire gondoltál?

Crem
Azaz ha szembõl nézed ki van emelve?😊

remélem segítettem!😊

Evin
Hogy lehet olyan képet csinálni, ami úgy néz ki, mintha hátulról beleütöttek volna egy szöveget?
Vagy milyen néven kellene keresnem?