Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet egy képböl azt meg csinálni hogy ugy nézen ki mint egy röngen kép ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Csak a 7.0 CE a magyar nyelvû. :C
Persze a CS és A CS2 (8.0 és 9.0) verzióknak is van magyar nyelvû változatuk.
Persze a CS és A CS2 (8.0 és 9.0) verzióknak is van magyar nyelvû változatuk.
nincs külön magyarítás, de a 7-esbe alapbol van magyar asszem... vagy cask egykét verzióba??? nemtudodm, a lényeg hogy nincs magyarítás, hanem magyar verzió van.
u dont have to listen anybody else but me
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy meglett a photoshop 7.0 és kellene hozzá magyarosítás. Tudnátok mondani egy oldalt ahonnan tudnék leszedni hozzá magyarosítást? Elõre is köszi!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
akik utálják az angolnyelvût vagy fordítva, nem tudom volt-e már de megosztom,
ctrl+k és ott lehet nyelvet állítani. legalábbis az enyémben lehet (ps cs)
ctrl+k és ott lehet nyelvet állítani. legalábbis az enyémben lehet (ps cs)
keine Signatur
valami miatt nem aktiv a layer style. Mi lehet a baj?
Kijelölöd azt a réteget, amit méretezni szeretnél és Free Transform. (magyarban: szabad alakítás) Menüben aszem az editben van, billparancsa: Ctrl + T.
Aránytartó méretezéshez tartsd nyomva a SHIFT-et.
Jah ezt csak mert látom, h páran a magyar verzsönt használják. Énis, utálom is, de az angol bekrepált. :C
digiretus.hu
Aoldal alján szép kis PS szótár. Tutorokhoz jól használható, meg amúgy is elég hasznos oldal.
Ték! 😄
Aránytartó méretezéshez tartsd nyomva a SHIFT-et.
Jah ezt csak mert látom, h páran a magyar verzsönt használják. Énis, utálom is, de az angol bekrepált. :C
digiretus.hu
Aoldal alján szép kis PS szótár. Tutorokhoz jól használható, meg amúgy is elég hasznos oldal.
Ték! 😄
Bevel and emboss, (magyarban bevésés és domborítás) de ez nem filter, hanem rétegstílus (layer style).
Remélem erre gondoltál.
Remélem erre gondoltál.
Ha egy textúrához hozzáteszek mégegy textúrát vagyis egy új layer-t akkor hogyan lehet a layert növelni?
helo, melyik filterrel tudom a jpg-n ugy kiemelni a betûket, hogy az csillogjon is egy kicsi - kb. olyan 3D-s megoldasra gondolok
a kezedben tartott "doboz" nekem elég fura, nem passzol a képbe, túl "éles" 😊
meg a "doboz" árnyéka is túl szögletes, meg a lemezek is sterilek egy kissé.
egyébként nem rossz munka.
meg a "doboz" árnyéka is túl szögletes, meg a lemezek is sterilek egy kissé.
egyébként nem rossz munka.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
öhm... oblivion várása alatt (hc gamer vagyok), összedobtam egy képet... csak arra lennék kiváncsi hogy ti levágjátok-e hogy csinált kép... ergó mi rajta a hiba még...

u dont have to listen anybody else but me
Könyörgöm, kímélj meg minket az ilyen kérdésektõl, hogy ez jó lett?
Most komolyan válaszoljak? Ugye ne. :C
Már én is elég sokszor megkértelek, h ne rakj be ilyeneket. Fölöslegesen ugattam úgynézki. :C
Most komolyan válaszoljak? Ugye ne. :C
Már én is elég sokszor megkértelek, h ne rakj be ilyeneket. Fölöslegesen ugattam úgynézki. :C
Kezdem megoldani a problémát. A keverési beállításoknál az összeolvasztással. hogy van 2 szin a fekete és a fehér és ott lehet állítani hogy menyire tünjenek el.
Nem tökéletes megoldás, de select > color range, és kiválasztod a shadowst. Fuzziness-t meg húzd feljebb 170 környékére. Ezek után ok, majd delete.
Hellosztok lenne egy kérdésem:
Van egy fal textúrám és egy grafitim és ezek külön layerek... Az lenne a kérdésem hogy a falra ráakarom illeszteni a grafiti textúrát de úgy hogy a körülötte és közöttw lévõ "fekete" eltünjön és a fal textúra látszódjon... Azt úgy megbirom csinálni hogy ecsettel letörlöm a feketét de az úgy nem pontos munka. Az lenne a kérdésem hogy azt meglehet e csinálni úgy hogy a photshop észlelje hogy azon a textúrán (grafitin) a fekete átlátszó legyen és csak ott a falat lehessen látni. Elõre is kössz
KÉP
Van egy fal textúrám és egy grafitim és ezek külön layerek... Az lenne a kérdésem hogy a falra ráakarom illeszteni a grafiti textúrát de úgy hogy a körülötte és közöttw lévõ "fekete" eltünjön és a fal textúra látszódjon... Azt úgy megbirom csinálni hogy ecsettel letörlöm a feketét de az úgy nem pontos munka. Az lenne a kérdésem hogy azt meglehet e csinálni úgy hogy a photshop észlelje hogy azon a textúrán (grafitin) a fekete átlátszó legyen és csak ott a falat lehessen látni. Elõre is kössz
KÉP
szerintetek jó lett ez?
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Ja az üzenetbe egy email címet is ha lehet...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Aki nagyon unatkozik és van kedve nekem összedobni egy nagy felbontású textúrát egy kopasz búrához, az küldjön egy privit! Majd elküldöm neki az enyémet ami elég gyenge módosított játék textúra és maxba nem mutat túl jól... :/
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Úristen. -.-
A nyers filet linked be, amit majd színezni kell. Ezt is átszínezhetem, de semmire nem mész vele. -.-
A nyers filet linked be, amit majd színezni kell. Ezt is átszínezhetem, de semmire nem mész vele. -.-
Ilyesmi lenne az a bizonyos fájl:
Segitsetek már légyszives ; //
Segitsetek már légyszives ; //
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
thx ezzel sikerült bekonfigolni most már nem nyavajog.amugy amikor a végén elmentem azt a profilt ugye utána már azt használja amit elmentettem?
Ha a használat mindenképpenre megyek akkor a fehér szín vajszínû lesz:-(
...
...
Sorry nemigazán értem...
Mit is kéne átállítanom?
Mit is kéne átállítanom?
szinkezelest allitsd at...
ott kell ahol a monitort tudod alitgatni ( nem kell ps.. eleg ha vezerlopultban kutakodsz)
ott kell ahol a monitort tudod alitgatni ( nem kell ps.. eleg ha vezerlopultban kutakodsz)
Hy
Következõ hibaüzit löki a photoshop 8 indításnál:
"A rendszer szerint a(z) "LG Flatron L1730B" monitorprofil hibás.
Futtassa újra a monitorkalibráló szoftvert
Választási lehetõségeim:
-Profil átugrása
-Használat mindenképpen
A rendszer még egy napos sincs.A vicc az hogy nincs is monitorkalibráló szoftver a gépemen.Ezt kb. 1-2hete kezdte kiirogatni azt hittem egy rendszerujrainstall megoldja erre tessék:-(
Valami ötlet??
Elõre is thx!
Következõ hibaüzit löki a photoshop 8 indításnál:
"A rendszer szerint a(z) "LG Flatron L1730B" monitorprofil hibás.
Futtassa újra a monitorkalibráló szoftvert
Választási lehetõségeim:
-Profil átugrása
-Használat mindenképpen
A rendszer még egy napos sincs.A vicc az hogy nincs is monitorkalibráló szoftver a gépemen.Ezt kb. 1-2hete kezdte kiirogatni azt hittem egy rendszerujrainstall megoldja erre tessék:-(
Valami ötlet??
Elõre is thx!
Megtudná nekem vki csinálni, ha átküldeném az alábbi fájlt ? Gondolom nem nagy munka ..
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
kijelölöd a kék részt, átrakod egy külön layerre és hue/saturation al kifehéríted
lejjebb le van írva pontosan, hol van és hogy kell csinálni 😊
lejjebb le van írva pontosan, hol van és hogy kell csinálni 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae