Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet olyat csinalni hogy egy kep (pl. figura) szinet mas szinure festeni? marmint ugy hogy mittudomen fekete feher piros szinu, de felcserelni a szineket... Valami egyszeru modszerrel. ha nem ertheto szoljatok😄 Koszike
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
nekem 1 gyorstalpalót kéne tartani a photoshopból...1-2 hete van meg de pár dolgot nemtom h kell vele megcsinálni-> 2 képet összedolgozni, egyedi betûket,formákat, kialakítani...van még 1 pár de ezek a leglényegesebb dolgok amiket tudni akarok
THX!!! 😊
azt szeretném megkérdezni (bár leehet hülyeség lesz <#wow3>#wow3> ) hogy szeretnék egy kocsit teljesen más szinre szinezni megcsinálom a layert meg mindent amit kell, de feekete szin helyett világos szürke lesz.a Layer Color módba van,de ha másba teszem nem látszanak az árnyékok...van vmi tippetek?elõre is kössz
elsõ -
icsit elkalandotam ma reggel az ágyamban, és gondolkodtam hogy mikor jön a köv. NFS... aztán elgondolkodtam milyen is lehetne...
És arra az álláspontra jutottam hogy végig lehetne haladni egy amolyan nosztalgiavonatként az eddigi részeken eleinte, csak az 1-el kéne menni, aztán igy tovább, hogy lássuk a fejldõést, minden részbõl. 10-20 verseny...
aztán mikor elértünk a mw-végéhez, akkor valammi nagy dobásként bezuzni az uj DIRECT-X 10-es NFS engine-t... hogy mindenkinek leeshessen az álla.
azaz csinálni uj részként egy játékstilusban totál a régiekre hajazó, de inkább egy tech-demo jellegût, 20e poligonszámú kocsik stb... uuu maga lenne a mámor..
ösze is dobtam egy laza bannert...
term. ingame 😄 KÉP
a másik meg a haverom. annyira nem nagy tudást igénylõ, sõõt, semmilyet, szinte, de az 5let nem rossz sztem.
KÉP
u dont have to listen anybody else but me
az volt a baj hogy én túl késõn nyomtam le...
REAL MADRID
rákattintottam a PS indító ikonra és amíg töltött megnyomtam õket (talán ilyen sorrendben nyomtam le: ctrl+shift+alt). rögtön be is ugrott a párbeszédpanel..
de szerintem tényleg nem számít a sorrend.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
a billkombinációt már probáltam egyszerre, egymásután de nemjelenik meg semmi...
Nincs valami sorrend ahogy meg kell nyomni?
de a CS2-ben is mûködik a ctrl+alt+shift kombináció indítás közben. rákérdez, hogy törölje-e a konfig fájlokat...
Erre nincs módszer?<#confused>#confused>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
indításkor egyszerre kell lenyomni a Ctrl+Shift+Alt gombokat és addig nyomva tartani amig fel nem ugrik egy ablak!
CS ben igy van CS2 ben nem tom hogy igy van e!
REAL MADRID
Nekem két nagy problémám lenne.1. lvastam az egyik honlapon a digitális tuningolásról, ment is nagyon jó a cikk,de más képekrõl tettem be (pl.:motorháztetõt) és vagy nagyon matt vagy nagyon csillog.Ezt hogy lehet megcsinálni hogy passzoljon a képhez?
Választ elõre is köszönöm....
REAL MADRID
Tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahonnan nagyobb felbontású(>640*480) képeket tölthetnék le? Téma végülis majdnem mindegy, a lényeg a jó felbontás. De, ha lehetne választani akkor Company témakörben. Fontos lenne!!!
Kösz-kösz-kösz!!!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Kis pixel 180 sx... 😄 Most csináltam.. Tettsznek ezek a kis rajz autók... 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
REAL MADRID
<#banplz>#banplz>
REAL MADRID
Most kezdtem el a Photo Shop-£ foglalkozni, de nem igazán megy. Van a neten vmi segítség, hogy hol mit lehet csinálni? Vagy esetleg letudnátok írni?
(miután tegnap berakott egy szarráretusált saját fotót, nekem többet ne magyarázzon :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)