Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
gondolom 😄
adobe image ready-ban lehet csinálni vagy gif szerkesztõkkel...

jbal
és azt csinálják vagy mi?

Amse
szemléltetõ képed nincs?

Amse
flash, vagy animált gif-et raknak be.

jbal
nem tudom hova kell írni talán ide.azt h csinálják h pl.egyeseknek a fejlécébe mozgó aniáció van?

Crazygirl
lenne egy kerdesem.

lehet olyat csinalni hogy egy kep (pl. figura) szinet mas szinure festeni? marmint ugy hogy mittudomen fekete feher piros szinu, de felcserelni a szineket... Valami egyszeru modszerrel. ha nem ertheto szoljatok😄 Koszike

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Met
banner, tutorial.hu

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hy
nekem 1 gyorstalpalót kéne tartani a photoshopból...1-2 hete van meg de pár dolgot nemtom h kell vele megcsinálni-> 2 képet összedolgozni, egyedi betûket,formákat, kialakítani...van még 1 pár de ezek a leglényegesebb dolgok amiket tudni akarok
THX!!! 😊
Kösz szépen jocó!<#vigyor3> és még azt megkérdezhetek a ps-sel kapcsolatban pár dolgot?<#whatever> 1. hogy ugyanezt a szinezést szeretném,csak mondjuk más szinekkel és ugyanugy a layer color módba van de nem éppen sötét szinû, hogy lehet ezt sötétiteni? 2. hogy csináltam egy elég jó tuningot,de a részek nagyon elütnek egymástól (pl.: nagyon éles vagy nagyon fakó rajta a dolog...) mit lehet ez ellen tenni? a választ elõre is köszönöm<#integet2>
ivjoe
Ctrl + U
Ha feketét akarsz akkor lightness csúszka balra.
hali
azt szeretném megkérdezni (bár leehet hülyeség lesz <#wow3> ) hogy szeretnék egy kocsit teljesen más szinre szinezni megcsinálom a layert meg mindent amit kell, de feekete szin helyett világos szürke lesz.a Layer Color módba van,de ha másba teszem nem látszanak az árnyékok...van vmi tippetek?elõre is kössz
KapuBen
Komoly?😄DDDDD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

VRSDM
csináltam ma 2 képet...
elsõ -
icsit elkalandotam ma reggel az ágyamban, és gondolkodtam hogy mikor jön a köv. NFS... aztán elgondolkodtam milyen is lehetne...
És arra az álláspontra jutottam hogy végig lehetne haladni egy amolyan nosztalgiavonatként az eddigi részeken eleinte, csak az 1-el kéne menni, aztán igy tovább, hogy lássuk a fejldõést, minden részbõl. 10-20 verseny...

aztán mikor elértünk a mw-végéhez, akkor valammi nagy dobásként bezuzni az uj DIRECT-X 10-es NFS engine-t... hogy mindenkinek leeshessen az álla.
azaz csinálni uj részként egy játékstilusban totál a régiekre hajazó, de inkább egy tech-demo jellegût, 20e poligonszámú kocsik stb... uuu maga lenne a mámor..

ösze is dobtam egy laza bannert...
term. ingame 😄 KÉP

a másik meg a haverom. annyira nem nagy tudást igénylõ, sõõt, semmilyet, szinte, de az 5let nem rossz sztem.
KÉP

u dont have to listen anybody else but me

SZilaJMaGGoT
Én csináltam!! 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Na sikerült thx<#worship>
az volt a baj hogy én túl késõn nyomtam le...
a billentyû sorrend mindegy! kétszer kattintasz a Photoshop ikonjára majd a három gombot addig tartod lenyomva egyszerre amíg nem jön elõ egy ablak !

REAL MADRID

most megnéztem egy másik gépen is nekem ott se akar elõjönni...szal valszeg valamit én csinálok rosszul...pedig ugycsinálom ahogy mondjátok nemvágom<#shakehead>
egy shotot nemtudnál berakni arról az párbeszédpanelrõl please...
Ch_Slater
szerintem nincs.
rákattintottam a PS indító ikonra és amíg töltött megnyomtam õket (talán ilyen sorrendben nyomtam le: ctrl+shift+alt). rögtön be is ugrott a párbeszédpanel..
de szerintem tényleg nem számít a sorrend.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

az nemigazán...
a billkombinációt már probáltam egyszerre, egymásután de nemjelenik meg semmi...
Nincs valami sorrend ahogy meg kell nyomni?
Ch_Slater
a window/workspace-ben a default és reset dolgok nem oldják meg?
de a CS2-ben is mûködik a ctrl+alt+shift kombináció indítás közben. rákérdez, hogy törölje-e a konfig fájlokat...

"Nem lehet valahol azt beállítani hogy mindent alapra tegyen vissza?Tehát minden beállítás olyan legyen mint amikor elõször indítottam a programot..."

Erre nincs módszer?<#confused>

Ch_Slater
nincsmit 😄

Blasta
Áhhh, nem láttam a jelet, sorry 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

RenDesign
> = nagyobb.

Bluevertigo nagyon cool!!! Köszönöm-köszönöm!!!

Nekem nemtörténik semmi hiába tarto nyomva<#nemtudom>CS-m van...
de igen!

indításkor egyszerre kell lenyomni a Ctrl+Shift+Alt gombokat és addig nyomva tartani amig fel nem ugrik egy ablak!

CS ben igy van CS2 ben nem tom hogy igy van e!

REAL MADRID

pl a fényesítés érdekelne
Hali!
Nekem két nagy problémám lenne.1. lvastam az egyik honlapon a digitális tuningolásról, ment is nagyon jó a cikk,de más képekrõl tettem be (pl.:motorháztetõt) és vagy nagyon matt vagy nagyon csillog.Ezt hogy lehet megcsinálni hogy passzoljon a képhez?
Választ elõre is köszönöm....
Nem lehet valahol azt beállítani hogy mindent alapra tegyen vissza?Tehát minden beállítás olyan legyen mint amikor elõször indítottam a programot...
nagyobbat keres >

REAL MADRID

Blasta
Lényeg a jó felbontás és ezzel együtt 640x480-as méretû képeket keresel??? <#wow2>

Ch_Slater

RenDesign
<#alien>

Tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahonnan nagyobb felbontású(>640*480) képeket tölthetnék le? Téma végülis majdnem mindegy, a lényeg a jó felbontás. De, ha lehetne választani akkor Company témakörben. Fontos lenne!!!

Kösz-kösz-kösz!!!

KapuBen
tök jó!
honnan van ez a kis rajz autó?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

SZilaJMaGGoT
azaz Power Retouche

SZilaJMaGGoT
Full verzsönös power touche-et nem tud valaki?? : /

SZilaJMaGGoT

Kis pixel 180 sx... 😄 Most csináltam.. Tettsznek ezek a kis rajz autók... 😄

Köszike a segítséget<#puszi>

<#sir><#nyes>

REAL MADRID

Blasta
Jóvan, egy friss látogató nehezen találja meg azokat a kapcsolókat, ki kéne emelni (én is most látom õket, pedig már járok ide egy ideje...) :-)

<#banplz>

REAL MADRID

Blasta

Halika!
Most kezdtem el a Photo Shop-£ foglalkozni, de nem igazán megy. Van a neten vmi segítség, hogy hol mit lehet csinálni? Vagy esetleg letudnátok írni?

Amse
jogos 😊

Blasta
LOÁL :-DDDDD

(miután tegnap berakott egy szarráretusált saját fotót, nekem többet ne magyarázzon :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

ivjoe
Nincsmit, jocó viszont nemvagyok, csak egy néni rámragasztotta. 😄
ivjoe
😄DDDDDDDDDDDDD
Alighanem ez a leggyorsabb megoldás. 😄
ivjoe
Angel meglátja, h itt mászkálsz, kiherél. 😄DD<#hehe>