Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
munkatársam aki 3d modellez õ mindíg velem fotóztat be minden ilyet.
szeretem, mert néha rájön, hogy kocsikázzunk egész nap és ha találunk vmi jót akkor mehet a fotó 😄
elfogadható kinézetû, fûrészporos tapétához hasonló textúrát hogy tudnék összedobni?
köszi😊
\\__/) (O.o) ( } { )
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
elõször csak egy frame van, de tudsz duplikálni és újat létrehozni.a frame-ek alatt tudod beállítani, hogy mennyi idejig látszódjon és a layer palettán tudod állítani, hogy mi látszódjon.
ImageReady-be meg tudná valaki, hogyha lehet, akkor hogyan lehet animálni? Az userbar.com egyik tutorialjában láttam, hogy animálnak vele, én meg nem találtam rá a progiban.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A Creative Suite csomag egyesíti a Photoshop, InDesign és Illustrator szoftverek ereját kedvezõ áron. A szoftverek közti együttmûködést szavatolja a közös színkezelés, az újjonan bevezettet központi fájlmenedzselõ szoftver - az Adobe Bridge - valamint a Version Cue alkalmazás. További érv a Creative Suite mellett a központi telepítés (egyetlen szériaszám) és az egyszerû-költséghatékony verziókövetés. Aki rendelkezik korábbi Photoshoppal, vagy bármelyik Collection-el, upgrade áron juthat a Creative Suite-hoz. Premium kiszerelésben is elérhetõ...
Konstrukciók/nettó árak (20% Áfa nélkül):
Creative Suite Standard 2.0 HU Teljes Mac: 312.000 Ft, 270.000 Ft
Creative Suite Standard 2.0 HU Teljes Win: 312.000 Ft, 270.000 Ft
Creative Suite Standard 2.0 HU Upgrade (CS 1.0) Mac: 144.400 Ft
Creative Suite Standard 2.0 HU Upgrade (CS 1.0) Win: 144.400 Ft
Creative Suite Standard 2.0 HU Upgrade (Photoshop 5,6,7,CS) Mac: 156.750 Ft
Creative Suite Standard 2.0 HU Upgrade (Photoshop 5,6,7,CS) Win: 156.750 Ft
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
azt hogy érted hogy hivatalos?
csak mert szerintem a designshop is hivatalos és ott áfával ~230, vagy az Adobe Store, ahol £569.87, ami kb. 220e Ft.
Ez a 400e csak a sima cs2 vagy vannak hozzá extrák is?
Egyébként angol nyelven kizárolag a ps2 (alap) 80-90 ezer forint átszámítva!!!!
csak hát ezt ugye nem lehet költség ként leírni!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
de ha tudsz szerezni régebbit, akkor upgrade áron megveheted. ugy elég baráti.
A 400.000-ben gondolom van pár extra dolog is..
csak ott szoktam olyan dolgokat találni amiket igényesnek tartok...
A devianton még soha meg se néztem, hogy létezik ilyen!😊
ThX!😄DD
Persze ez nem jelent semmit!
400.000.-ft-os programról beszélsz!😉
ezt próbáld meg valahol máshol intézni!
Kösz!
Nem tud valaki ingyen kletölthetõ teljes vezsönt ???
Hogy mitõl nincs sima mentési lehetõséged, azt nem tudom, de használhatod a save for web-et is nyugodtan, max részletesebben állítod be a tömörítési rátát, és pontosan láthatod, hogy hány kb-os (netán MB-os) lesz a képed.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lenne egy lérdésem.
Csinálok 1 képet meg minden és nem tudok menteni filebe mert csak az van hogy "save for web" .
Mi a baj segítsetek, léci.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.