Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm!😄
Mellesleg 12db 128x128 .png automatizálása úgy megfogta 1-2 mp-re a gépet, hogy azt hittem megfagyott!😞(
hát igen... Nem véletlen, hogy a profik Power G5-ön nyomják!😞(((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kéne egy kis help!😛
Létezik olyan plugin vagy opció amivel egy adott képre többet rá lehet rakni, de mint a szövegszerkesztõ egymás mellé, alá helyezi. Természetesen beállított közökkel. Néztem a tankönyvet, de nem találtam semmit!😞((
egy minta, hogy mit is szeretnék:
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
viszont az a halálom, amikor így hozza be az ügyfél a képet/képeket... még jó, hogy nem volt belekarikázva tollal, min. 2x, hogy "ez a kép köll"...
ha olyan a felület akkor kivághatsz egy csíkot ami eltakarja és kicsit még lelógjon aztán a széleket meg kimaszkolod, de szerintem ritka az olyan kép amin ez alkalmazható 😊
de lehet több darabot is kivágni és azokkal eltakarni....
Most jobbról balra, majd ismét jobbra fogunk mozgatni. Ha ezt megérted, ezután simán össze tudsz majd rakni bonyolultabb animokat. Megpróbálok érthetõ lenni.
Megírod a szöveg rétegét. Majd Window --> Animation. Itt létrehozol három framet. Az elsõ framen az animáció kezdõ pontja lesz, vagyis a jobb oldalon álló szöveg. A következõ framre azt fogjuk tenni, amibe a szöveget akarjuk mozgatni vagyis a jobb oldalt álló szöveget. A harmadik framre pedig az anim végpontja kerül, vagyis ismét bal oldalt lesz a szöveg.
A megvalósítás:
Szóval Megcsinálod a szöveg rétegét. (sima type tool) Majd Window --> Animation Csinálsz egy framet. Majd a szöveget a mozgató eszközzel, vagy Ctrl + T (Free Transform) jobbra pozícionálod. Ezzel megvan a kezdõpont. Csinálsz még egy framet. Rákattintasz a frame-re, majd a szöveget balra pozícionálod. Ezután fogod az elsõ réteget és lemásolod, majd a második réteg mögé illeszted be. Így lesz három framed a következõképp: JOBBRA - BALRA - JOBBRA. Ezután kijelölöd az elsõ framet, majd alul találsz egy olyan gombot, h Tween... Ezzel átmenetet tudsz képezni a kijelölt réteg és a következõ között. (Next frame esetén.) Szal ezzel a mûvelettel elvileg a szövegünk jobbról elkószál a bal oldalra. Ez után kijelöljük az utolsó elõtti frame-et erre egy ugyanilyen tween-t nyomunk, ez vissza fogja mozgatni balról jobbra a szövegünket. Pár apróságot még beállíthatunk az animation fülön + idõzíthetjük, de lényegében készen vagyunk.
REAL MADRID
azt szeretném kérdezni hogy lehet-e photoshop és image ready segitségével olyat késziteni hogy egy szöveg jobbra ballra mozog
elõre is köszi!
u dont have to listen anybody else but me
REAL MADRID
REAL MADRID
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
feltelepitettem egy plugint de még sosem használtam pluginokat!
hogy tudom használni? 😞
REAL MADRID

Az automatizáláshoz tanács:
Miután feljátszottad az action-t, nem kell minden képet külön-külön megnyitnod és elinditanod, hanem odamész, hogy File->Automate->Batch. Ott beállitod, hogy melyik action-t hajtsa végre a képeken. Source-nak megadod azt a könyvtárat, amelyikben vannak az eredeti képek, destination pedig az a könyvtár, ahova akarod menteni a módositott képeket. Legalábbis énnekem ez a megoldás jött be a legjobban.
Magyarul, megcsinálod a logót, ráteszed a képre, megcsinálod a láthatóságát és kész. Elmented ezt a folyamatot és a továbbiakban csak meg kell nyitnod a fotókat, elinditani a parancsot és végül elmenteni a képet.
Most nincs elõttem a PS, nem ugrik be a dolog, hogy hol és milyen néven találod.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Mivel az angol nyelvûeknél ismeretlen az Û,Õ,Í ezért nem is csinálnak ilyet!😊)
Az mért van, hogy nem mennek az ékezetes betûim a Ps-ben? Csak hullámos jeleket rak ki ékezet helyett. 6-os Ps-et használok. Egyik betûtipussal sem mûxik. Vmi font probléma lehet? Vkienk 5lete?
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
ok