Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenül rámentem az internetes aktiválásra,de kb a félénél kiléptem gyorsan,elvileg most kell majd fizetnem érte???vagy mi lessz?<#wilting>#wilting><#conf>#conf>
bocsi a lama kérdésért
www.flickr.com/photos/soma62sco
Edit > Color Settings > Color Management off
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Én is OS telepít, kép jó, színek jók, alapdriver marad.
[merlinw.org]
nem lesz ez hátrány, h nincs fenn a tft-m drivere?
=http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1156278233.jpg]kep
Lenne egy problémám, be is linkelem.
ez az.
Tehát az gond, hogy a fekete-fehér átmeneteket nálam "besárgítja" a PS. Nemrég vettem TFT-t, nemtom h ez lehet-e a gond. Ha elmentem a képet mondjuk JPG-be, s ACDSee-vel nézem meg, akkor minden rendes színben látszik a képen. Nem értem:S
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ha van egy csomó layerem, akkor hogyan tudom a legkönnyebben megtalálni a layer palettán? Nincs valamilyen olyan tool, amivel ha rákattintok a képen egy területre, akkor megmutatja, hogy az melyik layer is valójában?
köszi!
aztán feltöltés telefonra.......
bye
igen az akkora... nálam így nézne ki (nokia 3230) Kb. így lehet megcsinálni, vágással és torzítással.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha viszont tényleg elírta és neked lenne igazad, akkor 235x176 méretarány megtartásával, majd 220x176 m.tartás nélkül. Igaz, minimálisat torzít, de ekkora képnél allig észrevehetõ. Ha viszont 176x220 kellene, akkor vágni kell...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
1024*768-ból torzítás nélkül a következö lehetöségeid vannak:
1. 220*165-re vágod, s a levágott, hiányzó részt pótolni. (ha mondjuk egy égbolt a kép teteje, azt könnyü kipótolni)
2. 234*176-re vágod, s a kép bal és jobb széléböl vágsz még le egy-egy csíkot.
Mindezek persze elégge sufni-tuning megoldások. Egy szép kerettel viszont megoldható a kívánt méret, s a változatlan témanagyság.
Vágod vagy nem vágod? <#wink>#wink>
pl. 220 szélesre torzítod a magassága meg nagyobb mint 176 ezért alul felül levágsz ugyan annyit
(most nincs kedvem elindítani a PS-t megnézni, hogy pontosan mennyit kell levágni😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
most van nekem 5 ott a másolgatásnak köszönhetõen😄DDD
Pontosan ide rakja be magát. Nálam valamiért a "demo" is bentmaradt...😞
más
Felraktam ezt a Blow Up plugint és nem találom a PS-ben. Telepítéskor megtalálta a PS-t, hogy ahhoz rendeli magát, beállítottam a Blow Up mappáját plugin mappának a PS-ben, minden plugin mappába bemásoltam a Blow Up mappát de nem akar megjelenni😊
Mi a baj?