Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabo91 jobbannjársz, ha azpkat a köröket sima körbrush-okból rakod össze, mivel amik fent vannak a DA-n azok többsége elég rossz minõségû...
AMSE!
Direkt van elcsúsztatva a ház, nem is tudom, hogy hogy lehetne véletlenül...😊
Gabo, jó gyûjtögetést!
Peace
Amse
pl: www.deviantart.com
Kategóriáknál:
Resources > Application Resources > Photoshop Custom Shapes
vagy
Resources > Application Resources > Photoshop Brushes

gabo91
flappy house

egyébként honan lehet ilyen mintákat szerezni pl.: ijen ugrálo emberek virágok, fák, madarak, meg olyan gömböket... ? mert nekem alig van pár darag ilyen egyedi alakzat a photoshop ba és még arra lenék kiváncsi , hogy hogyan lehet ilyen csikos hátterek csinálni? És hogyan lehet kivágni házat vagy valamit képekböl?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

acsati
jujj télleg egy sávban én eddig ezt észre se vettem
Amse
mellesleg a Jump Down-nál el van csúszva a ház (ha direkt akkor sry) ami elég zavaró.

artschiatwork
Flappy House

Csak, hogy tiszta legyen... errõl a 2 képrõl van szó:

köcc 😊
Várom mások véleményét is..
THX mégegyszer!
Amse
Flappy House

Hello!
Aki tudjon segítsen!Az oldalamon szereplõ 2legújabb kép közül kellene eldönteni melyik a jobb, mivel pályázatra mennek... Köszönöm elõre is, ha lehet szavazzatok majd a jobbra!itt látható az oldalam (klikk a szövegre)
Amse
Nem igazán találtam megfelelõt, de thx.
Ha valaki még tud hasznos linkel szolgálni akkor ne habozzon 😉

artschiatwork
Amse
Valaki nem tudja, honnan szerezzek vmi szép iránytû shape layert, vagy jó minõségû brusht?

Hello!
Tudna valaki segítenni abban, hogy honnan lehetne letölteni kész FLASH GALÉRIÁKAT?Nézegettem már jó néhány helyen, de sajnos elég régiek vannak fent!Ha valaki tudna valami nagyon ütõset, hálás lennék, ha szólna!Elõre is kszönöm!
Peace_Icey
Dj Faustus
"Hello! Leírná valaki hogy kisebb minõségromlással hogyan nagyíthatok képet?"
A resample image legyen bejelölve...
Topic, ami ezzel foglalkozik

DaemoonHunter
Kössz! Megvan😊

acsati
Ilyen efektet hogy tudok csinálni mint a képen is látszik?
Amse
Edit/image size - felütöd olyan méretre amilyenre kell.
Van egy Blow Up nevû plugin is ami kicsit okosabban nagyít azt is érdemes megnézni. (keress rá a topic alján lévõ keresõbe és megtalálod)

Amse
Userbar-nak hívják õket, ha arra gondolsz. (topicja)
Hova akarod feltölteni? Próbáltad már mésik képfeltöltõ oldalra? (akár ide az sg-re s feltöltheted)

DaemoonHunter
Hello! Leírná valaki hogy kisebb minõségromlással hogyan nagyíthatok képet?

gabo91
Nemtom elmagyarázni értelmesen, mert nemigazán tom mi az..
na vannak ijen kis csikok amiket forumokba tesznek be aláirásokba... valami filmet vagy oldalt vagy valamit reklámozva vele. azt nemtudom beteni sehova se mert feltöltö oldal lekicsinyiti :S mitkezdjek vele?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Amse
lehet ilyet.
a jobb felsõ sarokba be lehet húzni bármelyik lapot (layers, history, info, navigator, stb...) és akkor onnan lenyitható lesz és nem fog többé oldalt zavarni, csak ha lenyitod.

acsati
arra van vmi tutor mintha ittasan látnék? szolval egy pont éles és a többi ugy párhuzamosan homályos.
Blasta
<#zavart2><#fejvakaras>
Most komolyan, szerinted értelmes magyar beszéd amit leírtál?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

gabo91
köszi.
Valaki mondja meg hogy akkor mitkezdjek a banneremmel, hogy tudom megcsinálni azokat a kodokat?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

gabo91
Hello.
Tudna valaki adni pár linket hogy honan tudok szedni fontokat ingyen.
És lenne még egy kérdésem.
Elég kezdö vagyok még a ph ban és most kezdtem imagereadybe a dolgokat, készitetem egy olyan képcsikot vagy mi, és van olyna ott hogy firefoxba megnézés, ha rámegyek akkor ad valami html kodot meg mindenféle szöveget , és a képet fellüre, na azzal mitkell teni, vagy hogy tudom ezt beteni forumnickekhez?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Blasta
Ohhh, ezer kösz, ez is valami 😊

Met
Asszem nem lehet, viszont tudod ide oda rakosgatni és ha duplán kattintasz a legfelsõ részén akkor összecsukja magát kicsire 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Blasta
Halilalipapi

Lenne egy kérdésem!
Nem-e lehet-e a bal oldalon lévõ, szerkesztõ sávot-e, vagy eszközpalettát-e felrakni fixen a menüsor alá??? Engem tökre idegesít, hogy belóg és folyton eltakarja a képeim egy részét.
Hmmmmm???

MerlinW
1000+ font felett megzuhan a PS. Válogatott betütipusokat kell telepíteni. Senki sem használ 1000 fontnál többet😊 Egyébként a teljes rendszer belassul 5-10ezer font jelenléte esetén. Office-tól a Corellig minden.

[merlinw.org]

Shortstop
kellene nekem egy kis segítség!

az van hogy átrakom quickmask módba és besatírozom a kívánt terültet,de miután kilépek ebbõl a módból nekem az egész kép ki lesz jelölve...
nemtudja valaki mit tudnék tenni az ügy érdekében, vagy mit állíthattam el???

Blasta
<#falbav><#banplz><#buck>

artschi
fogod vmelyik kezeddel és megfordítod <#idiota>

egyébként Image/rotate

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

köszi! az A4-es papírt, hogy lehet fekvõre fordítani? elõre is köszi!
oO VinyuS Oo
király vagy ez az!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

oO VinyuS Oo
Nem ez volt hasonló!
Külföldi oldal volt és rajta volt minden külföldi embléma meg logo!
Nike adidas meg ilyenek

modellmaker
:CC de hülye vagyok 😄 sry.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

artschi

oO VinyuS Oo
van ilyen
csak már nem tom a címet
volt egy format c és elvesztek a könyvjelzõim

Blasta
Én csak olyat tudok, hogy fontkészleteket tölthecc le, melyekben különbözõ terméklogók vannak.

www.dafont.com

Blasta
Most ez komoly? 😄

oO VinyuS Oo
Régebben találtam egy olyan oldalt ahonnan terméklogokat lehetett letölteni eps formátumban, de sajna elfelejtettem a címét.
Nem tudja valaki véletlenül mi ennek az oldalnak a címe?

modellmaker
Mond el lécci hol/hogyan? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ivjoe
Az lenne a kérdésem, ha van egy képem és van rajta egy vagy két személy akkor azt hogy vághatom ki õket? vagyis a háttér eltünjön! És másik hátteret, hogy tudok rakni majd ezután? (adobe photoshop-ot használok😄)