Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Direkt van elcsúsztatva a ház, nem is tudom, hogy hogy lehetne véletlenül...😊
Gabo, jó gyûjtögetést!
Peace
Kategóriáknál:
Resources > Application Resources > Photoshop Custom Shapes
vagy
Resources > Application Resources > Photoshop Brushes
egyébként honan lehet ilyen mintákat szerezni pl.: ijen ugrálo emberek virágok, fák, madarak, meg olyan gömböket... ? mert nekem alig van pár darag ilyen egyedi alakzat a photoshop ba és még arra lenék kiváncsi , hogy hogyan lehet ilyen csikos hátterek csinálni? És hogyan lehet kivágni házat vagy valamit képekböl?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Várom mások véleményét is..
THX mégegyszer!
Aki tudjon segítsen!Az oldalamon szereplõ 2legújabb kép közül kellene eldönteni melyik a jobb, mivel pályázatra mennek... Köszönöm elõre is, ha lehet szavazzatok majd a jobbra!itt látható az oldalam (klikk a szövegre)
Ha valaki még tud hasznos linkel szolgálni akkor ne habozzon 😉
Tudna valaki segítenni abban, hogy honnan lehetne letölteni kész FLASH GALÉRIÁKAT?Nézegettem már jó néhány helyen, de sajnos elég régiek vannak fent!Ha valaki tudna valami nagyon ütõset, hálás lennék, ha szólna!Elõre is kszönöm!
Peace_Icey
A resample image legyen bejelölve...
Topic, ami ezzel foglalkozik
Van egy Blow Up nevû plugin is ami kicsit okosabban nagyít azt is érdemes megnézni. (keress rá a topic alján lévõ keresõbe és megtalálod)
Hova akarod feltölteni? Próbáltad már mésik képfeltöltõ oldalra? (akár ide az sg-re s feltöltheted)
na vannak ijen kis csikok amiket forumokba tesznek be aláirásokba... valami filmet vagy oldalt vagy valamit reklámozva vele. azt nemtudom beteni sehova se mert feltöltö oldal lekicsinyiti :S mitkezdjek vele?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
a jobb felsõ sarokba be lehet húzni bármelyik lapot (layers, history, info, navigator, stb...) és akkor onnan lenyitható lesz és nem fog többé oldalt zavarni, csak ha lenyitod.
Most komolyan, szerinted értelmes magyar beszéd amit leírtál?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Valaki mondja meg hogy akkor mitkezdjek a banneremmel, hogy tudom megcsinálni azokat a kodokat?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Tudna valaki adni pár linket hogy honan tudok szedni fontokat ingyen.
És lenne még egy kérdésem.
Elég kezdö vagyok még a ph ban és most kezdtem imagereadybe a dolgokat, készitetem egy olyan képcsikot vagy mi, és van olyna ott hogy firefoxba megnézés, ha rámegyek akkor ad valami html kodot meg mindenféle szöveget , és a képet fellüre, na azzal mitkell teni, vagy hogy tudom ezt beteni forumnickekhez?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Lenne egy kérdésem!
Nem-e lehet-e a bal oldalon lévõ, szerkesztõ sávot-e, vagy eszközpalettát-e felrakni fixen a menüsor alá??? Engem tökre idegesít, hogy belóg és folyton eltakarja a képeim egy részét.
Hmmmmm???
[merlinw.org]
az van hogy átrakom quickmask módba és besatírozom a kívánt terültet,de miután kilépek ebbõl a módból nekem az egész kép ki lesz jelölve...
nemtudja valaki mit tudnék tenni az ügy érdekében, vagy mit állíthattam el???
egyébként Image/rotate
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Külföldi oldal volt és rajta volt minden külföldi embléma meg logo!
Nike adidas meg ilyenek
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
csak már nem tom a címet
volt egy format c és elvesztek a könyvjelzõim
www.dafont.com
Nem tudja valaki véletlenül mi ennek az oldalnak a címe?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!