Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki segíteni akar neked te meg ilyen tahó módon állsz hozzá a dolgokhoz!?
Minek vetted meg eredteiben(bár ezt kétlem) ha még annyit se tudsz felfogni, megérteni hogy a 4. lépésnél már elengedheted a ctrl?
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Most már nem tudok mit mondani.......
Nem tudom, akkor miért vettem meg az eredeti amygart, ha az ezek szerint szart se ér, mert egyesek nem rendelkeznek pedagógiai érzékkel.
Na most ez a pontokba szedett anyag tényleg frankó
Mert mondjuk értem is, csak hülyeség mert nem lehet megcsinálni
4-5 lépés hogy törlöm ki miközben nyomom a controlt?????????? És a layer listáról, vagy a képrõpl....
5 színátmenetet nem enged mert ilyen karika és egy ferde vonal áthúzva jelenik meg, majd hiba, hogy ezt nem csinálhatom...
A képet amit felraktam legyetek már szívesek megnézni, azt csinálom amit mondotok, és ez lesz, semmi.......
Mért nem lehet elmondani mit csináltok valójában, fizetnem kell érte??????????
Mennyit, ez ilyen kulissza titok szerû dolog????????
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
2. lépés: A Színátmenet palettán az elõtérszínt fehérre hagyod, a háttérszínt átlátszóra hagyod.
3. lépés: Ráklikkelsz a lekerekített téglalapra, miközben a Ctrl billentyût nyomva tartod, ekkor kijelölõdik a téglalap.
4. lépés: Törlöd ezt a réteget, viszont a lekerekített kijelölés MEGMARAD.
5. lépés: A színátmenet eszközzel húzol a kijelölés egy színátmenetet (fentrõl lefelé vagy fordítva, ahogy neked kell).
6. lépés: Az átlátszóságán javítasz úgy ahogy akarsz.
és kész.
Bocs most ez az
Kép
Amúgy érdekes hogy ebbõl a magyarázatból sem vágom...
A kurva layerekkel mit csináltok?????????????
Van nekem egy fehér szín layer meg kapcsolva alapból egy méret layerhez, vagy aalak izé vagy mia neve, majd amikor a vonalat húznám a színátmenet végén, akkor nem engedi mert ugye azt normál rétegnél lehet????
Most ti valamit ku****** elhalgattok elõlem........

lekerekített téglalap eszközzel csinálsz egy neked tetszõt
jobb gomb->kijelölés létrehozása,lágy perem 0
színátmenetet beállítod úgy,hogy az elõre beállítottnál kiválasztod a másodikat,alsó kettõ állosmást vagy mif.szt hagyod ahogy van,bal felsõ fekete,jobb fehér legyen
kijelölésben húzol egy függõleges vonalat,beállítod az áttetszõséget meg a kitöltést ahogy neked tetszik és kész is
szerencséd hogy tesóm miatt fent van a magyar ps is 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez tetszik, ezek szerint erre nincs megoldás?
Szóval olyan normál kerekített oldalú ablakban ezt nem lehet megcsinálni?
Jesszus, csak annyit kéne mondanotok, és akkor én is megtudnám csinálni
Hogy egy új réteg
lekerekített ablak méretben, majd ezzel melyik helyen, ha a palettán akkor hanyadik sor melyik oszlopban van az, vagy ha a menüben akkor meg így :
File->Automatic->PDF convert..
És ott abban az ablakban, mit melyik sorban írjak át....
Ennyi lenne ez az egész, nem tudná valaki így leírni?
Elõre is köszi, sokadszor...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És hogy mért nem jó nmég így nekem ez?
Mert nekem olyanba kéne aminek a teteje nem csúcsos, hanem lekerekített........
Please PSD (nem egyesített layerekkel)
Csak egy gond van vele.. Te ezt most gondolom rétegek egyesítésével csináltad...
És az lett volna a legjobb ha külön hagyod a layereket, hogy lássam mit hogy csináltál, milyen beállításokkal.
Vagy csak egy dolgot kell átállítani rajta.
ugyanolyan halvány maradt az egész, egy PSD-nek rhögve örülnék 😄😄😄😄
Please, szerintem ez lenne a legkorektebb megoldás 😄
Mert amint látod kissé hülye vok...
Remélem tudtok segíteni.vagy 1 kör kitöltésem és akorá szeretnék írni olyan ívben,mint a köré.de nem "szöveg tördelésre" gondolok ahol lehet iveket megadni meg,mer abba csunyán torzúl és nemis sikerül arra az ivre pontosan.Olyan kéne mint néheny cimeren szépen szabályosan egymásután vannak a betük a kör ivre igazodva.
Ezt csak úgy tom megoldani,ha betünként csinálom meg?:S
Aztán a 2-es szám, az mit jelent nálad? és az 5-6-7-8 számokat nem igazán értem mire vonatkoznak... (hOgy oda huzzím a tûket?)
és a 9-10 Azzal mit kezdjek?
színátmenet és itt egy kép
a presetnél neked a második négyzet kell, alul a 6-os számnál legyen fehér a 8-as nál nincs szín
javaslom töröld le a magyar PS-t és tegyél fel angolt, így tutorialt sem tudsz használni és segítséget is nehezebben kapsz
De a gradient tool az gondolo= színátmenet...
na most a színátmenetet utálom, mert mindig tönkre teszi a dolgaim..
pl raszterizálás, új belsõ réteg létrehozása, vagy teljesen új réteg...
Egy kicsit bõvebben le lehetne e írni a folyamatot?
Pl úgy hogy hoizzak e fölé egy layert, vagy egy külön vágómaszk kell, és az milyen színnel legyen megcsinálva..
és hogy lineáris legyen e vagy más, vagy hogy a szendvicscsoport, amin alapon van, azt át kell e variálkni
Egy pontokba szedett (hülyegyerekek, mint is megérsék) leírás nagyon jól esne
Köszi 😊
ne szín kitöltést adjál annak a rétegnek hanem gradient tool-ban keress egy olyan átmenetet aminek az egyik felén szín a másikon semmi nincs
Please, valaki
Kéne egy kis segítség ehez:
Itt a kép
Légyszi válaszoljatok minél elõbb!
Nem marad hála nélkül, aki segít..
bár ehhez inkább kézügyesség meg fantázia kell mintsem fotosop tudás 😄
.: mobilize.hu :.
Nem tudtam rájönni, hogy milyen ecsetet (brush-t) használ, azaz olyat nem találtam, pedig ez is ps-ben készült.
Aki tudja, hogy mi az ecset neve, vagy milyen beállítást kell végezni az ecseten az légyszi írjon.
Vagy valamijen infót tud adni, arról mi képp lehet megcsinálni a képet. Ja és egérrel készült nem érintõpaddal.
Squizz
Mivel nincs belõle demó lehetõség, ezért ha valakinek megvan az írhatna róla pár szót, hogy milyen az életben!😊
THX
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
új->megadod a méretét és már ki is szabadulhat a kreativitás,jupiiiii <#idiota>#idiota>
tök egyszerû mi? 😛
Bannert lehet cs2-vel csinálni? És ha igen akkor hogy kell?
Elõre is kök!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Pont erre való:
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nemtudna valaki adni olyan linket, ahonnan stilusokat tudok leszedni (cs2-es hez)? És még azt szeretném kérdezni, hogy az egyéni alakzatokat lehet-e valahogyan elforgatni, vagy dönteni?
Nagyon jó progi!
Ha megakarod egy kicsit a fantáziád mozgatni akkor töltsd le a Camera Raw 3.6-ot hozzá!
Igy teljesen hozzá férhetsz a képszerkesztés fenomenális világába,egy új dimenzió tárul fel!
Légy kreativ..........