Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oO VinyuS Oo
Szerintem egy kicsit vegyél vissza a stílusodból!
Mindenki segíteni akar neked te meg ilyen tahó módon állsz hozzá a dolgokhoz!?
Minek vetted meg eredteiben(bár ezt kétlem) ha még annyit se tudsz felfogni, megérteni hogy a 4. lépésnél már elengedheted a ctrl?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Tsippsy2
Nem igaz hogy a feltett képem nem tudjátok leszedni, és beírogatni, paintba hol basztam el.........
Most már nem tudok mit mondani.......
Nem tudom, akkor miért vettem meg az eredeti amygart, ha az ezek szerint szart se ér, mert egyesek nem rendelkeznek pedagógiai érzékkel.
Na most ez a pontokba szedett anyag tényleg frankó
Mert mondjuk értem is, csak hülyeség mert nem lehet megcsinálni
4-5 lépés hogy törlöm ki miközben nyomom a controlt?????????? És a layer listáról, vagy a képrõpl....
5 színátmenetet nem enged mert ilyen karika és egy ferde vonal áthúzva jelenik meg, majd hiba, hogy ezt nem csinálhatom...
A képet amit felraktam legyetek már szívesek megnézni, azt csinálom amit mondotok, és ez lesz, semmi.......
Mért nem lehet elmondani mit csináltok valójában, fizetnem kell érte??????????
Mennyit, ez ilyen kulissza titok szerû dolog????????

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

Met
tegyél fel egy angol PS-t, a tutorokat is tudod használni és azt is felfogod amit mondunk

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

artschiatwork
1. lépés: Rounded Retangle Tool-lal (bill.komb.: U) rajzolsz egy lekerekített téglalapot.

2. lépés: A Színátmenet palettán az elõtérszínt fehérre hagyod, a háttérszínt átlátszóra hagyod.

3. lépés: Ráklikkelsz a lekerekített téglalapra, miközben a Ctrl billentyût nyomva tartod, ekkor kijelölõdik a téglalap.

4. lépés: Törlöd ezt a réteget, viszont a lekerekített kijelölés MEGMARAD.

5. lépés: A színátmenet eszközzel húzol a kijelölés egy színátmenetet (fentrõl lefelé vagy fordítva, ahogy neked kell).

6. lépés: Az átlátszóságán javítasz úgy ahogy akarsz.

és kész.

Tsippsy2
http://www.deviantart.com/deviation/42984475/
Bocs most ez az

Tsippsy2
Itt a link:
Kép

Tsippsy2
PSD-ét nem kaphatnám meg?
Amúgy érdekes hogy ebbõl a magyarázatból sem vágom...
A kurva layerekkel mit csináltok?????????????
Van nekem egy fehér szín layer meg kapcsolva alapból egy méret layerhez, vagy aalak izé vagy mia neve, majd amikor a vonalat húznám a színátmenet végén, akkor nem engedi mert ugye azt normál rétegnél lehet????
Most ti valamit ku****** elhalgattok elõlem........

Tsippsy2
Hol a fuck-ba van a lágy perem.......

artschiatwork
gondolom ilyenre gondoltál.

artschiatwork
eredmény:

ProGabe
na figy:
lekerekített téglalap eszközzel csinálsz egy neked tetszõt
jobb gomb->kijelölés létrehozása,lágy perem 0
színátmenetet beállítod úgy,hogy az elõre beállítottnál kiválasztod a másodikat,alsó kettõ állosmást vagy mif.szt hagyod ahogy van,bal felsõ fekete,jobb fehér legyen
kijelölésben húzol egy függõleges vonalat,beállítod az áttetszõséget meg a kitöltést ahogy neked tetszik és kész is

szerencséd hogy tesóm miatt fent van a magyar ps is 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tsippsy2
És, ha ezt magyarul is közölnéd?
Ez tetszik, ezek szerint erre nincs megoldás?
Szóval olyan normál kerekített oldalú ablakban ezt nem lehet megcsinálni?
Jesszus, csak annyit kéne mondanotok, és akkor én is megtudnám csinálni
Hogy egy új réteg
lekerekített ablak méretben, majd ezzel melyik helyen, ha a palettán akkor hanyadik sor melyik oszlopban van az, vagy ha a menüben akkor meg így :
File->Automatic->PDF convert..
És ott abban az ablakban, mit melyik sorban írjak át....
Ennyi lenne ez az egész, nem tudná valaki így leírni?
Elõre is köszi, sokadszor...

ProGabe
nem,nincs egyesítve benne semmi,annyi az egész hogy gradientel kitöltöttem egy négyzetes kijelölést és lehúztam az opacityt+meg a másikat ami most hétfõn nem fog eszembe jutni hogy mi,esetleg overlay :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tsippsy2
Na ez köszi.. két réteg van de nekem azért kéne az átlátszó ablak külön layerei, mert gondolom az a layer már egyesítve lett többõl, ugyanis, nem hiszem hogy van ilyen funkció benne...
És hogy mért nem jó nmég így nekem ez?
Mert nekem olyanba kéne aminek a teteje nem csúcsos, hanem lekerekített........
Please PSD (nem egyesített layerekkel)

artschiatwork
külön vannak a rétegek, nézd meg a Rétegek palettát.

Tsippsy2
Húúú, big thanks, egy értelmes ember 😊
Csak egy gond van vele.. Te ezt most gondolom rétegek egyesítésével csináltad...
És az lett volna a legjobb ha külön hagyod a layereket, hogy lássam mit hogy csináltál, milyen beállításokkal.
Vagy csak egy dolgot kell átállítani rajta.

ProGabe
parancsolj,1szerû 1 perces munka ez,lehet még rádobni egy kis blurt,árnyékot neki,stb a lényeg hogy remélem ebbõl vágod hogy s mint kell megcsinálni

Tsippsy2
Te megtudtad csinálni? Mert nekem semmi nem lett belõle...
ugyanolyan halvány maradt az egész, egy PSD-nek rhögve örülnék 😄😄😄😄
Please, szerintem ez lenne a legkorektebb megoldás 😄
Mert amint látod kissé hülye vok...

sziasztok
Remélem tudtok segíteni.vagy 1 kör kitöltésem és akorá szeretnék írni olyan ívben,mint a köré.de nem "szöveg tördelésre" gondolok ahol lehet iveket megadni meg,mer abba csunyán torzúl és nemis sikerül arra az ivre pontosan.Olyan kéne mint néheny cimeren szépen szabályosan egymásután vannak a betük a kör ivre igazodva.
Ezt csak úgy tom megoldani,ha betünként csinálom meg?:S
Tsippsy2
hát nagy köszi, de most az a layert jelöljem ki , amin a a fehér szín és csatolva a forma, van? VAgy azt még raszterizáljam elõtte?
Aztán a 2-es szám, az mit jelent nálad? és az 5-6-7-8 számokat nem igazán értem mire vonatkoznak... (hOgy oda huzzím a tûket?)
és a 9-10 Azzal mit kezdjek?

Met
kijelölöd azt a réteget ami azt a fehér sávot tartalmazza
színátmenet és itt egy kép

a presetnél neked a második négyzet kell, alul a 6-os számnál legyen fehér a 8-as nál nincs szín

javaslom töröld le a magyar PS-t és tegyél fel angolt, így tutorialt sem tudsz használni és segítséget is nehezebben kapsz

Tsippsy2
Na most nekem magyarul van meg, sajna...
De a gradient tool az gondolo= színátmenet...
na most a színátmenetet utálom, mert mindig tönkre teszi a dolgaim..
pl raszterizálás, új belsõ réteg létrehozása, vagy teljesen új réteg...
Egy kicsit bõvebben le lehetne e írni a folyamatot?
Pl úgy hogy hoizzak e fölé egy layert, vagy egy külön vágómaszk kell, és az milyen színnel legyen megcsinálva..
és hogy lineáris legyen e vagy más, vagy hogy a szendvicscsoport, amin alapon van, azt át kell e variálkni
Egy pontokba szedett (hülyegyerekek, mint is megérsék) leírás nagyon jól esne
Köszi 😊

Met
jól értem, azt akarod elérni, hogy elhalványodjon a "fehérség"
ne szín kitöltést adjál annak a rétegnek hanem gradient tool-ban keress egy olyan átmenetet aminek az egyik felén szín a másikon semmi nincs

Tsippsy2
Help!
Please, valaki
Kéne egy kis segítség ehez:

Itt a kép

Légyszi válaszoljatok minél elõbb!
Nem marad hála nélkül, aki segít..

autoszimulator
nemgyenge😄
bár ehhez inkább kézügyesség meg fantázia kell mintsem fotosop tudás 😄

.: mobilize.hu :.

Hihetetlen jó ez a kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=k9RKa5MHGxc&mode=related&search=

Nem tudtam rájönni, hogy milyen ecsetet (brush-t) használ, azaz olyat nem találtam, pedig ez is ps-ben készült.
Aki tudja, hogy mi az ecset neve, vagy milyen beállítást kell végezni az ecseten az légyszi írjon.
Vagy valamijen infót tud adni, arról mi képp lehet megcsinálni a képet. Ja és egérrel készült nem érintõpaddal.
ivjoe
Aztarohatt! o.O
Crem
De marha jó plugint találtam!😊

Squizz

Mivel nincs belõle demó lehetõség, ezért ha valakinek megvan az írhatna róla pár szót, hogy milyen az életben!😊

THX

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

kök

Met
ha átviszed Image Ready-be akkor animált is lehet

autoszimulator
lehet de nem lesz animált

.: mobilize.hu :.

ps-be lehet gif formátumot étrehozni?

Basic
Természetesen lehet, de ha ilyesmit kérdezel, akkor sztem még nem használtál ps-t. Azt hogy hogyan, megmondani nem tudom, mert nem ismerem az elképzeléseidet, de ajánlom, hogy elõször ismerkedj meg egy kicsit a ps-szel, aztán a konkrét kérdéseidet segíthetünk megoldani. Sok sikert!

ProGabe
miért ne lehetne :S
új->megadod a méretét és már ki is szabadulhat a kreativitás,jupiiiii <#idiota>

tök egyszerû mi? 😛

acsati
a google tud
Szevasztok. Valaki tud egy torrent címet ehez a programhoz: Photoshop CS2+crack!<#banplz><#help>
Csõ!
Bannert lehet cs2-vel csinálni? És ha igen akkor hogy kell?
Elõre is kök!

zsolesz92
illetve angolt XD XD XD

zsolesz92
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tölts warezt

gabo91
Igen csak az a bajom, hogy semmitse tudok csinálni mert magyar a progim és nemlehet ezt angolra állítani. De mindenhol angol progihoz mondják a dolgokat, meg te is angolhoz irtad, igy aztse tudom mi az a filter... (lehet, hogy tudom csak igy név szerint nem)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

zsolesz92
ja meg még annyit hogy nézd át ezt erõsen 😛 itt ha majdnem mindent megcsinálgatsz, az alap dolgokat akkor már tudod.

zsolesz92
gabo91 egy kicsit probálkozni is kéne, mert ugy tanul az ember a legtöbbet(vagyis majdnem legtöbbet) probálgass, csinálj a képre csikokat filterezzed tele a képeket, nyiss meg egy fotót monnyuk magadrol aztán mittom én filter és ott válassz egyet monnyuk blur és progálgassad ki az összes blurt hogy mire való aztán a stílize-t is, egyébként forgatni ctrl+t és már forgathatod is/edit transform rotate/edit free transform, szasl ezeket is nézegessed meg, meg nézegess el a színek felé is: image adjustments...

Breki33
"Hello! Leírná valaki hogy kisebb minõségromlással hogyan nagyíthatok képet?"

Pont erre való:
gabo91
Találtam pár oldalt ahol van némi leirás meg elmélet meg mindenféle segítség, csak az a bajh, hogy azokat az angol progihoz csinálták, nekem pedig magyarul van meg, és igy semmire se megyek vele... nemtud valaki valami tanácsot adni, hogy hollehetne átálitani a nyelvet, vagy találok e valahol olyan leirást ami a magyar progihoz van?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Sziasztok.
Nemtudna valaki adni olyan linket, ahonnan stilusokat tudok leszedni (cs2-es hez)? És még azt szeretném kérdezni, hogy az egyéni alakzatokat lehet-e valahogyan elforgatni, vagy dönteni?

adobepremiere
Akkor sok sikert a szerkesztésekben!
Nagyon jó progi!
Ha megakarod egy kicsit a fantáziád mozgatni akkor töltsd le a Camera Raw 3.6-ot hozzá!
Igy teljesen hozzá férhetsz a képszerkesztés fenomenális világába,egy új dimenzió tárul fel!

Légy kreativ..........

gabo91
Köszönöm a linkeket, és köszönöm mindenkinek a segítségét. Nemrég kezdtem el Photoshop-al szerkesztgetni, és még nemigen mennek a dolgok.

Amse
Jó, de engem zavar, hogy nem éles a fotó.

Amse
Ha popular szerint rendezi akkor jó, mert ott nagyon ritka a rossz. Ha meg shape layert talál azt a végtelenségig nagyíthatja romlás nélkül...

Errõl a képemrõl is írhatnátok pár szót...