Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Én csak észrevételek miatt raktam fel a videót, hogy mi a véleményetek róla. Mivel elég amatõr vagyok a témába és csak most kezdtem, azért lenne fontos mit cisnáljak másképp esetleg, stb.. Jelenleg meg gyûjtök az új CS6-ra. Az meg hogy googléba mit tudok leszedni az nem az én gondom. Max ha van belõle nyereségem, akkor szopacs. 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nem azért írtam, hogy most térj vissza ahoz, inner glowal szerintem is jobban jársz. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amíg nem vonod össze a rétegeket addig bármikor szabályozhatod!

Ezt hogy kell.
Ugyan gyerekkori álmom teljesült, csak az a része nem, hogy én ebbõl megéljek 😄
ezen az elhelyezkedõs részen jót nevettem...<#alien2>#alien2>
õt már megkeresik, nem kell elhelyezkedni!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Videószerkesztõkben találkoztam eddig a gree/blue/chroma key-el. Furcsáltam, hogy PS-ben nincs... de most már megvilágosodott elõttem, miért is! <#vigyor2>#vigyor2>
Köszi!
Amúgy k*urva jók a retusaid! Ilyen referenciával már talán el is lehet helyezkedni... még Magyarországon is. 😊
Zöld háttér azért kell mert azt a legkönnyebb kiszedni a képbõl egyéb színek károsodása nélkül, persze feltétel, hogy a témában se nagyon legyen zöld...ilyenkor használnak még kéket esetleg.
Cromakey nek is hívják green vagy blue.
Select color range és kész is a kijelölés, aztán egy kis refine edge trükközés, majd decontaminate color és perfect ki van vágva bármi a zöld háttérrõl! még a szúnyogháló is vagy valami csipke, jah és a legfontosabb a HAJ vagy szõr is .... <#csodalk>#csodalk>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Amúgy, Ps-ben hogy lehet trükközni a zöld háttérrel?
Egyszer kétszer próbálkoztam vele... nincs rá szükségem, de kíváncsi vagyok, hogy mi a titka 😊
az hogy a gépeden mi van, az mind1 a youtube ra föltöltött egy videót és ami abban van azért "vállalta a felelõsséget" na ez alapján simán megbasznak!
én nem dobálóznék ilyen könnyelmûen a jogvédett dolgokkal !
de mindenkinek a saját felelõssége és döntése mit oszt meg és hol !
Ha meg igen, akkor már bele lehet kötni abba is, hogy jogtiszta e a PS, aztán jogtiszta e a Windows, ésatöbbi ésatöbbi, ha már itt vagyunk, akkor az összes többi szoftver, és még filmek és zenék is vannak a gépen.
Ugyan már... mindenki leszarja! 😊
Kivéve, ha pénzt keresel vele, na akkor fel kell kötni a gatyát!
DE a mahart log hozzájárult ehhez??? Nem hiszem hogy örülnének neki ha meglátnák!
A google-rõl "LELOPOTT" képek JOGTISZTÁK???
Ilyen dolgok miatt leperlik a gatyádat, ha felteszed a SAJÁT videódban!!!!!
Legalább azt vágd ki amikor google-ben keresel bazz.... meg ha fun speedart 😄 videó akkor tegyél rá más logót...úgyis mind1 nem az a lényeg!!!
Én csak úgy szóltam......<#ejnye1>#ejnye1>
Hali. Mi a véleményetek? Ez az elsõ ilyen videóm. 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én úgy vagyok vele, hogy ez a leggyorsabb... máskor mindig maszkolok, de egy ilyennél nem érzem szükségesnek.
Amúgy, a rétegtulajdonságoknál van az inner glow, kirol csináld azzal! Az még jobb is, és amíg nem vonod össze a rétegeket addig bármikor szabályozhatod!
sry dupla
Így elvész a kép és nem tudod visszaállítani
Sokkal jobb ha teszel rá egy új fehér réteget és azon csinálod meg a feather-es mókát majd klikk a maszkra! Ennyi és a képed is megmarad és módosítani is tudod!
vagy feather helyett a gradient tool al is lehet mókázni a MASZK-on
Semmiképpen NE töröld a képet inkább MASZKOLJ !!!
Photoshop & Dreamweaver Tutorials (251)
õõõ izé nem lehetne egy kicsit nagyobb betû méretûek a linkek? 😊
1. Ctrl+A, aztán válaszd a kijelölõeszközt (legelsõ eszköz)
2. Jobbklikk -> feather -> add meg hány pixel legyen az átfedés -> OK
3. Jobbklikk -> select inverse -> delete gomb (ha kell, többször is)
2. és 3. közt csinálhatsz olyat, hogy bemész a select menüpontba, kiválasztod a modify-t és azon belül a contract-ot... az itt megadott érték az amivel csökkented a kijelölés területét.
Nem tudom milyen szinten állsz Ps-ben ezért írom le úgy, mint egy totál kezdõnek... ez a tuti 😊

http://www.tutorial.hu/photoshop-alapok-az-elso-lepes/
2.
http://videosmart.hu/search?q=photoshop+alap
Vagy tudok jobbat... nem tudsz valamit, kérdezz engem.
Nem beszélve a milliónyi youtube-os tutorról.
All hail the double x!
Malakai: Szerintem szép lett, olyan képregényes-álomvilágos 😄
13 éve itt. Szép idő.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Itt a videóban amikor egymás mellé teszi a két képet 0:20 és 0:22 között. Lehet egyszerû és nagyon buta kérdés de nem tudom. :S
Pl van egy szines sepia hatásu háttérkép és egy szines képröl egy arcot akarok átmásolni rá akkor a szines átvegye a sepia hatásu háttérkép szinárnyatait,mert anélkül szemre nem igen lehet belöni hogy megeggyezen .
Régebben talán még PS cs2 nél müködött de nem kellett sokat trükközni vele,de azota elfelejtettem hogy kell.
Most CS5 van fen valaki tudna segiteni benne?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
(lehet nagyon melle nyultam, de ha jol emlekszem az tud szinekbol adatot generalni)
OMG mit kapok ezert 😊 <#banplz>#banplz>
javítsatok ki ha tévedek, csak mint laikus szóltam a témához